2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar ağrı pompası diye bisey var duymayan varsa haberiniz olsun serum takarken onu ekstra oduyoruz çok değil ve sanci olursa iyi geliyo, doğum sonrası
evet cok rahat birseymis.aci oldukca tusa basiyorsun vucuduna agri kesici veriyor kendimizin.ayarlamasi acisindan cok guzel birseymis.her hastanede olmuyormus galiba ama.bende sorayim doktoruma bunu

Canım bi çok kişi göbeği düşmeden yıkanırsa iltahaplanma oluyor dedi duydunmu böyle bişey?alikaanda bekledinizmi düşmesini?
ben cevremde olsun arkadaslarim olsun hepsi yikadilar gobeklerini tulbentle kapattilar su fazla gelmesin diye sanieim.dus sonrasi guzelce kurulamak ve antiseptik spreylerle steril etmek gerekiyor.zaten artik hemen dusuyor gobekler en fazla 1 hafta icinde dusuyor.

Son dk haberleri gecersin bize canim Evden çıktık hastaneye geldik stop. Dogumhaneye alıyorlar stop.
bizde burda dokuz dogururuz heyecandan ay bende şimdi bile heyecanlandım ya o günü düşünemiyorum bile
Canım bende hastaneye gotureceklerimi bebek için olanları her takımı cirtcirtli şeffaf torbalar oluyor ya ona koymayı dusunuyorum hem hemsireye verirken rahat olur hemde çantada dururken tozlanmazlar temiz kalırlar bikac tane de boş götürürüm kırlileri koymak için bi video da izlemiştim hosuma gitti.

Ben hastanede eğitime gittiğim için bizim hastanenin baş ebesi bebekleri yıkamadıklarını söylemişti.
Bir de sorum olacak:
Bebeğinizde alt temizliğinde ıslak mendil mi kullanacaksınız yoksa pamuk ve su mu?
Ben unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım. Biraz ele gelecek kadar büyüdüğünde de üşenmezsem çoğunlukla popoyu yikamayı düşünüyorum. Annem bizi hep öyle temizlermis pişik olmazdı tertemiz olurdu diyor.

O zaman yıkancaksa orayı iyice su geçirmez hale getirmek lazım.bakalım artık bebişlerin doktoru ne dicek bu konuda,birde onlara sorarız.

Evet canim 1 ay kadar bir zamanimiz kaldi hem heyecan hem korku
evet o korku arada banada geliyor.genelde tek basimayken dusununce korku basiyor ama nedense esimle birlikte dogum ani hakkinda konusunca bana bi guven deli kuvveti derlerya o derece bir his kapliyor,korku falan kalmiyor :) bi yandan da diyorum oyle yada boyle cikacaklar ordan elbet dusunmeee

en guzelini yapiyorlarmis canim.zaten yaz bebekleri olcaklar :) kolay olur yikamasi bencede

Ben hastanede eğitime gittiğim için bizim hastanenin baş ebesi bebekleri yıkamadıklarını söylemişti.
Bir de sorum olacak:
Bebeğinizde alt temizliğinde ıslak mendil mi kullanacaksınız yoksa pamuk ve su mu?
pamuk ve suyla dusunuyorum.biraz buyudugunde yikarim zaten havalarda sicak olucak.

nisanin ortalarindan itibaren yavas yavas dogum haberleri gelicek ayy ne heycanlii..ondan sonra gece kusu gibi hemen buraya yazicaz bebisin gaziydi uykusuydu sutuydu vs :) ama mayis bebeleri uslu uyumlu bebekler olcaklar :).inaniyorum

Bir de sorum olacak:
Canım ben pamuk ve su kullanmayı düşünüyorum ilk zamanlar.oğlumun cildi çok hassastı yenidoğan ıslak mendilleri bile tahriş ediyordu.bebekten bebeğe değişir tabi ama bnce ewdeyken pamuk ve su daha iyi.dışarda mecbur ıslak mendil kullanılıyor zaten

o konuda bir yorum yapamayacağım canım, devlette doktorlar belli olmuyor. bazen hastanın taleplerini dikkate almayabiliyorlar. ben senin yerinde olsam riske atmaz takibimi yapan doktordan alırdım.

Bir de sorum olacak:
Bende hastaneye mecburen unibaby yenidogan ıslak mendil götürcem ama evde alt temizleme pamuğu aldim ılık suyla silerim yazın güzel havalarda yikarim ıslak mendiller ne kadar saf ta olsa benim hosuma gitmiyor canım.

Evet aynen öyle. Ben de 32. Haftada yaparım diye düşündüm. Bu h. Sonu hastaneye gidip bakmayı planlıyorum. Öbür h. Sonu ev gezicem nasipse. Ondan sonraki h. Sonu da büyük eşyaların siparişini vereyim diyorum. Öbür aya da mini mini kıyafetler yıkarım artık :)))

inanir misin bende ne zaman emzirmeyle alakali ruyalar gorsem cok mutlu uyaniyorum o derece cok guzel yasiyormus gibi hissediyorum.eger emzirmek oyle bir hisse cok harika biseymis..insallah ruyamizdaki gibi guzel bir emzirme yasariz :)

Aynen canim yaa durup durup emzirdim bebegimde hic hayir demedi ruyada olmasi bile harika birseydi kimbilir gercegini yasayinca neler hissedecegiz inşallah canim Rabbim hepimize en guzelini nasip eylesin her daim

Aklıma takıldı benimdediğer doğum yapan anneleride okuyorum bazen yıkadım iltahap oldu yazanda var bişey olmadı yazanda var.kanlı olmazsa yıkamıyım diyorum bende
canım benim ablalarımkini annem hastaneden çıkınca ıslak bezle sildi hani hastanenin mikrobu gitsin diye yıkanmaz bence göbeği düşene kadar...

Canımm allahım gerçeğini yaşatmayı nasip etsin inşallahben böyle güzel rüyalar gördükçe çok mutlu oluyorum ama iyicede sabırsızlanıyorumaz kaldı çok şükür

Ayy evet canim yaa bende o kadar mutlu oldum ki uyanmak istemedim ruyadan. Bende pek sabirsizlaniyorum ama az daha dursunlar icerde senin benden daha erken olacak biz son anlari beklerken siz inşallah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almis olacaksiniz inşallah mayis ayi hepimiz icin cok güzel anlarimizi paylastigimiz anlar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…