- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.521
Al bizden de o kadarAyy yok tatlım yormadım izin vermediler zaten hatta kızdı herkes sen niye yola çıkıp geldin diye:)bende çok özledim valla canımm yoğun geçmesine rağmen buraya çok giremeyince yinede bi boşluk oluştu içimde.oğluşta iyi teyzesiii hıçkırıklar hareketler aşkımız büyüyo hergünnbi de üstüne hıçkırdığı için sinirlenip daha da sert tekme atıyo (yani ben sinirleniyo gibi hissediyorum)
Çınarım nasıl bakiimm
kızlar hava güzel ya çıkıp kızıma yazlık güzel elbiseler almak istiyorum ama tutuyorum kendimi delirme diyorum bir sürü aldın tut kendini diyorum ama çok zor çokbu arada dün kuaföre gittim bundan sonra belli olmaz kızçem geliverirse diye ama ay çok zor hamileyken ağda kuaförde bu arada ben artık tırnaklarıma da eğilip kesemiyorum eşim de beceremedi mecbur manikür pedikür de yaptırdım çok sevmem aslında mikrop bulaşır diye ama mecbuuuuur siz nasıl yapıyorsunuz bu işleri merak ettim?
neeee?? dogumdan sonra ilk banyomuzu da kendimiz yapamicaz?
Biliyorum canim orayi. Yakin bi ark im orda hatta.Ben incirli caddesindeyim cnm nostaljik tramvay gidiyor ya hani
poyraz olabilirSelam Kizlar ogluma hhalen bi isim bulamadin ayaz ilk oglumun ismi 2.ne dersiniz fikir verirmisiniz?
Benimde Cok hosuma gitti dusundum poyrazi ama esim yabanci ona soleme si kaba geldi; (poyraz olabilir
Sen yine de bi bak tatlım en uygun fiyatlısi orada
Bana doktor krampların olunca içersin diye vermişti 2 ay önce. Ben de ara sıra kullanmıştım. Ama artık düzenli içiyorum neredeyse 1 haftadır. Maden suyu da tüketeceğim kramplar için iyiymiş. Tabi sade ve doğal olanından:)
Ayy bizde hazır sayılmayız teyzesiidaha çamaşır yikayacaz, ütü yapcaz beşik alcaz doğum izni bi başlasın bizde hazırlıkları tamamlicaz Eki Görüntüle 1786170 göbüş önden gitmeye başladı baya
Ay bu da bizden "Bahar"lı çiçekli göbüş olsunHava 16 dereceymis hemen bi çarşıyı pazarı turlayip gelelim biz
Sooooonnnnnn 62 gün +12yi de gördük
Eki Görüntüle 1786242
Kızlaarrr ben yaptımmm ya güzel olmuş muuu bi de bilen var mı bunlara etiket nerden yaptırabilirim?
Bi de 50-60 tane yeter mi sizce?
Eki Görüntüle 1786286
ahahah hadi yaa.. ben cok nazlaniyorum yaaa.. cocuk herseyime kosturuyor vallahi. ama acikcasi daha kendi bakimim icin bir sey yaptirmadim. o simdilik canim cekti sunu almak lazim, temiz kiyafet kalmadi camasir yikamak lazim tarzinda ki nazlar... bir de gecen gun kolum cok yoruldu diye sacima fon cekti.Selam Canim benim normaldi ilki inan 1 saat sonra makyajimida yaptim wc yede gittim banyomuda yaptim birazda kisi den kkisiye degisio ben ole nazli olamadim hic ne hamileligim de nede dogumdan sonra bizim eslerin yabanci olmasi buyuk avantaj bana Cok yardimi oluo ama dedigim gibi hic naz yapmayi beceremiorum
ay ablam benim sezeryan oldugunda biz kapiya kadar goturup birakiyorduk sonra cikip kapiyi kapatiyorduk. yurumesine yardimci olduk hep de tabi bilemem ben benim arkamdan kocasi ne yapti nasil yardim etti.Sezeryan olursak kesin yapamayız da normal olursa yapabilirz belki
Hadi bakıym tatlım bende merakla bekliyorum banada öyle geliyor nisan sonu gelir bizim minişlerBana öyle geliyo ki nisan sonu olur ikimizinde bakalım tahminim çıkacak miaramızda 1 güncük var zaten
Ben hiç kesemem tırnaklarımi valla yalan olmasın ben evlenmeden önce de ablam keserdi geçen kendim kestim eşim çok şaşırdı vay diyo becermişsin ben yapamıyorum bi türlüay çok hoşmuş eşinin kıymetini bil içiniz cız edecek ama baş parmağımın tırnağını vurdum birazı kalktı adama orayı bile kestiremedim beceremedibana destek oldu da öyle ben kestim bel fıtığımla bir de kilo çok eğilemiyorum artık ağda da benim canım çok yanmadı valla hareket edemediğim için zorlandım ben
Canım benimde bazen çok hızlı hareket ediyor korkutuyo beni.bişeymi oldu acaba diye düşünüyorum bende.acı olarakta karnımın alt tarafı 2 gündür ben dokununcada acıyor ama normal heralde.kullandığım bi uygulamada rahim büyüdüğü için ve kaslar gerildiği için acıma hissedebilirsiniz yazıyordu.sertleşme çok olmuyor.şikayetin fazlaysa doktoruna danış istersen belki magnezyum desteği alman gerekiyordur?Ya kizlar yardimci olurmusunuzdun geceden belli oglusum hep tekme atiyo ve kendini geriyo , cok hareketli bugun hic durmadi buda beni korkutuyo,neden birden bire boyle hareketlendi... bide her gerdiginde canim cok aciyo ve alt kisim sertlesiyo, bende anlamadim acaba tekmelerimk acitiyo yoksa sanci mi bu acaba erken dogum falanmi olcak diye korkuyom... boyle olan yada bi bilgisi olan varmi lutfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?