- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.241
Selam kızlar bende Alış veriş
İşini bitirdim an itibariyle cok şükür haftasonu gidip yakından modelleri
İnceledim daha sonra netten daha uyguna buldum sipariş gectim arabamız ve anneyanı sepet besigimiz daha sonra büyük besik alıcam yazsonu inşallah bundan hevesimi
Alayımda :) arabamız babannemizden besigimizde anneannemizde sanslıyızSizlerin aldıklarıda cok güzel bayıldum cicilerinize
COK TESEKKÜR EDERİM KRAFTIN BUKLE MODELİ RENKLERİDE MEVCUT SARI SİYAH MÜRDÜM İLK COCUK OLDUGU İCİN ORTA RENK ALDIM BEN KISMET OLURSA HAYRLISIYLA 2.DE KULLANSIN DİE :)ohh ne güzel :) güle güle kullanın inşallah. bu aralar araba arastırması içindeyiz bu arabanın markası nedir acaba
Evet tatlım bi 3lu bi 2li takım çok güzeldiHangi siteden aldın cnm birissine den pijama takımı mi aldın
Teşekkürler canım
ay utandimteşekkürler canim
Geçmiş olsun canım surekli ılık biseyler icip boğazını yumuşak tut hemen şifa bulursun inşallah
Ayyy canım bunlar ne kokoş güzel takimlar böyle cok tatlıAda'mız mutlu günlerde giysin inşallah
Canım sakin cok yorma kendini yavas yavas yap yardim eden birileri var mi?
Canım 10lu takım 1 tane olsa yeter bence. Benim 1 tane 10lu var digerleri 5li. Yengen alma diyorsa varsa bi bildigi ondakiler yeterli olur demek ki
Canım önceki gun baktım benimkiler de sanki kurumaya yüz tutmuştu hemen göğüs kremini sürdüm. Iki gündür sorun yok artık nemli tutmaya baslasak iyi olacak
Maşallah size yaa+9olmasın o canım hadi güzel haberlerle gelin inşallah canım
maşallah çıtır anne güzel haberlerle gelin inşallahbu arada + 19 mu gerçekten
Ayyy maasallah size cok tatlısınız
Güzel haberlerle gel canim inşallah sankim yalnis yazilmis gibi +9 olmasin o hic yazdigin kiloyu almis gibi durmuyorsun da
Teyzeleri hepinizee coooook tesekkur ederiz cok sagolun :) ben 47.5 48 arasi bir kiloyla hamile kaldigim icin suan aldigim kilo pek gorunur degil size ama tanidiklar hem tombik olmussun diyolar doktorum bile ayy sonunda sen de hamileye benzedin deyip bana iltifat etti baya sagolsun :) haberler de cok iyi bizden cok sukur hersey yolunda benim civcivim 1700gr olmus ve yine ayaklar her zamanki gibi kafasindaydi :)Üstündekine bayıldım canım çok güzelmiş sanada çok yakışmış.kaç kiloyla hamile kaldında +19la böylesin.şimdi kaç kilosun
Ama zannımca kızıyor bi deGeçmiş olsun canim cok kotu olmus neyseki kurtaracaklarmis verileri. Sen hem yoruldun hem de canını sıktın ya o yüzden minigin de etkilenmistir. Biraz rahatla karnini sev okşa tepki verecektir annesi üzülme
Ay şekercim unutur muyuz seniben hazirlikları bitirenlerdenim simdi de oturdum evde prensesim icin örgüler örüyorum bizde şükür durumlar iyi asıl sen anlat her sey yolunda dimi oglusumuz nasıl?
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah canım
Bisey yapma annesi hıçkırsın bol bol cigerleri gelisiyor ooohhhh misss
Canim ellerine sağlık cidden cok güzel olmus hepsi
Hoşbulduk lorenacımmHoşgeldin canım sende tekrar
Bizde özledik sizi. Şükür herkesler iyi. Artık geri sayımlar başladı
Şapşal oğlum yaa işte .. Annelerin suçu neAyy kıyamam ya ben çok gülüyorum o zaman benimki de kızıyo napim oğlum diyorum su iç de geçsin diyorum
Tamam teyzesi hemen mıncırıyorummmayyy yerim ben onun hıçkırığınııı annesiiii, benim yerime de okşa karnını :)
Yok canım biz devlet olduğumuz için sadece doktorla konuşup okulu bilgilendiriyorsun yerine yeni biri görevlendirilsin diye o da.Canım
Geçmiş olsun canım. Idare ile mi ayarlaniyor izin tarihleri?
