2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizim bebekler sayemizde böyle olacaklar sanırım
Benimde çok yakın yürüyerek 5dk ama benimki panik olur bulamaz 40kere arar beni söylenir durur niye hazır etmedin diye beni sinir eder ben herşeyi hazirlayayimda çekemem dirdirini kocanın dirdirida hiç cekilmiyo valla. Göğüs pompası almadım mesela almayı düşünmüyorum ins ihtiyaç olmaz olurda olursa gider alir ecz den diye düşünüyoruz onda beni şimdiden dert tuttu olurda alırsak beni kaç kere arar acaba çok pimpiriklidir kendisi bende aksine rahat bu konularda çatışıyoruz anlayacağın.

canım benim ablalarımkini annem hastaneden çıkınca ıslak bezle sildi hani hastanenin mikrobu gitsin diye yıkanmaz bence göbeği düşene kadar...
Bu konuda iki ayrı görüş olduğu kesin:))bende genelde düşene kadar yıkanmaz diyeni daha çok gördüm canım ama bakalım o gün gelsinde hayırlısıyla yaşayıp görelim inşallah..

Bu konuda iki ayrı görüş olduğu kesin:))bende genelde düşene kadar yıkanmaz diyeni daha çok gördüm canım ama bakalım o gün gelsinde hayırlısıyla yaşayıp görelim inşallah..
bünyeden bünyeye değişiyor kimisinin teni hassas oolup mikrop kapabiliyor zaten 1 hafta içinde iyileştikten sonra yıkarız. yaz bebekleri olacağı için zaten bol bol yıkarız bebeişlerimizi tabi ben hemen yıkamayı düşünmüyom...

Gunaydin kizlar cok sukur bugun 31+0 olduk daeisi 36 ya insallah

Insallah canim ya az daha sabretsin kuzucuklar. Ne şanslısın bende ikiz cok istemistim. Darisi basima artik

Ben hastanede eğitime gittiğim için bizim hastanenin baş ebesi bebekleri yıkamadıklarını söylemişti.
Bir de sorum olacak:
Bebeğinizde alt temizliğinde ıslak mendil mi kullanacaksınız yoksa pamuk ve su mu?
Canim islak mendil pisik yapar. Onceleri pamukla dusunuyorum. Birde bizim buyukler illaki islak mendil le silinmesi gerekirse mesela cok kaka yapmış onden bi temizlenmesi gerekse islak mendilleri ne kadar kuklanacaklarsa cesmede yada ilik sudan geçirip oyle siliyorlar.

Peki esinle paylastin mi bu durumu? Madem erken dogum riski var bence harekete gecsen iyi olur. Eğer çıkıp alamiyorsan netten bak? Ben küçük bir sehirde yasadigim icin bircok seyi netten aldim hepsi de bekledigim gibi geldi. Aniden dogun olursa cok telaslanirsin

kızlar ben daha hiç birşey almadım yaa bakmadım da doğru dürüst ne beşik ne bebek arabası ne kıyafet ne kendime gecelik bişeym yok
İşte benn sadece iki battaniye bi yorgan aldım ama inşallah bu ay alicam ben sende çok fazla erteleme

Evet canım sorma tam tarih almadık daha ama 6-7 hafta kaldı oğluşa kavuşmayanisana denk gelcek ama olsun ben mayıs annesiyiminşallah canım güzel haberler verelim hep güzel anları konuşalım

benimde korkum o zaten erken doğumda herşey birbirine gircek ben o halde ne alcam kaç kere söledim zaten her doktor kontrolünde kendiside duyuyor doktorun söleidklerinin ben alırım ozaman diyor. öyle kalıyoruz. nettende güvenemiyom canım yaa nerden alcam ne yapcam hangi sitelerden alcam bilmiom.

Kesin kesin eee yavrucaklar küçücük nokta hallerinden itibaren KKde takılıyor biz cantalari ve tum her seyi esimle beraber hazırladık neyin nerde olduğunu görsün diye. tembih edersin canım eşine git su markayi al gel sakin arama beni de

Evet canım sorma tam tarih almadık daha ama 6-7 hafta kaldı oğluşa kavuşmayanisana denk gelcek ama olsun ben mayıs annesiyiminşallah canım güzel haberler verelim hep güzel anları konuşalım

Ayy sizlerin baya az kaldi canim yaa benim doktorlar hicbirsey demiyor hatta Esk'deki burada dogum yapacaksan 35. Haftada gel dedi ama ben 31. yada 32. Haftada bir aksilik olmazsa Esk'de olacagim gibi sonradan yolculuk yapmak zor olmasin diye. Nisandada dogum yapsaniz siz mayis annesisiniz biz birbirimize pek baglandik baska yere gitmek yok amin inşallah canim benim

Ben birçok kıyafeti LCW, ebebek ve civilin internet sitesinden aldım.
Beşigi ikeadan aldik. Diğer esyaları da yine ebebek, hepsiburada, n11, markafoni yada güvenilir hangi site denk geldiyse ordan aldim.

Merhaba güzel hamişler ve tatlı bebişleri Bugün dr kontrolümüz vardı çok şükür şeker yükleme sonuçlarım ve diğer tüm tahlillerim çok iyi çıktı sadece birazcık kansızlığım var demir ilacıma devam ediyorum ayrıca b12 vitamini de verdi doktorum. Bu arada bizim prenses, tombik bi prenses olma yolunda ilerliyo 3 hafta önden gidiyormuş tombiğim ve 1.600 gr mış yaklaşık olarak şuan için normal doğuma engel tek şey tombik prensesimin kilosu olabilir dedi doktor teyzemiz yavrum sağlıkla ve hayırlı bir şekilde gelsin de nasıl olursa razıyım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…