2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar durduk yere diş etinizde kanama oluyormu? Fircalarken kaniyordu normaldede kanadigi icin çok ustune dusmedim ama bugün iki kere durduk yere dislerimden birinin etinde kanama oldu hemde baya baya pamukla bastirinca gecti ancak. Süt icemiyorum ama yogurt ayran peynir tuketiyorum hergun acaba kalsiyum mu az geliyor aldigim.

Ayyy çılgınsın sen bebeğim yaaaa
Harika olmuş ellerine sağlık. Nasılda yapıyorsun bunları
Bebişinde eşinde çok şanslı ayolll
Ayy teşekkür ederim tatlım accık deli de olabilirim kocişimi mutlu edeyim dedim heyecanla bekliyordu bitti sonunda

Canım ellerine sağlık çok değişik ve güzel olmuş.çok marifetlisin maasallah
Teşekkürler canim

NicksizYumurta hayretler içinde kaldım doğrusu canım bu ne kabiliyet çok güzel olmuş tatlım iyi günlerde giysin eşin bayılıyorum böyle marifetli kadınlara
Ayy teşekkürler canımhepimiz marifetliyiz içimizde canlı büyütüyoruz ki biiiizzzzz

NicksizYumurta canımcım maşallah sana ya çok güzel olmuş.ellerine sağlık
Teşekkürler tatlım

Benimde bazen fircalarken oluyo sadece neden acaba tatlım yoğurt bi kase yersen karsiliyordur ihtiyacınızı

Benim hiç diş etim kanamazdi canim hamilelikte arada bir fırçayı dokundurur dokundurmaz kanıyor. Hiçbişey yapmadığın halde kanadiysa doktoruna bi sor istersen canim?

Benim hiç diş etim kanamazdi canim hamilelikte arada bir fırçayı dokundurur dokundurmaz kanıyor. Hiçbişey yapmadığın halde kanadiysa doktoruna bi sor istersen canim?

Benim normaldede olurdu canim ondan fircalarken kanayinca cok endise etmiyorum. Ama bugün durduk yere kanayinca az korktum ama nette normal yaziyor olmasi yarinda olursa buradaki doktoru ararim sormak icin

Bu arada patikler muhtesem olmus ela bahar cok sansli gercekten

Kizlar durduk yere diş etinizde kanama oluyormu? Fircalarken kaniyordu normaldede kanadigi icin çok ustune dusmedim ama bugün iki kere durduk yere dislerimden birinin etinde kanama oldu hemde baya baya pamukla bastirinca gecti ancak. Süt
İyi aksamlar canım normal kalsiyum eksikliğinden oluyor bu kanamalar bi de diş etlerin hassas olabilir iyice tetiklemiştir.bol yoğurt ye canım

Kızlaaaaar nihayet büyük projemi bitirebildim baslayali kaç hafta oldu bilemedim nihayet bitti bugün
Eşime patik ördüm bakın bakalim nasil olmuş
Eki Görüntüle 1783734
Canim çok güzel olmuş eline sağlık bence ela baharada yap annesi baba-kız seneye kışa beraber giyerler eminim babanin da hosuna gider bebegin sana benzemesinden sonra onada bi jest olabilir bence

Canim benimde dişlerimi fircalarken kanıyor yada sert elma falan yersem dr olabilir demişti hamilelikte kalsiyum vücuttan cekilirken ilk dişlerden gidiyormuş her hamilelikte en az 1dis kaybı olabilir demişti ondan hamile kalmadan bi dis bakımina girmistim dr a gittiğinde vitamin isteyebilirsin ayrica yoğurt yersen ev yapimi olsun muhakkak satın yogurtlarda kalsiyum yokmuş ben de kendim yapıyorum demişti dr.

O zaman sende durup dururken olması normaldir canım ya inşallah artmaz da geçer yoğurt falan yiyince
Teşekkürler kuzum üsenmesem yapacagim biseyler de tembellik beceriyi bastırıyor işte

Teşekkürler tatlim Cok uzun sürüyor canim yapması ya onunkinin parcalarinin minik minik olmasi lazim bi de cok zor olurama yapabilsem dedigin gibi eşime cok fena jest olurdu neyse simdi bosa çıktım aklımda güzel fikirler var yapabilirsem onlarla ugrasacagim

Doğru söylüyorsun canım tekerlekleri falan küçücük küçücük çok zor olur bende ağız mendili oyaliyorum bitmek üzere aklimda foto çekimi için taç orcem altına da candanotecann ın ördüğü pomponlu altlar var ya öyle bisey istiyorum ama kaçar imlek olur bilmiyorum candanotecann canım paylasman mumkunmu bizde ormek istesek?

İyi aksamlar canım normal kalsiyum eksikliğinden oluyor bu kanamalar bi de diş etlerin hassas olabilir iyice tetiklemiştir.bol yoğurt ye canım

Hassas canim dis etlerim dis doktorumda öyle der hep çok cektim o dis etlerinden. Ben yogurtu arttirayim barim yoksa benim disler doguma kadar durmayacak

Canim vitamin iciyorum zaten sabahtan aksama ilac icip duruyorum. Yogurdumu kendim yapiyorum canim satin yogurdu yiyemem zaten en fazla ayran yapmak icin kullaniyorum. Ben yarin süt icmeyi yeniden deneyeyim belki artik icebilirim en azindan doguma kadar durur disler.

O zaman sende durup dururken olması normaldir canım ya inşallah artmaz da geçer yoğurt falan yiyince
Teşekkürler kuzum üsenmesem yapacagim biseyler de tembellik beceriyi bastırıyor işte

Ayy canim inşallah gecer birsey degil discimde Eskisehir'de birde disci fobim var baskasina gidemem.
Yok yok tembellik degil o bitanem patiklerin büyük olmasi ve zor olmasi bence artik diger yapacagina sira gelmistir merakla bekliyorum valla

Kızlaaaaar nihayet büyük projemi bitirebildim baslayali kaç hafta oldu bilemedim nihayet bitti bugün
Eşime patik ördüm bakın bakalim nasil olmuş
Eki Görüntüle 1783734
Tatlım sen bi harikasınne kadadarda Becerikli sin aklına nerden geliyor böyle ilginç fikirler helal olsun Valla eline emeğine saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…