2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kıyamam canım insan hamile olunca bşraz daha hassas oluyo.şans işi bu canım işte.sen eşinle iyiysen boşver gerisini.

selam kizlaar son olarak kizima oda yapicam bugun havuc bebek magazasina gitti en ust 2800 tl siffonyer besik dolap besigi sallanmaz buyuyen karyola oluyo bu besik tarzi kullanisli olurmu kullanan varmi bu konuda yardim istiyorum besik bu sekilde kullanisli olurmuuu kirumaligida cam gibi mika bebegi gorebilmek icin

Eklentiler

• WEBPAGE_20160225_190335-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 89
  • WEBPAGE_20160225_190402-1.webp
    22 KB · Görüntüleme: 91
Canım bence kullanışlı ve güzel ama sallansa daha mi iyi diye düşündüm sadece çok şık bi takım tam prensese göre

ay yok ayol. mum yakarken aksiyondan bahsediyordum :)))

simdi hayatim benim soyle oldu. azicik yesil akintim geliyordu benim ara ara. doktora soyledim o da normaldir dedi ama yine de pap smear yapalim dedi. lab sonuclarinda enfeksiyon ya da bakteri gibi bir sey cikmadi hamilelikte olur dedi gecti.
ama sonra bir keresinde esimle birlikte olduktan bir gun sonra falan kocaman bir yesil akintim geldi. ay kusura bakmayin arkadaslar cok igrenc oldu biliyorum ama ceviz buyuklugundeydi ve ben cok korktum. sandim ki mukus tipam cikti dogum baslicak. sonra biraz internetten okudum, mukus tipasi az kanli olurmus, bu kanli degildi. bir iki gun bekliyeyim bari dedim sancilanirsam direk acile giderim diye dusundum. ama o sabah ne goreyim, sag gogsumden sakir sakir sut akmis. hem de oyle boyle degil tshirtimde bir yumru kadar islaklik vardi.
tabi boyle olunca ben yine korkup doktora gittim. o da alttan ultrasonla serviks acikligima bakti ve hersey normal dedi. ama iki hafta birlikte olmayin, bu durum azalacak mi takip et diye de tavsiye verdi. hakikaten iki hafta birlikte olmadik ana bi baktim benim yesil akinti sifira indi... iki hafta sonra biz de yine aksiyon durumlari, akinti geldi mi geriye! cok eminim ne zaman birlikte olsak akintim oluyo.
simdi on gunde falan oyle yavas yavas sirnasiyoz birbirimize. ama eskisi kadar yatak odamiz neseli degil malesef ki. bu yesil akintilarda ara sira hala oluyor ama kucuk kucuk ve endiselendirecek kadar degil.

Valla ben bayıldım canım çok güzel

Anne-baba dolgun yanaklı bize çekmiş o da ev kendinden geciyo bu ara ama ben hiiiiiç oralı olmuyorumm ohh yormam tatlımen son ne Zaman süpürge elimdeydi onu bile unuttum babamiza kaliyo işler

Ohh ne güzel canim yaa ben kizimi bir turlu
3 yada 4 boyutlu goremedim ayrintilida yuzunu gostermedi bir turlu ancak dogunca kime benzedigini gorecegiz sanirim aman birak kalsin isler canim esin yapabildigince yapar sen iyi ol yeter

bebek icin hazirlik yaparken yetti diyorsun
biz ucuncu ayda gebe kaldik, simdi adam diyor ki keske biraz daha uzun surseymis...

e internette hep son 1 ay yasaklaniyor diyor. niye 7. ayda basliyoz. zaten sunun surasinda 7. ve 8. ayda 10 ar gunden yasayacagimiz 6 tane mumlu gece var yaaa...

Ayy canim ayni durum benim sag tarafimda var iki aydir felan yururken yatarken birsey yok ama oturayim sanki arkadamdan kaburgam batiyor gibi sali gunude sordum doktora gayet normal yapacak hicbirsey yok ona dedi normalde bizlerin agirlik merkezi esit sizinkiler one dogru oldugu icin oluyor dedi. Son 3 ay daha dayanacagiz sanirim bu agriya

Çok guzelmis canim besiginiz saglikla dogsun prensin hayirlisi ile kullanin inşallah. Dur kiz daha evlendirmeyi dusunme hemen

Ayyy alemsin sen yaaa valla biz 2 yıllık evliyiz .. Sizin baya yeni dayanamazsınız siz sperm doğumu tetiklemesin diye okudum en iyisini doktorun bilir tabi ama bi yandan sağlıklı bebek içinde diyo bazı siteler siz keyfinize bakın

Mumlu geceler... son güne kadar devam edenler var ki sorun olmadıktan sonra benim bey erken pes etti ne bileyim

yok ayol ne yeni evlisi. biz 2 sene beraber yasadik 3.5 senedir de evliyiz. agustos ta 6 senedir ayni yastiga bas koyuyo olcaz
doktor bize son ay yapmayin dedi yaa... ama biz onda da limitlemeyelim diyoz. cocuk 37. haftada gelse de olur. hatta daha guzel olur hhahaha.
saka maka dogumdan sonra hic olmuyormus yaaa.. kadinlarin kendini toparlamasi 2-3 ay aliyormus.

Mumlu geceler... son güne kadar devam edenler var ki sorun olmadıktan sonra benim bey erken pes etti ne bileyim
e hayatim adam da hakli tabi, bakiyor ortada koca bir gobek. ustune ustune geliyordur onun.

ben siskoyum ya zaten gobegim vardi. biz aramizda bulunan ucuncu varliga cok aliskiniz. bugune kadar gobekti, simdi oldu bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…