2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oh baya kolaylamışsınız işleri. Biz de odayı boşalttık bugün ama daha iş çookk

kordon kani saklama isi eskide kaldi canim.artik tip cok ilerledi ayni sey bebegin dalagindanda saglaniyor artik ileride lazim olursa..ben doktora sordum.zaten cok pahali kordon kani saklamanin kirasi
Hadi yaa dalak meselesi ne peki o da saklaniyo mi kan

Her halimiz en güzel anne olur ya mesele yok

Selam kızlar biz de bugün kontrolümüzü olduk ama minnoş kızımız hiç göstermedi kendini. Bol bol ense gördük ancak.

Kilosu da 1068 grammış. Bana az geldi ama doktorum normal dedi. Uzun haftasına göte dedi bir de.

25 Mart için de 32. hafta izni için rapor almaya çalıştı, bizde durumlar böyle.

Kızıma kilo aldıracak beslenme önerinleribe açığımmm

Kiloya takılma derim ben ama illa da alsın dersen her gün 1 adet muz diyorlar, yanında badem ve süt

:)e bebekte canım 52 den 37ye düşmüş gogus kremi pedi cikaricisi aldimda indirimdeyken ....bunu da alimmi dedim sence gereklimi canim ya
Çıkarıcısı ne demek? Benim gittiğim hastane göğüs ucu durumlarında biz uç veriyoruz dedi, o yüzden almayı düşünmüyorum. Bir de bilmiyoruz ki belkş sorunsuz emecek bebek

Lorenaa bugün bebişlerin tembellik günü mü ne bizimki de az hareketli .. Her şey yolunda ne güzel sonuna kadar da güzel olur inşallah

Çıkarıcısı ne demek? Benim gittiğim hastane göğüs ucu durumlarında biz uç veriyoruz dedi, o yüzden almayı düşünmüyorum. Bir de bilmiyoruz ki belkş sorunsuz emecek bebek
Canım 17 lira biseye düşmüş uç cikarici her emdiginde düşünürsek yararlı olabilir diye aldım benim durumumu düşünerek mesela bende gogus pompası almadım emer insallah diye

:)e bebekte canım 52 den 37ye düşmüş gogus kremi pedi cikaricisi aldimda indirimdeyken ....bunu da alimmi dedim sence gereklimi canim ya
Hemen bakayım tatlım bence yara olursa işe yarar göğüs ucu tatlım bi de süt akarsa da ona akıyor bi de tenin çamaşır a filan degmedigi için çabuk iyileşiyor göğüs ucu inşallah gerek kalmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…