- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.841
Evdeki tartıya göre ( dijital) aç 93 ama doktordaki tartıya göre tok karnına 94 çıktım ayy var ya bir de taa büyükçekmecede çantamı unutup bahçelievlere geldik bi baktım çantam yok eşim tekrar büyükçekmeceye döndü çantamı almaya bakalım geç olmazsa eminönüne gidicezAy ay ay tam ısırmalık bi cimcime geliyor desene annesimaşallah kuzucuğa az kaldi attik annesi idare ediveririz kilolara kac kilo almistin canim?
oy maşallahmayıs bebekleri önden önden gelecekler galiba hep :)
Eki Görüntüle 1783991 kizlar besigimiz erken geldi. Simdi kurup gittiler. Bende tabi hemen nevresimlerini serip bi bakayim dedim. Kizimda anladi sanki keyiften dort kose oynuyo.
Simdi sira yikama utuleme islerinde
canim bana cok koyu geldi bepanten surucem bakalim ise yaricakmi onarici ozelligi var cok kotu duruyo ya takmicak gibi deil1anne1cocuk canım ne kadar karardı bilmiyorum ama hani siyah değilse de bi kararma koyulaşma bende de var. Zaten normalde beyaz olan karın çizgilerimiz de koyulaştı. Doktoruna sor, içinde kalmasın ama hamilelikte bazı bölgelerde koyulaşma kararmanın normal olduğunu biliyoruz o nedenle bence utanılacak hiç bir şey yok burda. Rahat ol derim..
Benn canım nefes nefese kalıyorum bi ara başlamıştım yürüyüşe bıraktım soğuklar başlayınca temizlik bile yoruyo beniKızlar bişi sorcam ay ben yol yürümekten nefret ediyorum.çok zorlanıyorum.sizde durumlar nasıl.sırf yürüyüş olsun diye markete gidiyorum.valla ölüyom resmen gidip gelesiye
Canım benim de karardı ağdayı bıraktım bu ara jilet kullanıyorum ondan oluyo diye düşünmüştümcanim
canim bana cok koyu geldi bepanten surucem bakalim ise yaricakmi onarici ozelligi var cok kotu duruyo ya takmicak gibi deil
ben de öyleyim ama ben kilolu hamile kaldım ve bel fıtığım var canım o yüzden olduğunu düşünüyorumKızlar bişi sorcam ay ben yol yürümekten nefret ediyorum.çok zorlanıyorum.sizde durumlar nasıl.sırf yürüyüş olsun diye markete gidiyorum.valla ölüyom resmen gidip gelesiye
Canım benim de karardı ağdayı bıraktım bu ara jilet kullanıyorum ondan oluyo diye düşünmüştüm
Oyy cok tatlı olmus canim yaa içinde mışıl mışıl uyusun inşallah prensesimiz
Canim gule gule kullan besiginiz pek guzel olmus saglikla uyumayi nasip etsin icinde. Yikama utuleme islemide çok eglenceli oluyor minik minik
Lorenaa ohh Gözün aydin canim inşallah doguma kadar duzeleck
Strawberry_83 maşallah canim bebegine sende az dikkat edersen az kaldi zaten dogumlarima sorunsuz hallolur hersey
Tsk ederiz teyzeleri.guz_1 çok güzel olmuş annesi güzel günlerde kullansın prensesimiz
Hamilelik bizde ters tepti heralde biseyler dusunucez artık bizde eğer bi şey bulursam paylaşırım mutlaka seninlebu kadar karartacagini dusunmuyorum jiletin benim annemde hayatta agza suremez hemen morarir yillardir jilet onda bendeki kadar yoktur
Ohhh miss rahat edersin bundan sonra.Ayy darısı başıma su eksikleri tamamlamamdamerhaba kizlar.bizde bugun eminonunegittik eksiklerimizi tamamladik cok sukur.insaallah sag salim guzel gunlerde kullanmak ,buyutmek nasip olur.cok heycanli aldiklarimizi inceleyip sarilip duruyoruz :).Kendime 2 gecelikte buldum tam istedigim gibi.50 tlye aldim.sirada bebegimin odasi kaldi.duvar kagidi geldi.penceresini yapicaz.mobilyasi kaldi sadece.birde safakkkkk 83 :)
Ohhh hayırlı olsun canım Kayra mizin cicileri.sağlıkla,kullansın kuzucuk.zaman artık az,kaldı canım hepimiz içinmerhaba kizlar.bizde bugun eminonunegittik eksiklerimizi tamamladik cok sukur.insaallah sag salim guzel gunlerde kullanmak ,buyutmek nasip olur.cok heycanli aldiklarimizi inceleyip sarilip duruyoruz :).Kendime 2 gecelikte buldum tam istedigim gibi.50 tlye aldim.sirada bebegimin
kordon kani saklama isi eskide kaldi canim.artik tip cok ilerledi ayni sey bebegin dalagindanda saglaniyor artik ileride lazim olursa..ben doktora sordum.zaten cok pahali kordon kani saklamanin kirasiKordon kanı saklama için ne düşünüyorsunuz kızlar
canim ozel bolgenin kararmasi gebelikte cok normal..nasil goguslerimiz,kimisinin gobeginde cizgi olusur,kararir orasida koyulasabiliyormus.normal bir durummus.suan adini hatirlayamadigim bir hormondan kaynaklaniyormus.kizlar az once cook can sikici bir seyle karsilastim afedersiniz wc de buyuk tuvaletimi ya parken acima hisettim aynadan baktim ki baloncuk olusmus disarda iki sene once fisur olusmustu ama cok ilerlemis sulu yemeye dikkat ediyordum ve cok cok canimi sikan makat bolgem ve bikini bolgem komple kararmis sok oldum bakamadim bile napicam ben yarin bi gun doktor alttan muayene edicek nasil acicam simsiyah ya cok moralim bozuldu hangi birin uzuleim bilmiyorum kantoron yagini pamuga surup koydum hemoroid olan yere insallah bebege zarari olm z
Bunun alt kısmındakini soruyorsun sanırım, tığ ile ördüm, üst kısımdan başlayıp alta doğru daraltıyorum. 30 tane trabzan var başlangıçta yenidoğan içinse tabiiDoğru söylüyorsun canım tekerlekleri falan küçücük küçücük çok zor olur bende ağız mendili oyaliyorum bitmek üzere aklimda foto çekimi için taç orcem altına da candanotecann ın ördüğü pomponlu altlar var ya öyle bisey istiyorum ama kaçar imlek olur bilmiyorumcandanotecann canım paylasman mumkunmu bizde ormek istesek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?