- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.661
Firsat olkursa gorurusuz bile o zamanYaa öyle mi fomarada da benim amcam var sık sık gider geliriz
Bende aynıyım 1 mayıs beklenen tarih 1 nisan da ben kaçar :)))Kızlarrrrr üç hafta sonra doktora gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 35. hafta ayrılmayı planlıyorum doktor doğum tarihi olarak 8 Mayıs dedi bu nedenle 8 Nisan tarihinde yani bir ay önceden izine ayrılmış olacağım iple çekiyorummmm işe gidip gelmekten çok sıkıldımmmmm
nerden nasil yaptin canim.bayildiimmmmmBak bak tatlım ben şu etiketi netten indirdim ve youcam de duzenledim sana model olur aklında bulunsun
çok zor bir durum canım, Allah yardımcın olsun. oğlun kardeşine kinlenmez inşallah, annem onun yüzünden beni ihmal ediyor diye... benimki bana iyice düşkün oldu. bebek gibi her şeyini ben yapayım istiyor.Ayy canım sorma yaa bnmde oğlum 8 yaşında 2. sınıfa gidiyor ben son 3 hafta falan evde kalmayacağım bir de beni düşün ev ile iş arası çok uzak olduğundan zorlanmamak için ablamda kalıcam ççok zor olacak biliyorum ama gidip gelmek iyicene zorlaştı önümüzdeki haftayıda atlatayım artık ablamda kalıp hafta sonları eve gidicem
birkac yudum soguk sut ic yandikca..ama gecmeyen uzun bir yanma devam ederse doktor surup verirKızlar günaydınnnn bana yardım edin lütfen dün geceden beri midem yanıyooo galiba hamilelik reflüsne tutuldummmmm
benimde son olcumde 26.haftada 3.16 mm cikmisti seninle ayni yani ve banada 2.5 ve altinda risk var diyebiliriz demisti.sikinti yok canim :)kızlar dün serviks ölçümü yapıldı bana 3 cm çıktı , doktorum 2.5 altı için erken doğum riski diyoruz seninki normal dedi ama 28 haftalıkken 3 cm bulunan bazı gebelere progesteron takviyesi verildiğini okudum nette sizlerin ölçümleri kaç haftada nasıldı ?
ben sütü hamileliğim den beri içiyorum nefret ederim hele soğuğundanbirkac yudum soguk sut ic yandikca..ama gecmeyen uzun bir yanma devam ederse doktor surup verir
Bu ölçümü ne zaman yaptilar size? Ve alttan muayene mi oldunuz?benimde son olcumde 26.haftada 3.16 mm cikmisti seninle ayni yani ve banada 2.5 ve altinda risk var diyebiliriz demisti.sikinti yok canim :)
Mide yanmasina ben ayva yiyerek çare buldum. Yanmaya baslayinca 1-2 dilim ayva yiyorum hemen çok iyi geliyorben sütü hamileliğim den beri içiyorum nefret ederim hele soğuğundan
hiç duymadım ama soğuk soğuk meyve yeyince elma armut felan bi yarım saat rahatlatıo bir de ayva deneyim bugün akşamMide yanmasina ben ayva yiyerek çare buldum. Yanmaya baslayinca 1-2 dilim ayva yiyorum hemen çok iyi geliyor
Bende hem mide hemde felaket bi bogaz yanması var. Allahimm bogulucam saniyorum öyle bi yanma. Midenin asidi yakiyo sanirim. Ayva yiyince kesiliyor da rahatliyorum. Elmada yedim ama ayva kadar rahatlatmadihiç duymadım ama soğuk soğuk meyve yeyince elma armut felan bi yarım saat rahatlatıo bir de ayva deneyim bugün akşam
Ayva banada cok iyi gekmisti. Hem bol lifli bi meyve bagirsaklasri calistiriyor wc gitmryi kolaylastiriryorhiç duymadım ama soğuk soğuk meyve yeyince elma armut felan bi yarım saat rahatlatıo bir de ayva deneyim bugün akşam
