- 7 Nisan 2014
- 512
- 1.227
- 43
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.521
Bebisin hıçkırıkları olmasın onlar canım? Bi de benim kızım bazen dönerken patinaj yapiyormus gibi titresimler oluyor öyle bisey de olabilir?Kızlarrr çok tuhaf bişey oluyorr. Son 10 dakikadır falan afedersiniz bikini bölgemden hafif aşağıda doğru saniyelik kesik kesik titreşimler hissediyorum. Birkaç ay öncede olmuştu ama o neydi unuttum şimdi
Ay korkmaya başladım. Başına gelen varmı ?
Canim @Erkan_Pinarı biz de merak ediyoruz ama o günden beri hicbisey yazmadı
Bebisinin de endişelenecek bir durumunun olmamasina sevindim inşallah doğuma kadar düzelir de operasyona bile gerek kalmaz. Bu arada Sen prematüre mi doğmuştun? Maşallah oğluş anneyi gececek desene
Ağrıların icin magnezyum kullanıyor musun?
Benim planım da aynen eşime yaptrimakKızlar ya ben çoklu alıntı yapamıyorumbu web sayfasında bi sorun oluştu.... fln yazıyo ve hoppp alıntıladıklarım gidiyo çok sinir oluyorum cepten giriyorum sürekli tlf da bi sorun olamaz intte de yok başka sitelerde yapmıyo safariden mi oluyo kk dan mı bilemiyorum ama çok sinir
Strawberry_83 cananarya Pamukprncess Berenebru yagmurr_damlasi NicksizYumurta unuttuğum varsa da kusura bakmayın kızlar çok tlk ederim ama 20kg ile gidicem heralde doğuma allahtan aynı mevsim oğlumla çünkü doğum sonrası eski pantolonlara girmem mümkün değil oğlumdan kalan büyükleri giyicem yine bikaç ay @NicksizYumurta maşallah canım tontiş kızına çok tatlı o minnacık suratta burun biraz büyük ve şiş oluyo ama sonra normale dönüyo bu arada burun aspiratörü şart canım o diğerleri çekmiyo bile ama ben de çok tiksiniyorum eşim hep diyo büyüsün söylicem 'anan senin sümüğünden tiksinirdi oğlum' diye napiim hala eşim yapıyo bizde o işi
canım bebişin duruşu nasıl senin göndü mü dönmedi mi benimki daha dönmedi ayakları oralara denk geliyor bazen yapıyor senin dediğin gibi nasıl beceriyor yaramaz kızım bilmiyorumKızlarrr çok tuhaf bişey oluyorr. Son 10 dakikadır falan afedersiniz bikini bölgemden hafif aşağıda doğru saniyelik kesik kesik titreşimler hissediyorum. Birkaç ay öncede olmuştu ama o neydi unuttum şimdi
Ay korkmaya başladım. Başına gelen varmı ?
Canım cok tesekkurler büyük olsa da severim ki ben onun burnunu yaaKızlar ya ben çoklu alıntı yapamıyorumbu web sayfasında bi sorun oluştu.... fln yazıyo ve hoppp alıntıladıklarım gidiyo çok sinir oluyorum cepten giriyorum sürekli tlf da bi sorun olamaz intte de yok başka sitelerde yapmıyo safariden mi oluyo kk dan mı bilemiyorum ama çok sinir
Strawberry_83 cananarya Pamukprncess Berenebru yagmurr_damlasi NicksizYumurta unuttuğum varsa da kusura bakmayın kızlar çok tlk ederim ama 20kg ile gidicem heralde doğuma allahtan aynı mevsim oğlumla çünkü doğum sonrası eski pantolonlara girmem mümkün değil oğlumdan kalan büyükleri giyicem yine bikaç ay @NicksizYumurta maşallah canım tontiş kızına çok tatlı o minnacık suratta burun biraz büyük ve şiş oluyo ama sonra normale dönüyo bu arada burun aspiratörü şart canım o diğerleri çekmiyo bile ama ben de çok tiksiniyorum eşim hep diyo büyüsün söylicem 'anan senin sümüğünden tiksinirdi oğlum' diye napiim hala eşim yapıyo bizde o işi
E bebekten aldım canım.baby&me marka sadece e bebekte satılıyormuş.ıslak pamuk mendili yanlış yazmışım 24 paket 40 lı.ama indirimsiz fiyatları 170-180 arası tutuyor sanırım uyguna denk geldi indirimle.unıbaby den hiç bir farkı yok onadanda almıştım.benimde sırtımın belli bi noktasında 2 aydır bir ağrı var oturarark çalıştığım için baya zorluyor beni arada kalkıp yürüyüş yapıyorum iş yerinde. fazla önemsemiyordum ama artık iyice zorlamaya başladı. bu cumartesi kontrolumuz var bakalım dra sorucam ne dicek.
canım bunlar hangi marka bende takip edeyim. baya uygunmuş fiyatı.
