2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar bebeğinize şampuan bebek yağı pişik önleyici krem ve bebek sabunu hangi marka aldınız acaba. ben araştırdıkça kafam karışıyor.

Canım son günlerde bende hareketleri azaldı gibi hissediyorum belkide kendimi çok dinliyoruz.bize de haber verirsin canım
kendimizi çok dinlediğimiz doğru canım sürekli bir şey olacak korkusu Allahım korusun yavrularımızı. yarın inşallah güzel haberlerle dönüp yazarım buraya

Biz de istiyoruz ama hayal gibi geliyor şimdilik... evlenir evlenmez borçlarla ugrastik sonraki ay hamile oldugumu öğrendim yani bu gidişle erteledigimiz balayina çocukla gideceğiz artık

Kizlar bise sorcam simdi biz 32 de izne ayrilmak istedigimizde 31+ da mi 32+ dami ayriliiz benim hesabimla drun verdigi tarih tamamen farkli cikti dr 26 martta izne cikabilecegimi soledi nasil oluyo ya

Aynen canım yaa bol bol salata yeriz ohh miss alırız bebisleri arabaya uzun uzun yürüyüş yaparız
Bence oyledır canım ınt baktım çatı agrısı yazıyor bunun ıcın ben çatı neresı bılmıydum:)) vajınanın oldugu yerden bahsedıyor ınt normal galıba olur dıyor cunku ben tekmelerını yukarda hıssedıyrm bu aralar aşağıda degıl buna ragmen yarın sorup etıketlerım canım seni

inşallah canım önemli birşey değildir. bebişlerimiz artık ağırlaşıyor baskı yapıyordur
Bence degıldır canım ınt baktım çatı agrısı yazıyor bunun ıcın ben çatı neresı bılmıydum:)) vajınanın oldugu yerden bahsedıyor ınt normal galıba olur dıyor cunku ben tekmelerını yukarda hıssedıyrm bu aralar aşağıda degıl buna ragmen yarın sorup etıketlerım canım seni

Gobegımın sarkacagını düşünmüyorum ama çatlaklar bakalım daha ne kadar çatlayacak ona gore bakarım artık bende :)

Kızlar demin eşimin iş arkadaşının karısı uğradı.oda hamile aramızda 1 hafta filan var.ama daha 57 kiloymuş banada şişmişsin dedi.belki kötü niyetli değildir ama benim moralim bozuldu.

miranda_1986 canım bence ıyı yapmıssın normal beşik alarak nedense bende ısınmadım o park yataklara en güzeli dedıkleri bıle cok garıp gelıyo bana tamam gıdecegın yere katla götür falan ama ıste ne bılım bıde pahalılarda çadır kumaşı gıbı kumaşı var normal yataklarında ıkı kademesı var bu cocuğun düşme ıhtımali olayını da anlamadım ben ama neden pahalı bılmem ben besıgımı 250 ye aldım e bebek te parklar 800 e kadr gıdıyo sanırım kadınların tercıhı bu yonde :)) dıye oda yapacaksan taşındığızda besıgı hazır olur işte gerı dolap alt açma dolabı falan alırsın ben de takım oda almadım ayrı ayrı aldım kendı zevkıme gore

tamam canım çok sevinirim. yarın benim de randevum var ama annemle gidicem utanıp soramayabilirim

Kızlar demin eşimin iş arkadaşının karısı uğradı.oda hamile aramızda 1 hafta filan var.ama dkok aha 57 kiloymuş banada şişmişsin dedi.belki kötü niyetli
Ay canımsın boşver ya benimde var öyle bi arkadaşim onun karnı hiç çıkmadı benim fırlamış resmen.hiçte umrumda değil yeter ki ogluşlarımiz kızçelerimiz sağlıklı Olsunlar.laf olsun işte canım konuşmuş öyle.ne güzel kendime iyi bakmışım deseydin keşke

Yani napalım demi canım.doğumdan sonra zaten gitcek bu kilolar.ayrıca bana herkes çok iyisin filan diyo.şurda kaç ay kaldı sanki idare etcez artık

kızlar bebeğinize şampuan bebek yağı pişik önleyici krem ve bebek sabunu hangi marka aldınız acaba. ben araştırdıkça kafam karışıyor.
ben mustela dusunuyorum.eger butcemi cok zorlarsa sebamede gecis yaparim ilerleyen zamanlarda canim.sebamedde pahali ama mustalaya gore uygun tabi :)

kızlar merhaba baya şey birikmiş okumak için benim tüm hazırlıklar bitti bir oğluş yok oda zamanın da gelir inşallah
Oh maşallah nasıl rahatlamışsındır şimdi sen annesi
Bende kendime 15 gün verdim. İnşallah 15 güne kadar herşeyimi hazırlayıp oturayım diyorum. Oğluşunda hayırlısıyla gelsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…