- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.901
Ay teşekkür ederiz teyzesi. Daha güzelleri senin ve prensesin olsun :)Maşallah miniğe iyi bakmış annesihayırlı zamanda gelsin inşallah tontisimiz
Canım şükür aynı sekilde devam ediyormus artmamis, inşallah vaktini bekler minik kuş
Oy oy oy birileri hazır Çınarımızı bekliyor gibi geldi birdencok tatlı olmussum canim bu geceliği giyip oğluşu kucagina aldığın günleri de görürüz inşallah
Ayy canım yaa nasıl duygulandımerkek öğrenciler daha bir sevecen oluyor aslında. Ay zaten senin gibi tatlı öğretmeni sevmeyen öğrenci sınıfta kalsın
Ayyy mirandammm maşallah sana ve oğluşane güzel yakışmış
Kızlar mrb biz bugün Dr a gittik bebegimin suyu azalms en az 3 lt su tüketmemi söyledi korkulacak bişey yokmuş ama takipte olalım dedi haftaya tekrar gidicez inşallah. Dua edin de suyumuz artsın teyzeleri.
Eşimle alışveriş yaptık hastaneden sonra besigini ve arabasini aldık kizimizin. Beşiğin resmi yok ama arabayi ekliyorum. Beşigi de kurulduuktan sonra paylasirim insallah. Arabayı civil den aldık indirim vardı her 250 tllik alışveriş yapana 50 tl indirim seklinde araba 1000 tl ydi 200 indirim yaptılar 800 e almış olduk.
:))ne güzel biz araştırmacı anne diyelim aldım canım gogus ucu cikarici gogus pedi kremi kalkani 94 lira tuttu e bebekte ....Inşallah gerekli olmaz ama kenarda bulunsun sagolasin canmGule gule kullanin canim. Hayatimizin en zevkli alisverisleri sanirim. Surarimizda bir siritmayla magaza mağaza geziyoruz.
Ben dusunuyorum canim. Ilk gunler cok gerekli sanirim. Emzirmeyi tam bilmedigimiz icin yara oluyormus. Bebekte gucsuz tutamiyormus felan. Ben subat annelerine de bakiyordum arada hemen hemen hepsi aldi cokta islerine yaradi. Onlar dogurdu simdilerde mart annelerine bakiyorum arada.. Merakli melahat onden basima ne gelcek tevrube etmis oluyorum
Inşallah canım artar arkadaslarda fikir vermiş zaten ...araba cok güzelmiş güle güle kullanin insKızlar mrb biz bugün Dr a gittik bebegimin suyu azalms en az 3 lt su tüketmemi söyledi korkulacak bişey yokmuş ama takipte olalım dedi haftaya tekrar gidicez inşallah. Dua edin de suyumuz artsın teyzeleri.
Eşimle alışveriş yaptık hastaneden sonra besigini ve arabasini aldık kizimizin. Beşiğin resmi yok ama arabayi ekliyorum. Beşigi de kurulduuktan sonra paylasirim insallah. Arabayı civil den aldık indirim vardı her 250 tllik alışveriş yapana 50 tl indirim seklinde araba 1000 tl ydi 200 indirim yaptılar 800 e almış olduk.
Sanırım orda kendimiz çekeceğizEvet canım. Ben de bir gecelik bir pijama seti aldım. Bir de hamileligimde giydiğim kendime üç beden büyük çoook rahat bir pijamam var onu goturecegim yanımda. Benim sıkıntım lohusa terligi oldu burda. Bir de taç. Güzel birşey bulamadım ne yazık ki... Senin saç bantinda güzel olmuş çok uymuş geceliğine.
Hastane de foto çekimi planlıyor musun?
Canim cok saol bi deneyeyim bakalım.Canım benim hergün bir çay bardağı havuç suyu iç canım cok faydası oluyormuş suya.Bi dene istersen
Armut çok severim cnm söylediğin ii oldu hergün yerim artık. Çok teşekkür ederim.Bana da aynı şeyi söyledi. Armut faydalıymış Okudum. Günde 1 deveci armudu yiyorum. Havuç çok a vitamini alımına neden olabilir o yüzden armutu tercih ettim.
