- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.641
kıyamam sana yaa ikisi arasındaki farkı çok iyi bili,yorsundur sen o zaman :) ben inanıulmaz zorlanıyorum. ya şöyle bişey var fiziken yoruluyorsun o ayrı psikolojik olarak da yorulunca gerçekten akşama konuşcak halim olmuyor 9 da uyuyorum bazen :) Eşimi göremiyorum diyebilirim yani... Stresten erkenden doğurcam die korkuommmmMerhaba canım ilk gebeliğimde çalışmıyordum ve çok rahattım bunda yolumda çok uzun bu yüzden kış hamileliği de olması nedeni ile çok zorlandım iple çekiyorum izne ayrılacağım günü ben eğitim organizasyon planlama yapıyorum oldukça yoğunum yani
benim de bebeğim 10 gün önde ama sezeryan mı normal mi belli deil acaba benim de önce alınabilir mi çünkü çok kilo aldım muhtemelen sezeryan olurummerhaba, benim sat 6 mayıs ama sezeryan olduğundan ve bebeğim bir hafta önden gittiğinden nisanın son haftası alırız dedi doktorum. ben de 11 martta çalışabilir kağıdı alıp 35. hafta mayıs sonu izne çıkmayı planlıyorum başkaca bir aksilik olmazsa. benim gece çok fazla reflüm olduğundan oturarak uymaya çalışıyorum. o zamanda belim karnım ağrıyor. sabah çok yorgun oluyorum. o yorgunlukla işe gelmek işkence olmaya başladı. oğlum da 7 yaşında ilgi bekliyor "anne sen hep yorgunsun, sıkıldım artık" diyor. şu son aylar çabucak geçse de hayat bir rayına otursa diye bekliyorum...
ben o uyuşmaları normal diye biliyorum kuzum benim de nadirde olsa zaman zaman oluyor doktoruma da burnum aksa sorarım bişey söylemedi banaslm kızlar ne güzel çalışabilir raporu almalar konuşuluyor derken bir hesapladım evet bende iki hafta sonra o raporu almalıyım, zaman ne çabuk geçmiş. daha dün gibi cinsiyetleri ne olacak sohbetleri yapılıyordu. bu arada kızlar benim hala parmaklarımda karıncalanma-uyuşma devam ediyor. geçen hafta uyuşmazlık iğnesi için gittiğimde kendi doktorum yoktu asistanı vardı iğneyi o yaptığı için ona sordum oda bana hocamın görüşü olmadan ben sana sorun yok veya sorun var diyemem dedi, çıldırttı beni. sizlerde de parmaklarda uyuşma varmı.
Canım ben aldım. Çok rahatlcw da var mı öyle gecelik canım yaaa, bi bakayım hemen.
merhaba, benim sat 6 mayıs ama sezeryan olduğundan ve bebeğim bir hafta önden gittiğinden nisanın son haftası alırız dedi doktorum. ben de 11 martta çalışabilir kağıdı alıp 35. hafta mayıs sonu izne çıkmayı planlıyorum başkaca bir aksilik olmazsa. benim gece çok fazla reflüm olduğundan oturarak uymaya çalışıyorum. o zamanda belim karnım ağrıyor. sabah çok yorgun oluyorum. o yorgunlukla işe gelmek işkence olmaya başladı. oğlum da 7 yaşında ilgi bekliyor "anne sen hep yorgunsun, sıkıldım artık" diyor. şu son aylar çabucak geçse de hayat bir rayına otursa diye bekliyorum...
güle güle kullan kuzummmm çok tatlılarmışCanım ben aldım. Çok rahat
kıyamam sana yaa ikisi arasındaki farkı çok iyi bili,yorsundur sen o zaman :) ben inanıulmaz zorlanıyorum. ya şöyle bişey var fiziken yoruluyorsun o ayrı psikolojik olarak da yorulunca gerçekten akşama konuşcak halim olmuyor 9 da uyuyorum bazen :) Eşimi göremiyorum diyebilirim yani... Stresten erkenden doğurcam die korkuommmm
benim de bacaklarım dolmuşun koltuklarının arasına sığmıyor kızlarAyy canım sorma yaa bnmde oğlum 8 yaşında 2. sınıfa gidiyor ben son 3 hafta falan evde kalmayacağım bir de beni düşün ev ile iş arası çok uzak olduğundan zorlanmamak için ablamda kalıcam ççok zor olacak biliyorum ama gidip gelmek iyicene zorlaştı önümüzdeki haftayıda atlatayım artık ablamda kalıp hafta sonları eve gidicem
Geçmiş olsum canım dikkat et kendine inşallah kısa sürede atlatırsınGünaydın kızlar
Hapşuruklu, burun akıntılı bir günden merhaba sizeee
Ayy teyzeniz erkenciydiAyy güzel teyzemiz de erkenci keşke beraberce oturabilsekbizde babayı yolladik kahvaltı yapmadık kan ilacını aldık AC karına beklemedeyiz belki kahvaltı vicdana gelir kendi kendine hazırlanır diye bebiş oynuyo annesi fox TV izliyo hamilelikte haberleri izlemek de stres veriyo ama güneşlenin bakalım güzeller bizde hava kapalı okuyunca geldim perde açtım ama yok
Canım gecmis olsun Allah annecigine acil şifalar versingünaydın herkese
bugün canm biraz sıkkın.. annem anjio olacak ve ben yerime hala birinin bulunamamasından dolayı izin alamadım
ablam yanında oldugu için içim rahat .. daha öncede olmustu kısa bi işlem ama yanında olmak isterdim anneciğimin
Oyy kıyamam ama yaa minicik yavrular öksürünce sanki benim cigerlerim acıyorKızlar herkese günaydın.bizde kahvaltı yaptık tvye bakıyoruz.kızımda astım olduğu için çok öksürüyo bikaç gündürçok moralim bozuk.kuzum gece öksürmekten uyuyamıyo.sabah öksürerek uyanıyo allahım hastanede çocukları yatan annelere babalara yardım etsin o minşklere şifa versin.allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın.
