- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.881
Yat canim yat dinlenn uzme kendini hiic guzelce gecir hamileligini.Selam kızlar biz de dr kontrolünden geldik 1475gr olmuşuz boyumuzda 40cmyine çokkkkk aşağıda kızım resmen vajinamın üstünden bakıyo doktor hareketlerden hissediyorum zaten ve bol wc ziyaretlerinden erken gelmeye çok meraklıymış kızım mayıs hayal oldu yani inş nisan ortalarına kdr durur. Yasaklar aynen devam progestana devam yatmaya devam
Canım sıkılmıştı ki canım kocam yetişti imdadıma tam aradığım hayallerimdeki hastane çıkışını bulmuşayy çok mutlu oldum yine canım ya seviyorum onu bizden hbrler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi Eki Görüntüle 1780863
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canmArkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Hosgeldin aramizaMerhabalar,
Aranıza yeni katıldım. şu ilk sayfadaki listeye nasıl ekleniliyor. bende mayıs annesi olacağım Allahım izin verirse. herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Bende ondan alcaktim benide saticilar uyardılar bende bugün e bebekte baby olurmu neydi ondan aldım indirimdeymis pamuklu yatak guzeldide canimCanım Allah rahmet eğlesin ve bol bol sabır versin sizlere...
Bayanlar öğle arası park yatağa baktım güzel fena değildi içine yatak olarak burdan bi arkadaş tavsiye etmişti kraft yataşın aşağıdaki yatağını düşünüyodum satış elemanı bu yatağı 8.aydan sonra kulanmanızı tavsiye ederim dedi kafam karıştı
Yenidoğanlar için %100 pamuklu yatakları tavsiye ediyoruz dedi..Sizler hang, yatakları aldınız acaba paylaşır mısınız
http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1386/yatas-pamuk-oyun-parki-yatagi-60x120.aspx
Ne güzel işte canım iç karnın büyük demekki.ay büyük olsa suç küçük olsa suçBanada karnım küçük diye " bebeği nerende saklıyosun" diyen patavatsız kimseler çıkıyor
Bende hiçç bozulmadan " o benim kalbimde büyüyor ayol" diyorum kapak yapıyorum
Hiç takma kafana canım. Bebişlerimiz iyi olsunda varsın şişmiş olalım yada göbüşleri küçük olalım
Demi ama canım sanki elimizde.Öyledir canım ya belli olmuyor bu miniklerin sagi solu. Inşallah güzel haberlerle gelirsin
Teşekkürler canımben onlara karsı elimden geldigince iyi davranmaya çalıştım onlarla arkadaş oldum ve sonucunda da hala böyle sevgi saygı gördükçe cok mutlu oluyorum
Ben sebamed sampuan ve sabun aldım canim. pisik kremi de bepanthol aldım. Ilk zamanlar bebe yağı kullanmamak gerekiyormuş onu lazim olana kadar almayacagim
Ayy bari hamile olanlar yapmasın yaaay yapı meselesi bu biri siser biri sismez
Valla bencede canım millet öyle dedikçe benim daha çok yiyesim geliyoAyy güzelimmm ağzına sağlık hep onlar mi diyecektiI iremerve1990 tatlım kadın kıyasa girmeye neden ihtiyaç duymuşsa biz memnunuz, dile getirmiyoruz disaridakilere onlar söyleniyor kendilerine yansınlar
Geçmiş olsun cnm.İnşaallah şişmezBen çok feci ayak bileğimi burktumya şimdi çok şişerse daha once de öyle olmuştu çünkü
Benim adet tarihime gore hesaplanip izinlerim ayarlanmisti. Ama dr un belli bir tarih veriyorsa ona gorede hesaplanir cok sorun degil canim toplamda 8 hafta olacak sekilde hesaplanicxak, usg veya adet tarihinr gore olmasi cok onemli degil yani.Kizlar bise sorcam simdi biz 32 de izne ayrilmak istedigimizde 31+ da mi 32+ dami ayriliiz benim hesabimla drun verdigi tarih tamamen farkli cikti dr 26 martta izne cikabilecegimi soledi nasil oluyo ya
