- 14 Ekim 2015
- 524
- 1.235
- 33
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.101
Bizim bebekler sayemizde böyle olacaklar sanırım
Ayyy sesli güldüm resmen canim yayazarim yazarim olmadi eşime söylerim haber ver kızlara derim
Cirtcirtli torbalar da iyi fikirmis canım bulursam alırım ben de ama büyük ihtimalle bulamam burda neyse hastane eve 5dk uzaklikta bisey lazim olursa eşim hemen gelip halleder
Bu konuda iki ayrı görüş olduğu kesin:))bende genelde düşene kadar yıkanmaz diyeni daha çok gördüm canım ama bakalım o gün gelsinde hayırlısıyla yaşayıp görelim inşallah..canım benim ablalarımkini annem hastaneden çıkınca ıslak bezle sildi hani hastanenin mikrobu gitsin diye yıkanmaz bence göbeği düşene kadar...
bünyeden bünyeye değişiyor kimisinin teni hassas oolup mikrop kapabiliyor zaten 1 hafta içinde iyileştikten sonra yıkarız. yaz bebekleri olacağı için zaten bol bol yıkarız bebeişlerimizi tabi ben hemen yıkamayı düşünmüyom...Bu konuda iki ayrı görüş olduğu kesin:))bende genelde düşene kadar yıkanmaz diyeni daha çok gördüm canım ama bakalım o gün gelsinde hayırlısıyla yaşayıp görelim inşallah..
Gunaydin kizlar cok sukur bugun 31+0 olduk daeisi 36 ya insallah
Canim islak mendil pisik yapar. Onceleri pamukla dusunuyorum. Birde bizim buyukler illaki islak mendil le silinmesi gerekirse mesela cok kaka yapmış onden bi temizlenmesi gerekse islak mendilleri ne kadar kuklanacaklarsa cesmede yada ilik sudan geçirip oyle siliyorlar.Ben hastanede eğitime gittiğim için bizim hastanenin baş ebesi bebekleri yıkamadıklarını söylemişti.
Bir de sorum olacak:
Bebeğinizde alt temizliğinde ıslak mendil mi kullanacaksınız yoksa pamuk ve su mu?
Peki esinle paylastin mi bu durumu? Madem erken dogum riski var bence harekete gecsen iyi olur. Eğer çıkıp alamiyorsan netten bak? Ben küçük bir sehirde yasadigim icin bircok seyi netten aldim hepsi de bekledigim gibi geldi. Aniden dogun olursa cok telaslanirsineşimle gezmek almak istiyorumkendi memleketimden uzağım.. kavınvalde ve görümcemlede alış veriş yapmak istemiyorum ne zaman baksam desem eşime daha zaman var alırız diyor.. aslında doktor eşin aşağıda erken doğum olabillir dedi ben daha hiç alış veriş yapmadım nasıl olcak bilmiyorum..
İşte benn sadece iki battaniye bi yorgan aldım ama inşallah bu ay alicam ben sende çok fazla ertelemekızlar ben daha hiç birşey almadım yaa bakmadım da doğru dürüst ne beşik ne bebek arabası ne kıyafet ne kendime gecelik bişeym yok
Evet canım sorma tam tarih almadık daha ama 6-7 hafta kaldı oğluşa kavuşmayaAyy evet canim yaa bende o kadar mutlu oldum ki uyanmak istemedim ruyadan. Bende pek sabirsizlaniyorum ama az daha dursunlar icerde senin benden daha erken olacak biz son anlari beklerken siz inşallah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almis olacaksiniz inşallah mayis ayi hepimiz icin cok güzel anlarimizi paylastigimiz anlar olur
benimde korkum o zaten erken doğumda herşey birbirine gircek ben o halde ne alcam kaç kere söledim zaten her doktor kontrolünde kendiside duyuyor doktorun söleidklerinin ben alırım ozaman diyor. öyle kalıyoruz. nettende güvenemiyom canım yaa nerden alcam ne yapcam hangi sitelerden alcam bilmiom.Peki esinle paylastin mi bu durumu? Madem erken dogum riski var bence harekete gecsen iyi olur. Eğer çıkıp alamiyorsan netten bak? Ben küçük bir sehirde yasadigim icin bircok seyi netten aldim hepsi de bekledigim gibi geldi. Aniden dogun olursa cok telaslanirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nelerinin-bebek-alisverisleri-resimli.895598/kızlar ben daha hiç birşey almadım yaa bakmadım da doğru dürüst ne beşik ne bebek arabası ne kıyafet ne kendime gecelik bişeym yok
Kesin kesinBizim bebekler sayemizde böyle olacaklar sanırım
Benimde çok yakın yürüyerek 5dk ama benimki panik olur bulamaz 40kere arar beni söylenir durur niye hazır etmedin diye beni sinir eder ben herşeyi hazirlayayimda çekemem dirdirini kocanın dirdirida hiç cekilmiyo valla. Göğüs pompası almadım mesela almayı düşünmüyorum ins ihtiyaç olmaz olurda olursa gider alir ecz den diye düşünüyoruz onda beni şimdiden dert tuttu olurda alırsak beni kaç kere arar acaba çok pimpiriklidir kendisi bende aksine rahat bu konularda çatışıyoruz anlayacağın. Eki Görüntüle 1787828
Aynen canım kontrol bizdeevet cok rahat birseymis.aci oldukca tusa basiyorsun vucuduna agri kesici veriyor kendimizin.ayarlamasi acisindan cok guzel birseymis.her hastanede olmuyormus galiba ama.bende sorayim doktoruma bunu
TMM BAKIP İNCELEYECEM CNMhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...nelerinin-bebek-alisverisleri-resimli.895598/
Canım aldıklarımızı burda paylaşmıştık nerden aldık ne kadara aldık bi çoğumuz onlarıda yazdı.fikir olur belki bak istersen.
Evet canım sorma tam tarih almadık daha ama 6-7 hafta kaldı oğluşa kavuşmayanisana denk gelcek ama olsun ben mayıs annesiyim inşallah canım güzel haberler verelim hep güzel anları konuşalım
Ben birçok kıyafeti LCW, ebebek ve civilin internet sitesinden aldım.benimde korkum o zaten erken doğumda herşey birbirine gircek ben o halde ne alcam kaç kere söledim zaten her doktor kontrolünde kendiside duyuyor doktorun söleidklerinin ben alırım ozaman diyor. öyle kalıyoruz. nettende güvenemiyom canım yaa nerden alcam ne yapcam hangi sitelerden alcam bilmiom.
İki gündür bizde Uykucu olduk Aynen tatlım nts ye girdik bugün teknelerimizi yedi nts yine :)İyiler teyzesi:)) cok giremiyorum bu ara surekli uyuma modundayim sen nasilsin minnos nasil:)
Yok canım yıkayan yıkıyo ama biz yıkamamıştık bişey olur enfeksyon kapar filan diye.yoksa bazıları yıkıyo yaniAyy simdi bebeklerimizi gobegi dusene kadar yikayamayacakmiyiz16 sene önce kardesimi geldigi gün yikamistik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?