- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.781
Ayyy olalım olalım benim daha önce 2ayda 8 kilo vermişligim var bu aradaTamam canım ben varımhamilelik bitince sağlık durumumuza göre hem diyet hem sporla verelim aldığımız kiloları. Ben bu konuda tecrübeliyim yardımcı olurum sana biz de o zayıf ve cocuklu hatunlar gibi olabiliriz
Ayyyy bitanem inşallah atanirsinBir kargo gelir ve cok mutlu olursunögretmenlik yıllarımdan bir ögrencimle artık abla kardes gibi görüşüyoruz. Buraya beni ziyarete gelmisti o zaman bile bir sürü hediyeyle gelmisti simdi de bunları göndermiş cok mutlu oldum duygulandim yaa yeleği anneannesi örmüş kıyafetleri annesi almış treni de o almış.
Böyle zamanlarda atamam olmadığı icin içim acıyoralt tarafı birkac sene ücretli ögretmenlik yaptığım halde yüzlerce öğrenci tarafindan sevilmek onları cok sevmek hala hatırlanmak bile cok güzel bir duygu...
Öğretmen arkadaşlar sakın mesleğinizden şikayet etmeyin ve dolu dolu yaşayın bu güzel günleri...
Eki Görüntüle 1780873
Eki Görüntüle 1780867
Arkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Ooo sen de tecrubelisin canım ben de 2,5 ayda 10 kilo vermiştimAyyy olalım olalım benim daha önce 2ayda 8 kilo vermişligim var bu arada
Amin canım bosvermis gibi görünsem de aslinda içimde büyük bir yara hayırlısı bakalımAyyyy bitanem inşallah atanirsinbüyük haksızlık okuyup da, mesleğini icra edememek ne güzel hediyeler bunlar böyleeeee güle güle giysin ela hanım
Ooo sen de tecrubelisin canım ben de 2,5 ayda 10 kilo vermiştim
Amin canım bosvermis gibi görünsem de aslinda içimde büyük bir yara hayırlısı bakalım
Ben de cok begendim hepsini hic beklemiyordum cok mutlu oldum. Düşünmesi bile yeterken ailece kızım icin biseyler yapmislar cok hosuma gitti
takıma bayıldımmm çok güzel cnm güzel günlerde kullanın inş.ya benm kızda aşağıda sanki cok baskı yapıyo ama doktor bişey demedi erken doğum falan diye korkuyorum bnde erkenden gelir diyeSelam kızlar biz de dr kontrolünden geldik 1475gr olmuşuz boyumuzda 40cmyine çokkkkk aşağıda kızım resmen vajinamın üstünden bakıyo doktor hareketlerden hissediyorum zaten ve bol wc ziyaretlerinden erken gelmeye çok meraklıymış kızım mayıs hayal oldu yani inş nisan ortalarına kdr durur. Yasaklar aynen devam progestana devam yatmaya devam
Canım sıkılmıştı ki canım kocam yetişti imdadıma tam aradığım hayallerimdeki hastane çıkışını bulmuşayy çok mutlu oldum yine canım ya seviyorum onu bizden hbrler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi Eki Görüntüle 1780863
Aynen canim ben de oyle avutuyorum kendimiŞimdi elanin şanslı zamanları annesi ona bakacak başkası değilsefasini sursun .. Bu konuda o şanslı tatlım inşallah atanirsin çalışmak önemli, gerekli gerçekten hele de okuduğun bi fakülte varsa insan emeğine acır aynı kafadaniz desene bak hızımız da ayniymis bak bana çok çabuk vermek iyi değil deseler de ben sporla verdiğim için çok rahattim
Ay evet canım ritmik bir sekilde pit pit pit vuruyor gibi. Birkac dakika sürüyor bazen cok eğlenceli dimiNicksizYumurta canım bebişin hıçkırığı nasıl birşeydi? vajinama doğru çok derin pıt pıt pıt şeklinde ve sürekli bu mu hiçkırığı
Canım Allah rahmet eğlesin ve bol bol sabır versin sizlere...
Bayanlar öğle arası park yatağa baktım güzel fena değildi içine yatak olarak burdan bi arkadaş tavsiye etmişti kraft yataşın aşağıdaki yatağını düşünüyodum satış elemanı bu yatağı 8.aydan sonra kulanmanızı tavsiye ederim dedi kafam karıştı
Yenidoğanlar için %100 pamuklu yatakları tavsiye ediyoruz dedi..Sizler hang, yatakları aldınız acaba paylaşır mısınız
http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1386/yatas-pamuk-oyun-parki-yatagi-60x120.aspx
Bılmıyorum kı canım boyle vajınamın ustunde kemıklerım agrıyo acıyo gıbı açarken falan acıyo bakalım yarın bı Dr a gıdıyım az kaldıkca korkuyorum :/hayırlı olsun canım. benimde var ağrım acaba yorgunlukta mı etkiliyor ki benim genel de akşamları oluyor oturup kalkınca acıyor
Amin canım benim cok teşekkürlerNicksizYumurta ne kadar güzel hatırlanmak ya canım çok ciciler güzel günlerde giyin inş.Rabbim inş. atanmayıda nasip etsin
Canım Sezaryan normalde normal dogum tarihinden 2 hafta once olur Dr un sanırım normal dıgumdan yana biz 40 hafta bekleyelim bebek normal gelmezse Sezaryan yaparız demek ıstemiş sana özele mi devlete mi gıdıyorsunArkadaslar benim dogumum sata gore 31 mayis ama sezeryan oldugum icin erken alinmasi gerekmiyomu doktor bekleriz 31 mayisi diyo ne sacma ya , ya suyum helirse ne olcak israr edicem 10 mayista olsun dogum diye zaten 38. Hafta da olmus olacak 10 mayista en gec 15 mayis israr edicem o tarihte dogum ostiyorum diye siz ne dersiniz
aynen canimAy kıyamam ya bende diyorum direk hastaneye getir kaymaklı ekmek kadayıfı diye.gece bile olsa açık bi yer bulsun yaptırsın.biz anlarız canım birbirimizi
Merhaba,Biz bebiş odamıza süs aldık almak isteyen olursa çok beğendim ben fikir olsun size de. Kokulu taştan ismi defne yazcak :) fiyatı 70 tl
Eki Görüntüle 1780828
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. şu ilk sayfadaki listeye nasıl ekleniliyor. bende mayıs annesi olacağım Allahım izin verirse. herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?