2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende aynıyım 1 mayıs beklenen tarih 1 nisan da ben kaçar :)))

çok zor bir durum canım, Allah yardımcın olsun. oğlun kardeşine kinlenmez inşallah, annem onun yüzünden beni ihmal ediyor diye... benimki bana iyice düşkün oldu. bebek gibi her şeyini ben yapayım istiyor.

benimde son olcumde 26.haftada 3.16 mm cikmisti seninle ayni yani ve banada 2.5 ve altinda risk var diyebiliriz demisti.sikinti yok canim :)

Selaam herkese.
Biz oglum ve kizimla hala kahvalti basindayiz. Oglum aksam yemeginin sadece tadina baktigi icin bu sabah doymadi bi turlu
Bende simdi kahve keyfi yapiyroum.
Bu arada dun oiglumla temizlik gunumuzdu. Erkek bebesi bekleyen annelere ornek olsun cok hamarattir cocuugum
Bulasik yikarkende ben kopurtuyorum o durulayip kenara koyuyor en eglenceli oyunlarimiz ev isleri

hiç duymadım ama soğuk soğuk meyve yeyince elma armut felan bi yarım saat rahatlatıo bir de ayva deneyim bugün akşam
Bende hem mide hemde felaket bi bogaz yanması var. Allahimm bogulucam saniyorum öyle bi yanma. Midenin asidi yakiyo sanirim. Ayva yiyince kesiliyor da rahatliyorum. Elmada yedim ama ayva kadar rahatlatmadi

canim gogusune sirtina hakiki z.yagi surup kagit havluyla sarip oyle yatirmak cok iyi diyorlar.bilmem.denedin mi ama.Allah sifa versin canim.

benimde hareketleri ya asagida ya yukarida bazende yan taraflarimda oluyor.bebegimin durusu yan.gibiymis kafa yukarida yan durusta diyebiliriz demisti doktorum.kafasi nereye eserse orada duruyor :)

sezeryan doğumlarda takribi 7-10 gün önce alınıyor canım. normal doğumlarda kız çocukları daha erken geliyor. erkek çocuklar gününü bekliyor hatta 41. haftayı görebiliyor. belli değil yani. bizim iş yerinde bir arkadaş 38. hafta ayrılıp 39 da sezeryan oldu ama çok zor bence 34-35 den sonra çalışmak...

Bu ölçümü ne zaman yaptilar size? Ve alttan muayene mi oldunuz?
evet doktoruma kendim sordum ve alttan bakildiginda dogru sonuc verdifini soyledi ultrasonla cok azcik ucundan bakti alttan muayeneyle :) sikinti yok gayet normal seyrinde dedi olcum icin.26.haftada

çok zor bir durum canım, Allah yardımcın olsun. oğlun kardeşine kinlenmez inşallah, annem onun yüzünden beni ihmal ediyor diye... benimki bana iyice düşkün oldu. bebek gibi her şeyini ben yapayım istiyor.

Sormaa yaa bizde çok düşkünüz birbirimize hala aramıza gelir çoğu zaman yatmaya kıyıpta gönderemem odasına bazen ablama gidiyorum kalmaya döndüğümde sen benim annem değilsin ki kimsin seni tanımıyorum diyor eşşek içim gidiyor

benimde hareketleri ya asagida ya yukarida bazende yan taraflarimda oluyor.bebegimin durusu yan.gibiymis kafa yukarida yan durusta diyebiliriz demisti doktorum.kafasi nereye eserse orada duruyor :)
aynennnn gobegin ustunde yanlarda hissediyorum gobek hizasinda hissediyorum gbek assamda hissediyorum ayaklarimi kolumu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…