Çok iyi yapmissin doktor değiştirmekle canımCanım valla ne desen haklısınız, doktor sıkıntımız vardı yeni bi doktor arayışdaydım, sonra Ankara'dan babam geldi onu ağırladık, eminönü havuzlu handa alışveriş falan derken biraz yorgunluktan buralara ara vermek durumunda kaldım. İnşallah daha sık girmeye çalışacağım, kaçırdıklarımı size sorarım artık
Gittiğim doktordan ilk başından beri memnun değildim en sonki tavırlı soğuk halleri, beni çileden çıkardı. Şikayetvar.com'a bile yazdım valla https://www.sikayetvar.com/ozel-nisa-hastanesinde-doktor-ters-davraniyor
buradan okuyabilirsin canım. Şimdi özel muayenesi olan bi doktorla görüşüyoruz, bikaç hastaneyle anlaşması varmış, daha uygun fiyatlı diye Vital Hastanesi'nde doğum yapmalım dedik, inşallah iyi bir iletişim kurarız. doğuma da az kaldıkorkular arttı.
Bende pijamamı aldım, senin ki alt-üst şeklinde mi yoksa gecelik mi??
Ayy ne güzel çantalarını hazırlayan, yıkama-ütüleme yapanlar olmuş, ben hiiiiçççç bişi yapmadım. Sabah 9-akşam 6-7'e kadar çalışınca yoruluyom hiç bişi yapasım gelmiii. Bari izne ayrılınca yapayım diyorum. O zamana kadar Muhsin Tuna'm gelmez de işleri bitirebilirim. Oyun parkı ne için alınıyo canım, beşik gibi gibi yoksa sadece oyun için mi??
Ayy bunlar çok şekerlerkızlar bunlarda 4-5 yıl önce yaptıgım bebişimin takımı kumas boyama kursunda yapmıstım yatıgı battanıyesı nevresım takım alt acması falan var hepsını besımıze acınca yıne atarım
Ayy çok güzelsin maşallah sana bebisinde olmuş 1700 daha neBiz doktor teyzemize gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin insallah hersey yolundadir ve bu da +19 kilomuz
Bak canim aradaki farka hatta gelinlik fotolarimla simdiyi kiyasla daha iyi alarsinAyy çok güzelsin maşallah sana bebisinde olmuş 1700 daha nehiç o kadar kilo almış gibi durmuyorsun tatlım yaaa
Aman allahımBak canim aradaki farka hatta gelinlik fotolarimla simdiyi kiyasla daha iyi alarsincok sukur buyumus fistigim
Ay Allahım daha neler duyacağız yaa. Gözüm korkmaya basladı böyle seyleri duydukça Allah cocuklarimizi ve diğer cocukları korusun kıyamam ya onlarin saçını teline bile zarar gelmesinKızlar dua edin bu çocuklar için hayırlısı olsun ve bizde bu işin içinden hayırlısıyla çıkalim yaa. Çocuk şiddet gormus yüzü yara çocuk polisi gelecek okula.. Annesinin kırığı hem onu hem çocukları dovuyorevli pis bi adam işte
Aynen tatlim ya daha once de yapmıştım bu benzetmeyi amuda kalkıp hıçkırdığını bi hayal etseneAma zannımca kızıyor bi degelişsin gelişsin ohh ne güzel
Maşallah ya çok güzel bi anne görüyorumBak canim aradaki farka hatta gelinlik fotolarimla simdiyi kiyasla daha iyi alarsincok sukur buyumus fistigim
Ay bi de kız çocuğu annenin güzelliģini alır derlerBak canim aradaki farka hatta gelinlik fotolarimla simdiyi kiyasla daha iyi alarsincok sukur buyumus fistigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?