2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Her halimiz en güzel anne olur ya mesele yok

guz_1 çok güzel olmuş beşiğinizz prenses uyusun da büyüsün içinde
Tsk ederiz mgul teyzesi .tabiki annelik herseye deger. Ama soyle zamam geçip kizim ayaklaninca bende kizcemin yaninda fit ayni takim.elbiseleri giyinmis bir anne olacağım gunu de sabirsizlikla bekliyorum.

Tsk ederiz mgul teyzesi .tabiki annelik herseye deger. Ama soyle zamam geçip kizim ayaklaninca bende kizcemin yaninda fit ayni takim.elbiseleri giyinmis bir anne olacağım gunu de sabirsizlikla bekliyorum.
Ayy kulağa çok hoş geliyor inşallah öyle olacak annesiiiii

Gule gule kullanin canim. Hayatimizin en zevkli alisverisleri sanirim. Surarimizda bir siritmayla magaza mağaza geziyoruz.

Kizlarrrrr mrba gogus kalkani alayimmi diyorum bugun indirimdeykende sizce gereklimi alan varmi
Ben dusunuyorum canim. Ilk gunler cok gerekli sanirim. Emzirmeyi tam bilmedigimiz icin yara oluyormus. Bebekte gucsuz tutamiyormus felan. Ben subat annelerine de bakiyordum arada hemen hemen hepsi aldi cokta islerine yaradi. Onlar dogurdu simdilerde mart annelerine bakiyorum arada.. Merakli melahat onden basima ne gelcek tevrube etmis oluyorum

Kızlar mrb biz bugün Dr a gittik bebegimin suyu azalms en az 3 lt su tüketmemi söyledi korkulacak bişey yokmuş ama takipte olalım dedi haftaya tekrar gidicez inşallah. Dua edin de suyumuz artsın teyzeleri.
Eşimle alışveriş yaptık hastaneden sonra besigini ve arabasini aldık kizimizin. Beşiğin resmi yok ama arabayi ekliyorum. Beşigi de kurulduuktan sonra paylasirim insallah. Arabayı civil den aldık indirim vardı her 250 tllik alışveriş yapana 50 tl indirim seklinde araba 1000 tl ydi 200 indirim yaptılar 800 e almış olduk.

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-27-19-08-31.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 66
Canım benim hergün bir çay bardağı havuç suyu iç canım cok faydası oluyormuş suya.Bi dene istersen

Ayy teşekkürler bitanem bu hafta esimi gonderip bastirttiracagim inşallah baskidan sonrada güzel gozukur. Heyecanla son hediyelikleri hazirlamayi bekliyorum
Cok güzel olacak tatlım yaa biz de kapı süsünü biraz daha erteledik. Kendi kestigimiz sekilleri eşim begenmedi. Ona göre olmusken güzel bisey olmaliymis. Bizimkiler malum makineden çıkmadığı icin sarmadi ona. Keceleri aldigimiz satici tatildeymis o erken dönerse harfleri ve digee cicekleri falan ordan alıp yapacakmisiz. Ben de o arada örgüye devam edeyim bari dimi

Evet canım. Ben de bir gecelik bir pijama seti aldım. Bir de hamileligimde giydiğim kendime üç beden büyük çoook rahat bir pijamam var onu goturecegim yanımda. Benim sıkıntım lohusa terligi oldu burda. Bir de taç. Güzel birşey bulamadım ne yazık ki... Senin saç bantinda güzel olmuş çok uymuş geceliğine.
Hastane de foto çekimi planlıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…