2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay teşekkür ederiz teyzesi. Daha güzelleri senin ve prensesin olsun :)

Bana da aynı şeyi söyledi. Armut faydalıymış Okudum. Günde 1 deveci armudu yiyorum. Havuç çok a vitamini alımına neden olabilir o yüzden armutu tercih ettim.

:))ne güzel biz araştırmacı anne diyelim aldım canım gogus ucu cikarici gogus pedi kremi kalkani 94 lira tuttu e bebekte ....Inşallah gerekli olmaz ama kenarda bulunsun sagolasin canm

Inşallah canım artar arkadaslarda fikir vermiş zaten ...araba cok güzelmiş güle güle kullanin ins

_Birce_ canım inşallah artar suyu bebeğinin bol suyunu iç beslenmeye dikkat et bu arada güzel günlerde kullanın eşyalarıni da

Sanırım orda kendimiz çekeceğiz tatlimm ama stüdyo da hamilelik fotosunu istiyorum sordum 3poz ikişer tane 50tl bak su tacı aliexpress ten aldım uygun geldi bi bak istersen

Eklentiler

• IMG_20160223_224913_-1918865223.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20160223_224906_116386509.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 40
Yamuk prensesss tatlimmm aldım göğüs ucu almıştım önceden ve kremi, şimdi kalkanı uç cikariciyi ve pedi aldım göğus malzemem 100 tlyi fazlaca geçti bi de prima yenidoğan aldım

Canım benim hergün bir çay bardağı havuç suyu iç canım cok faydası oluyormuş suya.Bi dene istersen
Canim cok saol bi deneyeyim bakalım.

Bana da aynı şeyi söyledi. Armut faydalıymış Okudum. Günde 1 deveci armudu yiyorum. Havuç çok a vitamini alımına neden olabilir o yüzden armutu tercih ettim.
Armut çok severim cnm söylediğin ii oldu hergün yerim artık. Çok teşekkür ederim.

Inşallah canım artar arkadaslarda fikir vermiş zaten ...araba cok güzelmiş güle güle kullanin ins
Amin cnm inşallah çok saol.
_Birce_ canım inşallah artar suyu bebeğinin bol suyunu iç beslenmeye dikkat et bu arada güzel günlerde kullanın eşyalarıni da
Cnm saolasın su 2lt iciodum zaten ama arttırıcam artık. Amin insallah.

Canım doktorun dediklerine dikkat edersin olmazsa da yapacak bisey yok. Ay ne büyük eziyet olmuş size ordan oraya kostur. Ne yaptın canim gidebildin mi eminönüne?

Kızlar bişi sorcam ay ben yol yürümekten nefret ediyorum.çok zorlanıyorum.sizde durumlar nasıl.sırf yürüyüş olsun diye markete gidiyorum.valla ölüyom resmen gidip gelesiye
Canım bende de ayni sey oluyor özellikle de çatı kemigim cok fena agriyor ama yine de pes etmeyecegim birkac gündür arada bir çıkıp carsiyı turlayip geliyorum.sen de yavas yavas yürü canım kendini cok zorlamadan

Hadi güle güle kullanın aldiklarinizi canım geceligi iyi almissin ya burda ise yaramaz modeller bile 90tl hala bulup da alamadim bisey

Canım hamilelik takvimine göre bebisin kilosu iyi görünüyor belki zayif uzun boyle olacaktir prenses ama kafana taktiysan burda arkadaslar salep önermisti onu deneyebilirsin.

Oy oy oy maşallah ne güzel görünüyorsunuz siz anne oğul

Canım inşallah bol bol su icince her sey yoluna girer. Aldiklarinizi güle güle kullan canım arabaniz da güzelmiş

Kızlar birde biz beşiği aldık ama bu yan korumaliklari uyku setini falan almadik onerebileceginiz var mi uyku seti.

Oyy maşallah kuzucuğa ya kocaman olmuş ah o mayışıklık hali hiç bitmiyor

Eki Görüntüle 1784322 Kızlar kapalı oldugum için başımı örtecem hastanede bi yazma yapıym dedim nasıl olmuş yazmam tek renk
Canimmm maşallah ne güzel yapıyorsun hem de iğne oyası bence süper oluyor

Kızlar birde biz beşiği aldık ama bu yan korumaliklari uyku setini falan almadik onerebileceginiz var mi uyku seti.
Canim ben ebebekten dinoboo marka aldim uyku seti ve yan korumaliklari cok begendim kaliteli geldi bana. Istersen bi incele. Bi de indirim zamanini denk getirirsen fiyati da uygun olur

gecenlerde english home da vardi canim,int alirsin ama yatagin boyunu korkuluk olculerini dikkate alarak incele canim.her yatagin olcusu degisebiliyormus.

canim senle gunlerimiz ayniydi benimde bebegim 1024 gr di doktorum haftasina gore iri dedi 1 hafta onde gozukuyor dedi.cok iyi kilosu hic takma kafana.simdiki kilosu degil son haftalardaki kilosu onemli.:)

Ben uyku seti almayı düşünmüyorum, eltim 2015 mayista dogum yapti, o uyku seti aldı yorganini daha hic kullanmadı, nevresim takımı alırım kenar korumaliklarini da kendim dikmek istiyorum. Aklımda güzel fikirler var bu konuda, inşallah güzel olur

canim.havuc ve armut suyu ic .gunde en fazla 1 cay bardagini gecme..1 hafta boyunca hergun ic..sonraki haftalar ara ara ic kontrolde bak bakayin suyun duzelene kadar ic canim..ya armut suyu yada havuc donusumlu ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…