- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.701
Canım ben gebelik öncesi 3 sene kadar mücadele ettim bu b12 eksikliği ile. Sürekli iğneler vs. Tam değerlerim düzeldi süperdim hamile kaldım. Ve geçen yaptırdığım testlerde yine düşük çıktı. Doktoruma yarın göstericem. Büyük ihtimal yine iğneye başlıycaz. Ama korkacak bişey yok. İğneyle çok çabuk yükseliyor değerler. Ve kendine geliyosun resmen. Bu arada kaç çıktı değerin ?Kizlar simdi doktorum aradi. Gecen kan vermistim. B12 eksik cikmis. İgne vericem 15 güne bir vurulursun dedi. Hap olmaz mi dedim? Cok etkili degil dedi. Aramizda b12 ignesi vurulan yada bunun icin baska bisey yapan arkadaslar var mi?
Çokk güzelsinn miraakuşuuu@mgul cum ben de senden özendim aldığım geceliği yükledim :)
Canım ben gebelik öncesi 3 sene kadar mücadele ettim bu b12 eksikliği ile. Sürekli iğneler vs. Tam değerlerim düzeldi süperdim hamile kaldım. Ve geçen yaptırdığım testlerde yine düşük çıktı. Doktoruma yarın göstericem. Büyük ihtimal yine iğneye başlıycaz. Ama korkacak bişey yok. İğneyle çok çabuk yükseliyor değerler. Ve kendine geliyosun resmen. Bu arada kaç çıktı değerin ?
He bide yumurta sarısı, yeşil yapraklı sebzeler, balık, kırmızı ette çok bulunuyor b12. Bunlarıda sık tüketmeye özen göster canım
Biriss
Birissine sitesinde tatlım
Yaramazlar ya bize neler ediyolar :)Ayy aynısı bana oldu eşim beni niye durtuyor dıyorum .. Elini kontrol ediyorum onun uyanınca filan megerse bizim paşa sertçe anneyi durtuyormuş
Güzel günler, hayırlı cumalar herkese
Yarın 10:30 da oğulcuğumla randevumuz var
Allahım o minnak ve yaramaz böbreğindeki genişleme artık durmuş olsun inşallah...
Kızlar gecelik pijama meselesi konuşulmuş. İlk doğumumda 2 takım gecelik, 2 takım pijama almıştım yanıma. Ve hepsininde yeri zamanı geldi kullandım. Lekeleniyor, terliyor, vs. derken iyikide yanıma almışım dedim. Sezeryan doğum yapmıştım. Gece boyunca hemşire gelip afedersiniz alttan bişeyleri kontrol edip bişeyler sürmüştü. Zaten sonda takılıydı. O halde pijama giydiğimi düşünemiyorum
Tedbirli olun. Yanınızda bulunsun mutlaka
Kızlar o kadar kötüyüm ki oturdum ağlıyorum gerçekten bunaldim artık kp eşime kredi çektirmiş biz evlenmeden önce ve eşim iki aydır ödeyemedi diye bankadan aramışlar zaten kp umrumda değil nasıl geciniyoruz ne yapıyoruz bende işten çıktım bunaldı eşim öğlene yemeğe gelmiş sinirli böyle konuştu beni kırdı onlar yüzünden özür diliyo şimdi de ama ben çok kırıldım eşim o kadar borcu ödemesine rağmen.hala para veriyo bide onlara bunalınca ben çekiyorum ama
Ay onu ben hiiç anlamıyom olmuyo heralde :)Şekerler bişi sorcaktım ben
Sizin bebişleri günde kaç kere hıçkırık tutuyor. Ay benimkisi sürekli hıçkırıyor. Korkmaya başladım ben
Canım hiç zararlı bişey değil yan etki yok acısız bi iğne. Yaptır rahatlatsın gebelikten once çok kullandım benKizlar simdi doktorum aradi. Gecen kan vermistim. B12 eksik cikmis. İgne vericem 15 güne bir vurulursun dedi. Hap olmaz mi dedim? Cok etkili degil dedi. Aramizda b12 ignesi vurulan yada bunun icin baska bisey yapan arkadaslar var mi?
