2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın canim yeni uyandım. Ben uzun zamandır kullanıyorum o yüzden boncuklarin rengi biraz açıldı. bi de boncukları küçük ya hem rahatsiz etmiyor hem de şık duruyor benceEki Görüntüle 1784533
Günaydın canım gerçekten güzel olmuş tek renk yazmalar çok şık duruyor seninkini de çok begendim bide bundan yapıym

Günaydın canım gerçekten güzel olmuş tek renk yazmalar çok şık duruyor seninkini de çok begendim bide bundan yapıym
Ben de seviyorum canim teşekkürler yap bence zor da degil sanirim yapmasi. kv iğne oyası konusunda gercekten cok iyidir bi de yaptığı işi tertemiz güzel yapar baştan savma olmaz o yüzden sasliyim
Bu yazmanın rengini de beğeniyorum ben o kadar cok kullandim ki boncuklarin rengi açıldı

Tatlım eline emeğine saglık filketede yapılıyor degilmi bunu birine hediye yaptım çok tatlı olmuş
Evet canım ben çatal iğnenin başını kırdım onla yaptım.bende hediye yaptım ikisinide.biri anneme biri görümcemin çeyizine.sen kendin içinmi yapıyosun yoksa bebişin yüzüne örtmeye filanmı.

Aynn canım hiç zor degil gerçekten şanslısın bu konuda ayrıca bu yazmalarda iyiki çiktılar şik duruyorlar severek kullanmıştım ne güzel tatlım kv eline saglık

Evet canım ben çatal iğnenin başını kırdım onla yaptım.bende hediye yaptım ikisinide.biri anneme biri görümcemin çeyizine.sen kendin içinmi yapıyosun yoksa bebişin yüzüne örtmeye filanmı.
Yok canım kendim için yapıyorum hastaneye götürcem kızım için bu pullarda agız silme Mendili yapcam süslü süslü

Kızlar ben kızımın çantasını hazırladım o cepte kendim için koyduklarım sizinde aklınıza gelen şeyler varsa yazarsanız çok sevinirim 2 takım lohusa pijama takımı biri sabahlık lı lohusa tacı 2 tane atlet 2 tane emzirme sütyeni 4 adet alt iç çamaşırı 3 adet çorap gögüs Pedi orkid hasta bezi ince bi hırka hastaneden çıkarken giyilecek kıyafetler terlik bone yazma el havlusu banyo havlusu ıslak mendil pike kolonya toz şeker sallama çay bardak tabak kaşık çatal bıcak kağıt havlu tarak şampuan makyaj malzemeleri doguma yakın bebek çikolatası eksik bişey varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…