2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

ohh ne güzel :) güle güle kullanın inşallah. bu aralar araba arastırması içindeyiz bu arabanın markası nedir acaba

ohh ne güzel :) güle güle kullanın inşallah. bu aralar araba arastırması içindeyiz bu arabanın markası nedir acaba
COK TESEKKÜR EDERİM KRAFTIN BUKLE MODELİ RENKLERİDE MEVCUT SARI SİYAH MÜRDÜM İLK COCUK OLDUGU İCİN ORTA RENK ALDIM BEN KISMET OLURSA HAYRLISIYLA 2.DE KULLANSIN DİE :)

maşallah çıtır anne güzel haberlerle gelin inşallah bu arada + 19 mu gerçekten

Ayyy maasallah size cok tatlısınız

Güzel haberlerle gel canim inşallah sankim yalnis yazilmis gibi +9 olmasin o hic yazdigin kiloyu almis gibi durmuyorsun da

Üstündekine bayıldım canım çok güzelmiş sanada çok yakışmış.kaç kiloyla hamile kaldında +19la böylesin.şimdi kaç kilosun
Teyzeleri hepinizee coooook tesekkur ederiz cok sagolun :) ben 47.5 48 arasi bir kiloyla hamile kaldigim icin suan aldigim kilo pek gorunur degil size ama tanidiklar hem tombik olmussun diyolar doktorum bile ayy sonunda sen de hamileye benzedin deyip bana iltifat etti baya sagolsun :) haberler de cok iyi bizden cok sukur hersey yolunda benim civcivim 1700gr olmus ve yine ayaklar her zamanki gibi kafasindaydi :)

Ama zannımca kızıyor bi de gelişsin gelişsin ohh ne güzel

Hoşgeldin canım sende tekrar
Bizde özledik sizi. Şükür herkesler iyi. Artık geri sayımlar başladı
Hoşbulduk lorenacımmevett az kaldı bu günlere geldik dertleşe dertleşe:)artık hep iyi haberler duyuyoruz çok mutlu oluyorum seninde bebişin böbrek ölçümleri iyi çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam.doğduğunda bi çiş yapcak düzelcek inşallah annesi

Bu arada karnimdaki sertlesmeleri sordum cok dogal oldugunu artik büyüdüğünü ve daha hissedilir oldugunu soyledi. Bazen de cok asagida hareketlerini hissediyorum dedim o da yine kendine yer acmaya calistigini bunun da korkulacak bisey olmadigini herseyin normal oldugunu soyledi

Çok iyi yapmissin doktor değiştirmekle canım bi de paranla rezil oluyorsun 1 saat bekletmek ne demek . oyun parkı hem 3-4yaşa kadar beşik ve oyun alanı da olabiliyor vee en güzeli katlayıp kenara atabiliyor sun mobilya da kaldırma durumu olmuyo ya mantıklı olan o gibi geldi .. Ohh alışverişler de yapılmış daha ne güle güle giysin muhsin tuna.

Ayy çok güzelsin maşallah sana bebisinde olmuş 1700 daha ne hiç o kadar kilo almış gibi durmuyorsun tatlım yaaa
Bak canim aradaki farka hatta gelinlik fotolarimla simdiyi kiyasla daha iyi alarsin cok sukur buyumus fistigim

Eklentiler

• image.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 54
Ay Allahım daha neler duyacağız yaa. Gözüm korkmaya basladı böyle seyleri duydukça Allah cocuklarimizi ve diğer cocukları korusun kıyamam ya onlarin saçını teline bile zarar gelmesin
Ama zannımca kızıyor bi de gelişsin gelişsin ohh ne güzel
Aynen tatlim ya daha once de yapmıştım bu benzetmeyi amuda kalkıp hıçkırdığını bi hayal etsene yavrucaklar ne yapsin onlar da sinirlenip basıyor tekmeleri

Kızlar ben bazen korkuyorum biliyo musunuz bebek bakmayi hiç bilmiyorum uzun süredir bebek bile almadim kucağıma küçük bi bebek kucağımda morarmıştı korkumdan sonra alamadım bebek kucağıma
Uzattim ama bakamiycam gibi geliyo sanki kimse de yok yanımda biliyosunuz ne kadar uyur ne kadar beslemek gerekir ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…