2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar simdi doktorum aradi. Gecen kan vermistim. B12 eksik cikmis. İgne vericem 15 güne bir vurulursun dedi. Hap olmaz mi dedim? Cok etkili degil dedi. Aramizda b12 ignesi vurulan yada bunun icin baska bisey yapan arkadaslar var mi?
Canım ben gebelik öncesi 3 sene kadar mücadele ettim bu b12 eksikliği ile. Sürekli iğneler vs. Tam değerlerim düzeldi süperdim hamile kaldım. Ve geçen yaptırdığım testlerde yine düşük çıktı. Doktoruma yarın göstericem. Büyük ihtimal yine iğneye başlıycaz. Ama korkacak bişey yok. İğneyle çok çabuk yükseliyor değerler. Ve kendine geliyosun resmen. Bu arada kaç çıktı değerin ?
He bide yumurta sarısı, yeşil yapraklı sebzeler, balık, kırmızı ette çok bulunuyor b12. Bunlarıda sık tüketmeye özen göster canım

fasulyemayisi ahhh ahhh ben ne cektim b12 den. ac birakiyor o insani. ben diyet yaparken metabolizmam hizlansin diye igneyle haftada uc kere gobekten aliyordum b12. gobegim mosmor oldu, ben daha cok aciktim, ustune diyette oldugumdan yemek de vermediler bana...
dugunde iyi zayiflayip istedigim gelinlige girmistim ama

b12 nin yarari cok zarari yok. igneyle alinca ilk bes dk yakiyor biraz ama ondan sonra rahat. popodan igne olursa gormezsinde.. korkacak bisi yok :)

kizlaaar dogum oncesi cekim yaptiracak olan varmi ben yaptirmayi dusunuyorum sonrami yaptirsam bebisimle bilmiyorum anneme dedim ben telefonla cekerim kizzzz parayi bana ver dedi komikk kadinnnnhakli olabilirmi sakin parayi oyle seylere harcama dedi

Biriss

Birissine sitesinde tatlım

Canım ordan pijama aldım da gecelik bulamadım. Senden görmüştüm zaten pijamaları da azcık büyük almışım neyse dedim sonra nası olsa şişcem daha :)

Ayy aynısı bana oldu eşim beni niye durtuyor dıyorum .. Elini kontrol ediyorum onun uyanınca filan megerse bizim paşa sertçe anneyi durtuyormuş
Yaramazlar ya bize neler ediyolar :)

İnşallah düzelmiştir canım bütün sorunlar.
Güzel haberlerle gel inşallah

Ah ah hepsi aynı bizimkiler de biz borç içinde yüzerken gitti 100 binlik araba aldı iki gün önce. Allah ıslah etsin bunları kendimizi soyutlamamız lazım yoksa üzülüyoruZ

Şekerler bişi sorcaktım ben
Sizin bebişleri günde kaç kere hıçkırık tutuyor. Ay benimkisi sürekli hıçkırıyor. Korkmaya başladım ben
Ay onu ben hiiç anlamıyom olmuyo heralde :)
Kizlar simdi doktorum aradi. Gecen kan vermistim. B12 eksik cikmis. İgne vericem 15 güne bir vurulursun dedi. Hap olmaz mi dedim? Cok etkili degil dedi. Aramizda b12 ignesi vurulan yada bunun icin baska bisey yapan arkadaslar var mi?
Canım hiç zararlı bişey değil yan etki yok acısız bi iğne. Yaptır rahatlatsın gebelikten once çok kullandım ben

Seni öyle görünce benim eski öğrencilerim geldi aklıma tatlımm. Çok duygulandım. Bende meslek lisesinde görevliydim ve öğrencilerim hep erkekti. Çok saygılı çok neşeli çocuklardı. Hala arar sorarlar. Benim kıymetlilerim onlar.
Hatta nikahıma gelip resmen çıkartma yapmışlardı Salonun en arkasından pankart açıp tezahüratlar falan. Ay ay ayy ne güzel günlerdi. Tam şenlik Saolsunlar seninkilerde nasıl ince düşünceliymişler
Sevdikleri öğretmenlere yaparlar bu incelikleri sadece. Bulmuşlar ballıceviz öğretmeni tabiii

