2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
NicksizYumurta tesekkur ederim tatlim benimm ama ben bu sene o kadar duygusalim ki kimseyi birakmadim inan amaaan yaziktir dedim bu arada masallah ellerine kollarina saglik nasil hamarat bi hatunsun sen yaa Allah nazarlardan saklasin

Aynen tatlım sırada taç, Püsküllü bot, denizkızı kostümü bi de Hawaii kostümü var ne zaman yapacaksam artıko ponponluyu ben de cok beğenmiştim tatlım

Örülecekler listesi yaptım kafamdan tabi yapılacak başka seyler de var tatlım
Ay canım inşallah esk. gidene kadar gecer de gerek kalmaz dişçiyle ugrasmana

Tatlım sen bi harikasınne kadadarda Becerikli sin aklına nerden geliyor böyle ilginç fikirler helal olsun Valla eline emeğine saglık
Teşekkürler tatlım tank patik fikri bana ait değil ben nette gördüm eşimin de bu aralar tank meraki vardı bi rusça video buldum onu izleyerek birkac degisiklikle yapmaya çalıştım işte

NicksizYumurta tesekkur ederim tatlim benimm ama ben bu sene o kadar duygusalim ki kimseyi birakmadim inan amaaan yaziktir dedim bu arada masallah ellerine kollarina saglik nasil hamarat bi hatunsun sen yaa Allah nazarlardan saklasin
Ohh iyi yapmışsın tatlım ya uzun bir süre onlarla birlikte olmayacaksin nasil güzel hediye olmuştur ogrencilere, iyi kalpli öģretmenim
Ay amin canim teşekkür ederim kendi çapımda uğraşıyorum iste biseylerle atanma umudumu kaybedince kendimi bu işlere vermek iyi geldi banaen azından yapabildiğim biseyler var diye seviniyorum
Bu arada tatilin de hayırlı olsun tatlım Öykümüze bol bol vakit ayıracaksın artık o da yorulmayacak seninle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…