2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oyy yerim ben onları yaa hala komik geliyor bana hıçkırmalarıtatlım demekki çınar fazla baskı yapıyo idrar kaçırması gibi bişeymi oluyo acaba senin.çok şükür suyu değil önemli olan o..benimde 3 kere falan ayağa kalktığım an acayip bi baskı oldu canım yandı idrar yapana kadarda geçmedi yapınca düzeldi baskıdan oluyo heralde ya büyüdüler iyice

Aynen bende beni dinleyen, birine gidiyom inş. Memnun kalırım. Aaa güzelmiş o zaman bendd bebeği yanımdan ayıracağım zamn nerede yatırsam diyodum, park yatak aklımda bulunsun. Yavrusunla güle güle kullanın. şükür ablamla gittik aldık ama daha bi ton eksik var. Tamamlıyoruz inş

Merhaba canım
Burdaki arkadaşlardan protein kaçağı olan hatırlamıyorum hiç ama olan varsa paylaşırlar tecrübelerini.benim bildiğim kadarıyla bu durumda sık takip edilmen ve beraberinde tansiyon takibide yapman gerekiyor.takip altında olduğun sürece sorun yaşamazsın inşallah doktorunla görüş bi an önce bence.geçmiş olsun.

Ya canim tsk ederim ama daha doktor konttolumede 20 gun var , ben yarinda boyle devam ederse arayip erken gitcem.... ilk defa bugun basladi, hep korkuyorum zaten erken dogcak diye , bi 36. Haftalarida gorurum insallah

Ya kızlar yaklaştıkça herseyden korkar oldum şimdide bacak aramda kasigimin alti mi diyim pelvik bölgesi mi deniyo orada tekme hissediyorum hani mesane de hissettiğimiz gibi ama orda hissettim birkaç defa erken doğumla bi ilgisi var mıdır

Ben hissediyorum canım afedersin sanki ayağını çıkarıcak gibi oluyo aşağıdan diyorum oğlum ne yapıyorsun dur içeride

İyi akşamlar kızlar ben hala çoklu alıntı yapamıyorum yaa
pambix cananarya sağolun kızlar

NicksizYumurta Pamukprncess sizinde göbüşler süper kızlar hamile dediğin öyle olur ztn

rumigul aras olabilir canım

miranda_1986 canım şimdiden bunları düşünme ben akşam 19.50 de oğlumu doğurdum, ertesi gün hastanede duşa girdim. Sezaryende bant yapıştırıyolar ztn su geçirmez.

Bu arada ağdayı ben de yaptırıyorum ilk hamileliğimde de hep yatırrdım bi sorun olmadı. Sadece hijyen açısından dikkat etmek gerekir.
Ben manikürde yaptırıyorum ama kendi setimle tabi ki dr um o şekilde bi sorun olmaz dedi.

Canım aynı durumu ben de yaşadım çok aşağıda hissediyorum hareketlerini pazartesi doktordaydım sordum vajinaya doğru baskı yapması normal büyüdüğü için dedi bana ama için rahat edecekse doktorunu bir ara istersen. Zaman yaklaştıkça korkuyoruz tecrubeli anneler daha tahattır eminim

Canim vajinamda değil işte ben anlatamadım bacak aramda gibi vajinada ki normal bu daha farklı gibi bakalım yarın gidicem umarım sorun yoktu

Canım aynı korkular bendede var;(
Dediğin gibi tekmeleri ben oturunca özelliklede klozette oturunca oralarda hissediyorum ama sonra dikkat ettim yukarılarada vuruyo rahatladım o zman.takip et bakalım hep aşağıdamı.ben öyle rahattlattım kendimi.

Bak o kadar detaylı bende dusunmemistim amniyotik sıvı kan filan Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…