Ah canım kelin ilacı olsa.... doktoruna söyledin mi ben Gaviscon şurup iciyorum o biraz rahatlatiyor ama bazen de ne yaparsam yapayim gecmiyor. Burda arkadaslar soğuk süt öneriyorlar birkac yudum. Ben icemedigim icin denemedim sen bi dene istersenKızlar günaydınnnn bana yardım edin lütfen dün geceden beri midem yanıyooo galiba hamilelik reflüsne tutuldummmmm
benim de bebeğim 10 gün önde ama sezeryan mı normal mi belli deil acaba benim de önce alınabilir mi çünkü çok kilo aldım muhtemelen sezeryan olurumeğer önce alınacak olursa 20 nisan normal izne ayrılma tarihim daha önce ayrılmam lazım zaten dayanabilir miyim 37ye kadar bilmiyorum...Çünkü bel fıtığım var ve bankacıyım hep oturuyorum çok zorluyor beni
Geçmiş olsum canım dikkat et kendine inşallah kısa sürede atlatırsın
Ayy teyzeniz erkenciydiama güneş öyle güzel mayıştırdı ki bizi ohhh tv karşısında uyuyakaldık uyandigimda elektrikler kesilmisti makinede de camasir vardı hepsi kırışacak simdi
Hava da yağmur havasina dönecek sanırım güneş sefamiz bu kadardi tatlım
Canım gecmis olsun Allah annecigine acil şifalar versin
Oyy kıyamam ama yaa minicik yavrular öksürünce sanki benim cigerlerim acıyorgecmis olsun canim benim inşallah cabucak iyilesir minigimiz
Ah canım kelin ilacı olsa.... doktoruna söyledin mi ben Gaviscon şurup iciyorum o biraz rahatlatiyor ama bazen de ne yaparsam yapayim gecmiyor. Burda arkadaslar soğuk süt öneriyorlar birkac yudum. Ben icemedigim icin denemedim sen bi dene istersen
Canım ben aldım. Çok rahat
Evet hamileler reyonunda . Gri olan boyun tarafında yanlardan çıtçıtlı . Diğeri önden düğmeli . Ama sanırım doğumdan sonra kullanmalık gobus kısmı kıvrımlı değil yanlardan . İlerleYen haftalarda gobus firtlayabilir. Penye olduğu için rahat ama gene de . Ben çok sevdimBunlar gebeler için mi eğer öyle ise öğlen gidip hemen bakayım bende çok şeker duruyorlar
Eveet canım ilk doğduğu gün hastanede ziyaret etmiştim çok duygulandım hep birlikte zaman geçirdik okulda çok farklıydı şimdi diyorum kendi evladım da kim bilir neler hissederim Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahOhh şimdi sen ben gibi bakarken hep benim bebeğim nasıl olacak acaba diye düşünüp duracaksingünaydın
Cok cook gecmis olsun.Iyi akşamlar kızlar. Belki bir ay olacak yazamıyorum. Taşındık yerleştik çok şükür ama çok yoruldum. Geçen hafta kızım hastaydı bu hafta oglum ve ben hastayız.
Bir de üzüntüm oldu geçen hafta az kalsın annemi kaybediyorduk. Zature olmuş. Hastanede gözümüzün önünde solunumu ve kalbi durdu. Şuuru gitti. Doktor umut vermeyince feryat figan hepimiz mahvolduk.
Solunum desteğiyle başka hastaneye yoğun bakıma alındı 5gün oldu. Artık yemek yiyor rahat konuşuyor viz de rahatladık. 54 yaşında. Yıldızı benle pek barışmaz ama ziyaret ettim çok sevindi. Bebek gibiydi savunmasız çaresiz. Ziyaret ettiğim gece ağladım uyuyamadim.
O kadar hastadan enfeksiyon kaparsam diye de korktum. Bugün aile hekimine gittim. Muayene oldum. Önerilerde bulundu. Midem icin Gaviscon yazdı. Hemşireyle bebegimin kalp atışlarını dinledik. Kilom 82.yazın 87yle hamile kalmıştım. Verdigim kiloları bile alamadım. Yoruldum çünkü hem taşındım hem cocuklar var. Vitamin ve ferroya güvenerek kendimi rahatlatiyorum.
Hepinize ve bebislerinize sağlık diliyorum
Tatlım baya geç dogmuş kızın inşallah ogluşun okadar bekletme tatlım buarada çok geçmiş olsun bizde dün hiç yatmadınızmı oglumun ateşi vardı tatlım çok zor bronşit astım çok yıpratıyor insanı inşallah çabucak iyileşirler41.haftada doğdu canım.doktorun dediği tarihi bile 3 gün geçirdi.bekle bekle yorulmuştuk artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?