- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.541
Sağol canım benim inşallah ağzımızı alıştırmaya çalışıyoruz bizde
Evet tatlım kargo bugün geldi bayıldım hepsine bebek gibi kokuyor hepsi hiç ağır değilleke çıkarıcı spreyini aldım canım 2 kutu çok güzel indirim vardı 40 paket ıslak pamuk mendil,2,5 lt deterjan,2,5 lt yumuşatıcı,2 kutu emzik biberon temizleyici jel,ıslak pamuk devam mendili diye bişey vardı + leke çıkarıcı hepsi 102 tl tuttu aklınızda olsun bi daha indirim olursa kaçırmayın derim.
Canım kv kp meseleleri işte eşimle bana yansıdı biraz;( neyseki dünde kaldı bugün iyiyiz çok şükür
Tatlım son bir haftadır hıçkırıklarını hissetmeye başlamıştım bende ama onda böyle titreşim gibi değilde ritmik hareketlenmeler oluyordu. Bu bildiğin cep telefonu yutmuşum gibi bir his. Dur birdaha tarif edeyim en iyisi. Böyle hafif bir titreşim bir iki saniye sürüyor. Sonra sanki 5 saniye gibi ara veriyor. Ve bu böyle peşpeşe 10 dk falan sürdü. Bir ara geçer gibi oldu. Şu yazıyı yazarken birdaha başladıBebisin hıçkırıkları olmasın onlar canım? Bi de benim kızım bazen dönerken patinaj yapiyormus gibi titresimler oluyor öyle bisey de olabilir?
Bu da tontiş kızımın 4 aylık gelisimi ve degisimi
14kasım-17aralık-20ocak-22subat
Eki Görüntüle 1780071
Ay ben onun tombiş yanaklarını yerim maşşallahBu da tontiş kızımın 4 aylık gelisimi ve degisimi
14kasım-17aralık-20ocak-22subat
Eki Görüntüle 1780071
Tatlım benimkide henüz dönmemişti 10 gün önceki kontrolde. 6 gün sonra tekrar gideceğiz. Belkide dönmüştür. Bu zamana kadarda aynen bende dik dik aşağıya vuruşlarından şikayetçiydim. Ama bu titreşim olayı apayrı. Ay geçer inşallah. Yoksa arıycam doktoru sanırımcanım bebişin duruşu nasıl senin göndü mü dönmedi mi benimki daha dönmedi ayakları oralara denk geliyor bazen yapıyor senin dediğin gibi nasıl beceriyor yaramaz kızım bilmiyorum
Aynen azar azar almak çok iyi oldu ben emziği de kauçuk damaklikli nuk marka aldım böyle inceleye inceleye bi hal oldukyorulmak yok aynen keyifli zamanlarimiz bunlar esimi yemeğe çıkaracağım evlilik yıldönümümüz bugün hep onlar mi çıkaracak
Amin canım benim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...İnşallah canımm aminn..evet canım hatta her hafta değişiyo ve göbişi severken bile hissediyorum daha da büyüdüğünü gerçekten süper bi şey bu allahım isteyen herkese nasip etsincanım benim doktorda öyleydi ama son iki seferdir tansiyondan tedirgin olunca bişey demiyor artık ama haklısın canımm zaten artık az kaldı bari oğluşu görceğim zaman rahat olayım
canım kan uyuşmazlığı + ya da - olduğu durumlarda değil mi? eşimle ikimizde artıyız. eşlerden biri + biri - olursa yani sorun olur diye biliyorumKan uyuşmazlığı var o zaman değil mi tatlım sizde .. Bu dediğim anne a veya b ise baba sıfırsa .. Ben ilk kez duydum ama bilgilenmekte fayda var
Haklısın canım. Biraz sakinleşeyim önce. Bebişte çok hareketli şu dakikalarda. Allahtan öyle. Yoksa dahada paniklerdim. Saol tatlım önerin için. Bir bardakta ılık bişey yapıp içeyim. Uzatayım ayaklarımı. Sakinleşiyorum inşallahh...canım bence panik yapmadan önce bi kontrol etmekte fayda var. Bi yarım saat bir saat kadar takipte ol. Yine sıkıntı hissedersen o zaman gidersin doktora diye düşünüyorum. Bebekler sürekli dolanıp duruyorlar içerde bir bakıyorum kasıklarıma doğru tekmeliyor, bir bakıyorum yukarı yukarı. Belli olmuyor ki bunlar :) senin de umarım bi sorun yoktur.
Canım ben roxyi önerdikleri icon onu kullanacaktım ama bulamadim hacı şakır granül matik aldım. Buranin suyu cok sert oldugu icin de dalinin yumusaticisini aldım mecbureneğer suyunuz cok sert degilse ilk zamanlar yumusatici kullanma bence.
