- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.621
geçmiş olsun tatlımgünaydın herkese
bugün canm biraz sıkkın.. annem anjio olacak ve ben yerime hala birinin bulunamamasından dolayı izin alamadım
ablam yanında oldugu için içim rahat .. daha öncede olmustu kısa bi işlem ama yanında olmak isterdim anneciğimin
Benim hamilelik öncesi Demir eksikliğim vardı hala devam ediyo canım o yüzden düzenli kan testi yaptırıom bildiğim kadarıyla onun dışında da yapılması gereken bişey yok zaten 28. haftadan sonra doktor inişe geçtik artık hiç gelmesen de sağlıkla doğar hanfendi diyorGünaydın kızlar
Bu şeker yüklemesi ve detaylı uktrasondan sonra doğuma kadar önemli bir tahlil test bşi yoktu di mi
Gecmis olsun canımgünaydın herkese
bugün canm biraz sıkkın.. annem anjio olacak ve ben yerime hala birinin bulunamamasından dolayı izin alamadım
ablam yanında oldugu için içim rahat .. daha öncede olmustu kısa bi işlem ama yanında olmak isterdim anneciğimin
serviks ölçümü ne ki yaa bana öyle bişi yapılmadıkızlar dün serviks ölçümü yapıldı bana 3 cm çıktı , doktorum 2.5 altı için erken doğum riski diyoruz seninki normal dedi ama 28 haftalıkken 3 cm bulunan bazı gebelere progesteron takviyesi verildiğini okudum nette sizlerin ölçümleri kaç haftada nasıldı ?
günaydın herkese
Canım yaa karabiber bal karışımı denesen .. Geçmiş olsun ama bi araştır çocuğa yediren var miymis diyeKızlar herkese günaydın.bizde kahvaltı yaptık tvye bakıyoruz.kızımda astım olduğu için çok öksürüyo bikaç gündürçok moralim bozuk.kuzum gece öksürmekten uyuyamıyo.sabah öksürerek uyanıyo allahım hastanede çocukları yatan annelere babalara yardım etsin o minşklere şifa versin.allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın.
rahim ağzının uzunluğuna bakılıyor, kısalma erken doğum riski vs var mı diyeserviks ölçümü ne ki yaa bana öyle bişi yapılmadı
Günaydın kızlar
Hapşuruklu, burun akıntılı bir günden merhaba sizeee
belki bakmıştır doktorum söylememiştir bi risk yoksa çünkü çok pimpirikliyim bıktırıyorum doktoru bzı şeyleri söylemio özgecimm herşey yolunda diorahim ağzının uzunluğuna bakılıyor, kısalma erken doğum riski vs var mı diye
Çok çok geçmiş olsun canım.Allah tez vakitte şifa versin inşaallahgünaydın herkese
belki bakmıştır doktorum söylememiştir bi risk yoksa çünkü çok pimpirikliyim bıktırıyorum doktoru bzı şeyleri söylemio özgecimm herşey yolunda dio
ben de aynı durumdayım kuzummmm aynı kaderi yaşıoz galiba çalışmak hamile iken çok zorluyor beniiiiKızlarrrrr üç hafta sonra doktora gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 35. hafta ayrılmayı planlıyorum doktor doğum tarihi olarak 8 Mayıs dedi bu nedenle 8 Nisan tarihinde yani bir ay önceden izine ayrılmış olacağım iple çekiyorummmm işe gidip gelmekten çok sıkıldımmmmm
Ya aynen öyle boş buldum da normal bütün matbaacılar çıkarır mı acaba bu şekilde? Bi de çikolata yaptırıcam ben de onun üzerine de yapıştırmak için aynı etiketten yapışkanlı bastırmak istiyorum. Senin dediğin matbaacı nerde?
günaydın herkese
Kızlar herkese günaydın.bizde kahvaltı yaptık tvye bakıyoruz.kızımda astım olduğu için çok öksürüyo bikaç gündürçok moralim bozuk.kuzum gece öksürmekten uyuyamıyo.sabah öksürerek uyanıyo allahım hastanede çocukları yatan annelere babalara yardım etsin o minşklere şifa versin.allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın.
ayy evet hepimiz için huzurlu ağrısız sızısız gün olsun kuzummmmGünaydin güzel anneler ve tatlis bebişler.Güzel ve huzurlu birgün hepimizin olsun.
ben de aynı durumdayım kuzummmm aynı kaderi yaşıoz galiba çalışmak hamile iken çok zorluyor beniiii
12 martta randevum var çalışbilir raporu verirse dayanabildiğim kadar dayanıcam inşallah benim de muhtemel tarih 13 mayıs .. Ne iş yapıosun kuzumm
merhaba, benim sat 6 mayıs ama sezeryan olduğundan ve bebeğim bir hafta önden gittiğinden nisanın son haftası alırız dedi doktorum. ben de 11 martta çalışabilir kağıdı alıp 35. hafta mayıs sonu izne çıkmayı planlıyorum başkaca bir aksilik olmazsa. benim gece çok fazla reflüm olduğundan oturarak uymaya çalışıyorum. o zamanda belim karnım ağrıyor. sabah çok yorgun oluyorum. o yorgunlukla işe gelmek işkence olmaya başladı. oğlum da 7 yaşında ilgi bekliyor "anne sen hep yorgunsun, sıkıldım artık" diyor. şu son aylar çabucak geçse de hayat bir rayına otursa diye bekliyorum...Merhaba canım ilk gebeliğimde çalışmıyordum ve çok rahattım bunda yolumda çok uzun bu yüzden kış hamileliği de olması nedeni ile çok zorlandım iple çekiyorum izne ayrılacağım günü ben eğitim organizasyon planlama yapıyorum oldukça yoğunum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?