- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.941
Ben bi de bebekli çekileceğim aynen dediğin gibi doğumhane telden filan çekilirBunları gebelik çekimlerinde kullanacaksın değil mi? Çok güzel gözüküyor. Eline geçti mi?
Ben üç foto çekimi diye düşünüyorum. Biri gebeyken mümkünse açık mekanda. Yok hava güzel olmazsa stüdyoda. Öteki hastanede. Bebeğin doğduğundan 48 saat içinde. Sanırım dogumhane de foto falan istemiyorum :))) sonuncusu da bebek üç haftadan küçükken stüdyo çekimi. Şu aralar fotocu araştırıyorum. İnşallah denk gelir birileri
Aynen tatlım gebelik çekimindeBunları gebelik çekimlerinde kullanacaksın değil mi? Çok güzel gözüküyor. Eline geçti mi?
Ben üç foto çekimi diye düşünüyorum. Biri gebeyken mümkünse açık mekanda. Yok hava güzel olmazsa stüdyoda. Öteki hastanede. Bebeğin doğduğundan 48 saat içinde. Sanırım dogumhane de foto falan istemiyorum :))) sonuncusu da bebek üç haftadan küçükken stüdyo çekimi. Şu aralar fotocu araştırıyorum. İnşallah denk gelir birileri
Oda olur canım ben aktardan aldım kuzenimin bebegi çoj zayıftı şuan 35 haftalık 3 kilo olmuş doktor zayıf demişti kullanmaya başladı kilo aldı
Senin kadar olmasada bişeyler yapıyoruz tatlımCidden cok hos olmuş canım kendim onu yapmasam da iğne oyasini herkesin elinden begenmem benlila ya da mürdüm yapabilirsin canım güzel olur
Tamam canım deniyim bendebiz 30+0 da 1400 grdik
Aynen tatlim yaa o patik bitti ya bunları cerez niyetine yapiyorum artikAlla alla bak merak ettim simdi.ohh ne güzel canim kolay gelsin tabi patikten sonra sana onlar cerez gibi gelir
Ayyy teşekür ederim kuzum bitsin size resim atacağım başıma örtüpÇok güzel oluyor canim maşallah ellerine saglik bende ceyizdekilerden cikaracagim bir tane
Ben cybex marka aldım canım benim haberim yoktu gidince söylediler çok iyi geldi bize markaya göre değiştiğini bilmiyordum aqua florya jokerin çalışanları çok iyi istersen arayip sorabilirsin orayaCanım çok guzellermis. ..sen ne marka aldinbebek arabasi bizde besik ve araba aldik kraft marka diye hediye ceki vermedile
Ay öyle deme canım ya iğne oyasi da herkesin harcı değildirSenin kadar olmasada bişeyler yapıyoruz tatlımmürdüm yapıyım onuda oda güzel olur begenmez sevindim tatlım degişik olsun diye böyle bişey yapıym dedim
Arkadaşım 22 şubatta doğum yaptı mine hnm yaptırdı kız maf oldu 1 saat suni sancı verdiler 4 saat doğum yaptırmaya çalıştı nerdeyse ölüyordu sezaryana aldi apar topar.şikayetçi olundu hem kendisinden hemde hastaneden. bilgisi tecrübesi sıfır .çok pişman olursun bence bi an once değiştir antalyada doktor mu kalmadı.hala kendime gelmedim yaptıkları eziyeti bizzat gozlerimle gördüm allah hickimseye öyle birşey yasatmasincanım antalya merkezde anadolu hastanesi mine erdoğan yılmaza gidiyorum canım doktorum iyi riskli gebelik uzmanlığı var mı bilmiyorum araştırırız sen hangi şehirdeydin cnm
Kızlar birde biz beşiği aldık ama bu yan korumaliklari uyku setini falan almadik onerebileceginiz var mi uyku seti.
Tatlım sana zahmet olmassa resmini çekip koyabilirmisinAy öyle deme canım ya iğne oyasi da herkesin harcı değildirbenim kv bana renkli ahşap boncuklarla yapmıştı buna benzer bi model sen de digerine öyle biseyler yapabilirsin canım
Tatlum aslında senin bebişin de çok zayıf degil bence etkili bi yöntem bak gör bebişin nasıl kilo alacak
birissine adli siteden almislardi canim.birkas arkadas aldi ordan.Bayanlar burda bir arkadasimiz pijama almisti 3 lu ve ikili takim seklindr mavi fotografta paylasmisti goren bilen varsa sitenin adini ogrenebilirmuyum ??yardmci olanlara simdiden tskler
Yazima devam ediyorum kizlar.. Durum boyle olunca benim moralim iyice bozuldu tabiesim bi gece burda kalalim yarin iade edelim dedi. Onlar yuzunden bir gece burda kalmak zorunda kaldik bide magazada da iki secenek arasinda kalmistik. Mima xari ve stokke xplory. hopi kampanyasi yarin sonmus o yuzden bugun karar vermek zorundayim simdi size sorum su sizce dun aldigim urunu tamamen iade alip baska yerlere mi bakmaliyim yoksa yine iade edip yerine mima xari mi almaliyim? fotograflarini da atiyorum kizlar nolur yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?