- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.921
Ay tatlışım çok teşekür ederim igne oyası Bayadır yapıyorum bide yedek götürcem onu hangi renk yapsam ki acabaOyy maşallah kuzucuğa ya kocaman olmuşah o mayışıklık hali hiç bitmiyor
Canimmm maşallah ne güzel yapıyorsun hem de iğne oyasıbence süper oluyor
Canim ben ebebekten dinoboo marka aldim uyku seti ve yan korumaliklari cok begendim kaliteli geldi bana. Istersen bi incele. Bi de indirim zamanini denk getirirsen fiyati da uygun olur
saol canim iyi olr vallaHamilelik bizde ters tepti heralde biseyler dusunucez artık bizde eğer bi şey bulursam paylaşırım mutlaka seninle
Canım çok guzellermis. ..sen ne marka aldinbebek arabasi bizde besik ve araba aldik kraft marka diye hediye ceki vermedileKızlar bunlara 1 kuruş vermedim bugün aldım bebek arabası almıştık jokerden hopiden 300 puan vermişti onunla aldık çok eğlenceliymis parasız alışveriş
Eki Görüntüle 1784352 Eki Görüntüle 1784353 Eki Görüntüle 1784354
Bende aldım yeni dogan 1 bebek bezini:)hayırlı olsun canimYamuk prensesss tatlimmm aldım göğüs ucu almıştım önceden ve kremi, şimdi kalkanı uç cikariciyi ve pedi aldım göğus malzemem 100 tlyi fazlaca geçti bi de prima yenidoğan aldım
Çok güzel canmEki Görüntüle 1784322 Kızlar kapalı oldugum için başımı örtecem hastanede bi yazma yapıym dedim nasıl olmuş yazmam tek renk
Deniycem canım ins faydası olur haftaya kadar da içimiz rahatlar.canim.havuc ve armut suyu ic .gunde en fazla 1 cay bardagini gecme..1 hafta boyunca hergun ic..sonraki haftalar ara ara ic kontrolde bak bakayin suyun duzelene kadar ic canim..ya armut suyu yada havuc donusumlu ic
Saol tatlım teşekür ederimÇok güzel canm
Ya canım bunami uzuldun nolcak sanki amannn boşver doktorlar neler neler goruyo hem bu geçici bi durum yani nolcak uzme kendini bosyere bebegin iyi olduktan sonra istersen heryer kararsin gerisi teferruat yacanim kararmakmi desem biomiyorum yani popol bembeyaz ic dogru kapkara nasi tarif edeyim kendime guluyorum utaniyorum yazarken ama dog um dan snra epilasyoncuya gitmk srt oldu
Sizinde canımBende aldım yeni dogan 1 bebek bezini:)hayırlı olsun canim
Bence gayet iyi kilosu bosyere evham yapma canmSelam kızlar biz de bugün kontrolümüzü olduk ama minnoş kızımız hiç göstermedi kendini. Bol bol ense gördük ancak.
Kilosu da 1068 grammış. Bana az geldi ama doktorum normal dedi. Uzun haftasına göte dedi bir de.
25 Mart için de 32. hafta izni için rapor almaya çalıştı, bizde durumlar böyle.
Kızıma kilo aldıracak beslenme önerinleribe açığımmm
Bunları gebelik çekimlerinde kullanacaksın değil mi? Çok güzel gözüküyor. Eline geçti mi?Sanırım orda kendimiz çekeceğiztatlimm ama stüdyo da hamilelik fotosunu istiyorum sordum 3poz ikişer tane 50tl bak su tacı aliexpress ten aldım uygun geldi bi bak istersen
Kızlar mrb biz bugün Dr a gittik bebegimin suyu azalms en az 3 lt su tüketmemi söyledi korkulacak bişey yokmuş ama takipte olalım dedi haftaya tekrar gidicez inşallah. Dua edin de suyumuz artsın teyzeleri.
Eşimle alışveriş yaptık hastaneden sonra besigini ve arabasini aldık kizimizin. Beşiğin resmi yok ama arabayi ekliyorum. Beşigi de kurulduuktan sonra paylasirim insallah. Arabayı civil den aldık indirim vardı her 250 tllik alışveriş yapana 50 tl indirim seklinde araba 1000 tl ydi 200 indirim yaptılar 800 e almış olduk.
Kızlar bunlara 1 kuruş vermedim bugün aldım bebek arabası almıştık jokerden hopiden 300 puan vermişti onunla aldık çok eğlenceliymis parasız alışveriş
Cok güzel olacak tatlım yaabiz de kapı süsünü biraz daha erteledik. Kendi kestigimiz sekilleri eşim begenmedi. Ona göre olmusken güzel bisey olmaliymis. Bizimkiler malum makineden çıkmadığı icin sarmadi ona. Keceleri aldigimiz satici tatildeymis o erken dönerse harfleri ve digee cicekleri falan ordan alıp yapacakmisiz. Ben de o arada örgüye devam edeyim bari dimi
Cidden cok hos olmuş canım kendim onu yapmasam da iğne oyasini herkesin elinden begenmem benAy tatlışım çok teşekür ederim igne oyası Bayadır yapıyorum bide yedek götürcem onu hangi renk yapsam ki acaba
Eki Görüntüle 1784322 Kızlar kapalı oldugum için başımı örtecem hastanede bi yazma yapıym dedim nasıl olmuş yazmam tek renk
Ay aslında kestim canim ama eşim makineden çıkmış gibi istedigi icin o minik kusurlar gözüne battıAaa aslinda keserdin sen canim bence ama tabi karar sizin ben 250 yakin kelebek kesince digerlerini daha kolay kesmistiminşallah yakin zamanda donerde sende halledersin bitanem. Ohh kolay gelsin o zaman orgulerde sana canim benim
Ohh güle güle kullansin prensesKızlar bunlara 1 kuruş vermedim bugün aldım bebek arabası almıştık jokerden hopiden 300 puan vermişti onunla aldık çok eğlenceliymis parasız alışveriş
Ay aslında kestim canim ama eşim makineden çıkmış gibi istedigi icin o minik kusurlar gözüne battıtaç örüyorum simdi tatlim ama küçük oluyor sanki neyse cabuk bitiyor zaten olmadı bi tane daha örerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?