2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oh iyi o zaman ya aynı şeyleri yaşamışız muhtemelen. Bende geceleri ve uzandığımda kötü oluyorum. Değişik bişey tarif edemiyorum işte Belki aynı gün doğururuz ya olur mu olur
Senin doğum şeklin bellimi canım. Benimkisi beklenen doğum tarihinden epey erken olacak sanırım
İlk bebeğim sezeryanla olmuştu. Buda öyle olacağı için 10 mayıs gibi olur demişti doktorum. Ama böbrekteki büyüme devam ederde müdahale gerekirse bir iki hafta daha erkene alırız demişti. Buda 3 mayıs veya 27 nisan demekkkk
Ayy hayırlısı diyorum artık ne yapayım

Bende aynıyım endişe etme canım :)

Fiyatı çok güzel oratalama böyle sanki hep bana da yatak ince geliyo bunların ayrıca satılan yataklar var oyun parkına gore netten, alsak mi napsak.. Teşekkürler canım

kızlar bunlarda 4-5 yıl önce yaptıgım bebişimin takımı kumas boyama kursunda yapmıstım yatıgı battanıyesı nevresım takım alt acması falan var hepsını besımıze acınca yıne atarım

Eklentiler

• 20012011041.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 108
  • 25012011050.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 106
  • 25012011052.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 107
  • 12767436_10208803165824933_1142681271_n.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 117
  • 12782356_10208803165864934_846633275_n.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 116
Fiyatı çok güzel oratalama böyle sanki hep bana da yatak ince geliyo bunların ayrıca satılan yataklar var oyun parkına gore netten, alsak mi napsak.. Teşekkürler canım
bence netten almak en guzelı cnm cogu esyasını netten aldık evet ortapetık yataklar oluyor ondan alabılırım bende ona daha karar vermedım bazısı sunger kestırın 32 detıse sert olması gereklıymıs bogulmasını onlemek ıcın yumsak olmıcakmıs yatagı

Bence

Önleyici yeter bence ... benim oğlum hiç pişik olmadı mesela. Sık altını değiştiriyoruz. Sonra bebek bezleri çok emici artık. Şartlama kendini olursa alırsın. :)
niyeyse her çocuk illa pişik olurmuş gibi geliyor. haklısın canm olunca almak daha mantıklı.

Canım

Geçmiş olsun canım. Idare ile mi ayarlaniyor izin tarihleri?

Canım valla ne desen haklısınız, doktor sıkıntımız vardı yeni bi doktor arayışdaydım, sonra Ankara'dan babam geldi onu ağırladık, eminönü havuzlu handa alışveriş falan derken biraz yorgunluktan buralara ara vermek durumunda kaldım. İnşallah daha sık girmeye çalışacağım, kaçırdıklarımı size sorarım artık
Gittiğim doktordan ilk başından beri memnun değildim en sonki tavırlı soğuk halleri, beni çileden çıkardı. Şikayetvar.com'a bile yazdım valla https://www.sikayetvar.com/ozel-nisa-hastanesinde-doktor-ters-davraniyor
buradan okuyabilirsin canım. Şimdi özel muayenesi olan bi doktorla görüşüyoruz, bikaç hastaneyle anlaşması varmış, daha uygun fiyatlı diye Vital Hastanesi'nde doğum yapmalım dedik, inşallah iyi bir iletişim kurarız. doğuma da az kaldı korkular arttı.
Bende pijamamı aldım, senin ki alt-üst şeklinde mi yoksa gecelik mi??
Ayy ne güzel çantalarını hazırlayan, yıkama-ütüleme yapanlar olmuş, ben hiiiiçççç bişi yapmadım. Sabah 9-akşam 6-7'e kadar çalışınca yoruluyom hiç bişi yapasım gelmiii. Bari izne ayrılınca yapayım diyorum. O zamana kadar Muhsin Tuna'm gelmez de işleri bitirebilirim. Oyun parkı ne için alınıyo canım, beşik gibi gibi yoksa sadece oyun için mi??

kızlar park yatagımızıda aldık geldı kurduk gerı topladık baya buyuk kulanıslı görunuyor fıkır edınmek ısteyen olur dıye paylasayım dedım beyaz aldım nevresımler guzel uyumlu olsun dıye
Canım çok güzel beğenmişsin bende böyle bisey istiyorum tüllü eşimi ikna edemiyorum bitürlü
GGüzel günlerde kullanın

Geçmiş olsun canim cok kotu olmus neyseki kurtaracaklarmis verileri. Sen hem yoruldun hem de canını sıktın ya o yüzden minigin de etkilenmistir. Biraz rahatla karnini sev okşa tepki verecektir annesi üzülme

Ay şekercim unutur muyuz seni ben hazirlikları bitirenlerdenim simdi de oturdum evde prensesim icin örgüler örüyorum bizde şükür durumlar iyi asıl sen anlat her sey yolunda dimi oglusumuz nasıl?

kızlar park yatagımızıda aldık geldı kurduk gerı topladık baya buyuk kulanıslı görunuyor fıkır edınmek ısteyen olur dıye paylasayım dedım beyaz aldım nevresımler guzel uyumlu olsun dıye
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah canım

Galiba bebeğimi hıçkırık tuttu o da kızıp ara ara beni tepikliyo napayim oğlum bilemedim ki
Bisey yapma annesi hıçkırsın bol bol cigerleri gelisiyor ooohhhh misss

kızlar bunlarda 4-5 yıl önce yaptıgım bebişimin takımı kumas boyama kursunda yapmıstım yatıgı battanıyesı nevresım takım alt acması falan var hepsını besımıze acınca yıne atarım
Canim ellerine sağlık cidden cok güzel olmus hepsi

Selam kızlar bende Alış veriş
İşini bitirdim an itibariyle cok şükür haftasonu gidip yakından modelleri
İnceledim daha sonra netten daha uyguna buldum sipariş gectim arabamız ve anneyanı sepet besigimiz daha sonra büyük besik alıcam yazsonu inşallah bundan hevesimi
Alayımda :) arabamız babannemizden besigimizde anneannemizde sanslıyız Sizlerin aldıklarıda cok güzel bayıldum cicilerinize

Eklentiler

• image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 173
  • image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 151
Güzel günlerde kullanın canım benim gerçekten güzel olmuş
Bu arada sepet beşik nerden aldın peki

Ohh hadi gözün aydın canım simdi sıra hazırlıkları tamamlayip oğluşu beklemeye geldi ikisi de cok güzel sağlıkla kullanin inşallah

bizimki her yerde dolanıyor baya halay çekiyor içerde, ve mesaneyi de pek seviyor sanırım onun üzerinde zıplıyor kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…