2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay ay ay tam ısırmalık bi cimcime geliyor desene annesimaşallah kuzucuğa az kaldi attik annesi idare ediveririz kilolarakac kilo almistin canim?
Evdeki tartıya göre ( dijital) aç 93 ama doktordaki tartıya göre tok karnına 94 çıktım ayy var ya bir de taa büyükçekmecede çantamı unutup bahçelievlere geldik bi baktım çantam yok eşim tekrar büyükçekmeceye döndü çantamı almaya bakalım geç olmazsa eminönüne gidicez

Eki Görüntüle 1783991 kizlar besigimiz erken geldi. Simdi kurup gittiler. Bende tabi hemen nevresimlerini serip bi bakayim dedim. Kizimda anladi sanki keyiften dort kose oynuyo.
Simdi sira yikama utuleme islerinde

Canim gule gule kullan besiginiz pek guzel olmus saglikla uyumayi nasip etsin icinde. Yikama utuleme islemide çok eglenceli oluyor minik minik

Lorenaa ohh Gözün aydin canim inşallah doguma kadar duzeleck

Strawberry_83 maşallah canim bebegine sende az dikkat edersen az kaldi zaten dogumlarima sorunsuz hallolur hersey

Aaa buarada telden giriyorum çok bakamıyorum ben bebeğin hareketleri aşşağıda gibi hissediyordum doktor karnıma rahim üstüne bir bastırdı yok öyle birşey yukarıda dedi

canim
canim bana cok koyu geldi bepanten surucem bakalim ise yaricakmi onarici ozelligi var cok kotu duruyo ya takmicak gibi deil

Kızlar bişi sorcam ay ben yol yürümekten nefret ediyorum.çok zorlanıyorum.sizde durumlar nasıl.sırf yürüyüş olsun diye markete gidiyorum.valla ölüyom resmen gidip gelesiye
Benn canım nefes nefese kalıyorum bi ara başlamıştım yürüyüşe bıraktım soğuklar başlayınca temizlik bile yoruyo beni

Kızlar bişi sorcam ay ben yol yürümekten nefret ediyorum.çok zorlanıyorum.sizde durumlar nasıl.sırf yürüyüş olsun diye markete gidiyorum.valla ölüyom resmen gidip gelesiye
ben de öyleyim ama ben kilolu hamile kaldım ve bel fıtığım var canım o yüzden olduğunu düşünüyorum

Oyy cok tatlı olmus canim yaa içinde mışıl mışıl uyusun inşallah prensesimiz

guz_1 çok güzel olmuş annesi güzel günlerde kullansın prensesimiz
Tsk ederiz teyzeleri.

merhaba kizlar.bizde bugun eminonunegittik eksiklerimizi tamamladik cok sukur.insaallah sag salim guzel gunlerde kullanmak ,buyutmek nasip olur.cok heycanli aldiklarimizi inceleyip sarilip duruyoruz :).Kendime 2 gecelikte buldum tam istedigim gibi.50 tlye aldim.sirada bebegimin odasi kaldi.duvar kagidi geldi.penceresini yapicaz.mobilyasi kaldi sadece.birde safakkkkk 83 :)

Ohhh miss rahat edersin bundan sonra.Ayy darısı başıma su eksikleri tamamlamamda

Ohhh hayırlı olsun canım Kayra mizin cicileri.sağlıkla,kullansın kuzucuk.zaman artık az,kaldı canım hepimiz için

canim ozel bolgenin kararmasi gebelikte cok normal..nasil goguslerimiz,kimisinin gobeginde cizgi olusur,kararir orasida koyulasabiliyormus.normal bir durummus.suan adini hatirlayamadigim bir hormondan kaynaklaniyormus.

Bunun alt kısmındakini soruyorsun sanırım, tığ ile ördüm, üst kısımdan başlayıp alta doğru daraltıyorum. 30 tane trabzan var başlangıçta yenidoğan içinse tabiibir de ip ve tığ önemli. 3 numara tığ

Eklentiler

• 12570946_781169985347923_1014191664_n.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…