Çokk güzelsinn miraakuşuuu
Maşallah diyorum. Bizde yarın dr sonrası alışverişe çıkacağız. Bende cicilerimi giyip gelicem aranıza inşallahhh
o senin guzelligin Lorenaa cim :)
valla gecelik aldigim en zor seydi. ozellikle de kanada da. kadinlar burda ya cok acik giyiniyorlar ya da cok kapali. ben zaten gebeligin basindan beri yangin ayse, oyle cok uzun gecelik, bogaza kadar kapali giyemedim. denerken bile cok SIkildim. bazi emzirme atleti gibi olan gecelikler vardi, onlarin da bazilari bikinimden daha aciklar! ustune bisi giyme ayni sey yani.

bu cok denk geldi. hem askisi emzirme atleti gibi acilip kapaniyor hem de rengi boyu sabahligi ferah ferahti. Cook icime sinerek aldim, insallah sen de yarin oyle alirsin cicilerini :)

Öyle canımcım benim ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar panik olmamıştım.Benim doktor vitamini kesti canım bu yüzden.Bende şeker çıkacağını düşünüyordum çok şükür çıkmadı.maşallah bütün miniklerimize

Kizlar sonuc kac cikt
hamilelikten once cok vuruldum. Endise edilecek bisey degil. Hap kullanmaktan daha etkili oluyor bence. Hap da kullandim. Ignede vuruluyorsun 1 haftaya maksimum yorgunluk halsizlik sikayetlerin azaliyor. Hic dert etme. Doktorun a guven
i sizde Sonuclr kac cikti ben dahiliye druna gitmstm 190 cikti bi ilac verdi kullanmadm recede hamileler kullanmasn yaziodu nasl is anlamadim

Canim hamislikten oluyo sanirsam bu endise hali. Bende bazen kizimi hayal ediyorum kucağımda felan. Balkonda otururken ya kucagimdan asagi sarkarsa diye birde kalbim sıkısiyor. Sonra diyorum kafayi yidin iyice kalk git diyorum. Yanliz degilsin yani bizlerde ayni durumdayiz. Uzulme.
Gecmis olsun. Cok dert edinme kendini saglikla dogsunlarda da azicik erken gec farketmez. Burada bazi arkadaslarda vardi arayi kapattilar. Insallah senin bebiste kapatir arayi. Rabbim hepimize saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin

Ayyy evet yaa çok duygulanıyor dimi insan canımm kalpleri temiz kötülük yok içlerinde o iyiliği bulmak önemli sen de bulmuşsun ki meslek lisesi korkulu rüyadır normalde ama bak seninkiler ne kadar düşünceliymiş teşekkür ederim tatlım benimmm

Ahh canımcım bizi bizden başkası anlamıyor malesef.dua edip nasip demekten başka çare yok.Allahım sağlıkla hepimize yavrucaklarımızı kucağimiza aldığımız o güzel günleri nasip etsin inşallah

Artmadiysa super canim cok sevindim.
İnsallah normal zamaninda dogar bebeniz

hamilelikten once cok vuruldum. Endise edilecek bisey degil. Hap kullanmaktan daha etkili oluyor bence. Hap da kullandim. Ignede vuruluyorsun 1 haftaya maksimum yorgunluk halsizlik sikayetlerin azaliyor. Hic dert etme. Doktorun a guven
Aynen canım bnde hamilelikten önce çok vuruldum iğne.son testlerimde bnmde ç8k düşük çıktı büyük ihtimal banada iğne başlar doktorum

benimde dusuktu,saglik ocagundakidoktor kan hapini b12 li olanindan vermisti ama kendi doktoruma danismadan degistirmedim doktorum ignesini verdi.haftada 2 kez vuruncak sekilde 1 kutuyu tamamladim.haftaya bakalim kan degerlerimde b12 kac cikicak.igne daha etkiliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…