- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.261
Canım kilo sana çok yakışmış gerçekten incecikmişsin.ama böyle daha güzel olmuşsunBak canim aradaki farka hatta gelinlik fotolarimla simdiyi kiyasla daha iyi alarsincok sukur buyumus fistigim
Yok canım hiç belli değil şuan da. Ama kalça çıkığı ameliyatım var normal olmayacak diye düşünüyorum. Doktorum henüz bişey demedi. Çatı muayenesi olur sanırım benim ilk gebeliğim olduğundan. Hayırlısı olsun canım eğer doğduktan sonra düzelecekse öyle olsun yeterki düzelsin bebişlerin böbrekleri :)Senin doğum şeklin bellimi canım. Benimkisi beklenen doğum tarihinden epey erken olacak sanırım
İlk bebeğim sezeryanla olmuştu. Buda öyle olacağı için 10 mayıs gibi olur demişti doktorum. Ama böbrekteki büyüme devam ederde müdahale gerekirse bir iki hafta daha erkene alırız demişti. Buda 3 mayıs veya 27 nisan demekkkk
Ayy hayırlısı diyorum artık ne yapayım
aynen oyle yapın,hayırlısıyla gelıyor o gunler sız hamılelıgın tadını cıkarın bundan sonra rabbım ızın verdıgı surece hep cocugunuz hayatınızda olcak ama hamılelık olmuyor ben hamılelıgı cok sevmıstım valla :)ay cok tesekkur ederim :) uzun kollu kiyafet.konusu beni cok dusunduruyordu.dediginiz gibi az alayim.en azindan 40 i cikana kadar goturecek sayida alsam yeterli.zaten cabuk buyuyorlar.kisa kollu ve bir sonraki aylari dusunerek buyuk kiyafet almak mantikli.insallah o guzel gunlere getirsin Rabbim :)
Allah yardım ediyor.ben de ilkinde bunları söyler dururdum kendime.hatta yeni dogmus bebek alamazdim kucagima.kızım doğdu ve ben 40 yıldır bebek bakiyormus gibiydim.hatta kimsenin bakma şeklini begenmiyordum.bir an önce iyileşip kendim bakayım istiyordumKızlar ben bazen korkuyorum biliyo musunuz bebek bakmayi hiç bilmiyorum uzun süredir bebek bile almadim kucağıma küçük bi bebek kucağımda morarmıştı korkumdan sonra alamadım bebek kucağıma
Uzattim ama bakamiycam gibi geliyo sanki kimse de yok yanımda biliyosunuz ne kadar uyur ne kadar beslemek gerekir ne bilim
Selam kızlar bende Alış veriş
İşini bitirdim an itibariyle cok şükür haftasonu gidip yakından modelleri
İnceledim daha sonra netten daha uyguna buldum sipariş gectim arabamız ve anneyanı sepet besigimiz daha sonra büyük besik alıcam yazsonu inşallah bundan hevesimi
Alayımda :) arabamız babannemizden besigimizde anneannemizde sanslıyızSizlerin aldıklarıda cok güzel bayıldum cicilerinize
Ayy inşallah bende senin gibi olurum inan su an içimi rahatlattin bazen o kadar korkutuyoki bu durum beni ağlamak geliyo içimdenAllah yardım ediyor.ben de ilkinde bunları söyler dururdum kendime.hatta yeni dogmus bebek alamazdim kucagima.kızım doğdu ve ben 40 yıldır bebek bakiyormus gibiydim.hatta kimsenin bakma şeklini begenmiyordum.bir an önce iyileşip kendim bakayım istiyordum
Aman allahımvallahi yaramış sana prenses canım iki halinle de çok güzelsin maşallah baya bi fark var sana hamilelik baya yakişmış
Ay bi de kız çocuğu annenin güzelliģini alır derlerzayıfken de güzelmissin ama simdiki halin de ayri bi güzellik katmış sana canim maşallah
Canım kilo sana çok yakışmış gerçekten incecikmişsin.ama böyle daha güzel olmuşsun
Hepinize cooooook tesekkur ederim kizlar cok sagolun evet ben de hep kilo almaya calisiyordum ve kizim imdadima yetisti sagolsun
Canim bazen bende sen gibi düşünüyorum nasıl tutucam nasıl yikiycam küçücük tırnaklarını nasıl keserim diye sonra diyorum ki ben onu gördüğüm an kucağıma aldığımda benden güçlüsü olmayacak benim kadar iyi ona kimse bakamaz hem sonra ben gibi bir sürü acemi anne var maşallah buyutmusler bakıyorlar benim neyim eksik deyip kendimi motive ediyorum ve mayis gelsin de alayım kucağıma diye sabırsızlanıyorum bence sende öyle yap insanın kendi bebeği başka olur eskiyi unutKızlar ben bazen korkuyorum biliyo musunuz bebek bakmayi hiç bilmiyorum uzun süredir bebek bile almadim kucağıma küçük bi bebek kucağımda morarmıştı korkumdan sonra alamadım bebek kucağıma
Uzattim ama bakamiycam gibi geliyo sanki kimse de yok yanımda biliyosunuz ne kadar uyur ne kadar beslemek gerekir ne bilim
Ay canimm ya ayni soruyo ben sorcaktim... benimde cok asagida ve oturup kalkarken acitiyo ve sertlesiyo... ayiptir solemesi heleki tuvaletim geldigi zaman hemen kosmam lazim yoksa idrar yeri cok aciyo ve daha cok sertlesiyoKızlar merhaba. uzun zamandır girmiyorum. sizlere sorum olacak. erkek bebeği anneleri sizin bebeklerde benimki gibi aşağıda mı ? yattığımda kalkarken genital bölgemim üstü resmen taş gibi oluyor ve zor kalkıyorum. yatakta zor dönüyorum. var mı benim gibi olanlar
