2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kantaron cidden faydali 1 saat once surdum baloncuk icine girmisti bide doktora sorayim utaniyorum ama

Ela Bahar durdurur gibi geliyor bana senin oğluş var ya canim o yüzden firsatin olmuyordur ben de su son 2 ayı degerlendireyim bari sonra kızımın durumuna göre devam ederim ya da bırakırım büyüyene kadar
Evet tatlım ogluşum dan dolayı hiç zamanım yok ela bahar bi büyüsün sen ozaman gör canım 6 aya kadar bebişin sakin olursa rahat edersin sürünmeye bi başlasın artık durduramazsın

Canım gebelikte bikini bölgesinde koltuk altında göğüsler de kararma oluyor bu gayet normal canım.doğumdan sonra geçiyor.
canim kararmakmi desem biomiyorum yani popol bembeyaz ic dogru kapkara nasi tarif edeyim kendime guluyorum utaniyorum yazarken ama dog um dan snra epilasyoncuya gitmk srt oldu

Merhaba güzel hamişleer ve tatlı bebişlerii Biz de yavaş yavaş başladık hazırlıklara Kendi ellerimle prensesime şapka ördüm bu kelebekler de buzdolabı magnetleri olucak bakalım inşallah :)

Sapkania bayildim canım cok güzel olmus saglikla giysin inşallah prensesin. Magnetlerinizde çok güzel kelebek sevdalisi biri olarak kolay gelsin magnet yapiminda

kantaron cidden faydali 1 saat once surdum baloncuk icine girmisti bide doktora sorayim utaniyorum ama
Ahhh canim ne utanmasi bizim bu saatten sonra utanmaya hakkimiz yok. yigidin mali ortada olur deyip ne var yok tum sermayeyi ortaya koyacagiz mecbur. Normal dogursan dr lar ebeler hemsiler hastabakicilar , sezeryan olsan en az ailenden 1 kisi wc götürecek emzirirken maaaile aaa bakalim bakaljm nasil emiyor. . Artik bir sure kamu mali muamelesi gorucez. Uzulme yani. Tecavuz kacinilmaz zevk almaya bak

canim kararmakmi desem biomiyorum yani popol bembeyaz ic dogru kapkara nasi tarif edeyim kendime guluyorum utaniyorum yazarken ama dog um dan snra epilasyoncuya gitmk srt oldu
Yok canımcım utanma sonlara,doğru daha çok oluyor kararma tam bacak arasıdır
Gayet normal.epilasyona filan gerek kalmaz hemen geçiyor doğumdan sonra

merhaba annişler, bugün hastane çantamı yavaş yavaş hazırlamaya başladım. öncelikle emzik ve biberonları kaynatayım dedim. şehirden şehire değişir tabi ben istanbuldayım, çeşme suyuyla kaynatınca biberonların içinde kireçten tabaka kaldı. size tavsiyem kaynatacak annişler içme suyu kullanın benim hatama düşmeyin.

Geçmiş olsun canım, inşallah hemen iyileşir de yani dr a acacam utanacam diye de düşünme, dr rahatsızlığın ne olduğunu bilmiyormu, hatta ara bi danış ne yapiyim diye

Geçmiş olsun canım, inşallah hemen iyileşir de yani dr a acacam utanacam diye de düşünme, dr rahatsızlığın ne olduğunu bilmiyormu, hatta ara bi danış ne yapiyim diye
sordum biraz once canim bakalim kantaron pamugu yapmistim internettn baktim hamilekikte sakincali olabilir yaiodu karnima agrilar girdi o yaziyi okunyunca hemen cikardim

hihihihihhi haklisinnn

Ahh ahh bu sefer içinden geldiği gibi yap tatlım erkeklerin her dediğini kabul edersek Yandık hic bir şey yaptiramayiz o zaman en iyisi bildiğini yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…