- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.561
Büyüdük baya güzel teyzemiz artık okşatiyo bile orasını burasınıOyyy oyyy cinarimiz ne güzel buyumus annesi maşallah sana yaa
Git canım bize de haber ver mutlaka insan korkuyo artık ister istemez git en azından için raht ederBakalim yarın gebelik okulu için gidicem bide ultrason a giriyim en iyisi
Kuzummmm çok teşekkürlerBir güzel gobis daha ela baharimda pek güzel buyumus anneside baharin gelisi güzel bir sekilde karsilamis maşallah her ikinizede bitanem
Büyüdük baya güzel teyzemiz artık okşatiyo bile orasını burasınıteşekkürler bitanem
Kuzummmm çok teşekkürlerEla Baharla birlikte annesi de büyüdü ama takmamaya çalışıyorum artik
Teşekkürler tatlım
Teşekkürler canımİyi akşamlar kızlar ben hala çoklu alıntı yapamıyorum yaa
@pambixcananarya sağolun kızlar
NicksizYumurta Pamukprncess sizinde göbüşler süper kızlar hamile dediğin öyle olur ztn
@rumigul aras olabilir canım
@miranda_1986 canım şimdiden bunları düşünme ben akşam 19.50 de oğlumu doğurdum, ertesi gün hastanede duşa girdim. Sezaryende bant yapıştırıyolar ztn su geçirmez.
Bu arada ağdayı ben de yaptırıyorum ilk hamileliğimde de hep yatırrdım bi sorun olmadı. Sadece hijyen açısından dikkat etmek gerekir.
Ben manikürde yaptırıyorum ama kendi setimle tabi ki dr um o şekilde bi sorun olmaz dedi.
Ayy yesin teyzesi onuOhh ne güzel canim sende sev annesi benim cadida bu aksam costu maşallahi var icerde dans ettivideoya cekmeye calistim teyzelerine gondermek icin
Canım çok geçmiş olsun annene Rabbim şifa versin inşallahIyi akşamlar kızlar. Belki bir ay olacak yazamıyorum. Taşındık yerleştik çok şükür ama çok yoruldum. Geçen hafta kızım hastaydı bu hafta oglum ve ben hastayız.
Bir de üzüntüm oldu geçen hafta az kalsın annemi kaybediyorduk. Zature olmuş. Hastanede gözümüzün önünde solunumu ve kalbi durdu. Şuuru gitti. Doktor umut vermeyince feryat figan hepimiz mahvolduk.
Solunum desteğiyle başka hastaneye yoğun bakıma alındı 5gün oldu. Artık yemek yiyor rahat konuşuyor viz de rahatladık. 54 yaşında. Yıldızı benle pek barışmaz ama ziyaret ettim çok sevindi. Bebek gibiydi savunmasız çaresiz. Ziyaret ettiğim gece ağladım uyuyamadim.
O kadar hastadan enfeksiyon kaparsam diye de korktum. Bugün aile hekimine gittim. Muayene oldum. Önerilerde bulundu. Midem icin Gaviscon yazdı. Hemşireyle bebegimin kalp atışlarını dinledik. Kilom 82.yazın 87yle hamile kalmıştım. Verdigim kiloları bile alamadım. Yoruldum çünkü hem taşındım hem cocuklar var. Vitamin ve ferroya güvenerek kendimi rahatlatiyorum.
Hepinize ve bebislerinize sağlık diliyorum
gecmis olsun Allah basinizdan eksik etmesin nefes alsinlarda yasadiklarini bilelim pek konusmasaktaIyi akşamlar kızlar. Belki bir ay olacak yazamıyorum. Taşındık yerleştik çok şükür ama çok yoruldum. Geçen hafta kızım hastaydı bu hafta oglum ve ben hastayız.
Bir de üzüntüm oldu geçen hafta az kalsın annemi kaybediyorduk. Zature olmuş. Hastanede gözümüzün önünde solunumu ve kalbi durdu. Şuuru gitti. Doktor umut vermeyince feryat figan hepimiz mahvolduk.
Solunum desteğiyle başka hastaneye yoğun bakıma alındı 5gün oldu. Artık yemek yiyor rahat konuşuyor viz de rahatladık. 54 yaşında. Yıldızı benle pek barışmaz ama ziyaret ettim çok sevindi. Bebek gibiydi savunmasız çaresiz. Ziyaret ettiğim gece ağladım uyuyamadim.
O kadar hastadan enfeksiyon kaparsam diye de korktum. Bugün aile hekimine gittim. Muayene oldum. Önerilerde bulundu. Midem icin Gaviscon yazdı. Hemşireyle bebegimin kalp atışlarını dinledik. Kilom 82.yazın 87yle hamile kalmıştım. Verdigim kiloları bile alamadım. Yoruldum çünkü hem taşındım hem cocuklar var. Vitamin ve ferroya güvenerek kendimi rahatlatiyorum.
Anlatmazmıyız tatlım benim ogluşum 38 haftalık dogduAy heyecan yaptım anlatırsınız artık şöyle oldu böyle oldubizimki ablasına çekerse gecikirde gecikir
Canim sen normalde zayifsin bence de yakismistir garip gelmesinAyy bitanem o bendede var gecen gün farkettim ki yuzumde kilo almis 5 senedir kendimo zayif gormeye alismisim simdi bir garip geliyorama kardesime göre yakismis bir ben yakistiramadim kendime bu kadar kiloyu ama yinede kizim icin deger
Güle güle kullan canim mimiginle booool bol gezmelere gittigin günler de gelsin inşallahiyi aksamlar kizlar kangurum geldi acayip kaliteli bir seymis ilk once almamak arasinda tereddut ettim ama verdigim paraya degmis kesinlikle almak isteyenlere momfordbaby oneriyorum Allahim kullanmayida nasip eder insallah az once meyve yedik kizim kipir kipir oynuyo masaAllah sizlerde iyisinizdir umarimmmm
Teşekkürler teyzesi
Ayy yesin teyzesi onuyeri genişken oynasın sonra daraliyo mekan sıkıntısı basliyo
Iyi akşamlar kızlar. Belki bir ay olacak yazamıyorum. Taşındık yerleştik çok şükür ama çok yoruldum. Geçen hafta kızım hastaydı bu hafta oglum ve ben hastayız.
Canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin annene, oğluşuna ve sana. Ne de olsa anne işte canim kızsan da gecemezsin Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi... Benim de aklimdaydin ama tasinacagım internet olmaz bir süre demistin o yüzden senin yazmanı bekliyordum.Allah sana güç kuvvet versin küçük çocukların var üstüne bi de hastalikla ugrasiyorsunIyi akşamlar kızlar. Belki bir ay olacak yazamıyorum. Taşındık yerleştik çok şükür ama çok yoruldum. Geçen hafta kızım hastaydı bu hafta oglum ve ben hastayız.
Canim sen normalde zayifsin bence de yakismistir garip gelmesin
Biliyorum canim orayi. Yakin bi ark im orda hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?