- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.381
Kıyamam canım insan hamile olunca bşraz daha hassas oluyo.şans işi bu canım işte.sen eşinle iyiysen boşver gerisini.@guz_1 inan canım sevmek bile istemez yanında torunları Var hem kız hem oğlan benim için daha iyi uzak olması da üzülüyor insan işte gene de
I iremerve1990 maşallah canım inan aserdigimi yapması gözümde yok üzmese yetecek de onu bile yapmiyo
Canım bence kullanışlı ve güzel ama sallansa daha mi iyi diye düşündüm sadece çok şık bi takım tam prensese göreselam kizlaar son olarak kizima oda yapicam bugun havuc bebek magazasina gitti en ust 2800 tl siffonyer besik dolap besigi sallanmaz buyuyen karyola oluyo bu besik tarzi kullanisli olurmu kullanan varmi bu konuda yardim istiyorum besik bu sekilde kullanisli olurmuuu kirumaligida cam gibi mika bebegi gorebilmek icin
ay yok ayol. mum yakarken aksiyondan bahsediyordum :)))Amanınn o yeşil akıntı bendede var ve biz henüz vedalaşamadık eşimle
Yani haftada bir falan oluyor. Ki doktorum başlarda bu şekilde olabilir demişti. Hep bu son olsun diyoruz ama henüz jübile yapamadık
Şimdi mirandacığım mümkünse konuyu biraz açabilirmiyiz. Mesela iki haftada birmi olabilir dedi dr. Yoksa iki haftadır mı yasaklısınız. Mum yakıncanın bir manası varmıdır. Onu anlamadım bebeğim
Ay çokmu sordum. Pardonn
benimki duygusal degil, uyanik. ise baslamadan once oglum sen gozlerini kulaklarini kapa azicik uyu bakayim diye karnima konusuyorMum derken =) eşim çok duygusal ya karnım büyüğünden beri bizde o işler askıda kaldı hep
Valla ben bayıldım canım çok güzelselam kizlaar son olarak kizima oda yapicam bugun havuc bebek magazasina gitti en ust 2800 tl siffonyer besik dolap besigi sallanmaz buyuyen karyola oluyo bu besik tarzi kullanisli olurmu kullanan varmi bu konuda yardim istiyorum besik bu sekilde kullanisli olurmuuu kirumaligida cam gibi mika bebegi gorebilmek icin
Anne-baba dolgun yanaklı bize çekmiş o daev kendinden geciyo bu ara ama ben hiiiiiç oralı olmuyorumm ohh yormam tatlım en son ne Zaman süpürge elimdeydi onu bile unuttum babamiza kaliyo işler
Ooo şekerim biz 5 aydır oynaşmiyozbizimde damla kan olayı oldu olalı doktor yasakladi, bizde karşılıklı anlaştık bu konuda sizde artık bebiş için ara verin nasılsa 7.aydan sonra iyi olmayabilir doğumu tetikler filan allah korusun
benimki duygusal degil, uyanik. ise baslamadan once oglum sen gozlerini kulaklarini kapa azicik uyu bakayim diye karnima konusuyor
kızlar bişi sorcam benim sol tarafımda sırtımda belli bi noktada iki aydır bi ağrı var. doktora soracak oluyorum unutuyorum hep. uzun süre oturunca dayanılmayacak derecede ağrıyor artık. düşününki servisle ev arası 15 dk sürüyor son 2-3 dk duramıyorum illa kalkıp bi yürüyeceğim. zaten iş yerinde de öyle sürekli kalkıp yürüyorum. sizde böyle bi ağrı yaşıyormusunuz hiç
Kizlar bizim besigimiz geldi aksam normalde ctesi gelcekti supriz oldu erken gelmis tabi bugun ben dayanamayip yerlestirdim gerçi kaldirilacak yikarim öyle yerlestiririm temiz ama nasıl durduğunu çok merak ettimherşey nerdeyse hazır mira kuşumu bekliyoruz sabırla. Barbie de onu bekliyo kuruldu bile yatağa
Yanlız tulunu takarken çok duygulandım bi gün gelirde gelinligini de böyle giydirirsem dedim nerden geldiyse aklıma başladım aglamayasonra dedim ki ben kızımı evlendirmicem hih Eki Görüntüle 1782591 Eki Görüntüle 1782592 Eki Görüntüle 1782593
Haa toplam 90 şeker oluyoGüzel hanımlar ben şekerciniz diye bi site buldum bebek şekeri yapmak ic i n 100tl malzeme bir biblo ve leylekli kâğıt bebek seçtim.. Silikon tabancası filan da, tül, kurdele, magnet.. Sizde bi göz atın M MjdmjdNicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 sihirlikk P PembePaltolu neff1316 dygctn04 candanotecann ve tüm hanımlar
Ayyy alemsin sen yaaabebek icin hazirlik yaparken yetti diyorsun
biz ucuncu ayda gebe kaldik, simdi adam diyor ki keske biraz daha uzun surseymis...
e internette hep son 1 ay yasaklaniyor diyor. niye 7. ayda basliyoz. zaten sunun surasinda 7. ve 8. ayda 10 ar gunden yasayacagimiz 6 tane mumlu gece var yaaa...
Mumlu geceler...bebek icin hazirlik yaparken yetti diyorsun
biz ucuncu ayda gebe kaldik, simdi adam diyor ki keske biraz daha uzun surseymis...
e internette hep son 1 ay yasaklaniyor diyor. niye 7. ayda basliyoz. zaten sunun surasinda 7. ve 8. ayda 10 ar gunden yasayacagimiz 6 tane mumlu gece var yaaa...
yok ayol ne yeni evlisi. biz 2 sene beraber yasadik 3.5 senedir de evliyiz. agustos ta 6 senedir ayni yastiga bas koyuyo olcazAyyy alemsin sen yaaavalla biz 2 yıllık evliyiz .. Sizin baya yeni dayanamazsınız siz sperm doğumu tetiklemesin diye okudum en iyisini doktorun bilir tabi ama bi yandan sağlıklı bebek içinde diyo bazı siteler siz keyfinize bakın
Canım malzeme değilde bide günün fırsatı var 100 l kapı süsü filanda dahil oda iyi sankimGüzel hanımlar ben şekerciniz diye bi site buldum bebek şekeri yapmak ic i n 100tl malzeme bir biblo ve leylekli kâğıt bebek seçtim.. Silikon tabancası filan da, tül, kurdele, magnet.. Sizde bi göz atın M MjdmjdNicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 sihirlikk P PembePaltolu neff1316 dygctn04 candanotecann ve tüm hanımlar
e hayatim adam da hakli tabi, bakiyor ortada koca bir gobek. ustune ustune geliyordur onun.Mumlu geceler...son güne kadar devam edenler var ki sorun olmadıktan sonra benim bey erken pes etti ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?