2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hastane çıkışı çok tatlı canım.güle güle giysin minik kızın:)

Slm kızlar geçmişi okumadan yazayım dedim umarım herkes iyidir. Burda hava çok güzel bahar geldi bizde kizimla fırsatı değerlendirelim guneslenelim dedik parka çıktık cıvıl cıvıl çocuklar insanın icini neşe kaplıyor seneye kızımı alıp salincaga bindigimizi hayal ettimde onunda hoşuna gitti sanırım dönüp duruyor kusumherkesten mutlu haberler bekliyoruz:)

Yani öyle çok kilo da almamışsın zayıfsın baya ben bi de hamile yogası yapıyorum tavsiye ederim sırt ağrılarımı geçiriyor hep

İşte burda doseksiz satılıyor ya herhalde o yüzden yazıyorlar. Türkler ticari millet, hemen düşünüp içine döşek yapıp satmışlar
Şekerim sanırım biz vazgeçtik park yataktan. Olcak mı olmucak mi biz buna daha çarşaf bulabilecek miyiz derken dün eşim bir daha mağazaya gidip görmek istedi. Görünce onun da hiç içine sinmedi. Sanırım şimdilik sadece beşik alacağız eve çıkınca mobilyalarinin geri kalanını da alırız diye düşündük. Ya da bilemiyorum belki bazı eşyalarımı atar bebisinkileri koyarız.

Canım Sezaryan normalde normal dogum tarihinden 2 hafta once olur Dr un sanırım normal dıgumdan yana biz 40 hafta bekleyelim bebek normal gelmezse Sezaryan yaparız demek ıstemiş sana özele mi devlete mi gıdıyorsun
Benim 3. Cocugum ve 2 ide sezeryan oldu normal yapamam yani oda biliyo .. ozelw gidiyorum canim

Bir bebek anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi canım bir gün bile Haftalara bedel ben normal yapıcam inşallah ilk oğlum da normal oldu sonuna kadar durdu ola ki bi terslik olursa bebek dönmezse flan filan yine de kendi gelmek isteyene kadar beklicem allahin izniyle

Valla canım aslında bakınca guzel ama gıyınce oyle degıl bence bıde mayo uzun kadınlarda gercekten hoş durabılıyor ama ben minikim bıraz :))) ve daha yasım 26 yakıştırmadım kendime :)
Bende catlaklar ve sarkik gobek nedeniylr ilk iki tatlilimde mayo giydim. Gectigimiz yaz neden mayo diye tutturuyorsun ki alalim sana bikini biseyin yok seni diye iyice gazladi. Yanimizda bebemiz var cokta onemli degil canim ya catlaklar. Hic umuyrsamadim ne kadinalr ne bikiniler giymisti. Ne diye strrs yapmisim, dedim

Merhaba. Ürün henüz elime ulaşmadı. Hazırlanması bir hafta sürüyor. Ama sayfayı ziyaret ederseniz çok sayıda ürün hazırladığını görebilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum ama geldiğinde yine paylaşırım burada da. Çok ilgili iyi bir satıcı.
İnstagramdan daha önce başka sayfalardan alışveriş yapmıştım hiç sorun yaşamadım açıkcası :)

çok teşekkür ederim bilgi için :) sihirlikk

Meraba kızlar biz 28 haftalık olduk geceleri çok zor uyuyorum, sürekli de uyaniyorum sizler nasılsınız birde nefes almakta çok zorlaniyorum
canım bende bu aralar uykusuzluk çekiyorum nefes darlığım vardı ama bu aralar çok şükür hafifledi.kaç kilo aldın canım kılodan da olabilir

Kızlar ben hala bebek arabasına karar veremedim. Hafif, sağlam, katlandığında çok yer kapmalamayan ve kullanışlı olan travel sistem arıyorum, tavsiye edebileceğiniz bi marka/model var mı?
ben yeni aldım canım chicco liteway plus 709 liraya jokerden. çok kullanışlı dediler herkes de onu öneriyor. yeni doğum yapan arkadaşım da kulllanıyor çok memnun. travel sistemde en çok önerdikleri model

deneyelim mutlaka canım. ama bu aralar hareketleri azaldı gibi yorgunluktan mı bilmiyorum. yarın dr muza gideceğiz inşallah herşeyimiz yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…