- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.401
tatlım benim kuzen de mayısta doğum yaptı yazın 2 defa tatile gitti 2 aylıkken bile gitti ben de eylülde gitmeyi düşünüyorum benim tercihim hani giriş katları aile odası gibi olan direk çıkınca önünde havuzu olan oteller var ya onu araştırıcam odaya ulaşım kolay olmalı bence bir de bebişe göre değişir kolik olursa tatil falan istemez insanın canı ama uykusu sorunsuz bir bebek olursa git istediğin yere kanguruyla dünyayı dolaşan insanlar var biz mi gidemiycezhanımlar bebişiyle birlkte tatile gitmeyi düşünen var mı acababiz düşünüyoruz ağustos sonu eylül başı gibi ama nasıl olur bilemedim biraz hayal edince zor gibi geliyo ama yinede istiyorum.bunca yorgunlugu 3 kişilik tatille birlkte atmak paha biçilemez olucaktır sanırım.ama nasıl bi otel olsun butik tarz mı yoksa daha büyük mü?? gidenler var mı aranızda bebişi 4 aylıkken falan!
Canim yeğenim çok tatliymis maşallah fotodan da belli akıllı bir çocuk seninki de bir dahaki yaz onların peşinden koşar abi diye diye al sana üçlü bi çete :) kedin ilk baş nerden çıktı bu ya diyebilir ama bebis buyuyupte oynamaya başladıklarında sizi gözü görmez merak etme bu arada onunda masallahi varAy çok teşekkür ederiz hayatimm! O zaman ben size hemen hali hazırda doğmuş bebeklerimin resmini atayım. Kara kuzumla sarı aslanım :) ikisini de ben doğurmadim ama doğurmuş kadar sevdim ne yalan söyliyeyim :)
Demir de benim kedimle birlikte büyüdü sayılır. Her yaz ayrılmaz ikililer.
O geldi mi benim kara dana beni tanımaz. Pes pese koşar oyunlar oynarlar. İnşallah bebisle de öyle olacak kedim. Gerçi şimdi az bozuluyoruz eve gelen eşyalar yüzünden ama... Tanıyınca farklı olacaktır.
Canim sen ıst deki buldugun dr a gidebildinmi doğum için ne yapmaya kara verdin yada verebildinmi bide eskisehirden bi prof onermislerdi kardiyologmuymu yanlis hatirlamiyorsam onu naptin gidebildinmi daha oncede soracaktım başka şeyler girdi araya kaynadı. Bu arada hadi son mayıs bebekleri olarak sizde 100u devirdiginize göre gerçekten az kaldı demekkiAynen canim 90 almak ideal bencee senin icinerkek bebekleri pek sicagi sevmez derler büyükler canim ama yinede hasta olmamasi icin sicak olmasi gerekir bencede rahatlikla giyersin evdede hastanedede eskisehire donunce gec olur belki ama sana cekip atarim canim benim
Bir de beğenip ben alsam canimm.. kızıma almaktan kendim kaldım..Loğusa malzemem tamam ama etekli gecelik pijama için trendyolda bi bakın size haber vereyim dedim
Bende doktora bu hafta onu sorcam randevudaGünaydin kizlar,
32.hafta raporunu 31+6 da mi yoksa 32+0 da mi aliyoruz? Yani hangi gün gitmek lazim?
Ayy al canım al bu hastane çıkışı kadar mühim bir meseleBir de beğenip ben alsam canimm.. kızıma almaktan kendim kaldım..az eksiğimiz kaldı sira bana gelexek :))
Bitanem benim sona yaklaştıkça hormonlar bizi daha da sariyo sanırım .. Ben babasına bebisten bahsederken bile gözlerim dolu dolu oluyo hemen bu ne duygusalliktir anlamadımDün bende bol ağlamalı sinir krizli bi gün geçirdim..tutamadım bi türlü kendimi ve sonuç bebeğimin hareketleri azaldı;( gece bi de onun için ağladım;( çok şükür bugün iyiyim bebeğimde iyi ne yaparsak bebişlerimize yapıyoruz canım.insanlarda düşünmüyor malesef hamile susalım demiyolar..boşver üzülme sinir olma sende çok etkileniyolar bebişlerimiz.sabretcez biraz daha..
hanımlar bebişiyle birlkte tatile gitmeyi düşünen var mı acababiz düşünüyoruz ağustos sonu eylül başı gibi ama nasıl olur bilemedim biraz hayal edince zor gibi geliyo ama yinede istiyorum.bunca yorgunlugu 3 kişilik tatille birlkte atmak paha biçilemez olucaktır sanırım.ama nasıl bi otel olsun butik tarz mı yoksa daha büyük mü?? gidenler var mı aranızda bebişi 4 aylıkken falan!
