2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yat canim yat dinlenn uzme kendini hiic guzelce gecir hamileligini.
Bu arada bu tajima asik oldum bayildimm

Ya ama tabletten girdim tam çoklu alıntı yapma keyfini yaşıycaktım ki hepsini seçtim geriye gidip ama iş yazmaya gelince yine kayboldu hepsi tlf ve tablet aynı marka niye böyle oluyo ki acaba hatırladıklarımı yazıcam yine
NicksizYumurta canım çok güzel öğrencinin yolladıkları düşünmüş olması da ayrı bi incelik ne güzel çok sevilen bi öğretmen olmuşsun

@mgul canım doktoruna sorabilirsen arnica jel var krem onu sür hiç morarmıyo oğluma kullanıyorum ben ama hamileler için nasıl bilmiyorum geçmiş olsun inş şişmez.

cilem32 canım bnm oğlumdan dolayı çok aktiftim 15 kg kucağıma alıyodum atlayıp zıplamalar sürekli gezmeler güreşmeler fln ondan dr um bu kdr önlem aldı. Beni de bildiği için artık dinleniceksin kucağa almak bile yok dedi. Ama ben ztn hep aşağıda hissediyodum resmen vajina yoluna vuruyodu ve bebek büyüdükçe baskı arttı. Şimdilik bnm de öyle hadi yrn doğuruyosun gibi bi durum yok ama dikkat etmezsem olabilir. Şüphen varsa kontrolde sor dr a serviksi ölçsün canım

Berenebru dinleniyorum işte canım yatıyorum çoğunlukla ama sıkıcı tabi

I iremerve1990 sağol canım ben de çok beğendim

neff1316 sağol canım üzülmüyorum da yatmak sıkıcı geliyo ve alışmadım diye heralde kalkıyorum hep oğlumla da oynayamıyorum bilirsin işte ana yüreği

Bende ondan alcaktim benide saticilar uyardılar bende bugün e bebekte baby olurmu neydi ondan aldım indirimdeymis pamuklu yatak guzeldide canim

I isim_misim_yok canım son adete göre hesaplanıyo 32+0 olduğun gün raporu alabilirsin. Ben bgn doktordaydım son adetime göre 10 martta 32+0 oluyorum o güne randevu aldım hem kontrol hem de raporumu alıcam. Sen de son adetinden hesapla

Ne güzel işte canım iç karnın büyük demekki.ay büyük olsa suç küçük olsa suç

Demi ama canım sanki elimizde.

Ayy güzelimmm ağzına sağlık hep onlar mi diyecekti I iremerve1990 tatlım kadın kıyasa girmeye neden ihtiyaç duymuşsa biz memnunuz, dile getirmiyoruz disaridakilere onlar söyleniyor kendilerine yansınlar
Valla bencede canım millet öyle dedikçe benim daha çok yiyesim geliyo ayrıca eşim beni tombişte seviyo.çok zayıf oldum olası sevmez zaten

Kizlar bise sorcam simdi biz 32 de izne ayrilmak istedigimizde 31+ da mi 32+ dami ayriliiz benim hesabimla drun verdigi tarih tamamen farkli cikti dr 26 martta izne cikabilecegimi soledi nasil oluyo ya
Benim adet tarihime gore hesaplanip izinlerim ayarlanmisti. Ama dr un belli bir tarih veriyorsa ona gorede hesaplanir cok sorun degil canim toplamda 8 hafta olacak sekilde hesaplanicxak, usg veya adet tarihinr gore olmasi cok onemli degil yani.
Benim birde oglymda 41 haftalik dogum yapmistim,. 1 hafta ilave yapildi kalan donemime gec dogum yaptigim icin. Sen erken yaparsanda kalan sure dogum sonrassina aktarikacak

Gobegımın sarkacagını düşünmüyorum ama çatlaklar bakalım daha ne kadar çatlayacak ona gore bakarım artık bende :)
Canim bi sarkma oluyor illaki spor yapmdan da toplanmasi zaman aliyor,brn hic ustune durmadigim icin cabuk toplanmadi gobegim.
Birde dogumdan sonra korse falan giymrkte yardimci olyyor toplanmasina

Kizlar doktordan sonra az islerimiz vardi onlari hallet eve gel yemekle ugras derken buraya girip yazamadim.
Kizimi gordum saglikli herseyi yerinde imis haftamizla uyumluyuz çok şükür 26+0 dayiz bugün tam 860 gr olmusuk. Bende 58 kilo olmusum +6 kilo ile devam ediyoruz yolumuza Kanin dusuk dedi dedim ilaci ikiye cikardi ebemiz ve pekmez iciyorum tamam dedi. Yarin ac karinla gidip 75gr'lik seker yuklemesi yaptiracagim inşallah ondada sorum cikmaz. 1 ay sonra yeniden bekliyorum dedi. Birkac korkum vardi onlarinda normal oldugunu korkmamam gerektigini bebegin yerinin iyi oldugunu yukarda oldugunu soyledi rahatladim. Yurumekte sikinti olmadigini soyledi. Doktorumuzuda sevdik sevimli ilimli bir hanim gerci benim icin sadece birkac sefer gitsem yetecek sonrasinda kendi doktoruma geri donecegim ama yinede asik suratli birisiyle karsilasmamak iyi geldi doktorun yanina girmeden önce ilk defa bu kadar heyecanlandim.
NicksizYumurta @mgul Berenebru M Mjdmjd

En güzel karari yine bebeginiz icin siz verirsiniz zaten canim. Mobilya besiklerde cok güzel oluyor ben anne yani yatagimizi mobilya olacagi icin bunuda park besik aldim büyük ihtimalle 6 ay anne yani yatagi kullanirim sonrasinda park besige geceriz gibime geliyor

Çok sevindim canım maşallah minik simayımıza.hersey istediğin gibi geçmiş
Doktor önemli canım herseyden önce güven vermeli

Teşekkürler canım benim cok şükür öyleydi simdi öğrenci falan kalmadıneyse inşallah o günlere geri dönerim bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…