- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.801
kantaron cidden faydali 1 saat once surdum baloncuk icine girmisti bide doktora sorayim utaniyorum amaAyyy yaa cok alemsin harika olmus.adam bunlari giyip ustune yururse gorursun.
Bende ayni dertten muzdaribim. Hamilelikte oluyor sanirim. Sabredicez artik.
Canim mutlaka dr danis. Dr dan cekibmene gerek yok. Gecmis olsun. Hic olmayanlarda bile hamilelikte olabiliyormus zaten. Kantoron yagi bebege zarari olacagini dusunmuyorum ama tedaci edici bir ilac felan verir belki mitlaka dr görün
Evet tatlım ogluşum dan dolayı hiç zamanım yok ela bahar bi büyüsün sen ozaman gör canımEla Bahar durdurur gibi geliyor banasenin oğluş var ya canim o yüzden firsatin olmuyordur ben de su son 2 ayı degerlendireyim bari sonra kızımın durumuna göre devam ederim ya da bırakırım büyüyene kadar
Ay maşallah ne tatlı olmuş göbüşlüGünaydınlar canlarr
Biz kalktık hazırlandık şimdi bebişimizi görmeye gidiyoruz. Çok heyecanlıyız. Dualarınızı bekliyoruz
Bu arada benim minnak göbek 7. Ayı
Canım gebelikte bikini bölgesinde koltuk altında göğüsler de kararma oluyor bu gayet normal canım.doğumdan sonra geçiyor.kasilmayacal gibi degil korkunc bi goruntu epilasyonla duzeltilirmi
canim kararmakmi desem biomiyorum yani popol bembeyaz ic dogru kapkara nasi tarif edeyim kendime guluyorum utaniyorum yazarken ama dog um dan snra epilasyoncuya gitmk srt olduCanım gebelikte bikini bölgesinde koltuk altında göğüsler de kararma oluyor bu gayet normal canım.doğumdan sonra geçiyor.
Merhaba güzel hamişleer ve tatlı bebişleriiBiz de yavaş yavaş başladık hazırlıklara Kendi ellerimle prensesime şapka ördüm bu kelebekler de buzdolabı magnetleri olucak bakalım inşallah :)
Ahhh canim ne utanmasi bizim bu saatten sonra utanmaya hakkimiz yok.kantaron cidden faydali 1 saat once surdum baloncuk icine girmisti bide doktora sorayim utaniyorum ama
Oyy canim benim cok sagol inşallah bi başlayalım bakalım nasıl bisey olacakTeşekkürler kuzum ben eminim ela baharinkinin faha güzel olacagina her asamasini cek öyle zevkli oluyor sonrasinda bunu ben mi yaptim diyorsun kendineyani el emegi Göz nuru var işin icinde
Ben de onunla birlikte sürünürüm artik canımEvet tatlım ogluşum dan dolayı hiç zamanım yok ela bahar bi büyüsün sen ozaman gör canım6 aya kadar bebişin sakin olursa rahat edersin sürünmeye bi başlasın artık durduramazsın
Yok canımcım utanma sonlara,doğru daha çok oluyor kararma tam bacak arasıdırcanim kararmakmi desem biomiyorum yani popol bembeyaz ic dogru kapkara nasi tarif edeyim kendime guluyorum utaniyorum yazarken ama dog um dan snra epilasyoncuya gitmk srt oldu
Ellerine sağlık canim ikisi de cok güzel olmusMerhaba güzel hamişleer ve tatlı bebişleriiBiz de yavaş yavaş başladık hazırlıklara Kendi ellerimle prensesime şapka ördüm bu kelebekler de buzdolabı magnetleri olucak bakalım inşallah :)
kizlar az once cook can sikici bir seyle karsilastim afedersiniz wc de buyuk tuvaletimi ya parken acima hisettim aynadan baktim ki baloncuk olusmus disarda iki sene once fisur olusmustu ama cok ilerlemis sulu yemeye dikkat ediyordum ve cok cok canimi sikan makat bolgem ve bikini bolgem komple kararmis sok oldum bakamadim bile napicam ben yarin bi gun doktor alttan muayene edicek nasil acicam simsiyah ya cok moralim bozuldu hangi birin uzuleim bilmiyorum kantoron yagini pamuga surup koydum hemoroid olan yere insallah bebege zarari olm z
sordum biraz once canim bakalim kantaron pamugu yapmistim internettn baktim hamilekikte sakincali olabilir yaiodu karnima agrilar girdi o yaziyi okunyunca hemen cikardimGeçmiş olsun canım, inşallah hemen iyileşir de yani dr a acacam utanacam diye de düşünme, dr rahatsızlığın ne olduğunu bilmiyormu, hatta ara bi danış ne yapiyim diye
ne bacak arasi anammmm heryeriYok canımcım utanma sonlara,doğru daha çok oluyor kararma tam bacak arasıdır
Gayet normal.epilasyona filan gerek kalmaz hemen geçiyor doğumdan sonra
hihihihihhi haklisinnnAhhh canim ne utanmasi bizim bu saatten sonra utanmaya hakkimiz yok.yigidin mali ortada olur deyip ne var yok tum sermayeyi ortaya koyacagiz mecbur. Normal dogursan dr lar ebeler hemsiler hastabakicilar , sezeryan olsan en az ailenden 1 kisi wc götürecek emzirirken maaaile aaa bakalim bakaljm nasil emiyor. . Artik bir sure kamu mali muamelesi gorucez. Uzulme yani. Tecavuz kacinilmaz zevk almaya bak
Ahh ahhzaten bu erkekler hic biseye merakli degil bizim dugun fotigraflarimizi cok begenmedim ben cunku cenaze vardi moralimiz cok bozuktu dugun ertelenecekti okadar yani uzaktan alraba olmasina ragmen neyse fotocu deniz kenarindaki resimleri begenmedim adam ucretsiz tekrar cekerim dedi benimki ben bida damatlik giymem de disardan gulerlerde bilmem ne tantana yapti yani dusunn hanzooo icimde uhde kaldi o resimler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?