2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar ya ben çoklu alıntı yapamıyorum bu web sayfasında bi sorun oluştu.... fln yazıyo ve hoppp alıntıladıklarım gidiyo çok sinir oluyorum cepten giriyorum sürekli tlf da bi sorun olamaz intte de yok başka sitelerde yapmıyo safariden mi oluyo kk dan mı bilemiyorum ama çok sinir
Strawberry_83 cananarya Pamukprncess Berenebru yagmurr_damlasi NicksizYumurta unuttuğum varsa da kusura bakmayın kızlar çok tlk ederim ama 20kg ile gidicem heralde doğuma allahtan aynı mevsim oğlumla çünkü doğum sonrası eski pantolonlara girmem mümkün değil oğlumdan kalan büyükleri giyicem yine bikaç ay@NicksizYumurta maşallah canım tontiş kızına çok tatlı o minnacık suratta burun biraz büyük ve şiş oluyo ama sonra normale dönüyo bu arada burun aspiratörü şart canım o diğerleri çekmiyo bile ama ben de çok tiksiniyorum eşim hep diyo büyüsün söylicem 'anan senin sümüğünden tiksinirdi oğlum' diye napiim hala eşim yapıyo bizde o işi

Bebisin hıçkırıkları olmasın onlar canım? Bi de benim kızım bazen dönerken patinaj yapiyormus gibi titresimler oluyor öyle bisey de olabilir?

yok ben prematüre değilmişim hatta baya 3 hafta geç doğmuşum ama pek gelişmemişim demek ki 950 gram civarındaymışım doğduğumda. Ağrı bi anda oluştu ondan öncesinde hamile olduğumun bile farkında değildim ben. O nedenle endişelendim biraz, hani yavaş yavaş hissettirse kendini hamileliktir normal dicem. Belki bu da normaldir yarın bi görüneyim doktora. Suda eriyen magnezyum vemişti doktor ama iki üç kere denedim her içtiğimde çıkardım ne var ne yoksa, o nedenle bıraktım öyle duruyor, hatırlattığın için teşekkür ederim, tekrar deniyim belki bu sefer işe yarar.

Benim planım da aynen eşime yaptrimak bakalım bende 20 yı gecmesem bari diyorum ama

canım bebişin duruşu nasıl senin göndü mü dönmedi mi benimki daha dönmedi ayakları oralara denk geliyor bazen yapıyor senin dediğin gibi nasıl beceriyor yaramaz kızım bilmiyorum

Canım cok tesekkurler büyük olsa da severim ki ben onun burnunu yaa ama dedigin gibi oluyormus genelde o sislikler inince küçücük kaliyormus yüzleri
Normal burun Aspiratörü aldık canım, o hortumlu olanlardan almadik. Ama digeri ise yaramazsa ve mecbur kalirsak kullanacağız
Ayy esine de cok güldüm yaa ispiyoncu deseydin

* Kızlar bu arabayı almayı düünüyorum babyhope enzo adı. Fikriniz var mı veya tecrübeleriniz? Görmeden lacağım kalitesi nasıl bilmiyorum

E bebekten aldım canım.baby&me marka sadece e bebekte satılıyormuş.ıslak pamuk mendili yanlış yazmışım 24 paket 40 lı.ama indirimsiz fiyatları 170-180 arası tutuyor sanırım uyguna denk geldi indirimle.unıbaby den hiç bir farkı yok onadanda almıştım.

Gercekten minik bir bebismissin canım ama önemli olan sonradan toparlamak
Aslinda magnezyumu kullanabilsen ağrıların hafiflerdi neyse yarin doktoruna bi sor bakalim alternatif biseyler verir belki

Aynen bizim kurumda da 3 gebe vardı biri zorlamadı 32 haftada çıktı diğer ikisi 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldılar ama 35. hafta da pes ettiler ben 35'e kadar dayansam kafi en azından iznimden bir ay erimiş olacak prensesimi 7 ay emzirmiş ve ek gıdaya alıştırmış bir şekilde işe başlayacağım Allah yardımcımız olsun ve gönlümüze göre versin inşallah

İnşallah canımm aminn..evet canım hatta her hafta değişiyo ve göbişi severken bile hissediyorum daha da büyüdüğünü gerçekten süper bi şey bu allahım isteyen herkese nasip etsincanım benim doktorda öyleydi ama son iki seferdir tansiyondan tedirgin olunca bişey demiyor artıkama haklısın canımm zaten artık az kaldı bari oğluşu görceğim zaman rahat olayım

Belki Bebeğin bası Aşağıdaysa hıçkırık olabilir.aklıma bu geldi nedense canım
Genelde hep ayakları aşağıda oluyordu canım ama bilemedim şimdi. Yoksa başaşağımı döndü bu yaramaz yahu ay inşallah öyledir. Bu en iyi ihtimal şuan çünkü. Nerdeyse eşimi aramak üzereydim. Önce size sorayım dedim

sağol canım bende takip edeyimm araştırayım bakalım.
amin canım inşallah bende öyle düşünüyorum 3-4 ay da ücretsiz izin almayı planlıyorum dediğin gibi ek gıdaya başlayınca biraz daha içimiz rahat eder en azından.

