- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.501
Masaallah,yanaklar gel beni Mancır diyo .ne kadar bariz büyüdüğü belli.kurban Olduğum mevlam işteBu da tontiş kızımın 4 aylık gelisimi ve degisimi
14kasım-17aralık-20ocak-22subat
Eki Görüntüle 1780071
Ayy sağol tatlım inşallah oğluşlarda sever isimleriniWooww çok iyi annesi ismiyle yaşasın paşaahh o insanlarrrrr bana memlekette şişmişsin deyip duranlar vardı dedim sence ne için şişmiş olabilirim pis, kotu insanlar kizdirmasinlar benim güzel arkadaşımı amaaaaan az kaldı oğluşlarin gelmesine miraç ve çınar yakın zamanlarda dogacaklar desene
Oh maşallah canım kocaman olmuş senin minik deMrba kizlar bizde bugün doktor amcaya gittik 29+4 teyiz 1510 gr olmuşuzdiğer doktor teyzesi kan akışında sorun olabilir demişti ama bu doktor hiç bi sknti yok dedi karar verdim bundan sonra hareketlerini hissettiğim sürece doktora çok gitmiycem ayy bi denilen bi denilene uymuyo özelde geçende 200 kusur lira doppler için para alındı devlette bedava yaptırdım şimdi ozel e olan inancımı gittikçe yitiriyorum
Sakin ol canım unutmaya çalış bebisini düşün biseylerle oyalan daha fazla sıkma canınıNicksizYumurta hic sorma canım ya hala kendime gelemedim öğlen yemeğine eşim geldi hala diyo senin neyin var neyim olabilir halsizim dedim yok bisey
benimde sırtımın belli bi noktasında 2 aydır bir ağrı var oturarark çalıştığım için baya zorluyor beni arada kalkıp yürüyüş yapıyorum iş yerinde. fazla önemsemiyordum ama artık iyice zorlamaya başladı. bu cumartesi kontrolumuz var bakalım dra sorucam ne dicek.Ayyy çalışmak artık gerçekten zorluyor yaa şimdi mola alıp içeri geçtim ayaklarımı uzattım nasıl zonkluyorlar oturarak çalışıyorum ama belime de sancı giriyor merak ediyorum daha ne kadar dayanabileceğimi
canım bunlar hangi marka bende takip edeyim. baya uygunmuş fiyatı.Sağol canım benim inşallah ağzımızı alıştırmaya çalışıyoruz bizde
Evet tatlım kargo bugün geldi bayıldım hepsine bebek gibi kokuyor hepsi hiç ağır değilleke çıkarıcı spreyini aldım canım 2 kutu çok güzel indirim vardı 40 paket ıslak pamuk mendil,2,5 lt deterjan,2,5 lt yumuşatıcı,2 kutu emzik biberon temizleyici jel,ıslak pamuk devam mendili diye bişey vardı + leke çıkarıcı hepsi 102 tl tuttu aklınızda olsun bi daha indirim olursa kaçırmayın derim.
Canım kv kp meseleleri işte eşimle bana yansıdı biraz;( neyseki dünde kaldı bugün iyiyiz çok şükür
Çok ilginçmiş canım.neyseki eşimle ben 0- kanımızKızlar size ilk kez duyacağınız birşey söylemem lazimmm.. Yanı ben ilk kez duydumanne b veya a grubu kandan olunca, baba da 0 (sıfir) grubu olunca . bizim mudurun kızını 1 hafta hastanede tutmuşlar .. Bebek yavaş yavaş sütten zehirlenebilirmiş olurmuş diye Allah korusun ben paylasayim da sizle
benimde sırtımın belli bi noktasında 2 aydır bir ağrı var oturarark çalıştığım için baya zorluyor beni arada kalkıp yürüyüş yapıyorum iş yerinde. fazla önemsemiyordum ama artık iyice zorlamaya başladı. bu cumartesi kontrolumuz var bakalım dra sorucam ne dicek.
canım bunlar hangi marka bende takip edeyim. baya uygunmuş fiyatı.
