2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay tatlışım çok teşekür ederim igne oyası Bayadır yapıyorum bide yedek götürcem onu hangi renk yapsam ki acaba

Canım inşallah bol bol su icince her sey yoluna girer. Aldiklarinizi güle güle kullan canım arabaniz da güzelmiş [/QUOTE]

canim.havuc ve armut suyu ic .gunde en fazla 1 cay bardagini gecme..1 hafta boyunca hergun ic..sonraki haftalar ara ara ic kontrolde bak bakayin suyun duzelene kadar ic canim..ya armut suyu yada havuc donusumlu ic
Deniycem canım ins faydası olur haftaya kadar da içimiz rahatlar.

canim kararmakmi desem biomiyorum yani popol bembeyaz ic dogru kapkara nasi tarif edeyim kendime guluyorum utaniyorum yazarken ama dog um dan snra epilasyoncuya gitmk srt oldu
Ya canım bunami uzuldun nolcak sanki amannn boşver doktorlar neler neler goruyo hem bu geçici bi durum yani nolcak uzme kendini bosyere bebegin iyi olduktan sonra istersen heryer kararsin gerisi teferruat ya

Bence gayet iyi kilosu bosyere evham yapma canm

Sanırım orda kendimiz çekeceğiz tatlimm ama stüdyo da hamilelik fotosunu istiyorum sordum 3poz ikişer tane 50tl bak su tacı aliexpress ten aldım uygun geldi bi bak istersen
Bunları gebelik çekimlerinde kullanacaksın değil mi? Çok güzel gözüküyor. Eline geçti mi?
Ben üç foto çekimi diye düşünüyorum. Biri gebeyken mümkünse açık mekanda. Yok hava güzel olmazsa stüdyoda. Öteki hastanede. Bebeğin doğduğundan 48 saat içinde. Sanırım dogumhane de foto falan istemiyorum :))) sonuncusu da bebek üç haftadan küçükken stüdyo çekimi. Şu aralar fotocu araştırıyorum. İnşallah denk gelir birileri

Canim inşallah suyunuz bir dahaki randevuda kendine gelir arkadaslarin ve doktorun dediklerini yapinca eminim duzelir. Bebek arabaniz pek güzel mis saglikli gunlerde guzel güzel gezjn bebeginle

Güle güle saglikli gunlerde kullanin canim hepsi birbirinden guzel odemeden alinan esyalar gibisi yok

Aaa aslinda keserdin sen canim bence ama tabi karar sizin ben 250 yakin kelebek kesince digerlerini daha kolay kesmistim inşallah yakin zamanda donerde sende halledersin bitanem. Ohh kolay gelsin o zaman orgulerde sana canim benim

Aaa aslinda keserdin sen canim bence ama tabi karar sizin ben 250 yakin kelebek kesince digerlerini daha kolay kesmistim inşallah yakin zamanda donerde sende halledersin bitanem. Ohh kolay gelsin o zaman orgulerde sana canim benim
Ay aslında kestim canim ama eşim makineden çıkmış gibi istedigi icin o minik kusurlar gözüne battı taç örüyorum simdi tatlim ama küçük oluyor sanki neyse cabuk bitiyor zaten olmadı bi tane daha örerim

Alla alla bak merak ettim simdi. ohh ne güzel canim kolay gelsin tabi patikten sonra sana onlar cerez gibi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…