2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yok canım yok öyle bişey ne 2-3 ayı.biz 40 gün bile bekleyememiştik.ee tabi 6 aydan sonra bırakınca

Ben birissine sitesinden aldım tatlim tozludan almadkm ama bak stok yoktur yenilenmiş aldığım sitede ve gerçekten çok güzel geldi ürünleri

Zaman derken adet günümü canım dikkat ettim adet günlerim de oluyo sanki ağrılar. Adet olcak dönem gelince sivilceler ağrılar baslıyo.
Sık sık olmadıkça takmıcam artık mecburen
Yok canim onu demek istemedim.
Hani ne sklikla oluyor. Mmesela simdi oldu yarim saat sonra bi daha bi yartim saat sonra bi daha gibi. Oyle bir rutini var mi demek istedim.
Son gunlerde benimde agrilarimvar. Asagiya dogru baski. Dr umda duzenli olmadighi surece korkma dedi, birde biraz dinlenince hemen geciyuor. Dogum sancisi dinlenmekle gecmez ondan rahatliyorym asrtİk brnde

Yok canım yok öyle bişey ne 2-3 ayı.biz 40 gün bile bekleyememiştik.ee tabi 6 aydan sonra bırakınca
o zaman detaylara inelim iremervecigim. sezaryen mi olmustun seeeen normal dogum mu. agrilar acilar dikisler ne alemdeydi. ruhsal olarak hislerin nelerdi.
bana da 2 - 3 ay az yalan olur gibime geliyor. ama kestiremiyom da yaaa...

Canım sanki öylesi daha uygun çünkü o puset arabanın fiyatı 30 l kapı süsüde 25l bebek şekeride güzel.taç filanda var.
Ben tacı aldım, pusetli olan da var sadece kapı süsü ve bebek şekeri eksik tatlım o yüzden emin olamiyorum bekliyorm bende nasıl alsam ama kararsız kaldim

o zaman detaylara inelim iremervecigim. sezaryen mi olmustun seeeen normal dogum mu. agrilar acilar dikisler ne alemdeydi. ruhsal olarak hislerin nelerdi.
bana da 2 - 3 ay az yalan olur gibime geliyor. ama kestiremiyom da yaaa...
Canım normal doğumdu.altta dikişte vardı ama çok değil.dikişler düşer düşmez oldu.ama öyle ağrı acı filan olmadı.ruhsal olarakta hazır hissetmesem olmazdı zaten eşim öyle baskı yapcak biri değil çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…