Canim bi sarkma oluyor illaki spor yapmdan da toplanmasi zaman aliyor,brn hic ustune durmadigim icin cabuk toplanmadi gobegim.Gobegımın sarkacagını düşünmüyorum ama çatlaklar bakalım daha ne kadar çatlayacak ona gore bakarım artık bende :)
Canm doğum tarihinden 56 günü çıkaracaksın. Yanı benm dr.um öyle hesap yapmıştı.Kizlar hic mi kimsenin fikri yok
Aynen tatlım bidaha gelmicek bu günler.ayrıca senin göbüşte çok şeker dün gördüm canım:)I iremerve1990 canım hiç takmıycan bu söyleyenleri banada diyorlar boşver ye iç keyfine bak dogumunu bekle
İşte burda doseksiz satılıyor ya herhalde o yüzden yazıyorlar. Türkler ticari millet, hemen düşünüp içine döşek yapıp satmışlar
Şekerim sanırım biz vazgeçtik park yataktan. Olcak mı olmucak mi biz buna daha çarşaf bulabilecek miyiz derken dün eşim bir daha mağazaya gidip görmek istedi. Görünce onun da hiç içine sinmedi. Sanırım şimdilik sadece beşik alacağız eve çıkınca mobilyalarinin geri kalanını da alırız diye düşündük. Ya da bilemiyorum belki bazı eşyalarımı atar bebisinkileri koyarız.
Çok sevindim canım maşallah minik simayımıza.hersey istediğin gibi geçmişKizlar doktordan sonra az islerimiz vardi onlari hallet eve gel yemekle ugras derken buraya girip yazamadim.
Kizimi gordum saglikli herseyi yerinde imis haftamizla uyumluyuz çok şükür 26+0 dayiz bugün tam 860 gr olmusuk. Bende 58 kilo olmusum +6 kilo ile devam ediyoruz yolumuzaKanin dusuk dedi dedim ilaci ikiye cikardi ebemiz ve pekmez iciyorum tamam dedi. Yarin ac karinla gidip 75gr'lik seker yuklemesi yaptiracagim inşallah ondada sorum cikmaz. 1 ay sonra yeniden bekliyorum dedi. Birkac korkum vardi onlarinda normal oldugunu korkmamam
Ben 32 dolduğunda ayrılabiliyoruz diye biliyorumKizlar hic mi kimsenin fikri yok
Teşekkürler canım benim cok şükür öyleydi simdi öğrenci falan kalmadıYa ama tabletten girdim tam çoklu alıntı yapma keyfini yaşıycaktım ki hepsini seçtim geriye gidip ama iş yazmaya gelince yine kayboldu hepsitlf ve tablet aynı marka niye böyle oluyo ki acaba hatırladıklarımı yazıcam yine
NicksizYumurta canım çok güzel öğrencinin yolladıkları düşünmüş olması da ayrı bi incelik ne güzel çok sevilen bi öğretmen olmuşsun
@mgul canım doktoruna sorabilirsen arnica jel var krem onu sür hiç morarmıyo oğluma kullanıyorum ben ama hamileler için nasıl bilmiyorum geçmiş olsun inş şişmez.
cilem32 canım bnm oğlumdan dolayı çok aktiftim 15 kg kucağıma alıyodum atlayıp zıplamalar sürekli gezmeler güreşmeler fln ondan dr um bu kdr önlem aldı. Beni de bildiği için artık dinleniceksin kucağa almak bile yok dedi. Ama ben ztn hep aşağıda hissediyodum resmen vajina yoluna vuruyodu ve bebek büyüdükçe baskı arttı. Şimdilik bnm de öyle hadi yrn doğuruyosun gibi bi durum yok ama dikkat etmezsem olabilir. Şüphen varsa kontrolde sor dr a serviksi ölçsün canım
Berenebru dinleniyorum işte canım yatıyorum çoğunlukla ama sıkıcı tabi
I iremerve1990 sağol canım ben de çok beğendim
neff1316 sağol canım üzülmüyorum da yatmak sıkıcı geliyo ve alışmadım diye heralde kalkıyorum hep oğlumla da oynayamıyorum bilirsin işte ana yüreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?