2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayyy olalım olalım benim daha önce 2ayda 8 kilo vermişligim var bu arada

Ayyyy bitanem inşallah atanirsin büyük haksızlık okuyup da, mesleğini icra edememek ne güzel hediyeler bunlar böyleeeee güle güle giysin ela hanım

Ayyy olalım olalım benim daha önce 2ayda 8 kilo vermişligim var bu arada
Ooo sen de tecrubelisin canım ben de 2,5 ayda 10 kilo vermiştim
Ayyyy bitanem inşallah atanirsin büyük haksızlık okuyup da, mesleğini icra edememek ne güzel hediyeler bunlar böyleeeee güle güle giysin ela hanım
Amin canım bosvermis gibi görünsem de aslinda içimde büyük bir yara hayırlısı bakalım
Ben de cok begendim hepsini hic beklemiyordum cok mutlu oldum. Düşünmesi bile yeterken ailece kızım icin biseyler yapmislar cok hosuma gitti

Şimdi elanin şanslı zamanları annesi ona bakacak başkası değil sefasini sursun .. Bu konuda o şanslı tatlım inşallah atanirsin çalışmak önemli, gerekli gerçekten hele de okuduğun bi fakülte varsa insan emeğine acır aynı kafadaniz desene bak hızımız da ayniymis bak bana çok çabuk vermek iyi değil deseler de ben sporla verdiğim için çok rahattim

takıma bayıldımmm çok güzel cnm güzel günlerde kullanın inş.ya benm kızda aşağıda sanki cok baskı yapıyo ama doktor bişey demedi erken doğum falan diye korkuyorum bnde erkenden gelir diye neye göre erken doğum oldugunu soyluyolar onuda anlamıs değilm tabi hıc doktor degstrmedım acaba bı baska doktra daha mı muayene olsam

Aynen canim ben de oyle avutuyorum kendimi
Ben de sporla ve diyetisyene giderek zayifladim canım sağlıklı birsekilde uzman kontrolünde verdim kiloları o yüzden ne sarkma oldu ne de çökme.60 kilodan 50 kiloya düşmüştüm

canım ben de pamuk yatak şipariş ettim gelmesini bekliyorum, resmini de atayım:

hayırlı olsun canım. benimde var ağrım acaba yorgunlukta mı etkiliyor ki benim genel de akşamları oluyor oturup kalkınca acıyor
Bılmıyorum kı canım boyle vajınamın ustunde kemıklerım agrıyo acıyo gıbı açarken falan acıyo bakalım yarın bı Dr a gıdıyım az kaldıkca korkuyorum :/

Arkadaslar benim dogumum sata gore 31 mayis ama sezeryan oldugum icin erken alinmasi gerekmiyomu doktor bekleriz 31 mayisi diyo ne sacma ya , ya suyum helirse ne olcak israr edicem 10 mayista olsun dogum diye zaten 38. Hafta da olmus olacak 10 mayista en gec 15 mayis israr edicem o tarihte dogum ostiyorum diye siz ne dersiniz

Canım Sezaryan normalde normal dogum tarihinden 2 hafta once olur Dr un sanırım normal dıgumdan yana biz 40 hafta bekleyelim bebek normal gelmezse Sezaryan yaparız demek ıstemiş sana özele mi devlete mi gıdıyorsun

3976
Biz bebiş odamıza süs aldık almak isteyen olursa çok beğendim ben fikir olsun size de. Kokulu taştan ismi defne yazcak :) fiyatı 70 tl

Eki Görüntüle 1780828
Merhaba,
kısmetse bende MAyıs annesi olacağım aktif olmasam da topiği ilk günden beri takip ediyorum.
ben de böyle bir süs arayışındayım sanırım instagramdan aldınız güvenilir mi?
kaç günde geldi?

Kızlar ben hala bebek arabasına karar veremedim. Hafif, sağlam, katlandığında çok yer kapmalamayan ve kullanışlı olan travel sistem arıyorum, tavsiye edebileceğiniz bi marka/model var mı?

Son düzenleme:
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. şu ilk sayfadaki listeye nasıl ekleniliyor. bende mayıs annesi olacağım Allahım izin verirse. herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım, ilk sayfadaki bilgileri CadiKazani na mesaj atıyorsun, o uygun bir zamanında ekliyor listeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…