2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Iyi akşamlar nasilsiniz? Kızlar bu sabah yataktan çok zor kalktim karnimmi kasiklarimmi desem agriyomu geriliyomu desem sertlikmi var bebek bi yerde toplandimi desem cozemedim tuhaf bi gündü işte esimde sağolsun herşeye normal diyo aslında haklı kendimizi dinlememek gerekiyor ctesi kontrolumuz var bir aydır görmüyorum kuzumu bakalim nasil buyumusmu.

Aslında eşin haklı canım sonuçta kolay hamilelik yok yaşadığımız sıkıntıların büyük çoğunluğu normaldir. Ben artık gece oksun istemiyorum uykudan zevk almaz oldum sürekli ağrılarla uyanıyorum ama minik prenseslerimiz için katlanacagiz işte.
Az kalmış kontrole canım biraz daha sabret sonra 1 ay beklemeyeceksin artık biz 15 günde bire düşürdük artik

Hadi ya bana da hep zayıfmışsın gibi geliyordu canimbence de cok degildir kuzum

Yok canim ya belki cok kilom yoktu ama toplu birisi idim 56 kilodan hicbirsey yokken 47 kiloya dustum ve 7 senedir felanda en fazla 50 kiloyu gordum ondan garip geliyor eski hallerim gibiyim ama kizim icin herseye deger

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için... İlk doktorum gerek yok şeker yüklemesine iyi herşey dedi bu doktor hayır yapılacak dedi sonuç bu oldu kafam karıştı yani ilkini dinlesem hiç umursamayacaktık

Anladım haklısın canım hayırlısı olsun düğünün gibi buda istediğin gibi olur inşallah.

Olsun canim
Bikereden bisey olmaz

Yok canim ya belki cok kilom yoktu ama toplu birisi idim 56 kilodan hicbirsey yokken 47 kiloya dustum ve 7 senedir felanda en fazla 50 kiloyu gordum ondan garip geliyor eski hallerim gibiyim ama kizim icin herseye deger
Güzel kızlarımıza her sey feda olsun vücudumuz bilehiç cekmedigim sıkintılar,agrilar çekiyorum, vücudum deforme oluyor garip garip huylarım ortaya çıkıyor ama her seye değer

Güzel kızlarımıza her sey feda olsun vücudumuz bilehiç cekmedigim sıkintılar,agrilar çekiyorum, vücudum deforme oluyor garip garip huylarım ortaya çıkıyor ama her seye değer

Aynen öyle canim benim annelik demekki böyle birseymis hamile kaldigimdan beri annemin kiymetini daha iyi anladim

Haklısın canım bende öyle yapiyorum çok dinlemiyorum kendimi buyuyorlar dün fındık kadarlardi şimdi kocaman oldular maşallah kolay değil bi can buyuyor icimizde. Bu arada çok tatlı olmuşsunuz ana kız :) bende bugün taç malzemeleri aldim kendim yapcam isim fonları yazıyorum word den eşim yarin çıkarsın kalıp yapcam keceden kizimada aynısı bant yapcam ama beyaz yada pembe bant bulamadim 15gun sonra eminonune gidicem ordan alirim magnet parçalarınıda alıp yapcam o zamana kadar bunlarla vakit geciriyorum :)

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için... İlk doktorum gerek yok şeker yüklemesine iyi herşey dedi bu doktor hayır yapılacak dedi sonuç bu oldu kafam karıştı yani ilkini dinlesem hiç umursamayacaktık
ıyıkı yaptırmıssın cnm bende annemde seker oldugu ıcın yaptırdım bıraz arastırdım bebegımız bızım yerımızede pankreası calısıyormus yavrum dogdugunda uyumsuzluk yasıyormus dengede olması gerekıyor yanı

Teşekkürler tatlım ne güzel kendini oyalayacak biseylerle ugrasinca zaman da cabuk geciyor moral de yüksek oluyor. Dedigin gibi daha dün ultrasonda sadece bir nokta ve pıt pıt atan kalp vardı simdi kocaman oldular yüzlerini kapatip naz yapıyorlar
Ohhh sen de el emeği biseyler yapacaksın canim bitince mutlaka paylaş eminim cok güzel olacak

Neden zor ağda canım çok mu acitti brn de bayadir gitmiyorumkkorkuyorum ya
yok tatlım canım çok acımadı normal zamandan daha fazla değil yani ben hamilelikle ve bel fıtığla zorlandım yüz üstü dönemiyoruz bacaklar zorladı o yüzden artık 1-2 defa daha dayanıcaz bu halde

ay aynen bendede oyle vucudumuz acayıp desım gösterıyor krem surdugum halde catladı hep esım gördu kızım üzme annenı bakayım uslu dur dıye sevdı kızma herşey serbest ben razıyım dedım ama eşımınde dusunmesı mutlu ettı

Evet canım ya ne güzel senin eşin de düşünceli eslerimiz sagolsun en büyük destekcimiz bana da sürekli kilo konusunda moral vermeye çalışıyor kıyamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…