- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.721
Canım sende dene salep sütle iyi kilo aldırıyor ben geçen hafta perşembe gittim 1300dü bu cuma gittim 1650 olmuştuAaa bende iceyim o zaman.
@umudum10 banada bi ark im dondurma ye bol bol dedi. Onun bebeside geriden geliyormus kilo alabilsn bebesi diye dr demis dondurma ye diye
valla biz esimle her hafta hatira fotosu cekiliyoz evde..odamizin bir kosesinde ani foto vs ayarliyoz cekiliyoz :) evdede yapilir bence cekimler makinaniz varsa .yoksa birkac poz icin studyoyada gidersin.kizlaaar dogum oncesi cekim yaptiracak olan varmi ben yaptirmayi dusunuyorum sonrami yaptirsam bebisimle bilmiyorum anneme dedim ben telefonla cekerim kizzzz parayi bana ver dedi komikk kadinnnnhakli olabilirmi sakin parayi oyle seylere harcama dedi
Canım son doktor kontrolünde kan ve idrar testi yapıldı,ama b12 troid filan onları istememişti.sağlık ocağında mı yaptırıyoruz bunları.Bi de benim hepatit B direncim düşük son doz,aşimi da olmadım onada bakarlar galiba sağlık ocağındabenimde dusuktu,saglik ocagundakidoktor kan hapini b12 li olanindan vermisti ama kendi doktoruma danismadan degistirmedim doktorum ignesini verdi.haftada 2 kez vuruncak sekilde 1 kutuyu
maalesef canimmmmmm prof makine yok su ana kadar hic resim cekilmedik bende cekmedim kendimi icimden gelmedivalla biz esimle her hafta hatira fotosu cekiliyoz evde..odamizin bir kosesinde ani foto vs ayarliyoz cekiliyoz :) evdede yapilir bence cekimler makinaniz varsa .yoksa birkac poz icin studyoyada gidersin.
Benimde dusuk çıktı canm apikobal diye bi.ilaç verdi bir haftadır kullanıyorum kimi c kategorisi kullanılmaz diyo ama napayim iki doktorda kullan deyince banada sağlık ocağında igne yapalım dedi istemedimAynen canım bnde hamilelikten önce çok vuruldum iğne.son testlerimde bnmde ç8k düşük çıktı büyük ihtimal banada iğne başlar doktorum
Anladım canım.ama iğne daha etkili 1haftada hemn toparlıyor.bizim ailede genetik hepimizn b12si düşük aralıklarla hep iğne oluyrz.doktorun verdyse kullan tabi cnm.biz onlardan iyi bilemeyiz sonuçtaBenimde dusuk çıktı canm apikobal diye bi.ilaç verdi bir haftadır kullanıyorum kimi c kategorisi kullanılmaz diyo ama napayim iki doktorda kullan deyince banada sağlık ocağında igne yapalım dedi istemedim
Maşallah miniğe iyi bakmış annesikizlar cook sukur seker isi tamamdir normal cikti idrar enfeksiyonum cikti onu bende tahmin ediyodum akini renginden anlamistim ilac verdi suya karistirip icicem diger sonuclarim normal kansizlik varmis onada pekmez icicem allah izin verirse bebegim tosuncugum 1 kilo 140 gr olmus doktor 10 gun ileri dedi mayis ortasinda dogurabilirsin bu gidisle 4 kiloyu gorur dedi insallah mingil mingil tombik bi bebek olur ileri olunca seker cikmaz insallah dedi cikmadi bin sukur o seker suyu igrenc bir seydi valla Allah yapacaklara afiyet olsun diyorummmm
Canım şükür aynı sekilde devam ediyormus artmamis, inşallah vaktini bekler minik kuşSelam bayanlar. Benim de kontrolum vardı bugun. 2 hafta geriden gelme devam ediyor. Cok sukur ki artmamis aradaki fark ona seviniyorum artik.haftaya yine çağırdı sürekli takip edecegiz yakindan dedi.aradaki fark acilirsa erken dogum olabilir hep böyle giderse sonuna kadar bekleriz dedi doktor.Hayirlisi Allah büyüktür.