Amin cnm inşallah çok saol.Inşallah canım artar arkadaslarda fikir vermiş zaten ...araba cok güzelmiş güle güle kullanin ins
Cnm saolasın su 2lt iciodum zaten ama arttırıcam artık. Amin insallah._Birce_ canım inşallah artar suyu bebeğinin bol suyunu iç beslenmeye dikkat et bu arada güzel günlerde kullanın eşyalarıni da
Canım doktorun dediklerine dikkat edersin olmazsa da yapacak bisey yok. Ay ne büyük eziyet olmuş size ordan oraya kostur. Ne yaptın canim gidebildin mi eminönüne?Evdeki tartıya göre ( dijital) aç 93 ama doktordaki tartıya göre tok karnına 94 çıktım ayy var ya bir de taa büyükçekmecede çantamı unutup bahçelievlere geldik bi baktım çantam yok eşim tekrar büyükçekmeceye döndü çantamı almaya bakalım geç olmazsa eminönüne gidicez
Canım bende de ayni sey oluyor özellikle de çatı kemigim cok fena agriyor ama yine de pes etmeyecegim birkac gündür arada bir çıkıp carsiyı turlayip geliyorum.sen de yavas yavas yürü canım kendini cok zorlamadanKızlar bişi sorcam ay ben yol yürümekten nefret ediyorum.çok zorlanıyorum.sizde durumlar nasıl.sırf yürüyüş olsun diye markete gidiyorum.valla ölüyom resmen gidip gelesiye
Hadi güle güle kullanın aldiklarinizi canımmerhaba kizlar.bizde bugun eminonunegittik eksiklerimizi tamamladik cok sukur.insaallah sag salim guzel gunlerde kullanmak ,buyutmek nasip olur.cok heycanli aldiklarimizi inceleyip sarilip duruyoruz :).Kendime 2 gecelikte buldum tam istedigim gibi.50 tlye aldim.sirada bebegimin odasi kaldi.duvar kagidi geldi.penceresini yapicaz.mobilyasi kaldi sadece.birde safakkkkk 83 :)
Canım hamilelik takvimine göre bebisin kilosu iyi görünüyor belki zayif uzun boyle olacaktir prenses ama kafana taktiysan burda arkadaslar salep önermisti onu deneyebilirsin.Selam kızlar biz de bugün kontrolümüzü olduk ama minnoş kızımız hiç göstermedi kendini. Bol bol ense gördük ancak.
Kilosu da 1068 grammış. Bana az geldi ama doktorum normal dedi. Uzun haftasına göte dedi bir de.
25 Mart için de 32. hafta izni için rapor almaya çalıştı, bizde durumlar böyle.
Kızıma kilo aldıracak beslenme önerinleribe açığımmm
Oy oy oy maşallah ne güzel görünüyorsunuz siz anne oğulBizim göbüş
Canım inşallah bol bol su icince her sey yoluna girer. Aldiklarinizi güle güle kullan canım arabaniz da güzelmişKızlar mrb biz bugün Dr a gittik bebegimin suyu azalms en az 3 lt su tüketmemi söyledi korkulacak bişey yokmuş ama takipte olalım dedi haftaya tekrar gidicez inşallah. Dua edin de suyumuz artsın teyzeleri.
kordon kanindan saglanan seyler artik bebeggin dalagindanda saglaniyormus.dalaktta vucudun kan bankasi bi nevi canim.Hadi yaa dalak meselesi ne peki o da saklaniyo mi kan
Oyy maşallah kuzucuğa ya kocaman olmuşIyi akşamlar kızlar giremedim pek herkes iyidir inşallah okuyamadım hiç geçmişi bu aralar hep uykum var sonlara yaklaştık mayısiyorum sürekli :) heyecan başladı yavaş yavas derin imiz maşallah 1700 olmuş kilosu :) benden böyle
Canimmm maşallah ne güzel yapıyorsun hem de iğne oyasıEki Görüntüle 1784322 Kızlar kapalı oldugum için başımı örtecem hastanede bi yazma yapıym dedim nasıl olmuş yazmam tek renk
Canim ben ebebekten dinoboo marka aldim uyku seti ve yan korumaliklari cok begendim kaliteli geldi bana. Istersen bi incele. Bi de indirim zamanini denk getirirsen fiyati da uygun olurKızlar birde biz beşiği aldık ama bu yan korumaliklari uyku setini falan almadik onerebileceginiz var mi uyku seti.
Tesekkür ederiz teyzoşOy oy oy maşallah ne güzel görünüyorsunuz siz anne oğul
gecenlerde english home da vardi canim,int alirsin ama yatagin boyunu korkuluk olculerini dikkate alarak incele canim.her yatagin olcusu degisebiliyormus.Kızlar birde biz beşiği aldık ama bu yan korumaliklari uyku setini falan almadik onerebileceginiz var mi uyku seti.
canim senle gunlerimiz ayniydi benimde bebegim 1024 gr di doktorum haftasina gore iri dedi 1 hafta onde gozukuyor dedi.cok iyi kilosu hic takma kafana.simdiki kilosu degil son haftalardaki kilosu onemli.:)Selam kızlar biz de bugün kontrolümüzü olduk ama minnoş kızımız hiç göstermedi kendini. Bol bol ense gördük ancak.
Kilosu da 1068 grammış. Bana az geldi ama doktorum normal dedi. Uzun haftasına göte dedi bir de.
25 Mart için de 32. hafta izni için rapor almaya çalıştı, bizde durumlar böyle.
Kızıma kilo aldıracak beslenme önerinleribe açığımmm
Kızlar birde biz beşiği aldık ama bu yan korumaliklari uyku setini falan almadik onerebileceginiz var mi uyku seti.
canim.havuc ve armut suyu ic .gunde en fazla 1 cay bardagini gecme..1 hafta boyunca hergun ic..sonraki haftalar ara ara ic kontrolde bak bakayin suyun duzelene kadar ic canim..ya armut suyu yada havuc donusumlu icKızlar mrb biz bugün Dr a gittik bebegimin suyu azalms en az 3 lt su tüketmemi söyledi korkulacak bişey yokmuş ama takipte olalım dedi haftaya tekrar gidicez inşallah. Dua edin de suyumuz artsın teyzeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?