2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aaa bende iceyim o zaman.
@umudum10 banada bi ark im dondurma ye bol bol dedi. Onun bebeside geriden geliyormus kilo alabilsn bebesi diye dr demis dondurma ye diye
Canım sende dene salep sütle iyi kilo aldırıyor ben geçen hafta perşembe gittim 1300dü bu cuma gittim 1650 olmuştu

kizlaaar dogum oncesi cekim yaptiracak olan varmi ben yaptirmayi dusunuyorum sonrami yaptirsam bebisimle bilmiyorum anneme dedim ben telefonla cekerim kizzzz parayi bana ver dedi komikk kadinnnnhakli olabilirmi sakin parayi oyle seylere harcama dedi
valla biz esimle her hafta hatira fotosu cekiliyoz evde..odamizin bir kosesinde ani foto vs ayarliyoz cekiliyoz :) evdede yapilir bence cekimler makinaniz varsa .yoksa birkac poz icin studyoyada gidersin.

benimde dusuktu,saglik ocagundakidoktor kan hapini b12 li olanindan vermisti ama kendi doktoruma danismadan degistirmedim doktorum ignesini verdi.haftada 2 kez vuruncak sekilde 1 kutuyu
Canım son doktor kontrolünde kan ve idrar testi yapıldı,ama b12 troid filan onları istememişti.sağlık ocağında mı yaptırıyoruz bunları.Bi de benim hepatit B direncim düşük son doz,aşimi da olmadım onada bakarlar galiba sağlık ocağında

valla biz esimle her hafta hatira fotosu cekiliyoz evde..odamizin bir kosesinde ani foto vs ayarliyoz cekiliyoz :) evdede yapilir bence cekimler makinaniz varsa .yoksa birkac poz icin studyoyada gidersin.
maalesef canimmmmmm prof makine yok su ana kadar hic resim cekilmedik bende cekmedim kendimi icimden gelmedi

Aynen canım bnde hamilelikten önce çok vuruldum iğne.son testlerimde bnmde ç8k düşük çıktı büyük ihtimal banada iğne başlar doktorum
Benimde dusuk çıktı canm apikobal diye bi.ilaç verdi bir haftadır kullanıyorum kimi c kategorisi kullanılmaz diyo ama napayim iki doktorda kullan deyince banada sağlık ocağında igne yapalım dedi istemedim

Benimde dusuk çıktı canm apikobal diye bi.ilaç verdi bir haftadır kullanıyorum kimi c kategorisi kullanılmaz diyo ama napayim iki doktorda kullan deyince banada sağlık ocağında igne yapalım dedi istemedim
Anladım canım.ama iğne daha etkili 1haftada hemn toparlıyor.bizim ailede genetik hepimizn b12si düşük aralıklarla hep iğne oluyrz.doktorun verdyse kullan tabi cnm.biz onlardan iyi bilemeyiz sonuçta

Maşallah miniğe iyi bakmış annesi hayırlı zamanda gelsin inşallah tontisimiz

Canım şükür aynı sekilde devam ediyormus artmamis, inşallah vaktini bekler minik kuş

Oy oy oy birileri hazır Çınarımızı bekliyor gibi geldi birden cok tatlı olmussum canim bu geceliği giyip oğluşu kucagina aldığın günleri de görürüz inşallah
Ayy canım yaa nasıl duygulandımerkek öğrenciler daha bir sevecen oluyor aslında. Ay zaten senin gibi tatlı öğretmeni sevmeyen öğrenci sınıfta kalsın

Pamukprncess cum ben de senden özendim aldığım geceliği yükledim :)
Ayyy mirandammm maşallah sana ve oğluşa ne güzel yakışmış

Kızlaaaaar nihayet büyük projemi bitirebildim baslayali kaç hafta oldu bilemedim nihayet bitti bugün
Eşime patik ördüm bakın bakalim nasil olmuş
Eki Görüntüle 1783734
Ayyy çılgınsın sen bebeğim yaaaa
Harika olmuş ellerine sağlık. Nasılda yapıyorsun bunları
Bebişinde eşinde çok şanslı ayolll

Ev tipi yoksa normal ana kucagimi ev tipiyse baby plus aldık alanlarda gayet memnun canım digerindede kraft aura aldık içime sindi olmadi bel desteği alınır yani canım

Vesvese canım bunlar hep nasfelek sürelerini okubence

Kızlar mrb:) şu yasa çıktı ama henüz bi duyuru gelmedı sizin işyerlerinizde var mı gelişme

Kizlar simdi doktorum aradi. Gecen kan vermistim. B12 eksik cikmis. İgne vericem 15 güne bir vurulursun dedi. Hap olmaz mi dedim? Cok etkili degil dedi. Aramizda b12 ignesi vurulan yada bunun icin baska bisey yapan arkadaslar var mi?
Ben yaklaşık bir haftadır apikobal kullanıyorum canm igne kullanmak istemedim çok takmamaya çalış ben yaklaşık uc aydır böyle dusuk

Anladım canım.ama iğne daha etkili 1haftada hemn toparlıyor.bizim ailede genetik hepimizn b12si düşük aralıklarla hep iğne oluyrz.doktorun verdyse kullan tabi cnm.biz onlardan iyi bilemeyiz sonuçta
Işte canım gebelikte biraz tirstim açıkçası o yüzden böyle hapla olsun istedim insallah ignede hapta derdimize derman olur

Ayy teşekkür ederiz güzel teyzemizzz inş çınarcığımızı da kucağıma alıp çekecem

Pamukprncess cum ben de senden özendim aldığım geceliği yükledim :)
Ayyy mirandammm nasıl tatlı olmuş annesi valla bi an doğuma gider gibi geliyo bakınca inşallah güzelce giyip doğuma girecegimiz günler de gelir senin sabahligi da var çok iyi etekliler normal doğum için lazım oluyormuş aldığımız iyi oldu

Kızlar bizde jokerden kraft aldık uzun zaman bu modeli aradım internet dışında bulamadım bende internetten sipariş yapmak istemediğim için esim bulmuş fotosunu gönderdi bende al dedim kizima mavi besik oldu ama napim benim kocam biraz duygusuz olduğu için yorum yapmadım kraft auro arabada almış öyle arastirayim falan demez dank diye almış ..jokerde hopi indirimi vardı 300 tl neymiş efendim kraft markaya yok diye buna soylememisler üç yüz liradan nolcak diyor bana bide allah allah niye enayimiyiz biz saçma degilmiya arkadaslar

Eklentiler

• IMG-20160225-WA0014.webp
    13 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…