2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar dün serviks ölçümü yapıldı bana 3 cm çıktı , doktorum 2.5 altı için erken doğum riski diyoruz seninki normal dedi ama 28 haftalıkken 3 cm bulunan bazı gebelere progesteron takviyesi verildiğini okudum nette sizlerin ölçümleri kaç haftada nasıldı ?

Günaydın kızlar
Bu şeker yüklemesi ve detaylı uktrasondan sonra doğuma kadar önemli bir tahlil test bşi yoktu di mi
Benim hamilelik öncesi Demir eksikliğim vardı hala devam ediyo canım o yüzden düzenli kan testi yaptırıom bildiğim kadarıyla onun dışında da yapılması gereken bişey yok zaten 28. haftadan sonra doktor inişe geçtik artık hiç gelmesen de sağlıkla doğar hanfendi diyor

Gecmis olsun canım

serviks ölçümü ne ki yaa bana öyle bişi yapılmadı

Canım yaa karabiber bal karışımı denesen .. Geçmiş olsun ama bi araştır çocuğa yediren var miymis diye

Çok çok geçmiş olsun canım.Allah tez vakitte şifa versin inşaallah

Kızlarrrrr üç hafta sonra doktora gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 35. hafta ayrılmayı planlıyorum doktor doğum tarihi olarak 8 Mayıs dedi bu nedenle 8 Nisan tarihinde yani bir ay önceden izine ayrılmış olacağım iple çekiyorummmm işe gidip gelmekten çok sıkıldımmmmm

ben de aynı durumdayım kuzummmm aynı kaderi yaşıoz galiba çalışmak hamile iken çok zorluyor beniiii
12 martta randevum var çalışbilir raporu verirse dayanabildiğim kadar dayanıcam inşallah benim de muhtemel tarih 13 mayıs .. Ne iş yapıosun kuzumm

Ben İstanbul kartal'da bir matbaaciya sordum canim herseyini siz ayarlayin biz cikaririz dedi benimkide yapiskanli olacak musait oldugumda gidip verecegim bakalim inşallah istedigim gibi hallederler sen bir sor birkac yere biz nereye sorsak bizi ilk gittigimiz yere yonlendirdiler

Çok gecmis olsun canim biran önce sagligina kavusur inşallah annen

Amin canim ve cok gecmis olsun. Turpla bal yada limonla bal yapsan iyi gelmez mi ki annem kardesime kucukkken hep öyle yapardi oksurugu oldugunda inşallah hemencik iyilesir annesi

Merhaba canım ilk gebeliğimde çalışmıyordum ve çok rahattım bunda yolumda çok uzun bu yüzden kış hamileliği de olması nedeni ile çok zorlandım iple çekiyorum izne ayrılacağım günü ben eğitim organizasyon planlama yapıyorum oldukça yoğunum yani

Kızlar merhaba, hamilelik takibinde bakın neler yazıyor. Tabi bu benim haftamda olanlar için geçerli. Birçok yazan şeyi yaşıyoruz resmen.

Bu dönemde uyku problemi çekebilirsiniz ve bu tip günlerde kendinizi biraz daha yorgun hissedebilirsiniz. Kendinizi normal halinizden daha sakar hissedebilirsiniz, bu da çok normal. Sadece ağırlaşmadınız, aynı zamanda vücudunuzun ağırlık merkezi de değişti. Bunların yanında, hormonel değişiklikler sayesinde, bağlarınız gevşedi ve dolayısıyla eklemleriniz daha gevşek duruma geldi. Bu durum dengenizde ufak bozukluklara sebep olabilir. Ayrıca bağlarınızdaki bu rahatlama, ayaklarınızda genişlemeye sebep olabilir dolayısıyla bu dönemde daha büyük numaralı ayakkabılara ihtiyaç duyabilirsiniz.

Hamilelikten önce ruh halinizin değişken olduğunu hatırlıyor musunuz? Hormonel değişiklikler ve rahatsızlık veren belirtiler, duygularınızın inişli çıkışlı olmasına neden olabilir. Çocuğunuzun nasıl görüneceğini merak etmeniz ya da iyi bir anne olabilecek miyim? diye endişelenmeniz gayet normal. Fakat bu düşünceler sizi bunalıma sokuyorsa, sarsıyorsa, aşırı hassas olduysanız ya da çok telaşlıysanız mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Bu dönemde her 10 kadından 1 tanesi depresyona giriyor. Eğer sık sık sinirleniyor ve birçok konu hakkında endişe duyuyorsanız da mutlaka doktorunuzu bilgilendirmelisiniz.

merhaba, benim sat 6 mayıs ama sezeryan olduğundan ve bebeğim bir hafta önden gittiğinden nisanın son haftası alırız dedi doktorum. ben de 11 martta çalışabilir kağıdı alıp 35. hafta mayıs sonu izne çıkmayı planlıyorum başkaca bir aksilik olmazsa. benim gece çok fazla reflüm olduğundan oturarak uymaya çalışıyorum. o zamanda belim karnım ağrıyor. sabah çok yorgun oluyorum. o yorgunlukla işe gelmek işkence olmaya başladı. oğlum da 7 yaşında ilgi bekliyor "anne sen hep yorgunsun, sıkıldım artık" diyor. şu son aylar çabucak geçse de hayat bir rayına otursa diye bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…