- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.801
3976
Merhaba,
kısmetse bende MAyıs annesi olacağım aktif olmasam da topiği ilk günden beri takip ediyorum.
ben de böyle bir süs arayışındayım sanırım instagramdan aldınız güvenilir mi?
kaç günde geldi?
evettt çok güzeldi 1 dk falan sürdü :) önce de oluyordu belki de ben tekme diye önemsemiyordumAy evet canım ritmik bir sekilde pit pit pit vuruyor gibi. Birkac dakika sürüyor bazen cok eğlenceli dimi
Kızlar ben hala bebek arabasına karar veremedim. Hafif, sağlam, katlandığında çok yer kapmalamayan ve kullanışlı olan bi ürün arıyorum, tavsiye edebileceğiniz bi marka/model var mı?
Arkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Bir kargo gelir ve cok mutlu olursunögretmenlik yıllarımdan bir ögrencimle artık abla kardes gibi görüşüyoruz. Buraya beni ziyarete gelmisti o zaman bile bir sürü hediyeyle gelmisti simdi de bunları göndermiş cok mutlu oldum duygulandim yaa yeleği anneannesi örmüş kıyafetleri annesi almış treni de o almış.
Böyle zamanlarda atamam olmadığı icin içim acıyoralt tarafı birkac sene ücretli ögretmenlik yaptığım halde yüzlerce öğrenci tarafindan sevilmek onları cok sevmek hala hatırlanmak bile cok güzel bir duygu...
Öğretmen arkadaşlar sakın mesleğinizden şikayet etmeyin ve dolu dolu yaşayın bu güzel günleri...
Eki Görüntüle 1780873
Eki Görüntüle 1780867
Selam kızlar biz de dr kontrolünden geldik 1475gr olmuşuz boyumuzda 40cmyine çokkkkk aşağıda kızım resmen vajinamın üstünden bakıyo doktor hareketlerden hissediyorum zaten ve bol wc ziyaretlerinden erken gelmeye çok meraklıymış kızım mayıs hayal oldu yani inş nisan ortalarına kdr durur. Yasaklar aynen devam progestana devam yatmaya devam
Canım sıkılmıştı ki canım kocam yetişti imdadıma tam aradığım hayallerimdeki hastane çıkışını bulmuşayy çok mutlu oldum yine canım ya seviyorum onu bizden hbrler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi Eki Görüntüle 1780863
Senin çantanın kenarında ıslak mendil çıkışı var mı yaa bnm çantada var ama bi problem var sanırım dikişte hata var anlamadım mendilin çıkabileceği bi delik yok kumaşla kapalı normalde nasıl olması gerekiyor merak ettim decanım bende stylo storm aldım yandan kola takmalı burda bi mağazada görmüştüm iyice incelemiştim ve stylonun malı gerçektende güzel benim kız kardeşimde stylo aldı oda memnun kaldı bende indirimde görünce hemen aldım pişman olmam diye düşünüyorum
Senin çantanın kenarında ıslak mendil çıkışı var mı yaa bnm çantada var ama bi problem var sanırım dikişte hata var anlamadım mendilin çıkabileceği bi delik yok kumaşla kapalı normalde nasıl olması gerekiyor merak ettim de
Meraba kızlar biz 28 haftalık olduk geceleri çok zor uyuyorum, sürekli de uyaniyorum sizler nasılsınız birde nefes almakta çok zorlaniyorum
hoşgeldin canım, ilk sayfadaki bilgileriCadiKazani na mesaj atıyorsun, o uygun bir zamanında ekliyor listeye :)
Ya mendili içeriye koyuyorsun dışarıya çıkışın oraya bi kumaş parçası daha dikmişler fazladan galiba ben mi çözemedim acaba dedim de neyse mağazaya götürüp gösterim bari ama dediğin gibi stylo kaliteli gibi duruyo beğendim ben de bakalım :) sen de güle güle kullan bebişinleyok canım benimkinde öyle bi bölmeama merak ettim niye senin ki öyleki açılır kapanır bişi değil mi ??
biz casual storm baston tipi travel set aldi. canim.Kızlar ben hala bebek arabasına karar veremedim. Hafif, sağlam, katlandığında çok yer kapmalamayan ve kullanışlı olan travel sistem arıyorum, tavsiye edebileceğiniz bi marka/model var mı?
