2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
superselma canım geçmiş olsun.. Kiloyu dert etme bebişler her seyini senden alıyor onun ihtiyacıyla ilgili sıkıntı olmaz ama kalsiyum ve protein ihtiyacını karşılamaya bak

Ayy güzel teyzemiz de erkenci keşke beraberce oturabilsek bizde babayı yolladik kahvaltı yapmadık kan ilacını aldık AC karına beklemedeyiz belki kahvaltı vicdana gelir kendi kendine hazırlanır diye bebiş oynuyo annesi fox TV izliyo hamilelikte haberleri izlemek de stres veriyo ama güneşlenin bakalım güzeller bizde hava kapalı okuyunca geldim perde açtım ama yok

Ya aynen öyle boş buldum da normal bütün matbaacılar çıkarır mı acaba bu şekilde? Bi de çikolata yaptırıcam ben de onun üzerine de yapıştırmak için aynı etiketten yapışkanlı bastırmak istiyorum. Senin dediğin matbaacı nerde?

Ohh şimdi sen ben gibi bakarken hep benim bebeğim nasıl olacak acaba diye düşünüp duracaksin günaydın

Bak bak tatlım ben şu etiketi netten indirdim ve youcam de duzenledim sana model olur aklında bulunsun

Eklentiler

• 2016-03-01-17-34-26-316.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 2016-03-01-17-33-08-700.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 2016-03-01-17-31-03-230.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 2016-03-01-17-32-25-792.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 60
Kağıt değil de biraz daha kalın karton daha güzel olur sanki de mesela ozalitçiler çok küçük boyutları kesemiyor veya yuvarlak kesemiyor onun için bilemedim yani senin şekerler de resim biraz bulanık ama güzel yapmışsın valla pratik :))

İnternet sitesinde var mı ya bnm geceliğe ihtiyacım var

lcw da var mı öyle gecelik canım yaaa, bi bakayım hemen.

Geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim anneciğine. Çok haklısın yanında olmayı istemekte ama neyse ki gözün arkada değil
Herkese günaydın

Kızlar herkese günaydın.bizde kahvaltı yaptık tvye bakıyoruz.kızımda astım olduğu için çok öksürüyo bikaç gündür çok moralim bozuk.kuzum gece öksürmekten uyuyamıyo.sabah öksürerek uyanıyo allahım hastanede çocukları yatan annelere babalara yardım etsin o minşklere şifa versin.allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın.

Yaa bunlar çok güzelmişşş ben de bi kaç tane bulmuştum bunun gibi netten ama seninkiler daha güzelmişş valla kusura bakmazsan çalıcam bi kaç tane
Al tatlım boş şablonu da atiyorum belki kendin renkli çıktı alırsın filan magnet için

Eklentiler

• bebegimden_sonra_erkek_bebek_etiket-2.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 12204889_10153943916628268_848720912_n1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 50
  • bebegimden_sonra_erkek_bebek_etiket-1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…