Gercekten minik bir bebismissin canım ama önemli olan sonradan toparlamakyok ben prematüre değilmişim hatta baya 3 hafta geç doğmuşum ama pek gelişmemişim demek ki 950 gram civarındaymışım doğduğumda. Ağrı bi anda oluştu ondan öncesinde hamile olduğumun bile farkında değildim ben. O nedenle endişelendim biraz, hani yavaş yavaş hissettirse kendini hamileliktir normal dicem. Belki bu da normaldir yarın bi görüneyim doktora. Suda eriyen magnezyum vemişti doktor ama iki üç kere denedim her içtiğimde çıkardım ne var ne yoksa, o nedenle bıraktım öyle duruyor, hatırlattığın için teşekkür ederim, tekrar deniyim belki bu sefer işe yarar.
bende doktor çalışır raporu vermez die korkumdan pek söylenmek istemiyorum ama sonrası da daha kötü olur diye korkuyorum. benim iş yerinde bi arkadaşım da diodu 37. haftaya kadar çalışıcam diye ama sonra dayanamadı ve ayrılmak zorunda kaldı. allahım bu süreçleri hayırılı ve sağlıklı bir şekilde tamamlamamızı nasip etsin inşallah.
İnşallah canımm aminn..evet canım hatta her hafta değişiyo ve göbişi severken bile hissediyorum daha da büyüdüğünü gerçekten süper bi şey bu allahım isteyen herkese nasip etsinAmin canım benimmmAllah hepimizin yavrusunu korusun bizlere bağışlasın inşallah ay artık böyle dolgunlasmaya baslayinca günün yaklaştığını daha iyi anlıyorum ve heyecan artiyor iyice oh oh sevdiriyor paşamız kendini
Benim doktor açık sözlü ve rahat bi adam o yüzden ben de kasilmiyorum hic bu tür uyarilarda. Sen de öyle yap canım tehlikeli durumları önceden bilmek ve ona göre önlem almak her zaman daha iyidir
Genelde hep ayakları aşağıda oluyordu canım ama bilemedim şimdi. Yoksa başaşağımı döndü bu yaramaz yahuBelki Bebeğin bası Aşağıdaysa hıçkırık olabilir.aklıma bu geldi nedense canım
sağol canım bende takip edeyimm araştırayım bakalım.E bebekten aldım canım.baby&me marka sadece e bebekte satılıyormuş.ıslak pamuk mendili yanlış yazmışım 24 paket 40 lı.ama indirimsiz fiyatları 170-180 arası tutuyor sanırım uyguna denk geldi indirimle.unıbaby den hiç bir farkı yok onadanda almıştım.
amin canım inşallah bende öyle düşünüyorum 3-4 ay da ücretsiz izin almayı planlıyorum dediğin gibi ek gıdaya başlayınca biraz daha içimiz rahat eder en azından.Aynen bizim kurumda da 3 gebe vardı biri zorlamadı 32 haftada çıktı diğer ikisi 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldılar ama 35. hafta da pes ettiler ben 35'e kadar dayansam kafi en azından iznimden bir ay erimiş olacak prensesimi 7 ay emzirmiş ve ek gıdaya alıştırmış bir şekilde işe başlayacağım Allah yardımcımız olsun ve gönlümüze göre versin inşallah
Evet tatlım yaa yarın öbür gün alttaki takvimde 31 yazacak şaka gibiAyyy baksana kaçar hafta devirdik valla ne kaldi kiçabucak geçecek zaman heyecanla bekliyoooruzzz artık alışveriş de bitsin istiyorum ve yıkama işlemlerini isten izne ayrılınca keyifle yapmak istiyorumm
Canım o dedşğin şey benim iş yaparken kollarımda oluyo ama ben fark ettim magnezyum hapımı bşkaçgün aksatırsam oluyo.sen kullanıyomusunslm kızlar kaç zamandır sizlere sorayım diyorum ama unutuyorum. bir aydır ellerimde parmaklarımın uçlarında karıncalanma uyuşma oluyor. geceleri olsa üzerine yatıyorum ondan oldu dicem ama gün içerisinde de sürekli bu karıncalanma var. sizlerde de oluyormu.
Yakınlarda Attar yok ama gitsem çarşıya aslında evlilik yıldönümümuz bizim hem hediye de alırdımtatlım bizde ikimiz b+ iz
Kızlarrrrr bu beşik 180tlye düşmüş ama park yatak istiyordum. 0-4yaş diyo şimdi çok hoşuma gitti bilemedim napsammmm
Canım ben roxyi önerdikleri icon onu kullanacaktım ama bulamadim hacı şakır granül matik aldım. Buranin suyu cok sert oldugu icin de dalinin yumusaticisini aldım mecburen[QUOTE="msgulerr, post: 45284410, member: 626515"]kızlar birde bebişin kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı aldınız yumuşatıcı da kullandınız mı?
Aynen azar azar almak çok iyi oldu ben emziği de kauçuk damaklikli nuk marka aldım böyle inceleye inceleye bi hal oldukEvet tatlım yaa yarın öbür gün alttaki takvimde 31 yazacak şaka gibialışverişin biteceği yok gibi oğluşların böyle anneleri varken izne bi ayrıl dinlene dinlene yaparsın annesi zevk almak serbest tabi ki yorulmak yok
Genelde hep ayakları aşağıda oluyordu canım ama bilemedim şimdi. Yoksa başaşağımı döndü bu yaramaz yahuay inşallah öyledir. Bu en iyi ihtimal şuan çünkü. Nerdeyse eşimi aramak üzereydim. Önce size sorayım dedim
kizlar oglusuma babynest yaptim.yapimi kolay gibi gozuksede cidden bazi detaylari zorladi beni, .ama suan cok mutluyum bakip bakip hayallere daliyorum.insallah icinde uyuttugumiz guzel gunleride yasatir mevlam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?