- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.221
Senin doğum şeklin bellimi canım. Benimkisi beklenen doğum tarihinden epey erken olacak sanırımOh iyi o zaman ya aynı şeyleri yaşamışız muhtemelen. Bende geceleri ve uzandığımda kötü oluyorum. Değişik bişey tarif edemiyorum işteBelki aynı gün doğururuz ya olur mu olur
Bende aynıyım endişe etme canım :)Kızlar merhaba. uzun zamandır girmiyorum. sizlere sorum olacak. erkek bebeği anneleri sizin bebeklerde benimki gibi aşağıda mı ? yattığımda kalkarken genital bölgemim üstü resmen taş gibi oluyor ve zor kalkıyorum. yatakta zor dönüyorum. var mı benim gibi olanlar
acaba bebek çok mu aşağıda dıye düşünürüm buda bende aklıma erken doğum korkusunu getiriyor
Hangi siteden aldın cnm birissine den pijama takımı mi aldınBen aldım çok memnun kaldım
Fiyatı çok güzel oratalama böyle sanki hepnetten gıttı gıdıyordan aldık 350 denk geldı yatagı sunger 5 cm bana bıraz ınce geldı ya altına yun yatak yapıcam yada yenı sungerden kestırcem besıgın genel kuması guzel kenarları fıle ıcını görebılıyosun uzerınde cıbındırıgıde hos duruyor bırde muzık kutusu hosumuza gıttı ısıklı donencelı tel baglanıp ıstedıgın muzık calabılıyosun termostatı var 18 kıloya kadarda tasıma kapasıtesı var altkısmının ust kısm 9-10 kılo
bence netten almak en guzelı cnm cogu esyasını netten aldık evet ortapetık yataklar oluyor ondan alabılırım bende ona daha karar vermedım bazısı sunger kestırın 32 detıse sert olması gereklıymıs bogulmasını onlemek ıcın yumsak olmıcakmıs yatagıFiyatı çok güzel oratalama böyle sanki hepbana da yatak ince geliyo bunların ayrıca satılan yataklar var oyun parkına gore netten, alsak mi napsak.. Teşekkürler canım
niyeyse her çocuk illa pişik olurmuş gibi geliyor. haklısın canm olunca almak daha mantıklı.Bence
Önleyici yeter bence ... benim oğlum hiç pişik olmadı mesela. Sık altını değiştiriyoruz. Sonra bebek bezleri çok emici artık. Şartlama kendini olursa alırsın. :)
Günaydınlar kızlar
Dün biraz rahatsızdım boğaz- baş ağrısı çok vardı sanırım soğuk almışım. Ama bugün iyi uyandım okula geldim.
İzne ayrılacağım tarih de belli oldu, 25 martta ayrılacağım 4 haftam var bu haftayı da sayarsam.
Özledik seni güzel teyze nereye kayboldun sen önce hesap vervalla bi ara birissine sitesinden pijamalari aldık, çanta hazırlayan , yıkama , ütüleme her türlü iş devam çok az kişi bitirdi tas tamam bizim de daha oyun parkı filan alınacak
Galiba bebeğimi hıçkırık tuttuo da kızıp ara ara beni tepikliyo napayim oğlum bilemedim ki
Canım çok güzel beğenmişsin bende böyle bisey istiyorum tüllü eşimi ikna edemiyorum bitürlükızlar park yatagımızıda aldık geldı kurduk gerı topladık baya buyuk kulanıslı görunuyor fıkır edınmek ısteyen olur dıye paylasayım dedım beyaz aldım nevresımler guzel uyumlu olsun dıye
Ayy kıyamam ya ben çok gülüyorum o zaman benimki de kızıyo napim oğlum diyorum su iç de geçsin diyorumGaliba bebeğimi hıçkırık tuttuo da kızıp ara ara beni tepikliyo napayim oğlum bilemedim ki
Geçmiş olsun canim cok kotu olmus neyseki kurtaracaklarmis verileri. Sen hem yoruldun hem de canını sıktın ya o yüzden minigin de etkilenmistir. Biraz rahatla karnini sev okşa tepki verecektir annesi üzülmekızlar beğeniler ve yorumlar için çok teşekkür ederim. Canım çok sıkkın ya otururken pc min üstüne su döktüm ve pc açılmıyor IT bölümüne gönderdim servisten gelmesi bir ay sürer diyor yerime bakacak olan dönemsel eleman perşembe başlıyor ve veriler ortada yok neyse ki hard diskten kopyalayıp yarın getireceklermiş ama canım sıkıldı sabah sabah bir dünya işim vardı hepsi kaldı pofff bir de hafta sonu çok yoruldum prensesimin hareketlerini çok iyi hissedemiyorum kafama takılıyoracaba yorgun olduğum için mi çok hissedemiyorum
Ay şekercim unutur muyuz seniKızzzllarrr merhaba uzun bi ara yoktum buralarda
nasılsınız, yavrukuşlar nasıl, Zaman daraldı korkular arttı mı? iştahlar nasıl, kilolar aldı başını gitti mi?inşallah herkes çok iyidir.