Oy oy oy birileri hazır Çınarımızı bekliyor gibi geldi birdenTrendyoldan aldığım iz etekli geceliğimiz de geldiği :) bi de bebek sampuani azcık açılmış sizdirms elim o kadar güzel kokuyo ki koklayip duruyorum inşallah bebişimiz i yıkayıp öper koklarizmisss misss
Ayy canım yaa nasıl duygulandımKızlaaar bugun cok mutlu oldumm. Ben imam hatip lisesinde çalıştığım için kız ve erkek sınıflarımız ayrı ve ben bi erkek sınıfının sınıf rehber öğretmeniyim. Pazartesi rapor alıcam sonrada izin okula devam etmiycem bu dönem. Ve bu erkek sınıfım bana süpriz hazırlamış anneleri bi sürü hazırlık yapmış falan sizi çok özliyeceğiz kendinize iyi bakın gibi duygusal konuşmalar falan çok mutlu oldum çok duygulandım. Erkek öğrencilerden pek beklenmez ya bu daha da duygulandırdı beni
Ayyy mirandammm maşallah sana ve oğluşaPamukprncess cum ben de senden özendim aldığım geceliği yükledim :)
Ayyy çılgınsın sen bebeğim yaaaaKızlaaaaar nihayet büyük projemi bitirebildimbaslayali kaç hafta oldu bilemedim nihayet bitti bugün
Eşime patik ördüm bakın bakalim nasil olmuş
Eki Görüntüle 1783734
Canım ellerine sağlık çok değişik ve güzel olmuş.çok marifetlisin maasallahKızlaaaaar nihayet büyük projemi bitirebildimbaslayali kaç hafta oldu bilemedim nihayet bitti bugün
Eşime patik ördüm bakın bakalim nasil olmuş
Eki Görüntüle 1783734
Ev tipi yoksa normal ana kucagimi ev tipiyse baby plus aldık alanlarda gayet memnun canım digerindede kraft aura aldık içime sindi olmadi bel desteği alınır yani canımKızlar ana kucağı tavsiyelerinizi bekliyorum. İçi çok çukur olup da bebeğimin sırtını rahatsız etsin istemiyorum. Kiddy markalara baktım en son. 250 civarıydı fiyatı. Hem fiyatı uygun hem de sırtı çukur olmaması önemli. Sizce hangi markalara bakmalıyım?
Vesvese canım bunlar hep nasfelek sürelerini okubenceMerhabalar güzel anneler sabahtan beri acaba yazsam mı diye kendimi yedim bitirdim ama konuşacak kimse olmayınca.offf nasıl desem içimde bi sıkıntı sanki bi sey olacakta bebeğimi kucağıma alamayacağım gibi bi his .gece uyuyamıyorum düşünmekten.hep doğum anı gözümde sağlıklı olduğunu görür bi ohh çekerim diye geçiriyorum içimden.eşimle zaten aramız yok onunla konuşamıyorum.anlatsamda anlayacak da değil senin psikolojin iyice bozulmuş diyor.Ay bide eskiden yaşadığım eşim ve kv ile olan sorunlarda aklıma geldikçe kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorum.bi ara toparlamıştım kendimi şimdi yine başa döndüm
Ben yaklaşık bir haftadır apikobal kullanıyorum canm igne kullanmak istemedim çok takmamaya çalış ben yaklaşık uc aydır böyle dusukKizlar simdi doktorum aradi. Gecen kan vermistim. B12 eksik cikmis. İgne vericem 15 güne bir vurulursun dedi. Hap olmaz mi dedim? Cok etkili degil dedi. Aramizda b12 ignesi vurulan yada bunun icin baska bisey yapan arkadaslar var mi?
Işte canım gebelikte biraz tirstim açıkçası o yüzden böyle hapla olsun istedim insallah ignede hapta derdimize derman olurAnladım canım.ama iğne daha etkili 1haftada hemn toparlıyor.bizim ailede genetik hepimizn b12si düşük aralıklarla hep iğne oluyrz.doktorun verdyse kullan tabi cnm.biz onlardan iyi bilemeyiz sonuçta
Ayy teşekkür ederiz güzel teyzemizzzMaşallah miniğe iyi bakmış annesihayırlı zamanda gelsin inşallah tontisimiz
Canım şükür aynı sekilde devam ediyormus artmamis, inşallah vaktini bekler minik kuş
Oy oy oy birileri hazır Çınarımızı bekliyor gibi geldi birdencok tatlı olmussum canim bu geceliği giyip oğluşu kucagina aldığın günleri de görürüz inşallah
Ayy canım yaa nasıl duygulandımerkek öğrenciler daha bir sevecen oluyor aslında. Ay zaten senin gibi tatlı öğretmeni sevmeyen öğrenci sınıfta kalsın
Ayyy mirandammm maşallah sana ve oğluşane güzel yakışmış
Ayyy mirandammm nasıl tatlı olmuş annesi valla bi an doğuma gider gibi geliyo bakıncaPamukprncess cum ben de senden özendim aldığım geceliği yükledim :)
Hemen baslicam canim. Yeterki birazcik daha kilo alsin kizcem. Bizimki uc haftada anca aliyor 200 grCanım sende dene salep sütle iyi kilo aldırıyor ben geçen hafta perşembe gittim 1300dü bu cuma gittim 1650 olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?