2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım bende normal doğum yaptım ama kızım tertemizdi hiç bişey yoktu üstünde kan filan.göbeği düşenekadarda yıkamadık.o ilk kokusu acayip güzel oluyo koklamaya doyum olmuyo.

Ayy simdi bebeklerimizi gobegi dusene kadar yikayamayacakmiyiz 16 sene önce kardesimi geldigi gün yikamistik biz

Kizlar benim minnoslarin kiyafetleride hazir cantamizida haftaya hazir ederiz sanirim. ben normal 10 lu hastane cikisi aldim onu veririm ilk dogdklrnda yedek 5 li de koycam sanirim yeter zaten 2 gece kalcaz idare ederiz.pazartesi kontrolum vardi doktor nisan 8 i gibi aliriz dedi yani 36+1 de tabi beklerlerse:)

Kizlar sabah esimi gecirdikten sonra yatinca çok güzel bir ruya gordum hic uyanmak istemedim acikcasi. Bebegim dunyaya gelmis küçücük pek tatli bir kizdi evde her 2 saatte bir kizimi emziriyordum guzelce tutup emiyordu minik prensesim dun burda emzirme konulari konusulunca galiba icime islemis aksamda esimle konustuk bu konuyu nasil olacak diye ruyalarima kadar girdi ama çok güzel bir duyguydu Rabbim saglikla kucagimiza alip rahatca emzirmeyi nasip eylesin.

Ayy canim inşallah beklerler 1 ay daha sonrasinda dogarlar hayirlisi ile aramizda ilk dogum yapacaklardan birisin sanirim inşallah senin icin en iyisi ve rahati olur

Hadi Gözün aydin canim bende yikadim utuledim ama cantami ancak Eskisehir'e donunce ayarlayacagim esyalarin yarisi orada cunku. Bende ilk olarak 5'li takim vermeyi planliyorum canim. Hastane cikisimi daha almadim ama onu hastaneden cikarken giydiririm diye dusunuyorum

Bence 10 olanı verme canım 5 lı olanı ver zaten sonra değiştiriyorsun. yanına geldikten sonra

Ayy canim inşallah beklerler 1 ay daha sonrasinda dogarlar hayirlisi ile aramizda ilk dogum yapacaklardan birisin sanirim inşallah senin icin en iyisi ve rahati olur
Sagol canim insallah o guzel gunleri gorururz evet simdilik ben gibiyim tabi bellolmaz yinede:))) saglikla gelsinler

Ne güzel yazmissin canim içim açıldı valla bugün kafam pek bi bozuk maşallah size ilk kez moralsiz, suratsız, boş vermiş bi haldeyim dün eşime surat yapmaktan suratim düşmüş olabilir hava da karartiyo içimi offff cekiyorum hayırdır bu halleri hamilelikten beri ilk

Güzel anneleri beklerler beklerler yumurcaklar bisey kalmamış pek hadi inşallah sağlıklı kucağına alırsın

Aramıza hoş geldin canim Allah bebisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Oyy ne güzel bir rüya tatlim yaaAllah gerçeğini doya doya yaşatsın canim benim

Evet erkek. Demin mini pitiye yazdım ben de şans olsa diye. Ama siz iki erkek anası böyle diyince de aman için bi hoş oldu :) belki de anneci olur
Benim esimde tam futbol tutkunu. Cok ugrasti oglumda sevsin diye ama Alikaan in hiiicc futbol meraki yok. Basketbol u daha bi seviyor. Esiminde hayalleri vardi birlikte mac yapcaklardi ama kismet iste

Canim hastanede yikiyorlsr bebeleri. Tertemiz yapip giydirip oyle getiriyuorlar.

Hosgeldin canim bende 2013 temmuz annelerini takip etmistim daha once.

İlk bebeghin ne zmaan dogmusti

Ayy sen böyle deyince bi heyecan bastı canim yaadoğuma giderken de yazarim ben size merak etme tatlim ciddi bir sorunum olmazsa her asamadan haberdar olursunuz

Ayy bende oyle yapim madem ya. Bende aldim battaniye ama duz renk bulabildim 5lilere uygun cok basit olmaz dimi ya.
Ben de fotograflarda 10lu oksun istiyordum ama diğer türlüsü daha mantıklı geldigi icin ona karar verdim canım hatta çantamı hazirlarken yanımda kim olursa dogum aninda kolayca ulasabilmesi icin hemsireye verecegin seylerin hepsini battaniyenin icine koydum ve çantanın en ustunde duruyor. Bu da fikir olsun canım

Kokay gelsin canım

selamm, tank bot yapmış biri olarak amigurumi de yapabilirsin cnm biraz ayrıntılı ama uyku arkadaşı olarak harika olur

Bence de yap dursun
Ingilizce bir video buldum canim ordan deniyorum simdi tank patikleri de rusça video izleyerek yapmıştım neyseki ingilizceyi anlıyorum

Ayy canım yaa heyecan yaptım ogluslarimizin gelmesine az kalmış inşallah beklerler gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…