Seni öyle görünce benim eski öğrencilerim geldi aklıma tatlımm. Çok duygulandım. Bende meslek lisesinde görevliydim ve öğrencilerim hep erkekti. Çok saygılı çok neşeli çocuklardı. Hala arar sorarlar. Benim kıymetlilerim onlar.Kızlaaar bugun cok mutlu oldumm. Ben imam hatip lisesinde çalıştığım için kız ve erkek sınıflarımız ayrı ve ben bi erkek sınıfının sınıf rehber öğretmeniyim. Pazartesi rapor alıcam sonrada izin okula devam etmiycem bu dönem. Ve bu erkek sınıfım bana süpriz hazırlamış anneleri bi sürü hazırlık yapmış falan sizi çok özliyeceğiz kendinize iyi bakın gibi duygusal konuşmalar falan çok mutlu oldum çok duygulandım. Erkek öğrencilerden pek beklenmez ya bu daha da duygulandırdı beni
o senin guzelliginÇokk güzelsinn miraakuşuuu
Maşallah diyorum. Bizde yarın dr sonrası alışverişe çıkacağız. Bende cicilerimi giyip gelicem aranıza inşallahhh
Öyle canımcım benim ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar panik olmamıştım.Benim doktor vitamini kesti canım bu yüzden.Bende şeker çıkacağını düşünüyordum çok şükür çıkmadı.maşallah bütün miniklerimizekendi doktorum tabi iyi demisti masallah demisti devletteki bugunku doktorda masallah cok iyi gorunuyo ilerisi icin seker sonucuna bakariz dedi birsey cikmadi cok sukur heralde seker olsaydi bebegin kilo takibinimi yapacakti bilmiyorum birsey demedi zaten
i sizde Sonuclr kac cikti ben dahiliye druna gitmstm 190 cikti bi ilac verdi kullanmadm recede hamileler kullanmasn yaziodu nasl is anlamadimhamilelikten once cok vuruldum. Endise edilecek bisey degil. Hap kullanmaktan daha etkili oluyor bence. Hap da kullandim. Ignede vuruluyorsun 1 haftaya maksimum yorgunluk halsizlik sikayetlerin azaliyor. Hic dert etme. Doktorun a guven
Sagol canim denemekte fayda var.Tatlım benden sana tavsiye salep i sütle iç günde iki kere bi dene derim bebişe kilo aldırıyor
Canim hamislikten oluyo sanirsam bu endise hali. Bende bazen kizimi hayal ediyorum kucağımda felan. Balkonda otururken ya kucagimdan asagi sarkarsa diye birde kalbim sıkısiyor. Sonra diyorum kafayi yidin iyice kalk git diyorum. Yanliz degilsin yani bizlerde ayni durumdayiz. Uzulme.Merhabalar güzel anneler sabahtan beri acaba yazsam mı diye kendimi yedim bitirdim ama konuşacak kimse olmayınca.offf nasıl desem içimde bi sıkıntı sanki bi sey olacakta bebeğimi kucağıma alamayacağım gibi bi his .gece uyuyamıyorum düşünmekten.hep doğum anı gözümde sağlıklı olduğunu görür bi ohh çekerim diye geçiriyorum içimden.eşimle zaten aramız yok onunla konuşamıyorum.anlatsamda anlayacak da değil senin psikolojin iyice bozulmuş diyor.Ay bide eskiden yaşadığım eşim ve kv ile olan sorunlarda aklıma geldikçe kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorum.bi ara toparlamıştım kendimi şimdi yine başa döndüm
Gecmis olsun. Cok dert edinme kendini saglikla dogsunlarda da azicik erken gec farketmez. Burada bazi arkadaslarda vardi arayi kapattilar. Insallah senin bebiste kapatir arayi. Rabbim hepimize saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsinSelam bayanlar. Benim de kontrolum vardı bugun. 2 hafta geriden gelme devam ediyor. Cok sukur ki artmamis aradaki fark ona seviniyorum artik.haftaya yine çağırdı sürekli takip edecegiz yakindan dedi.aradaki fark acilirsa erken dogum olabilir hep böyle giderse sonuna kadar bekleriz dedi doktor.Hayirlisi Allah büyüktür.
