2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yok canım hiç belli değil şuan da. Ama kalça çıkığı ameliyatım var normal olmayacak diye düşünüyorum. Doktorum henüz bişey demedi. Çatı muayenesi olur sanırım benim ilk gebeliğim olduğundan. Hayırlısı olsun canım eğer doğduktan sonra düzelecekse öyle olsun yeterki düzelsin bebişlerin böbrekleri :)

aynen oyle yapın,hayırlısıyla gelıyor o gunler sız hamılelıgın tadını cıkarın bundan sonra rabbım ızın verdıgı surece hep cocugunuz hayatınızda olcak ama hamılelık olmuyor ben hamılelıgı cok sevmıstım valla :)

Allah yardım ediyor.ben de ilkinde bunları söyler dururdum kendime.hatta yeni dogmus bebek alamazdim kucagima.kızım doğdu ve ben 40 yıldır bebek bakiyormus gibiydim.hatta kimsenin bakma şeklini begenmiyordum.bir an önce iyileşip kendim bakayım istiyordum

Maşallah canim aldiklarin cok güzeller saglikla kullanmayi nasip etsin inşallah guzel gunlerde bol bol uyusun ve bol bol gezin prensinle annesi

Ayy inşallah bende senin gibi olurum inan su an içimi rahatlattin bazen o kadar korkutuyoki bu durum beni ağlamak geliyo içimden

Aman allahım vallahi yaramış sana prenses canım iki halinle de çok güzelsin maşallah baya bi fark var sana hamilelik baya yakişmış

Ay bi de kız çocuğu annenin güzelliģini alır derler zayıfken de güzelmissin ama simdiki halin de ayri bi güzellik katmış sana canim maşallah

Canım kilo sana çok yakışmış gerçekten incecikmişsin.ama böyle daha güzel olmuşsun

balliceviz ayy canim gercekten cok zayifmissin ama kilo ve hamilelik cok yakismis sana
Hepinize cooooook tesekkur ederim kizlar cok sagolun evet ben de hep kilo almaya calisiyordum ve kizim imdadima yetisti sagolsun iyi ki varsınız

Canim bazen bende sen gibi düşünüyorum nasıl tutucam nasıl yikiycam küçücük tırnaklarını nasıl keserim diye sonra diyorum ki ben onu gördüğüm an kucağıma aldığımda benden güçlüsü olmayacak benim kadar iyi ona kimse bakamaz hem sonra ben gibi bir sürü acemi anne var maşallah buyutmusler bakıyorlar benim neyim eksik deyip kendimi motive ediyorum ve mayis gelsin de alayım kucağıma diye sabırsızlanıyorum bence sende öyle yap insanın kendi bebeği başka olur eskiyi unut

Ay canimm ya ayni soruyo ben sorcaktim... benimde cok asagida ve oturup kalkarken acitiyo ve sertlesiyo... ayiptir solemesi heleki tuvaletim geldigi zaman hemen kosmam lazim yoksa idrar yeri cok aciyo ve daha cok sertlesiyo

İnşallah dediğin gibi olur canım benim evet aslında acemi olsak da onlara en iyi bakıcak olanlar bizleriz herkes aglamasindan bile anlarsın diyo mayıs gelsinde alalım yavruları kucağınıza

Canım camları sildim eşimde duvarları sildi perdeleri akşam yıkarım Asar hastaneye götürdüm oğluşumu ev süpürmedim çok yoruldum otobüsle gittim geldim eşim bugün hafriyat falan aldırıyor yeni bi inşaat başladı eşimden de fayda yok buaralar bana

Benim kv hafta sonu geliyo sağolsun herşeys koşturur.keşke hergün gelebilse valla çok iyi oluyo.annemde şehir dışında.kimse yok benim.
Canım ne iyi bi kv benimkinin gezmeden bana yardım etmeye eli degmez valla bizimkiler aynı şehirde annem saolsun bana mantı falan yaptı ama annem ilçede

Canim hic korkma. Bence annelik duygusu her seyden farklı ve özel. Benim de kimsem yok burda ilk bebeğim tecrubesizim ama hic korkmuyorum. Ben anne olacağım ve bebeğime her türlü yetecegim diye düşünüyorum. Içgüdüsel olarak dogru bir sekilde kucağımıza alacagiz, karninin aciktigini anlayacagiz, altını degistirecegiz ona sevgimizi vereceğiz daha ne olsun... haberlerde duyuyoruz ne anneler var onlarin cocuklari bile saglikli büyüyorsa bizler emin ol her seyi olmasi gerektigi gibi yapacagiz.
Bunu sorman bile senin ne kadar özenli ilgili bir anne olacağını gösteriyor

Diger isleri de zamanla yaparsin canim ya. Oğluş nasıl iyi mi?

Canım patik bitti paylaştım burda gormemissin demek ki ay dur bi daha paylaşayım gurur tablom(!) oldu resmen 1 ayda 1 cift patik
Eki Görüntüle 1785227

Sen ne yapmışsın böylee harika olmuş insan giymeye kıyamaz, giydi mi? ben böyle bir şeye başlamaya cesaret edemezdim artık usta olmuşsun
Bende baktım canım hem güzel hem uygun peki bedeni uydu mu sana bende alayım dedim gerçi geçen gün bir takım almış bulundum 65 tl ye bedeni M iyi oldu burdakiler in kalıpları nasil

Ben de aldım 3 lü takımdan, boy ve kilon kaç bilmiyorum ama bedenler geniş o yüzden ben S aldım ve kalitesi hoşuma gitti

Böyle düşünme bence emin ol çevreden dır dır konuşanlardan çok sen anlayacaksın bebeğini.
Annelik iç güdüsü müdür nedir bilmiyorum ama insana bi güç geliyo heralde. Kardeşimin ben doğum yapabileceğini düşüne

Bu minik beşikleri çok beğeniyorum ama sonra nereye koycaz sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm?

Canım ilk anne olduğumda 20 yaşındaydım daha ve yardım edecek bir allah kulu yoktu yanımda.ama o bebeği sana veren rabbim bakma gücünüde veriyo emin ol.hiç korkma öylede bi bakacaksınki kimseyi beğenmiyceksin bile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…