- 14 Ekim 2015
- 524
- 1.235
- 33
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.581
Hadi ya bana da hep zayıfmışsın gibi geliyordu canimHep zayif degildim bitanem bir ara bende kiloluydum ama pek alismisim kendimi zayif gormeye birden yuzum pek şiş geldi banaeşim de çok degil diyor ama fotografda gorunce kendimi ben bile sasirdim
Aslında eşin haklı canım sonuçta kolay hamilelik yok yaşadığımız sıkıntıların büyük çoğunluğu normaldir. Ben artık gece oksun istemiyorum uykudan zevk almaz oldum sürekli ağrılarla uyanıyorum ama minik prenseslerimiz için katlanacagiz işte.Iyi akşamlar nasilsiniz? Kızlar bu sabah yataktan çok zor kalktim karnimmi kasiklarimmi desem agriyomu geriliyomu desem sertlikmi var bebek bi yerde toplandimi desem cozemedim tuhaf bi gündü işte esimde sağolsun herşeye normal diyo aslında haklı kendimizi dinlememek gerekiyor ctesi kontrolumuz var bir aydır görmüyorum kuzumu bakalim nasil buyumusmu.
Hadi ya bana da hep zayıfmışsın gibi geliyordu canimbence de cok degildir kuzum
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için... İlk doktorum gerek yok şeker yüklemesine iyi herşey dedi bu doktor hayır yapılacak dedi sonuç bu oldu kafam karıştı yani ilkini dinlesem hiç umursamayacaktıkbende gecen hafta yaptırdım cnm 85 192 129 cıktı dr aradım bana gelmeden once endokrın bolumune görun dedı cuma gunu gıttım seker olcme cıhazı yazdı dıyetısyene yonlendırdı bugun 4. gunumuz dıyet yapıyoruz ve saat bası sekerımızı olcup not alıyorum cuma kontrolumuz var olcumlare göre ınsılun kulanıp kulanmıcagımıza karar verecek endokrın uzmanı bence sende sımdıden dıkkat et yedıgıne ıctıgıne
Anladım haklısın canım hayırlısı olsun düğünün gibi buda istediğin gibi olur inşallah.calisiyorum hayatim, ama dogum icin gelme sansim calismasam da olmaz.. yol cok uzun... zaten gelmem de. esim yabanci, bebegim burda dogsun isterim. biz dugunumuzu bile turkiye de yapmadik. adami getirecegim kendi dugununden hic bir sey anlamayacak. sevdiklerimiz buraya geldi. gelenler az oldu ama herkes dugunden cok tat aldi :) dogumum da oyle olsun isterim
Olsun canimağda da yüz üstü yatamıyoruz ya bacağımı alırken çok sıkıntı oldu bir de bel fıtığından dolayı benim hareketlerim çok kısıtlı oluyor o yüzden ben zorlandım belki de pedikür olayı da cidden çok sıkıntı ben de sonra çok pişman oldum ama kendim kesemiyorum ki eşim de beceremedi ah annecim olsaydı burda o yapardı kesin
Güzel kızlarımıza her sey feda olsun vücudumuz bileYok canim ya belki cok kilom yoktu ama toplu birisi idim 56 kilodan hicbirsey yokken 47 kiloya dustum ve 7 senedir felanda en fazla 50 kiloyu gordum ondan garip geliyor eski hallerim gibiyim ama kizim icin herseye deger
Güzel kızlarımıza her sey feda olsun vücudumuz bilehiç cekmedigim sıkintılar,agrilar çekiyorum, vücudum deforme oluyor garip garip huylarım ortaya çıkıyor ama her seye değer
Aslında eşin haklı canım sonuçta kolay hamilelik yok yaşadığımız sıkıntıların büyük çoğunluğu normaldir. Ben artık gece oksun istemiyorum uykudan zevk almaz oldum sürekli ağrılarla uyanıyorum ama minik prenseslerimiz için katlanacagiz işte.
Az kalmış kontrole canım biraz daha sabret sonra 1 ay beklemeyeceksin artık biz 15 günde bire düşürdük artik
ıyıkı yaptırmıssın cnm bende annemde seker oldugu ıcın yaptırdım bıraz arastırdım bebegımız bızım yerımızede pankreası calısıyormus yavrum dogdugunda uyumsuzluk yasıyormus dengede olması gerekıyor yanıTeşekkür ederim bilgi verdiğin için... İlk doktorum gerek yok şeker yüklemesine iyi herşey dedi bu doktor hayır yapılacak dedi sonuç bu oldu kafam karıştı yani ilkini dinlesem hiç umursamayacaktık
Ah hem de nasıl anladik tatlımmmmAynen öyle canim benim annelik demekki böyle birseymis hamile kaldigimdan beri annemin kiymetini daha iyi anladim
Teşekkürler tatlımHaklısın canım bende öyle yapiyorum çok dinlemiyorum kendimi buyuyorlar dün fındık kadarlardi şimdi kocaman oldular maşallah kolay değil bi can buyuyor icimizde. Bu arada çok tatlı olmuşsunuz ana kız :) bende bugün taç malzemeleri aldim kendim yapcam isim fonları yazıyorum word den eşim yarin çıkarsın kalıp yapcam keceden kizimada aynısı bant yapcam ama beyaz yada pembe bant bulamadim 15gun sonra eminonune gidicem ordan alirim magnet parçalarınıda alıp yapcam o zamana kadar bunlarla vakit geciriyorum :)
yok tatlım canım çok acımadı normal zamandan daha fazla değil yani ben hamilelikle ve bel fıtığla zorlandım yüz üstü dönemiyoruz bacaklar zorladı o yüzden artık 1-2 defa daha dayanıcaz bu haldeNeden zor ağda canım çok mu acitti brn de bayadir gitmiyorumkkorkuyorum ya
ay aynen bendede oyle vucudumuz acayıp desım gösterıyor krem surdugum halde catladı hep esım gördu kızım üzme annenı bakayım uslu dur dıye sevdı kızma herşey serbest ben razıyım dedım ama eşımınde dusunmesı mutlu ettıGüzel kızlarımıza her sey feda olsun vücudumuz bilehiç cekmedigim sıkintılar,agrilar çekiyorum, vücudum deforme oluyor garip garip huylarım ortaya çıkıyor ama her seye değer
Evet canım ya ne güzel senin eşin de düşünceli eslerimiz sagolsun en büyük destekcimiz bana da sürekli kilo konusunda moral vermeye çalışıyor kıyamam yaaay aynen bendede oyle vucudumuz acayıp desım gösterıyor krem surdugum halde catladı hep esım gördu kızım üzme annenı bakayım uslu dur dıye sevdı kızma herşey serbest ben razıyım dedım ama eşımınde dusunmesı mutlu ettı
Üzülme annesi 1 hafta daha büyümüş olarak göreceksin minik kuşuBu hafta kızımı görecektim doktorumuz yıllık izindeymiş.hafataya kaldı bizim randevubir ay oldu miniğimi görmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?