- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.881
Göğüs çıkarıcısı dedigin silikon uç değil mi:)e bebekte canım 52 den 37ye düşmüş gogus kremi pedi cikaricisi aldimda indirimdeyken ....bunu da alimmi dedim sence gereklimi canim ya
Inşallah birde gogus ucu krem aldım 32 haftadan itibaren kullancam benim her halukarda uc cikarivi almam lazimdiki kremden tam randıman alabileyim diye düşündüm.... amin insallahhım uç çıkarıcı, anladım. inşallah sorunsuz emerler de böyle şeylerle uğraşmayız
Aradım, gönderin bakalım dedileryoğunluk vs dedi
Evet =) bu siteden çok alan var sanırım, nisan anneleri mart anneleri haziran anneleriBize pijama yetiştirirken olmuştur o yogunlukXL nerdeeee nerde vallahi neyse değiştireceklerse sıkıntı yok bak iyiki erken alıyoruz son anda böyle olsa napardik
Bu canmGöğüs çıkarıcısı dedigin silikon uç değil mi
Göbüşler giderek büyüyorBizim göbüş
Göbüşler giderek büyüyorkaç kilo alındı?
Hmmmm bende alsam mi kiBu canm
Bizim göbüş
Onları rutin tüketiyorum canımKiloya takılma derim ben ama illa da alsın dersen her gün 1 adet muz diyorlar, yanında badem ve süt
Her halimiz en güzel anne olur ya mesele yok
Tsk ederiz mgul teyzesi .tabiki annelik herseye deger. Ama soyle zamam geçip kizim ayaklaninca bende kizcemin yaninda fit ayni takim.elbiseleri giyinmis bir anne olacağım gunu de sabirsizlikla bekliyorum.
Bana mantikli geldi tabi herkes kendi gogus yapısını daha iyi bilir bugünde indirimdeyken aldım alcaksan bugün al derim canmHmmmm bende alsam mi ki
Ayy kulağa çok hoş geliyor inşallah öyle olacak annesiiiiiTsk ederiz mgul teyzesi .tabiki annelik herseye deger. Ama soyle zamam geçip kizim ayaklaninca bende kizcemin yaninda fit ayni takim.elbiseleri giyinmis bir anne olacağım gunu de sabirsizlikla bekliyorum.
merhaba kizlar.bizde bugun eminonunegittik eksiklerimizi tamamladik cok sukur.insaallah sag salim guzel gunlerde kullanmak ,buyutmek nasip olur.cok heycanli aldiklarimizi inceleyip sarilip duruyoruz :).Kendime 2 gecelikte buldum tam istedigim gibi.50 tlye aldim.sirada bebegimin odasi kaldi.duvar kagidi geldi.penceresini yapicaz.mobilyasi kaldi sadece.birde safakkkkk 83 :)
Ben dusunuyorum canim. Ilk gunler cok gerekli sanirim. Emzirmeyi tam bilmedigimiz icin yara oluyormus. Bebekte gucsuz tutamiyormus felan. Ben subat annelerine de bakiyordum arada hemen hemen hepsi aldi cokta islerine yaradi. Onlar dogurdu simdilerde mart annelerine bakiyorum arada.Kizlarrrrr mrba gogus kalkani alayimmi diyorum bugun indirimdeykende sizce gereklimi alan varmi
Çok tesekkür ederim canımcımÇok güzel bir hamilev
Canım benim hergün bir çay bardağı havuç suyu iç canım cok faydası oluyormuş suya.Bi dene istersenKızlar mrb biz bugün Dr a gittik bebegimin suyu azalms en az 3 lt su tüketmemi söyledi korkulacak bişey yokmuş ama takipte olalım dedi haftaya tekrar gidicez inşallah. Dua edin de suyumuz artsın teyzeleri.
Eşimle alışveriş yaptık hastaneden sonra besigini ve arabasini aldık kizimizin. Beşiğin resmi yok ama
Cok güzel olacak tatlım yaaAyy teşekkürler bitanem bu hafta esimi gonderip bastirttiracagim inşallah baskidan sonrada güzel gozukur. Heyecanla son hediyelikleri hazirlamayi bekliyorum
Evet canım. Ben de bir gecelik bir pijama seti aldım. Bir de hamileligimde giydiğim kendime üç beden büyük çoook rahat bir pijamam var onu goturecegim yanımda. Benim sıkıntım lohusa terligi oldu burda. Bir de taç. Güzel birşey bulamadım ne yazık ki... Senin saç bantinda güzel olmuş çok uymuş geceliğine.Ayyy mirandammm nasıl tatlı olmuş annesi valla bi an doğuma gider gibi geliyo bakıncainşallah güzelce giyip doğuma girecegimiz günler de gelir senin sabahligi da var çok iyi etekliler normal doğum için lazım oluyormuş aldığımız iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?