2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

aramıza hoşgeldin,
süslerle ilgili bilgim yok malesef, ama bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır mutlaka :)

Ay evet canım ritmik bir sekilde pit pit pit vuruyor gibi. Birkac dakika sürüyor bazen cok eğlenceli dimi
evettt çok güzeldi 1 dk falan sürdü :) önce de oluyordu belki de ben tekme diye önemsemiyordum sizden duyduğumdan beri bekliyorum yok yapmadı kuzum bizimki benimle çok oynuyor zaten

Kızlar ben hala bebek arabasına karar veremedim. Hafif, sağlam, katlandığında çok yer kapmalamayan ve kullanışlı olan bi ürün arıyorum, tavsiye edebileceğiniz bi marka/model var mı?

canım ben baston puset bebek arabası düşünüyorum onun içinde kraftın ve chicco nun modellerini yakındanda baktım şahsen beğendim az yer kaplayan pratik kullanımlı güzel arabalardı

Ayy bitanem çok güzel hediyelerin insan hic beklemedigi anda böyle güzel hediyeler gorunce dahada bir mutlu oluyor inşallah istedigin ve en yakin zamanda ataman gerceklesir ve çok güzel ogrencilerin olur

Doktoru bekliyorum canim ve benim heyecan hat safhada ayy ilk defa bu kadar heyecan var

Maşallah canim kizina inşallah annesini uzmez ve bekler bir sure daha en azindan dedigin gibi nisan'a kadar bekler doktorun dediklerine uymaya devam annesi bizde doktoru bekliyoruz bakalim neler diyecek heyecan hat safhada

Senin çantanın kenarında ıslak mendil çıkışı var mı yaa bnm çantada var ama bi problem var sanırım dikişte hata var anlamadım mendilin çıkabileceği bi delik yok kumaşla kapalı normalde nasıl olması gerekiyor merak ettim de

yok canım benimkinde öyle bi bölme ama merak ettim niye senin ki öyleki açılır kapanır bişi değil mi ??

Meraba kızlar biz 28 haftalık olduk geceleri çok zor uyuyorum, sürekli de uyaniyorum sizler nasılsınız birde nefes almakta çok zorlaniyorum

Ben nefes yüzünden değil de sürekli küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum o yuzden uyuyamıyorum ya bazen de oğluşum ya kaburgama ya diyaframa anlamadım tekme atıyor sağ göğsümün altına acı saplanıyor o uykumu açıyor
Kaç kilo aldın toplamda belki kilodandır bi de hamile yastığı kullanmaya başlıcam ben yavaş yavaş
O da rahatlatır heralde

yok canım benimkinde öyle bi bölme ama merak ettim niye senin ki öyleki açılır kapanır bişi değil mi ??
Ya mendili içeriye koyuyorsun dışarıya çıkışın oraya bi kumaş parçası daha dikmişler fazladan galiba ben mi çözemedim acaba dedim de neyse mağazaya götürüp gösterim bari ama dediğin gibi stylo kaliteli gibi duruyo beğendim ben de bakalım :) sen de güle güle kullan bebişinle

Amin canım benim benim gözüm de saatte çıktım doktordan demeni bekliyorum

Çok iyimiş süt arttırıcı yeşillikler yaza bizi bekler bizde süt diyetine başlarız hem bol süt hem az kalori

52 ile hamile kaldım 2 hafta önce 58 idim, ve ilersini düşündükçe daha da nefessiz kalıyorum, sende ki ağrıdan bende de oluyor tam göğüs altim gece 2 yastıkla yatiyorum yorganida bel boşluklarına koyuyorum rahat yatmak için yoksa her yanim agriyor ilk bebeğmde hic böle sorunlar yasamamistim biran evvel doğurmak istiyorum çok kötü bir durummm napicaz böle

Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. şu ilk sayfadaki listeye nasıl ekleniliyor. bende mayıs annesi olacağım Allahım izin verirse. herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Aramiza hos geldin canım. Listedeki bilgileri sırasiyla yazip CadiKazani na yolla o ekler seni.

evettt çok güzeldi 1 dk falan sürdü :) önce de oluyordu belki de ben tekme diye önemsemiyordum sizden duyduğumdan beri bekliyorum yok yapmadı kuzum bizimki benimle çok oynuyor zaten
Bundan sonra oynamaz annesi daha cok hıçkırır cigerlerinin gelismesi icin oluyormuş. Bi de her zaman vajinaya dogru hissetmeyebilirsin bebek asagiya dönmeden de oluyor bazen. Bazen benim yavrucak öyle güçlü hıçkırıyor ki başı da yüzeye yakinsa karnım yukarı aşağı inip cikiyorben icerden hissediyorum eşim de dıştan dinliyor cok hosuna gidiyoronu da deneyebilirsiniz

Canım maşallah kızın kocaman olmuş ne güzel büyümüş hastane çıkışını da çok tatlı gülerek giysin minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…