- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.541
Oyy yerim ben onları yaa hala komik geliyor bana hıçkırmalarıAl bizden de o kadarÇınar da hicrikknca kiziyo tekmeler geliyo geçene kadar iyi teyzesi paşa .. Ama arada su geldi bebeğin değil bi de lavabodan sonra oluyo idrar kesesi mi sıkıntılı anlamadim hastaneye de yattık ama suyumuz iyi suyu değil diyolar iyi yapmışlar sana iyi bakmışlar
Çok iyi yapmissin doktor değiştirmekle canımbi de paranla rezil oluyorsun 1 saat bekletmek ne demek . oyun parkı hem 3-4yaşa kadar beşik ve oyun alanı da olabiliyor vee en güzeli katlayıp kenara atabiliyor sun mobilya da kaldırma durumu olmuyo ya mantıklı olan o gibi geldi .. Ohh alışverişler de yapılmış daha ne güle güle giysin muhsin tuna.
Ay heyecan yaptım anlatırsınız artık şöyle oldu böyle olduHadi bakıym tatlım bende merakla bekliyorum banada öyle geliyor nisan sonu gelir bizim minişler
Merhaba canımArkadaşlar merhaba ben de mayıs annelerindenim ama buraya isim yazdırmadım benim bilgili ve tecrübeli arkadaşlara sorum olacaktı. 27. haftamdayım idrar tahlilinde 2+ protein çıktı bu durumda olan var mı veya yaşayan benim ilk gebeliim.
Ya canim tsk ederim ama daha doktor konttolumede 20 gun var , ben yarinda boyle devam ederse arayip erken gitcem.... ilk defa bugun basladi, hep korkuyorum zaten erken dogcak diye , bi 36. Haftalarida gorurum insallahCanım benimde bazen çok hızlı hareket ediyor korkutuyo beni.bişeymi oldu acaba diye düşünüyorum bende.acı olarakta karnımın alt tarafı 2 gündür ben dokununcada acıyor ama normal heralde.kullandığım bi uygulamada rahim büyüdüğü için ve kaslar gerildiği için acıma hissedebilirsiniz yazıyordu.sertleşme çok olmuyor.şikayetin fazlaysa doktoruna danış istersen belki magnezyum desteği alman gerekiyordur?
Canım şimdi okudum ama bazen benimkide çok hareketli oluyo çok canım yaniyo ama kendini kötü hissediyorsan bence çünkü kendi yavrunun hareketlerini sen daha iyi bilirsin doktorunu ara bi danış istersenNeden kimse cevap vermiyo
Ölçtün mu canım tansiyonunu peki baş donmen ondan olabilir mide bulantısı yapar mi bilmiyorum ama bi ölç belki de yorgunluktan olmuşturBenm bu sabah basim cok dondu ve midem cok bulandi acaba tansiyonla alakasi var m
Ben hissediyorum canım afedersin sanki ayağını çıkarıcak gibi oluyo aşağıdan diyorum oğlum ne yapıyorsun dur içerideYa kızlar yaklaştıkça herseyden korkar oldum şimdide bacak aramda kasigimin alti mi diyim pelvik bölgesi mi deniyo orada tekme hissediyorum hani mesane de hissettiğimiz gibi ama orda hissettim birkaç defa erken doğumla bi ilgisi var mıdır
Ama canım vajinamda ya da idrar yerinde değil bacak aramda tam seninde öyle miBen hissediyorum canım afedersin sanki ayağını çıkarıcak gibi oluyo aşağıdan diyorum oğlum ne yapıyorsun dur içeride
Evet canım aynı çıkıcak gibi oluyo benimde sanki ayağı istersen bi doktora sor hic sormadım ben bayadır kendi doktoruma gitmedimAma canım vajinamda ya da idrar yerinde değil bacak aramda tam seninde öyle mi
Canım aynı durumu ben de yaşadım çok aşağıda hissediyorum hareketlerini pazartesi doktordaydım sordum vajinaya doğru baskı yapması normal büyüdüğü için dedi bana ama için rahat edecekse doktorunu bir ara istersen. Zaman yaklaştıkça korkuyoruz tecrubeli anneler daha tahattır eminimYa kızlar yaklaştıkça herseyden korkar oldum şimdide bacak aramda kasigimin alti mi diyim pelvik bölgesi mi deniyo orada tekme hissediyorum hani mesane de hissettiğimiz gibi ama orda hissettim birkaç defa erken doğumla bi ilgisi var mıdır
Canim vajinamda değil işte ben anlatamadım bacak aramda gibi vajinada ki normal bu daha farklı gibi bakalım yarın gidicem umarım sorun yoktuCanım aynı durumu ben de yaşadım çok aşağıda hissediyorum hareketlerini pazartesi doktordaydım sordum vajinaya doğru baskı yapması normal büyüdüğü için dedi bana ama için rahat edecekse doktorunu bir ara istersen. Zaman yaklaştıkça korkuyoruz tecrubeli anneler daha tahattır eminim
Bakalim yarın gebelik okulu için gidicem bide ultrason a giriyim en iyisiEvet canım aynı çıkıcak gibi oluyo benimde sanki ayağı istersen bi doktora sor hic sormadım ben bayadır kendi doktoruma gitmedim
Canım aynı korkular bendede var;(Ya kızlar yaklaştıkça herseyden korkar oldum şimdide bacak aramda kasigimin alti mi diyim pelvik bölgesi mi deniyo orada tekme hissediyorum hani mesane de hissettiğimiz gibi ama orda hissettim birkaç defa erken doğumla bi ilgisi var mıdır
Bak o kadar detaylı bende dusunmemistimay ablam benim sezeryan oldugunda biz kapiya kadar goturup birakiyorduk sonra cikip kapiyi kapatiyorduk. yurumesine yardimci olduk hep de tabi bilemem ben benim arkamdan kocasi ne yapti nasil yardim etti.
ama her tarafim kanli, amniyotik sivili, hatta ilacli bilmem neli.. iyyy dusunemedim kocam beni oyle gorsun. ben isin bu yanini hic dusunmemisim yaaaaa
Ay teşekkürler canım
aman dagina gore kar yagarmis.. hallederiz bir sekildeeeeeeeee...Bak o kadar detaylı bende dusunmemistimamniyotik sıvı kan filan Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?