- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.821
Canım başın sağolsun.inşallah mekanı cennet olsun canım.Arkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Hastane çıkışı çok tatlı canım.güle güle giysin minik kızın:)Selam kızlar biz de dr kontrolünden geldik 1475gr olmuşuz boyumuzda 40cmyine çokkkkk aşağıda kızım resmen vajinamın üstünden bakıyo doktor hareketlerden hissediyorum zaten ve bol wc ziyaretlerinden erken gelmeye çok meraklıymış kızım mayıs hayal oldu yani inş nisan ortalarına kdr durur. Yasaklar aynen devam progestana devam yatmaya devam
Canım sıkılmıştı ki canım kocam yetişti imdadıma tam aradığım hayallerimdeki hastane çıkışını bulmuşayy çok mutlu oldum yine canım ya seviyorum onu bizden hbrler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi Eki Görüntüle 1780863
Aynen tatlım yaaa yaz bebekleri olmalarının avantajıyla bol su ve sebze hakkkmiz oluyooooAynen canım yaa bol bol salata yeriz ohh miss alırız bebisleri arabaya uzun uzun yürüyüş yaparız
Yani öyle çok kilo da almamışsın zayıfsın baya ben bi de hamile yogası yapıyorum tavsiye ederim sırt ağrılarımı geçiriyor hep52 ile hamile kaldım 2 hafta önce 58 idim, ve ilersini düşündükçe daha da nefessiz kalıyorum, sende ki ağrıdan bende de oluyor tam göğüs altim gece 2 yastıkla yatiyorum yorganida bel boşluklarına koyuyorum rahat yatmak için yoksa her yanim agriyorilk bebeğmde hic böle sorunlar yasamamistim biran evvel doğurmak istiyorum çok kötü bir durummm napicaz böle
İşte burda doseksiz satılıyor ya herhalde o yüzden yazıyorlar. Türkler ticari millet, hemen düşünüp içine döşek yapıp satmışlarAlla alla neden öyle birsey diyor ki onu anlamadim acikcasi o zaman neden bu besikleri yapiyorlar madem her gece yatmaya uygun degil orasi gercekten tartisilircanim ayni yatagin 70x110 olculerde olanida var bak buda linki ve hatta indirimli hali girmis siteye son karar senin artik park besik mi yoksa a hsap besikmi diye inşallah verdigin kararin seni memnun eder
http://mobil.e-bebek.com/baby-plus-pamuk-yatak-70x110-cm_BYP-658965
Benim 3. Cocugum ve 2 ide sezeryan oldu normal yapamam yani oda biliyo .. ozelw gidiyorum canimCanım Sezaryan normalde normal dogum tarihinden 2 hafta once olur Dr un sanırım normal dıgumdan yana biz 40 hafta bekleyelim bebek normal gelmezse Sezaryan yaparız demek ıstemiş sana özele mi devlete mi gıdıyorsun
Arkadaslar benim dogumum sata gore 31 mayis ama sezeryan oldugum icin erken alinmasi gerekmiyomu doktor bekleriz 31 mayisi diyo ne sacma ya , ya suyum helirse ne olcak israr edicem 10 mayista olsun dogum diye zaten 38. Hafta da olmus olacak 10 mayista en gec 15 mayis israr edicem o tarihte dogum ostiyorum diye siz ne dersiniz
Bende catlaklar ve sarkik gobek nedeniylr ilk iki tatlilimde mayo giydim. Gectigimiz yaz neden mayo diye tutturuyorsun ki alalim sana bikini biseyin yok seni diye iyice gazladi. Yanimizda bebemiz var cokta onemli degil canim ya catlaklar. Hic umuyrsamadim ne kadinalr ne bikiniler giymisti. Ne diye strrs yapmisim, dedimValla canım aslında bakınca guzel ama gıyınce oyle degıl bence bıde mayo uzun kadınlarda gercekten hoş durabılıyor ama ben minikim bıraz :))) ve daha yasım 26 yakıştırmadım kendime :)
Merhaba. Ürün henüz elime ulaşmadı. Hazırlanması bir hafta sürüyor. Ama sayfayı ziyaret ederseniz çok sayıda ürün hazırladığını görebilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum ama geldiğinde yine paylaşırım burada da. Çok ilgili iyi bir satıcı.3976
Merhaba,
kısmetse bende MAyıs annesi olacağım aktif olmasam da topiği ilk günden beri takip ediyorum.
ben de böyle bir süs arayışındayım sanırım instagramdan aldınız güvenilir mi?
kaç günde geldi?
Merhaba. Ürün henüz elime ulaşmadı. Hazırlanması bir hafta sürüyor. Ama sayfayı ziyaret ederseniz çok sayıda ürün hazırladığını görebilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum ama geldiğinde yine paylaşırım burada da. Çok ilgili iyi bir satıcı.
İnstagramdan daha önce başka sayfalardan alışveriş yapmıştım hiç sorun yaşamadım açıkcası :)
canım bende bu aralar uykusuzluk çekiyorumMeraba kızlar biz 28 haftalık olduk geceleri çok zor uyuyorum, sürekli de uyaniyorum sizler nasılsınız birde nefes almakta çok zorlaniyorum
ben yeni aldım canım chicco liteway plus 709 liraya jokerden. çok kullanışlı dediler herkes de onu öneriyor. yeni doğum yapan arkadaşım da kulllanıyor çok memnun. travel sistemde en çok önerdikleri modelKızlar ben hala bebek arabasına karar veremedim. Hafif, sağlam, katlandığında çok yer kapmalamayan ve kullanışlı olan travel sistem arıyorum, tavsiye edebileceğiniz bi marka/model var mı?
deneyelim mutlaka canım. ama bu aralar hareketleri azaldı gibi yorgunluktan mı bilmiyorum. yarın dr muza gideceğiz inşallah herşeyimiz yolundadır.Aramiza hos geldin canım. Listedeki bilgileri sırasiyla yazipCadiKazani na yolla o ekler seni.
Bundan sonra oynamaz annesi daha cok hıçkırır cigerlerinin gelismesi icin oluyormuş. Bi de her zaman vajinaya dogru hissetmeyebilirsin bebek asagiya dönmeden de oluyor bazen. Bazen benim yavrucak öyle güçlü hıçkırıyor ki başı da yüzeye yakinsa karnım yukarı aşağı inip cikiyorben icerden hissediyorum eşim de dıştan dinliyor cok hosuna gidiyor onu da deneyebilirsiniz
Canım son günlerde bende hareketleri azaldı gibi hissediyorum belkide kendimi çok dinliyoruz.bize de haber verirsin canımdeneyelim mutlaka canım. ama bu aralar hareketleri azaldı gibi yorgunluktan mı bilmiyorum. yarın dr muza gideceğiz
Canım bana da biraz tuhaf geldi sonuna kadar beklemedi.38 haftadan sezeryan yapıldığını biliyorum bana 7 Mayıs dedi doktorumBenim 3. Cocugum ve 2 ide sezeryan oldu normal yapamam yani oda biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?