2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende baktım canım hem güzel hem uygun peki bedeni uydu mu sana bende alayım dedim gerçi geçen gün bir takım almış bulundum 65 tl ye bedeni M iyi oldu burdakiler in kalıpları nasil
Şöyle söyleyeyim tatlım ben 161 boy 76 kiloyken üclü takımı L aldım oldu bana ikiliyi de M aldım o tam oturdu bana paçada iyi oldu

Maşallah sana, 90lısın sanırım ve ikinci yolda biz daha birincisini anca doğuruyoruz ilk çocuk kaç yaşında?

Ay canım valla ben hiç girmiyorum tül perde işine doğuma yakın kadın tutcam o işler için.evleri zor süpürdüm akşama kadar kasıklarım filan ağrıyo iş yaparken.oğlun nasıl canım.

Yerim onun sinirini valla çocuk polisi aileyi aldı götürdü bakalım ne olacak ama kadının belalı sevgililerinden de korkmuyorum değilim allahtan bu hafta son iş için

Canim geçen benimde dikkatimi çekti, önce top gibi yukardaydi şimdi biraz aşağı inmiş asagida duruyor. Geçen çarşamba dr daydim bi sıkıntı yok dedi, doğum pozisyonu almış ama erken doğum riski görünmedi bende. Sende bi dr una danış istersen

Canım ne iyi bi kv benimkinin gezmeden bana yardım etmeye eli degmez valla bizimkiler aynı şehirde annem saolsun bana mantı falan yaptı ama annem ilçede
Çok iyidir saolsun.bizimki bağlasan duramaz yardım etmeden.yemek yapamadığım günlerde söylerim yapar hemen orda yeriz.seninde annen yakın o yönden şanslısın bari tatlım.

İyi canım ilaç aldık hafif ateşi var zaten halılarıda yıkamaya veririm tmm

Kızlar ben çok kararsız kaldım yaa hangisi güzel sizce

Eklentiler

• pr_01_677 (1).jpg
    57 KB · Görüntüleme: 5
  • pr_01_668 (1).jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…