Canım benim ya Allah dayanma gücü versin size cok zordur eminim ben evde otururken bile yoruluyorum sizi düşünüp hep dua ediyorum
Ay canım ya insan bi düşünür dimi hamile kadın var icerde korkar mı diyeben geceleri telefonu tamamen sessize alıyorum titresimi bile kapatıyorum uyanmami beklesin arayan uykudan korkarak uyanmak cok kotu yapıyor tüm günümü etkiliyor sen de öyle yap bundan sonra
Canım yaa hormonlar hepten mahvetti bizisorunu bilmiyorum ama yine de cok üzme kendini "MİRAÇ"ımız da uzulmesin annesi
Ooo maşallah annecigi ne güzel düşünmüş her ayrıntıyıAllah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canim
Maşallah maşallah maşallahcanım harika görünüyorsunuz göbüş büyümüş ama sen hala fitsin
Bi fikrim yok canım ama Allah şifa versin. Doktorun ne dedi bu konuyla ilgili?
Ben konuşuyorum böyle ama eminim öyle olur altını degistirirken bile totosunu ısırırız artık
Iyi olmanıza sevindim canım hep böyle güzel haberler alalim inşallah
Benim de bacaklarimin üst ve iç kısmında basladı canım yapacak bisey yok sanırımkarnım icin bebe yağı kullaniyordum orda yok ama bacakları ihmal etmistim belki ondandir belki de zaten olacagi vardi
Canım sanırım külotlu olan takım pek kullanışlı olmaz ya cise alisana kadar bence çıtçıtlı badi en iyisi
ay maşallah pambixcim yaa Süpersin cok güzel olmusellerine sağlık oğluş mışıl mışıl uyusun icinde inşallah
Amin canım benim teşekkürler carsambaya ne kaldı kavusacaksın yavrunabenim sertlesmeler ilk basta küçük küçüktü canim ama geniş alana yayilinca telas yapmistim cok şükür kasılma degilmis
Aynen canim ya su an birbirimizi en iyi biz anlarız( damdan düşenin halinden damdan düşen anlar durumu)
Oh oh Çınara bak sennn yaa annesinden ilgi bekliyor demek ki ses etmiyor
Sakin ol canım biraz daha bekle tekrar olursa ve rahatsiz hissedersen doktorunu arayip bi sor istersen. Icin rahatlar en azindanTatlım son bir haftadır hıçkırıklarını hissetmeye başlamıştım bende ama onda böyle titreşim gibi değilde ritmik hareketlenmeler oluyordu. Bu bildiğin cep telefonu yutmuşum gibi bir his. Dur birdaha tarif edeyim en iyisi. Böyle hafif bir titreşim bir iki saniye sürüyor. Sonra sanki 5 saniye gibi ara veriyor. Ve bu böyle peşpeşe 10 dk falan sürdü. Bir ara geçer gibi oldu. Şu yazıyı yazarken birdaha başladı
Ötlekkk bennnn
Kan uyuşmazlığı var o zaman değil mi tatlım sizde .. Bu dediğim anne a veya b ise baba sıfırsa .. Ben ilk kez duydum ama bilgilenmekte fayda var
Canım bende kauçuk alayım dedim baya araştırdım en sağlıklısı diyolar.ama avent soothie incelendinmi hiç ondan aldım değişik özellikleri var?amerikada yeni doğanlara hastane veriyomuş bu emziği bak istersen sendeAynen azar azar almak çok iyi oldu ben emziği de kauçuk damaklikli nuk marka aldım böyle inceleye inceleye bi hal oldukyorulmak yok aynen keyifli zamanlarimiz bunlar esimi yemeğe çıkaracağım evlilik yıldönümümüz bugün hep onlar mi çıkaracak
Sağol canım benimYesinler onun agzini burnunu annesi çok tatlı olmuş maşallah bende düşünüyorum emdigini emeklediğini okula gittiğini genç kız olduğunu ne guzel hayaller bunlar
Ay canım ilk defa duydum benim A eşim 0 kızımda olmadı bundada olmaz inşallahKızlar size ilk kez duyacağınız birşey söylemem lazimmm.. Yanı ben ilk kez duydumanne b veya a grubu kandan olunca, baba da 0 (sıfir) grubu olunca . bizim mudurun kızını 1 hafta hastanede tutmuşlar .. Bebek yavaş yavaş sütten zehirlenebilirmiş olurmuş diye Allah korusun ben paylasayim da sizle
Teşekkürler teyzesiAy ben onun tombiş yanaklarını yerim maşşallahşirin şey seni
Teşekkür ederim canımOooo becerikli bir anne hemde ne marifetli güzel gunlerde kullan canim cok güzel duruyor gercekten
Sağol canım benim inşallahAman dunde kalmasi güzel tatlim bir daha olmaz inşallah sende Miraç'da uzulmez bir dahabende onceden tanisma paketi vardi baby&me'nin o zaman almistim hepsinin 750 ml var bendede canim elimdeki bitsin bende sprey olani alacagim gercekten hepsi süper kokuyorlar güzel gunlerde kullan canim tum aldiklarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?