2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Aman dunde kalmasi güzel tatlim bir daha olmaz inşallah sende Miraç'da uzulmez bir daha bende onceden tanisma paketi vardi baby&me'nin o zaman almistim hepsinin 750 ml var bendede canim elimdeki bitsin bende sprey olani alacagim gercekten hepsi süper kokuyorlar güzel gunlerde kullan canim tum aldiklarini

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün sizce sonuçlar iyi mi açlık 89 çıktı. glikoz içince 1.saat 182 çıktı. 2.saat 136 çıktı

Bebisin hıçkırıkları olmasın onlar canım? Bi de benim kızım bazen dönerken patinaj yapiyormus gibi titresimler oluyor öyle bisey de olabilir?
Tatlım son bir haftadır hıçkırıklarını hissetmeye başlamıştım bende ama onda böyle titreşim gibi değilde ritmik hareketlenmeler oluyordu. Bu bildiğin cep telefonu yutmuşum gibi bir his. Dur birdaha tarif edeyim en iyisi. Böyle hafif bir titreşim bir iki saniye sürüyor. Sonra sanki 5 saniye gibi ara veriyor. Ve bu böyle peşpeşe 10 dk falan sürdü. Bir ara geçer gibi oldu. Şu yazıyı yazarken birdaha başladı
Ötlekkk bennnn

canım bebişin duruşu nasıl senin göndü mü dönmedi mi benimki daha dönmedi ayakları oralara denk geliyor bazen yapıyor senin dediğin gibi nasıl beceriyor yaramaz kızım bilmiyorum
Tatlım benimkide henüz dönmemişti 10 gün önceki kontrolde. 6 gün sonra tekrar gideceğiz. Belkide dönmüştür. Bu zamana kadarda aynen bende dik dik aşağıya vuruşlarından şikayetçiydim. Ama bu titreşim olayı apayrı. Ay geçer inşallah. Yoksa arıycam doktoru sanırım

Evlilik yildonumuz kutlu olsun canim daha nice oglun ve esinle yillariniz olsun kutlayacaginiz

Amin canım benim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
Tabi kuzum rahat ol ya oğluşla daha keyifli vakit geçir stres yok artıkkkkk dogumdan sonra kendimize cok kizacagiz ne diye bu kadar taktik kafaya diyeceğiz

Kan uyuşmazlığı var o zaman değil mi tatlım sizde .. Bu dediğim anne a veya b ise baba sıfırsa .. Ben ilk kez duydum ama bilgilenmekte fayda var
canım kan uyuşmazlığı + ya da - olduğu durumlarda değil mi? eşimle ikimizde artıyız. eşlerden biri + biri - olursa yani sorun olur diye biliyorum

Haklısın canım. Biraz sakinleşeyim önce. Bebişte çok hareketli şu dakikalarda. Allahtan öyle. Yoksa dahada paniklerdim. Saol tatlım önerin için. Bir bardakta ılık bişey yapıp içeyim. Uzatayım ayaklarımı. Sakinleşiyorum inşallahh...

Kv meselesiydi geldi geçti tatlım..ayy canım sorma zaten oğlumuda üzmüşümki dün akşam pas vermedi korkuttu babasıyla beni;( tam gece hastaneye gidecekti tekme yağmuruna tuttu can parçam[/QUOTE]
Aman yaa gelinleri hamileyken bari rahat dursalar keşke neyse halletmissiniz meseleyi canım cidden cok etkileniyorlar ya ben de biseye canımı sıksam hemen hareketleri azalıyor demek ki dikkat etmemiz gerekiyor

Sakin ol canım biraz daha bekle tekrar olursa ve rahatsiz hissedersen doktorunu arayip bi sor istersen. Icin rahatlar en azindan

Kan uyuşmazlığı var o zaman değil mi tatlım sizde .. Bu dediğim anne a veya b ise baba sıfırsa .. Ben ilk kez duydum ama bilgilenmekte fayda var

Canim bizde de ben 0+ eşim A+ dr a ilk gittiğimizde sormuştu kan gruplarını sorun yok demişti anne - baba + olunca sorun oluyormus oda tabi herkeste değil canim ama tabi dr lar la konusulmadiysa sormakta fayda var canim.

Canım bende kauçuk alayım dedim baya araştırdım en sağlıklısı diyolar.ama avent soothie incelendinmi hiç ondan aldım değişik özellikleri var?amerikada yeni doğanlara hastane veriyomuş bu emziği bak istersen sende
Oooo süpersin tatlım çok iyi düşünmüssün iyi eğlenceler şimdidendaha nice sağlıkı mutlu ve çınarlı yıllarınız olsun inşallah

Ay canım ilk defa duydum benim A eşim 0 kızımda olmadı bundada olmaz inşallah

Sağol canım benim inşallahay ben onları 500 sanıyodum baktım 750 lik miş.2 lt ayrı 750 ml ayrı ayrı almıştım ikisindende iyi ki almışımsende güle güle kullan canım iyi yapmışsın almakla nasıl olsa lazım olacak bebişler gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…