Amin canım benimAyy bitanem çok güzel hediyelerin insan hic beklemedigi anda böyle güzel hediyeler gorunce dahada bir mutlu oluyor inşallah istedigin ve en yakin zamanda ataman gerceklesir ve çok güzel ogrencilerin olur
Doktoru bekliyorum canim ve benim heyecan hat safhada ayy ilk defa bu kadar heyecan var
Çok iyimiş süt arttırıcı yeşillikler yaza bizi beklerAynen canim ben de oyle avutuyorum kendimi
Ben de sporla ve diyetisyene giderek zayifladim canım sağlıklı birsekilde uzman kontrolünde verdim kiloları o yüzden ne sarkma oldu ne de çökme.60 kilodan 50 kiloya düşmüştüm
52 ile hamile kaldım 2 hafta önce 58 idim, ve ilersini düşündükçe daha da nefessiz kalıyorum, sende ki ağrıdan bende de oluyor tam göğüs altim gece 2 yastıkla yatiyorum yorganida bel boşluklarına koyuyorum rahat yatmak için yoksa her yanim agriyorBen nefes yüzünden değil de sürekli küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum o yuzden uyuyamıyorum yabazen de oğluşum ya kaburgama ya diyaframa anlamadım tekme atıyor sağ göğsümün altına acı saplanıyor o uykumu açıyor
Kaç kilo aldın toplamda belki kilodandır bi de hamile yastığı kullanmaya başlıcam ben yavaş yavaş
O da rahatlatır heralde
Aramiza hos geldin canım. Listedeki bilgileri sırasiyla yazipMerhabalar,
Aranıza yeni katıldım. şu ilk sayfadaki listeye nasıl ekleniliyor. bende mayıs annesi olacağım Allahım izin verirse. herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Bundan sonra oynamaz annesi daha cok hıçkırır cigerlerinin gelismesi icin oluyormuş. Bi de her zaman vajinaya dogru hissetmeyebilirsin bebek asagiya dönmeden de oluyor bazen. Bazen benim yavrucak öyle güçlü hıçkırıyor ki başı da yüzeye yakinsa karnım yukarı aşağı inip cikiyorevettt çok güzeldi 1 dk falan sürdü :) önce de oluyordu belki de ben tekme diye önemsemiyordumsizden duyduğumdan beri bekliyorum yok yapmadı kuzum bizimki benimle çok oynuyor zaten
Aynen canım yaa bol bol salata yeriz ohh miss alırız bebisleri arabaya uzun uzun yürüyüş yaparızÇok iyimiş süt arttırıcı yeşillikler yaza bizi beklerbizde süt diyetine başlarız hem bol süt hem az kalori
inşallah canım önemli birşey değildir. bebişlerimiz artık ağırlaşıyor baskı yapıyordurBılmıyorum kı canım boyle vajınamın ustunde kemıklerım agrıyo acıyo gıbı açarken falan acıyo bakalım yarın bı Dr a gıdıyım az kaldıkca korkuyorum :/
Canım maşallah kızın kocaman olmuş ne güzel büyümüş hastane çıkışını da çok tatlı gülerek giysin minnoşSelam kızlar biz de dr kontrolünden geldik 1475gr olmuşuz boyumuzda 40cmyine çokkkkk aşağıda kızım resmen vajinamın üstünden bakıyo doktor hareketlerden hissediyorum zaten ve bol wc ziyaretlerinden erken gelmeye çok meraklıymış kızım mayıs hayal oldu yani inş nisan ortalarına kdr durur. Yasaklar aynen devam progestana devam yatmaya devam
Canım sıkılmıştı ki canım kocam yetişti imdadıma tam aradığım hayallerimdeki hastane çıkışını bulmuşayy çok mutlu oldum yine canım ya seviyorum onu bizden hbrler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi Eki Görüntüle 1780863
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?