canim gogusune sirtina hakiki z.yagi surup kagit havluyla sarip oyle yatirmak cok iyi diyorlar.bilmem.denedin mi ama.Allah sifa versin canim.Tatlım baya geç dogmuş kızın inşallah ogluşun okadar bekletme tatlım buarada çok geçmiş olsun bizde dün hiç yatmadınızmı oglumun ateşi vardı tatlım çok zor bronşit astım çok yıpratıyor insanı inşallah çabucak iyileşirler
benimde hareketleri ya asagida ya yukarida bazende yan taraflarimda oluyor.bebegimin durusu yan.gibiymis kafa yukarida yan durusta diyebiliriz demisti doktorum.kafasi nereye eserse orada duruyor :)tunaydinnnnn kizlaaar dun aksam dogum videolari izledim epidural sezeryan normal bu yabancilar nekadar rahat ay acmislar gerine gerine cikarttilar pit pit ben nasil olcam ya insallah cok zorlanmayiz cumleten zaten karardi oralar canim skkin mide eksimesi yanmasi bende devar yediklerim agzima geliyo kusmuyorum ama kizimi asagida hissediyorum kafasi yukarda ayaklar asagda oldugundanmi ne bazen se gobek deligim ustunde anlamiyorum bu bebek nerdee cok sabirsizlaniyorum sona yaklastikca kime benzicek cok heyecanli. ise gitmek benim icinde skinti olmaya basladi artik hareketlerim kisildi sanki bir de dolmusta ayakta gidiyorum yer vermiyorlar ayip birsey hamile halimle yasli binince kalkip yer veriyorum ben cok olmasada artik gebe oldugum belli yani hic dusunce yok bi insanlarda bende 25 yasindaym ama cok farkli bu insanlar neyseeeeee sag salim kucagma alirim insallahana kiz fink atariz
sezeryan doğumlarda takribi 7-10 gün önce alınıyor canım. normal doğumlarda kız çocukları daha erken geliyor. erkek çocuklar gününü bekliyor hatta 41. haftayı görebiliyor. belli değil yani. bizim iş yerinde bir arkadaş 38. hafta ayrılıp 39 da sezeryan oldu ama çok zor bence 34-35 den sonra çalışmak...benim de bebeğim 10 gün önde ama sezeryan mı normal mi belli deil acaba benim de önce alınabilir mi çünkü çok kilo aldım muhtemelen sezeryan olurumeğer önce alınacak olursa 20 nisan normal izne ayrılma tarihim daha önce ayrılmam lazım zaten dayanabilir miyim 37ye kadar bilmiyorum...Çünkü bel fıtığım var ve bankacıyım hep oturuyorum çok zorluyor beni
Bende aynıyım 1 mayıs beklenen tarih 1 nisan da ben kaçar :)))
evet doktoruma kendim sordum ve alttan bakildiginda dogru sonuc verdifini soyledi ultrasonla cok azcik ucundan bakti alttan muayeneyle :) sikinti yok gayet normal seyrinde dedi olcum icin.26.haftadaBu ölçümü ne zaman yaptilar size? Ve alttan muayene mi oldunuz?
çok zor bir durum canım, Allah yardımcın olsun. oğlun kardeşine kinlenmez inşallah, annem onun yüzünden beni ihmal ediyor diye... benimki bana iyice düşkün oldu. bebek gibi her şeyini ben yapayım istiyor.
aynennnn gobegin ustunde yanlarda hissediyorum gobek hizasinda hissediyorum gbek assamda hissediyorum ayaklarimi kolumu bilmiyorumbenimde hareketleri ya asagida ya yukarida bazende yan taraflarimda oluyor.bebegimin durusu yan.gibiymis kafa yukarida yan durusta diyebiliriz demisti doktorum.kafasi nereye eserse orada duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?