2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Örülecekler listesi yaptım kafamdan tabi yapılacak başka seyler de var tatlım
Ay canım inşallah esk. gidene kadar gecer de gerek kalmaz dişçiyle ugrasmana

Evet canim yukarda gordun orgu listeni maşallah ama ilk oncelik ela baharin kapi süsü olmali bence ayy inşallah canim yaa olmadi kv'nin discisi var ona giderim bastan kendi discimi ararim gerekirse belki uzaktan yardimi dokunur

Eki Görüntüle 1783870 Günaydınlar canlarr
Biz kalktık hazırlandık şimdi bebişimizi görmeye gidiyoruz. Çok heyecanlıyız. Dualarınızı bekliyoruz
Bu arada benim minnak göbek 7. Ayında
Günaydın tatlım coook güzel haberlerle gel inşallah bize hemen yaz ayrica göbüşünü sevsinler kocaman olmasina gerek yok kilo almamissin daha ne olsun

Evet canim yukarda gordun orgu listeni maşallah ama ilk oncelik ela baharin kapi süsü olmali bence ayy inşallah canim yaa olmadi kv'nin discisi var ona giderim bastan kendi discimi ararim gerekirse belki uzaktan yardimi dokunur
Aynen canim belki o da normal diyecek gitmene gerek kalmayacak
Kapı süsü icin hazırlıklara basladim tatlım esim birkac sablon çıkarmış bugün onları kesmeye calisacagim bakalim ortaya nasıl bisey cikacak

Bende çok istiyorum kıyafet de âldim hatta ama benim eşimde pek istekli değil telefonla cekelim diyo ama ben çekeceğim tabii mi
zaten bu erkekler hic biseye merakli degil bizim dugun fotigraflarimizi cok begenmedim ben cunku cenaze vardi moralimiz cok bozuktu dugun ertelenecekti okadar yani uzaktan alraba olmasina ragmen neyse fotocu deniz kenarindaki resimleri begenmedim adam ucretsiz tekrar cekerim dedi benimki ben bida damatlik giymem de disardan gulerlerde bilmem ne tantana yapti yani dusunn hanzooo icimde uhde kaldi o resimler :)

kizlar az once cook can sikici bir seyle karsilastim afedersiniz wc de buyuk tuvaletimi ya parken acima hisettim aynadan baktim ki baloncuk olusmus disarda iki sene once fisur olusmustu ama cok ilerlemis sulu yemeye dikkat ediyordum ve cok cok canimi sikan makat bolgem ve bikini bolgem komple kararmis sok oldum bakamadim bile napicam ben yarin bi gun doktor alttan muayene edicek nasil acicam simsiyah ya cok moralim bozuldu hangi birin uzuleim bilmiyorum kantoron yagini pamuga surup koydum hemoroid olan yere insallah bebege zarari olm z

Aynen canim belki o da normal diyecek gitmene gerek kalmayacak
Kapı süsü icin hazırlıklara basladim tatlım esim birkac sablon çıkarmış bugün onları kesmeye calisacagim bakalim ortaya nasıl bisey cikacak

Ayy ayyy merakla bekliyorum neler cikacak ortaya eminim cok güzel olacak da konseptti çok merak ediyorum acikcasi

Eki Görüntüle 1783870 Günaydınlar canlarr
Biz kalktık hazırlandık şimdi bebişimizi görmeye gidiyoruz. Çok heyecanlıyız. Dualarınızı bekliyoruz

Bu arada benim minnak göbek 7. Ayında

Maşallah güzel anneye diyorum nazarlardan korusu Allah. Güzel haberlerle gel canim alisverise gidecektin sanirim güzel güzel ciciler al bebegine

Kızlaaaaar nihayet büyük projemi bitirebildim baslayali kaç hafta oldu bilemedim nihayet bitti bugün
Eşime patik ördüm bakın bakalim nasil olmuş
Eki Görüntüle 1783734
Ayyy yaa cok alemsin harika olmus.adam bunlari giyip ustune yururse gorursun.

Bende ayni dertten muzdaribim. Hamilelikte oluyor sanirim. Sabredicez artik.

Canim mutlaka dr danis. Dr dan cekibmene gerek yok. Gecmis olsun. Hic olmayanlarda bile hamilelikte olabiliyormus zaten. Kantoron yagi bebege zarari olacagini dusunmuyorum ama tedaci edici bir ilac felan verir belki mitlaka dr görün

Teşekkürler tatlım tank patik fikri bana ait değil ben nette gördüm eşimin de bu aralar tank meraki vardı bi rusça video buldum onu izleyerek birkac degisiklikle yapmaya çalıştım işte
Tatlım iyi yapmışın valla benim hiç fırsatım olmuyor böyle şeylere sende baya hamaratsın tatlım seni bu hızla kim durdurur

Teşekkürler canim ay cok güldüm yaa akşam zaten ben mutfaktaydım baktım geliyor top atışlarıyla hemen siper aldım

Tatlım iyi yapmışın valla benim hiç fırsatım olmuyor böyle şeylere sende baya hamaratsın tatlım seni bu hızla kim durdurur
Ela Bahar durdurur gibi geliyor bana senin oğluş var ya canim o yüzden firsatin olmuyordur ben de su son 2 ayı degerlendireyim bari sonra kızımın durumuna göre devam ederim ya da bırakırım büyüyene kadar

Ben bile merak ediyorum canim sanki kafamda tam olarak oturtamadım artık "Bahar" temalı biseyler yapmaya çalışacağım

Aslinda öyle daha güzel oluyor canim bende baslarken kapi süsü ve yastiga acabalarla basladim yapamazsam alirim ama deneyeyim dedim ama ortaya el emegi çok güzel seyler cikti eminim ela baharinkide çok çok guzel olacak cunku annesi onun icin en guzelini dusunuyor

Canım gecmiş olsun ya kantoron yagi zarar vermez sanırım ama sen yine de bir doktora git. Utanilacak bisey yok sonucta senin elinde olan bi durum degil o renklerin koyulasmasi. Hem doktorlar neler neler görüyor bence kasma kendini

Inşallah kuzum ya Simayımızın hem yastığı hem kapı süsü cok güzel olmuştu ben de artik uydurcam biseyler dediğin gibi el emegi sonucta ne yaparsan güzel olur dimi

Inşallah kuzum ya Simayımızın hem yastığı hem kapı süsü cok güzel olmuştu ben de artik uydurcam biseyler dediğin gibi el emegi sonucta ne yaparsan güzel olur dimi

Teşekkürler kuzum ben eminim ela baharinkinin faha güzel olacagina her asamasini cek öyle zevkli oluyor sonrasinda bunu ben mi yaptim diyorsun kendine yani el emegi Göz nuru var işin icinde

Canım gecmiş olsun ya kantoron yagi zarar vermez sanırım ama sen yine de bir doktora git. Utanilacak bisey yok sonucta senin elinde olan bi durum degil o renklerin koyulasmasi. Hem doktorlar neler neler görüyor bence kasma kendini
kasilmayacal gibi degil korkunc bi goruntu epilasyonla duzeltilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…