GÜNAYDIN KIZLAR BENDE ARTIK İŞE GELMEKTE ZORLANANLARDANIM BAKALIM AMA İNATLA BİSEY CIKMAZSA 37.HAFTAYA KADAR DAYANMAYI DÜŞÜNÜORUMKİ DOGUM SONRASINA KALSIN İZNİMM İNSS :)Çalışan annelerin en büyük sıkıntısı doğum izni sanırım
Bende 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum yoksa işe başlayış erken olacak
bende çok zorlanıyorum hatta doktorum bu hafta rapor verdiGÜNAYDIN KIZLAR BENDE ARTIK İŞE GELMEKTE ZORLANANLARDANIM BAKALIM AMA İNATLA BİSEY CIKMAZSA 37.HAFTAYA KADAR DAYANMAYI DÜŞÜNÜORUMKİ DOGUM SONRASINA KALSIN İZNİMM İNSS :)
Evet canim az kaldi cok sukur tek temennim o resmen asker gibi safak sayiyorum her gun ogrenciler de sagolsunlar yormuyorlar eskisi gibi aciyorlar galibaAz kalmis canim gercekten sonrasinda doguma kadar dinlenirsin hayirlisi ile iyi dersler
Evet canım ya hormonlar ayrı dert zaten ağlamakmı iyi ağlamamak mı anlamadımBitanem benim sona yaklaştıkça hormonlar bizi daha da sariyo sanırım .. Ben babasına bebisten bahsederken bile gözlerim dolu dolu oluyo hemen bu ne duygusalliktir anlamadımama geçici bunlar iyi olmaya bak tatlım bebeğini de uzme annesi kırılgan narin olur sonra bu arada sen isim olarak ne düşünmüştün
Güzel haberlerini bekliyorum tatlımprenses o zenci dudaklarını tombiş yanaklarını gösterir inşallah
Doktora gidip geldik kizımin tatli teyzoşlarıNicksizYumurta elamiz gösterir inşallah kendini bi güzel annesine çınar öyle güzel yazınca beni tekmeledi annesi bak bilemicemmm elaaaaa duy bizi merak edenlerin çooook
Canim ben 9 martta alicam raporu ama cuma gununu bitirip ayrilicam insallah ogrencilerim benim icin kucuk bir organizasyon yapiyorlarmis cuma gunu onlarla olurum. Derste mecburen tahtayi kullaniyorum ayaktayim bransim ingilizce cunku surekli biseyler yaziyorum ama ogrenciler de yardimci oluyor ama yine de zorlaniyorum bel agrilarim cok artti bel fitigim var hamileleikte ortaya cikti. Biran once ayrilmak istiyorum hayirlisiyla.11 martta 32 bitmiş mi oluyir canım. Ben de bekliyorm. Nisan da ayrılcam ben de . İlk yazililar yapılmış olucak Bİz de . Bana da okul zor gelio . Teneffüs ler de öğrtmn odasına inmiyorm sınıfta bekliyorm 3 kat çıkmak her seferinde zor geliodu. Derste de kalkıp tahtayı kullanmamaya çalışıyorm sen de böyle alternatifler bulabilirsin
Doktora gidip geldik kizımin tatli teyzoşlarıoyy özlemişim kuzumu yaa 1 ayda sanki cok değişmiş farkli bi bebiş görür gıbı oldum. Gerci dudaklarinin oraya kordonu almış dogru düzgün bi poz vermedi zilloş bu arada zenci dudaklar biraz küçülmüş ama minicik burnumuz büyümüş. Kasları da catikti sinirlenmis gibi Karedeniz genleri mi devreye giriyor ne neyse yavrucum saglikliymis ya daha ne isterim ki hatanedekiyle bu makine farklı olduğu icin kilo da farklı görünüyor 1590gr. Doktorumuz gayet iyi dedi.
Bi de benim karnımda sık sık sertleşme olmaya başlamıştı doktora söyledim nstde bakalım dedi cok şükür rahimde kasılma falan yokmus sırtı ya da poposudur o dedi rahatladım
Artık bebek kayıplarının yine arttığı döneme girdin kendine dikkat et, günde en az 15 kez farkli zamanlarda hareket etmesi gerekiyor, bebekler anormal bir durum oldugunda ilk olarak hareketi keserler uzun süre hareketsiz kalırsa haberleselim dedi.
Bizden haberler boyle:)
Rabbim hepimize sağlıklı bekleyiş ve sonucunda sağ salim bebislerimize kavusmayi nasip etsin
Masallah Ela Baharimiza senin de gozunaydin canim benim :) sertlesmeler benim de basladi bu hafta ama kontrolume daha var olmazsa arayip dr umu bi gideyim ben de hareket konusunda pek sorun yok bu hafta ama sertlesme moralimi bozmuyor degilDoktora gidip geldik kizımin tatli teyzoşlarıoyy özlemişim kuzumu yaa 1 ayda sanki cok değişmiş farkli bi bebiş görür gıbı oldum. Gerci dudaklarinin oraya kordonu almış dogru düzgün bi poz vermedi zilloş bu arada zenci dudaklar biraz küçülmüş ama minicik burnumuz büyümüş. Kasları da catikti sinirlenmis gibi Karedeniz genleri mi devreye giriyor ne neyse yavrucum saglikliymis ya daha ne isterim ki hatanedekiyle bu makine farklı olduğu icin kilo da farklı görünüyor 1590gr. Doktorumuz gayet iyi dedi.
Bi de benim karnımda sık sık sertleşme olmaya başlamıştı doktora söyledim nstde bakalım dedi cok şükür rahimde kasılma falan yokmus sırtı ya da poposudur o dedi rahatladım
Artık bebek kayıplarının yine arttığı döneme girdin kendine dikkat et, günde en az 15 kez farkli zamanlarda hareket etmesi gerekiyor, bebekler anormal bir durum oldugunda ilk olarak hareketi keserler uzun süre hareketsiz kalırsa haberleselim dedi.
Bizden haberler boyle:)
Rabbim hepimize sağlıklı bekleyiş ve sonucunda sağ salim bebislerimize kavusmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?