Ayyy evet yaa çok duygulanıyor dimi insan canımm kalpleri temiz kötülük yok içlerinde o iyiliği bulmak önemli sen de bulmuşsun ki meslek lisesi korkulu rüyadır normalde ama bak seninkiler ne kadar düşünceliymişSeni öyle görünce benim eski öğrencilerim geldi aklıma tatlımm. Çok duygulandım. Bende meslek lisesinde görevliydim ve öğrencilerim hep erkekti. Çok saygılı çok neşeli çocuklardı. Hala arar sorarlar. Benim kıymetlilerim onlar.
Hatta nikahıma gelip resmen çıkartma yapmışlardıSalonun en arkasından pankart açıp tezahüratlar falan. Ay ay ayy ne güzel günlerdi. Tam şenlik Saolsunlar seninkilerde nasıl ince düşünceliymişler
Sevdikleri öğretmenlere yaparlar bu incelikleri sadece. Bulmuşlar ballıceviz öğretmeni tabiii
Ahh canımcım bizi bizden başkası anlamıyor malesef.dua edip nasip demekten başka çare yok.Allahım sağlıkla hepimize yavrucaklarımızı kucağimiza aldığımız o güzel günleri nasip etsin inşallahCanim hamislikten oluyo sanirsam bu endise hali. Bende bazen kizimi hayal ediyorum kucağımda felan. Balkonda otururken ya kucagimdan asagi sarkarsa diye birde kalbim sıkısiyor. Sonra diyorum kafayi yidin iyice kalk git diyorum. Yanliz degilsin yani bizlerd
Artmadiysa super canim cok sevindim.Selam bayanlar. Benim de kontrolum vardı bugun. 2 hafta geriden gelme devam ediyor. Cok sukur ki artmamis aradaki fark ona seviniyorum artik.haftaya yine çağırdı sürekli takip edecegiz yakindan dedi.aradaki fark acilirsa erken dogum olabilir hep böyle giderse sonuna kadar bekleriz dedi doktor.Hayirlisi Allah büyüktür.
Canım cok tesekkur ederım kalp kalbe karşıymış dun hastaneye gıttık esımle fotografını çekelim dedik gıderiz dıye tel yoktu sende bunu paylasmıssın :)Balikesirdeki arkadaşlarbabybabycat @IRMAK10 hatırlayamadıklarım böyle bişey varmış facede gördümEki Görüntüle 1783267
Aynen canım bnde hamilelikten önce çok vuruldum iğne.son testlerimde bnmde ç8k düşük çıktı büyük ihtimal banada iğne başlar doktorumhamilelikten once cok vuruldum. Endise edilecek bisey degil. Hap kullanmaktan daha etkili oluyor bence. Hap da kullandim. Ignede vuruluyorsun 1 haftaya maksimum yorgunluk halsizlik sikayetlerin azaliyor. Hic dert etme. Doktorun a guven
Kizlar sonuc kac cikt
i sizde Sonuclr kac cikti ben dahiliye druna gitmstm 190 cikti bi ilac verdi kullanmadm recede hamileler kullanmasn yaziodu nasl is anlamadim[/
canım ben salı günü yaptrdm bnmki 77 çıktı.sennki yine ii çıkmş.ama hamilelikte düşük kabul edilebilir tabi
benimde dusuktu,saglik ocagundakidoktor kan hapini b12 li olanindan vermisti ama kendi doktoruma danismadan degistirmedim doktorum ignesini verdi.haftada 2 kez vuruncak sekilde 1 kutuyu tamamladim.haftaya bakalim kan degerlerimde b12 kac cikicak.igne daha etkiliymisKizlar simdi doktorum aradi. Gecen kan vermistim. B12 eksik cikmis. İgne vericem 15 güne bir vurulursun dedi. Hap olmaz mi dedim? Cok etkili degil dedi. Aramizda b12 ignesi vurulan yada bunun icin baska bisey yapan arkadaslar var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?