acaba bebek çok mu aşağıda dıye düşünürüm buda bende aklıma erken doğum korkusunu getiriyor
İnşallah dediğin gibi olur canım benim evet aslında acemi olsak da onlara en iyi bakıcak olanlar bizleriz herkes aglamasindan bile anlarsın diyo mayıs gelsinde alalım yavruları kucağınızaCanim bazen bende sen gibi düşünüyorum nasıl tutucam nasıl yikiycam küçücük tırnaklarını nasıl keserim diye sonra diyorum ki ben onu gördüğüm an kucağıma aldığımda benden güçlüsü olmayacak benim kadar iyi ona kimse bakamaz hem sonra ben gibi bir sürü acemi anne var maşallah buyutmusler bakıyorlar benim neyim eksik deyip kendimi motive ediyorum ve mayis gelsin de alayım kucağıma diye sabırsızlanıyorum bence sende öyle yap insanın kendi bebeği başka olur eskiyi unut
Canım camları sildim eşimde duvarları sildi perdeleri akşam yıkarım Asar hastaneye götürdüm oğluşumu ev süpürmedim çok yoruldum otobüsle gittim geldim eşim bugün hafriyat falan aldırıyor yeni bi inşaat başladı eşimden de fayda yokAy o daha kötüymüş tatlım ya keske uzak olsaydı en azindan uzak da o yüzden yardım edemiyor derdincanım sen yine de sakın koltuk falan çekme görünen yerleri süpür sil eşin yardim etsin ya da versin parayi bi yardımcı bulsun sana. Allah korusun kötü bisey olsa evi temizledigine degmez.
Benim de camlar berbat ama dönüp bakmıyorum bebeğimden daha kıymetli değil ya
Canım ne iyi bi kv benimkinin gezmeden bana yardım etmeye eli degmez valla bizimkiler aynı şehirde annem saolsun bana mantı falan yaptı ama annem ilçedeBenim kv hafta sonu geliyo sağolsun herşeys koşturur.keşke hergün gelebilse valla çok iyi oluyo.annemde şehir dışında.kimse yok benim.
Bende baktım canım hem güzel hem uygun peki bedeni uydu mu sana bende alayım dedim gerçi geçen gün bir takım almış bulundum 65 tl yeEvet tatlım bi 3lu bi 2li takım çok güzeldi
Canim hic korkma. Bence annelik duygusu her seyden farklı ve özel. Benim de kimsem yok burda ilk bebeğim tecrubesizim ama hic korkmuyorum. Ben anne olacağım ve bebeğime her türlü yetecegim diye düşünüyorum. Içgüdüsel olarak dogru bir sekilde kucağımıza alacagiz, karninin aciktigini anlayacagiz, altını degistirecegiz ona sevgimizi vereceğiz daha ne olsun... haberlerde duyuyoruz ne anneler var onlarin cocuklari bile saglikli büyüyorsa bizler emin ol her seyi olmasi gerektigi gibi yapacagiz.Kızlar ben bazen korkuyorum biliyo musunuz bebek bakmayi hiç bilmiyorum uzun süredir bebek bile almadim kucağıma küçük bi bebek kucağımda morarmıştı korkumdan sonra alamadım bebek kucağıma
Diger isleri de zamanla yaparsin canim ya. Oğluş nasıl iyi mi?Canım camları sildim eşimde duvarları sildi perdeleri akşam yıkarım Asar hastaneye götürdüm oğluşumu ev süpürmedim çok yoruldum otobüsle gittim geldim eşim bugün hafriyat falan aldırıyor yeni bi inşaat başladı eşimden de fayda yokbuaralar bana
Canım patik bitti paylaştım burda gormemissin demek ki ay dur bi daha paylaşayım gurur tablom(!) oldu resmen 1 ayda 1 cift patik
Eki Görüntüle 1785227
Bende baktım canım hem güzel hem uygun peki bedeni uydu mu sana bende alayım dedim gerçi geçen gün bir takım almış bulundum 65 tl yebedeni M iyi oldu burdakiler in kalıpları nasil
Ne kadar da fit bir anneBak canim aradaki farka hatta gelinlik fotolarimla simdiyi kiyasla daha iyi alarsincok sukur buyumus fistigim
Böyle düşünme bence emin ol çevreden dır dır konuşanlardan çok sen anlayacaksın bebeğini.Kızlar ben bazen korkuyorum biliyo musunuz bebek bakmayi hiç bilmiyorum uzun süredir bebek bile almadim kucağıma küçük bi bebek kucağımda morarmıştı korkumdan sonra alamadım bebek kucağıma
Selam kızlar bende Alış veriş
İşini bitirdim an itibariyle cok şükür haftasonu gidip yakından modelleri
İnceledim daha sonra netten daha uyguna buldum sipariş gectim arabamız ve anneyanı sepet besigimiz daha sonra büyük besik alıcam yazsonu inşallah bundan hevesimi
Alayımda :) arabamız babannemizden besigimizde anneannemizde sanslıyızSizlerin aldıklarıda cok güzel bayıldum cicilerinize
Canım ilk anne olduğumda 20 yaşındaydım daha ve yardım edecek bir allah kulu yoktu yanımda.ama o bebeği sana veren rabbim bakma gücünüde veriyo emin ol.hiç korkma öylede bi bakacaksınki kimseyi beğenmiyceksin bile:)Kızlar ben bazen korkuyorum biliyo musunuz bebek bakmayi hiç bilmiyorum uzun süredir bebek bile almadim kucağıma küçük bi bebek kucağımda morarmıştı korkumdan sonra alamadım bebek kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?