2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kıyamam sana yaa ikisi arasındaki farkı çok iyi bili,yorsundur sen o zaman :) ben inanıulmaz zorlanıyorum. ya şöyle bişey var fiziken yoruluyorsun o ayrı psikolojik olarak da yorulunca gerçekten akşama konuşcak halim olmuyor 9 da uyuyorum bazen :) Eşimi göremiyorum diyebilirim yani... Stresten erkenden doğurcam die korkuommmm

slm kızlar ne güzel çalışabilir raporu almalar konuşuluyor derken bir hesapladım evet bende iki hafta sonra o raporu almalıyım, zaman ne çabuk geçmiş. daha dün gibi cinsiyetleri ne olacak sohbetleri yapılıyordu. bu arada kızlar benim hala parmaklarımda karıncalanma-uyuşma devam ediyor. geçen hafta uyuşmazlık iğnesi için gittiğimde kendi doktorum yoktu asistanı vardı iğneyi o yaptığı için ona sordum oda bana hocamın görüşü olmadan ben sana sorun yok veya sorun var diyemem dedi, çıldırttı beni. sizlerde de parmaklarda uyuşma varmı.

benim de bebeğim 10 gün önde ama sezeryan mı normal mi belli deil acaba benim de önce alınabilir mi çünkü çok kilo aldım muhtemelen sezeryan olurum eğer önce alınacak olursa 20 nisan normal izne ayrılma tarihim daha önce ayrılmam lazım zaten dayanabilir miyim 37ye kadar bilmiyorum...Çünkü bel fıtığım var ve bankacıyım hep oturuyorum çok zorluyor beni

ben o uyuşmaları normal diye biliyorum kuzum benim de nadirde olsa zaman zaman oluyor doktoruma da burnum aksa sorarım bişey söylemedi bana

Ayy canım sorma yaa bnmde oğlum 8 yaşında 2. sınıfa gidiyor ben son 3 hafta falan evde kalmayacağım bir de beni düşün ev ile iş arası çok uzak olduğundan zorlanmamak için ablamda kalıcam ççok zor olacak biliyorum ama gidip gelmek iyicene zorlaştı önümüzdeki haftayıda atlatayım artık ablamda kalıp hafta sonları eve gidicem

Aynen aynen şöyle uzanıp dizi izleyeyim diyorum ama saat 20:30 oldu mu sızmış oluyorum

benim de bacaklarım dolmuşun koltuklarının arasına sığmıyor kızlar

Günaydın kızlar
Hapşuruklu, burun akıntılı bir günden merhaba sizeee
Geçmiş olsum canım dikkat et kendine inşallah kısa sürede atlatırsın

Ayy teyzeniz erkenciydi ama güneş öyle güzel mayıştırdı ki bizi ohhh tv karşısında uyuyakaldıkuyandigimda elektrikler kesilmisti makinede de camasir vardı hepsi kırışacak simdi
Hava da yağmur havasina dönecek sanırım güneş sefamiz bu kadardi tatlım

Canım gecmis olsun Allah annecigine acil şifalar versin

Oyy kıyamam ama yaa minicik yavrular öksürünce sanki benim cigerlerim acıyor gecmis olsun canim benim inşallah cabucak iyilesir minigimiz

Kızlar günaydınnnn bana yardım edin lütfen dün geceden beri midem yanıyooo galiba hamilelik reflüsne tutuldummmmm
Ah canım kelin ilacı olsa.... doktoruna söyledin mi ben Gaviscon şurup iciyorum o biraz rahatlatiyor ama bazen de ne yaparsam yapayim gecmiyor. Burda arkadaslar soğuk süt öneriyorlar birkac yudum. Ben icemedigim icin denemedim sen bi dene istersen

Benimki de 2 hafta önde doktor bir mayısa gel bakıcaz dedi öncesi de olabilir

Gaviskon başlarda kullandım ama sonra bırakmıştım mide yanmasından ötürü kullanmıştrım kuzum doktoruma gidince söylücem bir onu bir de egzamam tekrar etti suratım pul pul ikisinide danışmam lazım gece mide ekşimesi gündüz suratımın pul pul olması acayip canımı sıkar oldu

Bunlar gebeler için mi eğer öyle ise öğlen gidip hemen bakayım bende çok şeker duruyorlar
Evet hamileler reyonunda . Gri olan boyun tarafında yanlardan çıtçıtlı . Diğeri önden düğmeli . Ama sanırım doğumdan sonra kullanmalık gobus kısmı kıvrımlı değil yanlardan . İlerleYen haftalarda gobus firtlayabilir. Penye olduğu için rahat ama gene de . Ben çok sevdim

Ohh şimdi sen ben gibi bakarken hep benim bebeğim nasıl olacak acaba diye düşünüp duracaksin günaydın
Eveet canım ilk doğduğu gün hastanede ziyaret etmiştim çok duygulandım hep birlikte zaman geçirdik okulda çok farklıydı şimdi diyorum kendi evladım da kim bilir neler hissederim Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Cok cook gecmis olsun.
Annelerrimiz cok kiymetli rabbim basimizdan eksik etmesin onlari.
Cok kilo vermissin canim. Bebisinin durumu iyidir insallah. Bol dinlen diycem ama zor galiba dinlenmende Allah kolaylik versin insallah

41.haftada doğdu canım.doktorun dediği tarihi bile 3 gün geçirdi.bekle bekle yorulmuştuk artık.
Tatlım baya geç dogmuş kızın inşallah ogluşun okadar bekletme tatlım buarada çok geçmiş olsun bizde dün hiç yatmadınızmı oglumun ateşi vardı tatlım çok zor bronşit astım çok yıpratıyor insanı inşallah çabucak iyileşirler

tunaydinnnnn kizlaaar dun aksam dogum videolari izledim epidural sezeryan normal bu yabancilar nekadar rahat ay acmislar gerine gerine cikarttilar pit pit ben nasil olcam ya insallah cok zorlanmayiz cumleten zaten karardi oralar canim skkin mide eksimesi yanmasi bende devar yediklerim agzima geliyo kusmuyorum ama kizimi asagida hissediyorum kafasi yukarda ayaklar asagda oldugundanmi ne bazen se gobek deligim ustunde anlamiyorum bu bebek nerdee cok sabirsizlaniyorum sona yaklastikca kime benzicek cok heyecanli. ise gitmek benim icinde skinti olmaya basladi artik hareketlerim kisildi sanki bir de dolmusta ayakta gidiyorum yer vermiyorlar ayip birsey hamile halimle yasli binince kalkip yer veriyorum ben cok olmasada artik gebe oldugum belli yani hic dusunce yok bi insanlarda bende 25 yasindaym ama cok farkli bu insanlar neyseeeeee sag salim kucagma alirim insallah ana kiz fink atariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…