2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım gözün aydın çok sevindim güzel haberlerine ben de bu cumartesi gideceğim. Prensesimi görmeyeli 5 hafta oldu. Heyecanlıyım inşallah güzel haberler veririm size
Teşekkür ederim canım cumartesiye az kaldı inşallah senin de güzel haberlerini alırız hep beraber paylaşırız mutluluğunu

Merabalar canımcım çok sevindim hersey yolunda sağlıklı prenses.daha çook değişecektir canım yeterki sağlıklı olsun.verdiğin bilgiyi de dikkate alalım canım takip edelim hareketlerini.

Masallah Ela Baharimiza senin de gozunaydin canim benim :) sertlesmeler benim de basladi bu hafta ama kontrolume daha var olmazsa arayip dr umu bi gideyim ben de hareket konusunda pek sorun yok bu hafta ama sertlesme moralimi bozmuyor degil
Teşekkürler tatlım, ben sizi de telaslandirmayayim diye cok dillendirmedim su sertlik isini ama 1 haftadır sık sık oluyordu ne yalan söyleyeyim benim de moralimi bozuyordu ama simdi cok rahatladım. Demek ki kafaya takmamak lazım bosu bosuna kendimi kasmisim. Artık sertlik olunca totosudur diye mıncıklarım bundan sonra
Sertlesmeler eger yarim saatta bir tüm karinda oluyorsa doktoruna bi danış canım nstye baglayip bakıyorlar.inşallah seninki de küçük hanimin totosudur

Merabalar canımcım çok sevindim hersey yolunda sağlıklı prenses.daha çook değişecektir canım yeterki sağlıklı olsun.verdiğin bilgiyi de dikkate alalım canım takip edelim hareketlerini.
Teşekkürler tatlım aynen ya sen tecrubelisin o degisimleri daha iyi bilirsin tabi evet canım artik bu haftalardan sonra hareketler önemliymis

Merhaba canim,
Ayni seyleri bende dusunuyorum. Oglumda almamistim atlet kulotlu takimlaei. Hediye gelmisti bir iki oylece duruyorlar. En kullanislisi bence citcitli badiler. Bu ogluma da yeni biseyler alacagim ( malum abisinden kalan bisuru sey var) ama az parcali olsun ise yarar olsun modundayim. Hatta ben sapka ve eldiven de hic kullanmadim. Sonradan bi kenarda kalmasindansa haklisin boyle dusunmekte canim.

Ben de merak ediyorum canım neler diyecek bakalım bu doktorum aşırı rahat ya amaaan bisey olmaz der kesin
Hava cok guzelmis canım esim dışarıdan geldi kar var ama cok yumuşak diyor

Aman iyi barim canim benim daha fazla sogumadan gecsin artik gunler ki bizde hasta olmadan gecirelim vaktimizi

Canim yarin doktor randevum inşallah gidip hem doktoru hemde kizimi gorecegim evet canim dogumum bir aksilik olmaz ise Eskisehir'de olacak son kararimiz bu yonde oldu esimle birlikte nisan ayi gibi eskisehire geri donecegim biraz daha evimde vakit gecireyim sonra gidecegim geriye. Gittim canim eskisehir'de cocuk kardiyolojisine ve hicbir sorun gormesi prof. Ama dogumdan sonra bebegide gorelim dedi. Aynen biz bile 99'u gorduk sizlerin daha az kaldi

Ayy insallah su zilli kizlar bi ciksa sagsalim de mincirsak o minik mislipisli kokulu totoslarini

Teşekkürler tatlım aynen ya sen tecrubelisin o degisimleri daha iyi bilirsin tabi evet canım artik bu haftalardan sonra hareketler önemliymis
Canım benim kızım özellikle çok değişmişti.Hele ki doğduktan sonra :) bu arada burda fena yağmur yağıyor orada da kar varmiş.mevsimler bölgeleri şaşırdi :)

Prensesimize maşallah annesi o zaman artık kocaman olmuş ela inşallah sorunsuz sıkıntısız zamanında gelir benimde bebiş kafayı dayiyor veya sırtı böyle sert birşeyler hissediyorum çok hoşşşş

Ayy isminiz pek guzelmis canim artik prensimize ismi ile seslenebiliriz yani Miraç ismiyle saglikla dunyaya gelsin inşallah

Gözün aydın canım insan daha rahatlıyor ikili rakamlardaaz kaldı çok şükür bizimde 70 görünsede 60 lı belkide daha az heyecan dorukta

Aynen canim benim ayy sizin dahada az kaldi heyecan dorukda

Canım ben bingo hipoalerjenik aldım.bi de cuma günğ e bebekte indirim vardı baby&me deterjan yumuşatıcı aldım.ilk başta yumuşatıcı kullanmıcam baktım çok sertleşti öyle kullanayım diyorum.

Çok güzel kokuyor demi canim o yumusatici bendede var ama kullanmadim bu seferki yikamada leke cikaricisinida al der annemin ordugu bir yelekde leke vardi aninda cikardi ben begendim onuda

Canim benim hayirdir ne oldu sinirlerini bozma prensinde etkileniyordur bu durumdan bosver herkesi sen kendini ve bebegini dusun

Ben de kullanmayacağım diyordum. Daha hiç yıkalamadım bebişin kıyafetlerini o kadar sert oluyor mu mu?

Ben roxy dalanla yikadim canim yumusatici kullanmadim yumusacik oldu belki sudanda etkilidir ama memnun kaldim ne olur ne olmaz diye bittikten sonra yeniden sadece durulama yaptim fazladan o kadar

Ohh ohh cok sevindim canim ela baharin iyi olmasina ve o sertlesmelerin Normal olmasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…