Rabbim Hastalara şifa, dertlilere deva, çalışanlara (bende) güç kuvvet, evdekilere dinlenmeli bol huzurlu yavrularınızla güzel haberler aldığınız günler diliyorumm hamişlerim canlarım
Kimler neler aldı, neler hazırladı, odalar tamamlandı mı, çantalar ne durumda, aramıza yeni katılanlar var mı önerilerinizi, şikayet ettiğiniz şeyleri kaçırdığım herşeyi çok merak ediyorum, ama geriye doğru okumayı gözüm yemiyiiivalla çnkü en son 3670. sayfada kalmışım
ayy bana özet yapcak olan varmıııı ?kısaca neler yaptınız, anlatın bakalımm.
Ha bu arada Hepinizi çooookk özledim, benim hatırlayan özeleyen var mııı
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah canımkızlar park yatagımızıda aldık geldı kurduk gerı topladık baya buyuk kulanıslı görunuyor fıkır edınmek ısteyen olur dıye paylasayım dedım beyaz aldım nevresımler guzel uyumlu olsun dıye
Bisey yapma annesi hıçkırsın bol bol cigerleri gelisiyor ooohhhh misssGaliba bebeğimi hıçkırık tuttuo da kızıp ara ara beni tepikliyo napayim oğlum bilemedim ki
Canim ellerine sağlık cidden cok güzel olmus hepsikızlar bunlarda 4-5 yıl önce yaptıgım bebişimin takımı kumas boyama kursunda yapmıstım yatıgı battanıyesı nevresım takım alt acması falan var hepsını besımıze acınca yıne atarım
Güzel günlerde kullanın canım benim gerçekten güzel olmuşSelam kızlar bende Alış veriş
İşini bitirdim an itibariyle cok şükür haftasonu gidip yakından modelleri
İnceledim daha sonra netten daha uyguna buldum sipariş gectim arabamız ve anneyanı sepet besigimiz daha sonra büyük besik alıcam yazsonu inşallah bundan hevesimi
Alayımda :) arabamız babannemizden besigimizde anneannemizde sanslıyızSizlerin aldıklarıda cok güzel bayıldum cicilerinize
Ohh hadi gözün aydın canım simdi sıra hazırlıkları tamamlayip oğluşu beklemeye geldiSelam kızlar bende Alış veriş
İşini bitirdim an itibariyle cok şükür haftasonu gidip yakından modelleri
İnceledim daha sonra netten daha uyguna buldum sipariş gectim arabamız ve anneyanı sepet besigimiz daha sonra büyük besik alıcam yazsonu inşallah bundan hevesimi
Alayımda :) arabamız babannemizden besigimizde anneannemizde sanslıyızSizlerin aldıklarıda cok güzel bayıldum cicilerinize
BEBEKONFOR DİE Bİ SİTEDEN CANIM İNTERNETTE SİTEDEN ALDIM 399TL SUANDAGüzel günlerde kullanın canım benim gerçekten güzel olmuş
Bu arada sepet beşik nerden aldın peki
AMİNN CANIM COK TSKLER İNSALLAHHHOhh hadi gözün aydın canım simdi sıra hazırlıkları tamamlayip oğluşu beklemeye geldiikisi de cok güzel sağlıkla kullanin inşallah
Sağol canım benimBEBEKONFOR DİE Bİ SİTEDEN CANIM İNTERNETTE SİTEDEN ALDIM 399TL SUANDA
Kızlar merhaba. uzun zamandır girmiyorum. sizlere sorum olacak. erkek bebeği anneleri sizin bebeklerde benimki gibi aşağıda mı ? yattığımda kalkarken genital bölgemim üstü resmen taş gibi oluyor ve zor kalkıyorum. yatakta zor dönüyorum. var mı benim gibi olanlar
acaba bebek çok mu aşağıda dıye düşünürüm buda bende aklıma erken doğum korkusunu getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?