Teşekkürler teyzesi
bizim tam tersi canım o zaman da sıkıntı mı acaba? ben sıfır + eşim a +Kızlar size ilk kez duyacağınız birşey söylemem lazimmm.. Yanı ben ilk kez duydumanne b veya a grubu kandan olunca, baba da 0 (sıfir) grubu olunca . bizim mudurun kızını 1 hafta hastanede tutmuşlar .. Bebek yavaş yavaş sütten zehirlenebilirmiş olurmuş diye Allah korusun ben paylasayim da sizle
Kan uyuşmazlığı var o zaman değil mi tatlım sizde .. Bu dediğim anne a veya b ise baba sıfırsa .. Ben ilk kez duydum ama bilgilenmekte fayda varbizim tam tersi canım o zaman da sıkıntı mı acaba? ben sıfır + eşim a +
bende doktor çalışır raporu vermez die korkumdan pek söylenmek istemiyorum ama sonrası da daha kötü olur diye korkuyorum. benim iş yerinde bi arkadaşım da diodu 37. haftaya kadar çalışıcam diye ama sonra dayanamadı ve ayrılmak zorunda kaldı. allahım bu süreçleri hayırılı ve sağlıklı bir şekilde tamamlamamızı nasip etsin inşallah.Benimde kulunçlarım önceden de yorulduğumda ağrırdı şimdi her akşam sancıyarak ağrıyor bizimde bu cumartesi kontrolümüz var bu gidişle yakınmalarım devam ederse doktor 32. haftada çalışabilir raporu vermeyecek
Mucize işte canım yaaMasaallah,yanaklar gel beni Mancır diyo .ne kadar bariz büyüdüğü belli.kurban Olduğum mevlam işte
Ay insallah bebislerimiz iyidir bugun cok korktum simdi biraz azaldi Allaha sukur umarim bir sknti yokturCanım benimde nerdeyse iki haftadır öyle alt karın bölgesinde ağrılarım çok oluyor birde çatı ağrısı da yaşiyorum.iyice ağırlaştım sanki bu ara
Ayyy baksana kaçar hafta devirdik valla ne kaldi kiAyy sağol tatlım inşallah oğluşlarda sever isimlerini
Çok biliyor onlar zaten sinir bozmaktan başka işe yaramıyolarkendilerine baksın onlar kızdık biraz oğluşla ama geçti çok şükür tatlım...aynen canımm az kaldı valla martta sağlıkla çabucak geçsin inşallah sonrada 20 lerden geriye sayalım artık
Aminn âmin canım.her hayalİmizi Güzelce yasayalım inşaallah :)Mucize işte canım yaafotograflara bu acidan bakınca ben de şaşırdım Allahım dünyaya geldikleri, yürüdükleri, konustuklari, okula basladiklari kocaman genc kız ve adam oldukları, coluk cocuga sahip olduklari günleri de göstersin inşallah ayy cok fazla hayal kurdum ama annelik duygusu fena bastirmaya başladı
Canimmerhaba kızlar, uzun süre aradan sonra anca geldim.
geçmişi okuyup geleyim dedim, o da iki günümü aldı resmen, ne muhabbetler dönmüş maşallah :)
öncelikleErkan_Pinar dan haber alabilen var mı? bebeği ve kendisi ne durumda? umarım ikisi de iyi durumdadır.
onun dışında bu süre zarfında hastane kontrollerim vardı, tekrar ayrıntılıya girdim, bebeğimin kisti aynen duruyor hatta büyümüş biraz. Bu şekilde doğsa bile ufak bi operasyonla halledilebiliyormuş, onu duyunca rahatladım.
Boyunu söylemiyor doktor ama bizim paşa 1050 gram olmuşyani benim doğduğum kiloyu geçti sıpa. Ona da ayrı bi duygulandım, oğlum benim doğduğum kiloda diye. Şeker yüklemesi yaptırdım 75 lik. açlık 99 2. saat 156 çıktı. Kiloda da sorun olmayınca iyi dedi doktor. Sadece tatlıya çok yüklenme dedi ki bu benim için gerçekten imkansız!! nasıl olacak o bilmiyorum valla
bir de ani bir şekilde belimin alt kısmı sağ kalçaya doğru ağrımaya başladı, perşembe akşam bişey yoktu cuma sabah kalkamadım yerimden. Hala tam yürüyemiyorum, otururken sıkıntı yaşıyorum ve yatarken sağa sola dönemiyorum. Doktora gitmeye fırsatım olmadı yarın inşallah fırsat bulursam gidip bi sorucam ama fikri olan var mı? Bu çatı veya bel ağrıları bi anda oluşur mu? Ve doğuma kadar böyle mi devam edecek? Doğuma kadar sürerse 37. haftaya kadar çalışma planımı bozup 32. haftada işten ayrılmam gerekebilir zor oluyor böyle işe gelip gitmekbu konuda bilgisi olan var mı?
Belki Bebeğin bası Aşağıdaysa hıçkırık olabilir.aklıma bu geldi nedense canımKızlarrr çok tuhaf bişey oluyorr. Son 10 dakikadır falan afedersiniz bikini bölgemden hafif aşağıda doğru saniyelik kesik kesik titreşimler hissediyorum. Birkaç ay öncede olmuştu ama o neydi unuttum şimdi
Ay korkmaya başladım. Başına gelen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?