2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben bi de bebekli çekileceğim aynen dediğin gibi doğumhane telden filan çekilir daha baya var gelmesine yaaa yurtdışından geldiği için uzun sürüyor.. Açık havada cooookk güzel olur gerçekten çekimler ama burda hava soğuk olur ve elbisede sıfır kol. İncecik filan sutudyo olacak sanırım bizimkiler :)

Aynen tatlım gebelik çekiminde

Cidden cok hos olmuş canım kendim onu yapmasam da iğne oyasini herkesin elinden begenmem benlila ya da mürdüm yapabilirsin canım güzel olur
Senin kadar olmasada bişeyler yapıyoruz tatlım mürdüm yapıyım onuda oda güzel olur begenmez sevindim tatlım degişik olsun diye böyle bişey yapıym dedim

Canım çok guzellermis. ..sen ne marka aldinbebek arabasi bizde besik ve araba aldik kraft marka diye hediye ceki vermedile
Ben cybex marka aldım canım benim haberim yoktu gidince söylediler çok iyi geldi bize markaya göre değiştiğini bilmiyordum aqua florya jokerin çalışanları çok iyi istersen arayip sorabilirsin oraya

Senin kadar olmasada bişeyler yapıyoruz tatlım mürdüm yapıyım onuda oda güzel olur begenmez sevindim tatlım degişik olsun diye böyle bişey yapıym dedim
Ay öyle deme canım ya iğne oyasi da herkesin harcı değildir benim kv bana renkli ahşap boncuklarla yapmıştı buna benzer bi model sen de digerine öyle biseyler yapabilirsin canım

canım antalya merkezde anadolu hastanesi mine erdoğan yılmaza gidiyorum canım doktorum iyi riskli gebelik uzmanlığı var mı bilmiyorum araştırırız sen hangi şehirdeydin cnm
Arkadaşım 22 şubatta doğum yaptı mine hnm yaptırdı kız maf oldu 1 saat suni sancı verdiler 4 saat doğum yaptırmaya çalıştı nerdeyse ölüyordu sezaryana aldi apar topar.şikayetçi olundu hem kendisinden hemde hastaneden. bilgisi tecrübesi sıfır .çok pişman olursun bence bi an once değiştir antalyada doktor mu kalmadı.hala kendime gelmedim yaptıkları eziyeti bizzat gozlerimle gördüm allah hickimseye öyle birşey yasatmasin

Kızlar uyumayan var mı kafama takmaktan uyuyamadım aksamdan berı benım karnım cok sert acı agrı kasılma falan yok ama moralim bozuldu erken dogum falan olursa bıde Evin duvarları cok ınce ama tasındıgımızdan berı yapmadıkları kalmadı kadın 11 12 elektrik suourgesı acıyor tv bangır bangır tam bebek odası yaptıgım odanın bıtısıgı yan daıre ye bügünde bıde mısafırlerı vardı demın artık dayanamadım bına yıkılacak zili çalıp Kıbarca uyardım kadının dovmedıgı kaldı benım hep mısafırım gelmıyo ne var bunda falan dedı benım hamıle oldugumu bılıyo bıde bende 1 1.5 y sonrq doğumum var bebek odasının dıbı hep boyle ama dedım eşi kusura bakmayın dedı ama kadın ters ters bana bakıyo haksız mıyım ben bına da sozde yenı modern ıyıce moralım bozuldu anlayacagınız bı yandan karnım kafayı yıycrm 2 gun once daha nts ye gırdım bısey çıkmadı e sımdı gıtsem mi bılrmedım acile bu sertlık normal mi bu kadar uzun

Bayanlar burda bir arkadasimiz pijama almisti 3 lu ve ikili takim seklindr mavi fotografta paylasmisti goren bilen varsa sitenin adini ogrenebilirmuyum ??yardmci olanlara simdiden tskler

Bayanlar burda bir arkadasimiz pijama almisti 3 lu ve ikili takim seklindr mavi fotografta paylasmisti goren bilen varsa sitenin adini ogrenebilirmuyum ??yardmci olanlara simdiden tskler
birissine adli siteden almislardi canim.birkas arkadas aldi ordan.

Kızlar 50 ye aldığım tırnak bakım seti e bebekte 29 lira olmuş chicco bugün baya indirimli bi bakın isterseniz .. Bende iade mi etsem bayadir aldim daha gelmedi trendyolda varya iade burdan alayım

Kızlar gunaydın herkese :) acil yardiminiza ihtiyacim var dun ankaraya geldik minigimizin yatak odasini ve pusetini almaya. Yatak odasini aldik sukur hic sorun cikmadi cok icimize sindi :) onu hallettikten sonra joker e gittik hopi kampanyasi vardi. Pusette epey bi kararsiz kaldiktan sonra stokke markaya karar verdik. Renk olarak pek guzel secenegi olmadigi icin siyah rengi sectik. Odemeyi yapmaya geldigimizde portbebenin siyahinin hicbir magazada olmadigini ogrendik bu yuzden port bebeyi kirmizi secmek zorunda kaldik . Tam odemeyi yaptik magazadan cikiyoruz(buarada saat 10 oldu avm kapaniyor) magaza gorevlisi geldi biz size kirmizi portbebe verdik ama tentesi siyah olacak mecburen. Portbebenin icinden kendi renginde tente cikmiyormus kabul etmedk ama yapacak bisey olmadigini sadece siyahi gelirse degisim yapabileceklerini soylediler. Cok cok uZuldum

Yazima devam ediyorum kizlar.. Durum boyle olunca benim moralim iyice bozuldu tabi esim bi gece burda kalalim yarin iade edelim dedi. Onlar yuzunden bir gece burda kalmak zorunda kaldik bide magazada da iki secenek arasinda kalmistik. Mima xari ve stokke xplory. hopi kampanyasi yarin sonmus o yuzden bugun karar vermek zorundayim simdi size sorum su sizce dun aldigim urunu tamamen iade alip baska yerlere mi bakmaliyim yoksa yine iade edip yerine mima xari mi almaliyim? fotograflarini da atiyorum kizlar nolur yardim edin

Eklentiler

• image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 91

Selam canim. Bense ne aldiysan hepsini iade et. Git baska mahzadan icine sinen bisi al. Sonucta aldiklarin iyide olsa bi kere hevesin kirildi icine sinmez. Para vereceksin sonuçta icine sinen bisi al. Dunya kadar magaza var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…