2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Al bizden de o kadar Çınar da hicrikknca kiziyo tekmeler geliyo geçene kadar iyi teyzesi paşa .. Ama arada su geldi bebeğin değil bi de lavabodan sonra oluyo idrar kesesi mi sıkıntılı anlamadim hastaneye de yattık ama suyumuz iyi suyu değil diyolar iyi yapmışlar sana iyi bakmışlar

Neden zor ağda canım çok mu acitti brn de bayadir gitmiyorumkkorkuyorum ya

neeee?? dogumdan sonra ilk banyomuzu da kendimiz yapamicaz?

Selam Canim benim normaldi ilki inan 1 saat sonra makyajimida yaptim wc yede gittim banyomuda yaptim birazda kisi den kkisiye degisio ben ole nazli olamadim hic ne hamileligim de nede dogumdan sonra bizim eslerin yabanci olmasi buyuk avantaj bana Cok yardimi oluo ama dedigim gibi hic naz yapmayi beceremiorum

Duzenli icince inşallah iyi gelir canim bende 1 haftadir duzenli iciyorum rahatim
Maden suyu tuketebiliyorsan be güzel ben icemiyorum maden suyunu

Ay bu da bizden "Bahar"lı çiçekli göbüş olsun Hava 16 dereceymis hemen bi çarşıyı pazarı turlayip gelelim biz
Sooooonnnnnn 62 gün +12yi de gördük
Eki Görüntüle 1786242

Bir güzel gobis daha ela baharimda pek güzel buyumus anneside baharin gelisi güzel bir sekilde karsilamis maşallah her ikinizede bitanem

Kızlaarrr ben yaptımmm ya güzel olmuş muuu bi de bilen var mı bunlara etiket nerden yaptırabilirim?
Bi de 50-60 tane yeter mi sizce?
Eki Görüntüle 1786286

Çok güzel olmus canim ellerine Saglik guzel gunlerde dagitmak nasip olsun. Ben 50 tane kolanya sisesi yapacagim. 80 tanede kelebek magneti yaptim keceden o biraz fazla oldu sankim ama elimizde kece cok olunca yaptik. Keceler icin sade bir etiket ciktisi alip zimbalayacagim tullere ama kolanyalar icin avatarimdakini matbaacidan cikti alacagiz bos halde netten bulup yazisini paintte biz yaptik nasil birsey istedigine karar verip netten bakabilirsin canim

Arkadaşlar merhaba ben de mayıs annelerindenim ama buraya isim yazdırmadım benim bilgili ve tecrübeli arkadaşlara sorum olacaktı. 27. haftamdayım idrar tahlilinde 2+ protein çıktı bu durumda olan var mı veya yaşayan benim ilk gebeliim.

ahahah hadi yaa.. ben cok nazlaniyorum yaaa.. cocuk herseyime kosturuyor vallahi. ama acikcasi daha kendi bakimim icin bir sey yaptirmadim. o simdilik canim cekti sunu almak lazim, temiz kiyafet kalmadi camasir yikamak lazim tarzinda ki nazlar... bir de gecen gun kolum cok yoruldu diye sacima fon cekti. papaza dondum gerci ama olsun yine de cok hosuma gitti.

insallah ben de hemen kalkarim senin gibi yaa.. ben hoslanmam oyle pek birileri benimle banyoya girsin. pissem kendi kendimi temizlemek isterim :) bu kadar senedir beraberiz daha ben banyodayken kapiyi tiklatmisligi yoktur kocamin. ben de onun icin oyle.

Sezeryan olursak kesin yapamayız da normal olursa yapabilirz belki
ay ablam benim sezeryan oldugunda biz kapiya kadar goturup birakiyorduk sonra cikip kapiyi kapatiyorduk. yurumesine yardimci olduk hep de tabi bilemem ben benim arkamdan kocasi ne yapti nasil yardim etti.

ama her tarafim kanli, amniyotik sivili, hatta ilacli bilmem neli.. iyyy dusunemedim kocam beni oyle gorsun. ben isin bu yanini hic dusunmemisim yaaaaa

Ben hiç kesemem tırnaklarımi valla yalan olmasın ben evlenmeden önce de ablam keserdi geçen kendim kestim eşim çok şaşırdı vay diyo becermişsin ben yapamıyorum bi türlü
Ayy canım dikkat et tırnak acısı da biseye benzemiyo
Ben gittiğimde çok canım.yanıyordu hamilelik bilmiyorum normalde yaptırdığımda gık demeyen ben kadının elini bile tuttum yapma diye çığlık attım hatta

Canım benimde bazen çok hızlı hareket ediyor korkutuyo beni.bişeymi oldu acaba diye düşünüyorum bende.acı olarakta karnımın alt tarafı 2 gündür ben dokununcada acıyor ama normal heralde.kullandığım bi uygulamada rahim büyüdüğü için ve kaslar gerildiği için acıma hissedebilirsiniz yazıyordu.sertleşme çok olmuyor.şikayetin fazlaysa doktoruna danış istersen belki magnezyum desteği alman gerekiyordur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…