2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar işe yeniden basladim bu siralar hic takip edemiyorum sizi
Doğum yaklastikca beni bebek bakimiyla ilgili telas sardi
Önerebileceginiz kitap var mi? Yada internet yazilari?

Kuzummmm çok teşekkürler Ela Baharla birlikte annesi de büyüdü ama takmamaya çalışıyorum artik

Ayy bitanem o bendede var gecen gün farkettim ki yuzumde kilo almis 5 senedir kendimo zayif gormeye alismisim simdi bir garip geliyor ama kardesime göre yakismis bir ben yakistiramadim kendime bu kadar kiloyu ama yinede kizim icin deger

Teşekkürler tatlım

Teşekkürler canım

iyi aksamlar kizlar kangurum geldi acayip kaliteli bir seymis ilk once almamak arasinda tereddut ettim ama verdigim paraya degmis kesinlikle almak isteyenlere momfordbaby oneriyorum Allahim kullanmayida nasip eder insallah az once meyve yedik kizim kipir kipir oynuyo masaAllah sizlerde iyisinizdir umarimmmm

Iyi akşamlar kızlar. Belki bir ay olacak yazamıyorum. Taşındık yerleştik çok şükür ama çok yoruldum. Geçen hafta kızım hastaydı bu hafta oglum ve ben hastayız.

Bir de üzüntüm oldu geçen hafta az kalsın annemi kaybediyorduk. Zature olmuş. Hastanede gözümüzün önünde solunumu ve kalbi durdu. Şuuru gitti. Doktor umut vermeyince feryat figan hepimiz mahvolduk.

Solunum desteğiyle başka hastaneye yoğun bakıma alındı 5gün oldu. Artık yemek yiyor rahat konuşuyor viz de rahatladık. 54 yaşında. Yıldızı benle pek barışmaz ama ziyaret ettim çok sevindi. Bebek gibiydi savunmasız çaresiz. Ziyaret ettiğim gece ağladım uyuyamadim.

O kadar hastadan enfeksiyon kaparsam diye de korktum. Bugün aile hekimine gittim. Muayene oldum. Önerilerde bulundu. Midem icin Gaviscon yazdı. Hemşireyle bebegimin kalp atışlarını dinledik. Kilom 82.yazın 87yle hamile kalmıştım. Verdigim kiloları bile alamadım. Yoruldum çünkü hem taşındım hem cocuklar var. Vitamin ve ferroya güvenerek kendimi rahatlatiyorum.

Hepinize ve bebislerinize sağlık diliyorum

Canım çok geçmiş olsun annene Rabbim şifa versin inşallah
Sen de kendine dikkat et o zaman bak zayıflamışsın bide 5 kilo fark var canım yemene icmene dikkat et canım benim gene de Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin

gecmis olsun Allah basinizdan eksik etmesin nefes alsinlarda yasadiklarini bilelim pek konusmasakta

Ayy bitanem o bendede var gecen gün farkettim ki yuzumde kilo almis 5 senedir kendimo zayif gormeye alismisim simdi bir garip geliyor ama kardesime göre yakismis bir ben yakistiramadim kendime bu kadar kiloyu ama yinede kizim icin deger
Canim sen normalde zayifsin bence de yakismistir garip gelmesin

Güle güle kullan canim mimiginle booool bol gezmelere gittigin günler de gelsin inşallah

NicksizYumurta canimmmmm cok tatli olmussun sen yerim gobusu masallah size
Teşekkürler teyzesi

Ayy yesin teyzesi onu yeri genişken oynasın sonra daraliyo mekan sıkıntısı basliyo

Aynen canim oynasin dursun yeri genisken dedigin gibi sonra daralacak alani kuzumun

Hosgeldin canim yeniden aramiza. Yeni evin hayirli ugurlu olsun hep beraber ailenle güzel gunler yasayin. Annene cok gecmis olsun. Allah biran önce sagligina kavusmasini nasip eylesin Oglun ve sende biram önce iyilesin canim inşallah bundan sonra kilo alirsin canim kokusturmadan alamamissindir belki kilo canim.

Canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin annene, oğluşuna ve sana. Ne de olsa anne işte canim kızsan da gecemezsin Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi... Benim de aklimdaydin ama tasinacagım internet olmaz bir süre demistin o yüzden senin yazmanı bekliyordum.Allah sana güç kuvvet versin küçük çocukların var üstüne bi de hastalikla ugrasiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…