2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy sağol tatlım inşallah oğluşlarda sever isimlerini
Çok biliyor onlar zaten sinir bozmaktan başka işe yaramıyolarkendilerine baksın onlar kızdık biraz oğluşla ama geçti çok şükür tatlım...aynen canımm az kaldı valla martta sağlıkla çabucak geçsin inşallah sonrada 20 lerden geriye sayalım artık

Oh maşallah canım kocaman olmuş senin minik de cok şükür sorun da yokmuş

benimde sırtımın belli bi noktasında 2 aydır bir ağrı var oturarark çalıştığım için baya zorluyor beni arada kalkıp yürüyüş yapıyorum iş yerinde. fazla önemsemiyordum ama artık iyice zorlamaya başladı. bu cumartesi kontrolumuz var bakalım dra sorucam ne dicek.
canım bunlar hangi marka bende takip edeyim. baya uygunmuş fiyatı.

Çok ilginçmiş canım.neyseki eşimle ben 0- kanımız

Benimde kulunçlarım önceden de yorulduğumda ağrırdı şimdi her akşam sancıyarak ağrıyor bizimde bu cumartesi kontrolümüz var bu gidişle yakınmalarım devam ederse doktor 32. haftada çalışabilir raporu vermeyecek

bizim tam tersi canım o zaman da sıkıntı mı acaba? ben sıfır + eşim a +

merhaba kızlar, uzun süre aradan sonra anca geldim.
geçmişi okuyup geleyim dedim, o da iki günümü aldı resmen, ne muhabbetler dönmüş maşallah :)

öncelikle Erkan_Pinar dan haber alabilen var mı? bebeği ve kendisi ne durumda? umarım ikisi de iyi durumdadır.

onun dışında bu süre zarfında hastane kontrollerim vardı, tekrar ayrıntılıya girdim, bebeğimin kisti aynen duruyor hatta büyümüş biraz. Bu şekilde doğsa bile ufak bi operasyonla halledilebiliyormuş, onu duyunca rahatladım.
Boyunu söylemiyor doktor ama bizim paşa 1050 gram olmuş yani benim doğduğum kiloyu geçti sıpa. Ona da ayrı bi duygulandım, oğlum benim doğduğum kiloda diye. Şeker yüklemesi yaptırdım 75 lik. açlık 99 2. saat 156 çıktı. Kiloda da sorun olmayınca iyi dedi doktor. Sadece tatlıya çok yüklenme dedi ki bu benim için gerçekten imkansız!! nasıl olacak o bilmiyorum valla

bir de ani bir şekilde belimin alt kısmı sağ kalçaya doğru ağrımaya başladı, perşembe akşam bişey yoktu cuma sabah kalkamadım yerimden. Hala tam yürüyemiyorum, otururken sıkıntı yaşıyorum ve yatarken sağa sola dönemiyorum. Doktora gitmeye fırsatım olmadı yarın inşallah fırsat bulursam gidip bi sorucam ama fikri olan var mı? Bu çatı veya bel ağrıları bi anda oluşur mu? Ve doğuma kadar böyle mi devam edecek? Doğuma kadar sürerse 37. haftaya kadar çalışma planımı bozup 32. haftada işten ayrılmam gerekebilir zor oluyor böyle işe gelip gitmek bu konuda bilgisi olan var mı?

bende doktor çalışır raporu vermez die korkumdan pek söylenmek istemiyorum ama sonrası da daha kötü olur diye korkuyorum. benim iş yerinde bi arkadaşım da diodu 37. haftaya kadar çalışıcam diye ama sonra dayanamadı ve ayrılmak zorunda kaldı. allahım bu süreçleri hayırılı ve sağlıklı bir şekilde tamamlamamızı nasip etsin inşallah.

Masaallah,yanaklar gel beni Mancır diyo .ne kadar bariz büyüdüğü belli.kurban Olduğum mevlam işte
Mucize işte canım yaa fotograflara bu acidan bakınca ben de şaşırdım Allahım dünyaya geldikleri, yürüdükleri, konustuklari, okula basladiklari kocaman genc kız ve adam oldukları, coluk cocuga sahip olduklari günleri de göstersin inşallah ayy cok fazla hayal kurdum ama annelik duygusu fena bastirmaya başladı

Ayyy baksana kaçar hafta devirdik valla ne kaldi ki çabucak geçecek zaman heyecanla bekliyoooruzzz artık alışveriş de bitsin istiyorum ve yıkama işlemlerini isten izne ayrılınca keyifle yapmak istiyorumm

Kızlarrr çok tuhaf bişey oluyorr. Son 10 dakikadır falan afedersiniz bikini bölgemden hafif aşağıda doğru saniyelik kesik kesik titreşimler hissediyorum. Birkaç ay öncede olmuştu ama o neydi unuttum şimdi
Ay korkmaya başladım. Başına gelen varmı ?

Aminn âmin canım.her hayalİmizi Güzelce yasayalım inşaallah :)

Canim Erkan_Pinar ı biz de merak ediyoruz ama o günden beri hicbisey yazmadı
Bebisinin de endişelenecek bir durumunun olmamasina sevindim inşallah doğuma kadar düzelir de operasyona bile gerek kalmaz. Bu arada Sen prematüre mi doğmuştun? Maşallah oğluş anneyi gececek desene
Ağrıların icin magnezyum kullanıyor musun?

Belki Bebeğin bası Aşağıdaysa hıçkırık olabilir.aklıma bu geldi nedense canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…