Ayyy baksana kaçar hafta devirdik valla ne kaldi ki çabucak geçecek zaman heyecanla bekliyoooruzzz artık alışveriş de bitsin istiyorum ve yıkama işlemlerini isten izne ayrılınca keyifle yapmak istiyorumm
Evet tatlım yaa yarın öbür gün alttaki takvimde 31 yazacak şaka gibialışverişin biteceği yok gibi oğluşların böyle anneleri varkenizne bi ayrıl dinlene dinlene yaparsın annesi zevk almak serbest tabi ki yorulmak yok

Canım o dedşğin şey benim iş yaparken kollarımda oluyo ama ben fark ettim magnezyum hapımı bşkaçgün aksatırsam oluyo.sen kullanıyomusun

Yakınlarda Attar yok ama gitsem çarşıya aslında evlilik yıldönümümuz bizim hem hediye de alırdım tatlım bizde ikimiz b+ iz

Gidersen bak canim dene ben memnunum sende dene bir canim ohh desene çınar in kan grubu simdiden belli

Kızlarrrrr bu beşik 180tlye düşmüş ama park yatak istiyordum. 0-4yaş diyo şimdi çok hoşuma gitti bilemedim napsammmm

Çok güzel gozukuyor canim besik son karar senin park yatakda hangisini istiyorsun

[QUOTE="msgulerr, post: 45284410, member: 626515"]kızlar birde bebişin kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı aldınız yumuşatıcı da kullandınız mı?
Canım ben roxyi önerdikleri icon onu kullanacaktım ama bulamadim hacı şakır granül matik aldım. Buranin suyu cok sert oldugu icin de dalinin yumusaticisini aldım mecburen eğer suyunuz cok sert degilse ilk zamanlar yumusatici kullanma bence.

Canım benim ya Allah dayanma gücü versin size cok zordur eminim ben evde otururken bile yoruluyorum sizi düşünüp hep dua ediyorum

Ay canım ya insan bi düşünür dimi hamile kadın var icerde korkar mı diye ben geceleri telefonu tamamen sessize alıyorum titresimi bile kapatıyorum uyanmami beklesin arayan uykudan korkarak uyanmak cok kotu yapıyor tüm günümü etkiliyor sen de öyle yap bundan sonra

Canım yaa hormonlar hepten mahvetti bizisorunu bilmiyorum ama yine de cok üzme kendini "MİRAÇ"ımız da uzulmesin annesi

Ooo maşallah annecigi ne güzel düşünmüş her ayrıntıyı Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canim

Maşallah maşallah maşallah canım harika görünüyorsunuz göbüş büyümüş ama sen hala fitsin

Bi fikrim yok canım ama Allah şifa versin. Doktorun ne dedi bu konuyla ilgili?

Ben konuşuyorum böyle ama eminim öyle olur altını degistirirken bile totosunu ısırırız artık

Iyi olmanıza sevindim canım hep böyle güzel haberler alalim inşallah

Benim de bacaklarimin üst ve iç kısmında basladı canım yapacak bisey yok sanırım karnım icin bebe yağı kullaniyordum orda yok ama bacakları ihmal etmistim belki ondandir belki de zaten olacagi vardi

Canım sanırım külotlu olan takım pek kullanışlı olmaz ya cise alisana kadar bence çıtçıtlı badi en iyisi

ay maşallah pambixcim yaa Süpersin cok güzel olmus ellerine sağlık oğluş mışıl mışıl uyusun icinde inşallah

Amin canım benim teşekkürler carsambaya ne kaldı kavusacaksın yavruna benim sertlesmeler ilk basta küçük küçüktü canim ama geniş alana yayilinca telas yapmistim cok şükür kasılma degilmis

Aynen canim ya su an birbirimizi en iyi biz anlarız( damdan düşenin halinden damdan düşen anlar durumu)
Oh oh Çınara bak sennn yaa annesinden ilgi bekliyor demek ki ses etmiyor
[/QUOTE]

Kv meselesiydi geldi geçti tatlım..ayy canım sorma zaten oğlumuda üzmüşümki dün akşam pas vermedi korkuttu babasıyla beni;( tam gece hastaneye gidecekti tekme yağmuruna tuttu can parçam

Aynen azar azar almak çok iyi oldu ben emziği de kauçuk damaklikli nuk marka aldım böyle inceleye inceleye bi hal olduk yorulmak yok aynen keyifli zamanlarimiz bunlar esimi yemeğe çıkaracağım evlilik yıldönümümüz bugün hep onlar mi çıkaracak

canım bence panik yapmadan önce bi kontrol etmekte fayda var. Bi yarım saat bir saat kadar takipte ol. Yine sıkıntı hissedersen o zaman gidersin doktora diye düşünüyorum. Bebekler sürekli dolanıp duruyorlar içerde bir bakıyorum kasıklarıma doğru tekmeliyor, bir bakıyorum yukarı yukarı. Belli olmuyor ki bunlar :) senin de umarım bi sorun yoktur.

kizlar oglusuma babynest yaptim.yapimi kolay gibi gozuksede cidden bazi detaylari zorladi beni, .ama suan cok mutluyum bakip bakip hayallere daliyorum.insallah icinde uyuttugumiz guzel gunleride yasatir mevlam.

Oooo becerikli bir anne hemde ne marifetli güzel gunlerde kullan canim cok güzel duruyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…