- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.021
Canım bende normal doğum yaptım ama kızım tertemizdi hiç bişey yoktu üstünde kan filan.göbeği düşenekadarda yıkamadık.o ilk kokusu acayip güzel oluyo koklamaya doyum olmuyo.
Amin cumlemize insallahHosgeldin aramiza canim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Kizlar benim minnoslarin kiyafetleride hazir cantamizida haftaya hazir ederiz sanirim. ben normal 10 lu hastane cikisi aldim onu veririm ilk dogdklrnda yedek 5 li de koycam sanirim yeter zaten 2 gece kalcaz idare ederiz.pazartesi kontrolum vardi doktor nisan 8 i gibi aliriz dedi yani 36+1 de tabi beklerlerse:)
Kizlarr biz tum cicilerimizi yikadik utuledik sira geldi hastane cantasi hazirlamaaya
Simdi cantaya neler koymam lazim hazirlayan varsa bir el ativersin
Birde hastane cikisi icin 1 tane 10lu set 2 tane 5li set aldim. Arkadaslarim 10lu seti cok sevdiler bunu ilk dogumhaneye verme ilk kusmugu cikmaz batar takim. Hastaneden cikarken giydiririz diolar. Haklida olabilirler belki. Ama bende o cicilerle gorsem cici cici kizimi diyorum. Aklim karisti napsam ki
Kizlar benim minnoslarin kiyafetleride hazir cantamizida haftaya hazir ederiz sanirim. ben normal 10 lu hastane cikisi aldim onu veririm ilk dogdklrnda yedek 5 li de koycam sanirim yeter zaten 2 gece kalcaz idare ederiz.pazartesi kontrolum vardi doktor nisan 8 i gibi aliriz dedi yani 36+1 de tabi beklerlerse:)
Sagol canim insallah o guzel gunleri gorururz evet simdilik ben gibiyim tabi bellolmaz yinede:))) saglikla gelsinlerAyy canim inşallah beklerler 1 ay daha sonrasinda dogarlar hayirlisi ile aramizda ilk dogum yapacaklardan birisin sanirim inşallah senin icin en iyisi ve rahati olur
Ne güzel yazmissin canim içim açıldı valla bugün kafam pek bi bozuk maşallah sizeBugun cok guzel bigundu benim icin.
Sabah koltuga uzanmistim. Oglumda oyun oynuyprdu. Her zmaan kendi kendine oynamaz bugun keyifli gunundeydi galiba. Bende gobegimi acmis bi yandan kizceme bi yandan ogluma bakiyordum. Kizimda bugun dans ediyordu sanki kipir kipirdi. Sonra alikaan galiba defne dans ediyor galiba icerde dedim. Guldu yanima geldi hem dans ediyor hem de yatiyo galiba anne dedi. Gobegimi cekistirmeye oynamaya basladi. Komik geldi ona
Sonra kanavice keselerimi yapayim dedim biraz. Yapacagim modellerri Alikaan seciyor. Secti bi model. Oglum ondan cok yaptim bak gostereyim dedim. Bi tanessinde puset figuru vardi. Onu gorunce annee biz bebegi benim arabama koyariz oyle gezdiririz. O kucuk yiruyemiyor zaten dedi. Zaten ben onu cok seviyorum dediben ona yurumeyi ogreticem anne sonra o ogrenibce biz berabrr oyunlar oynucaz dedi. Oyle miutlu oldumki. İlk defa sevdigini soyledi kendiliginden
Birde henuz ismini kullanmiyor bebek diyor sadece. Sanirim canli olarak gormedigi icin.
İnsallah cok iyi abi kardes olurlar. Heyecanim sabirsizligim artti.
Tek duam bu araalr dogumdan sonra eve cabucak donebilmek. Abili kardesli hayata hemen alismak
Evet 5 li de olabilir canim farketmez :) cok heycanluyim hergecen gun dahada yaklasiyorum miniklerime:)Bence 10 olanı verme canım 5 lı olanı ver zaten sonra değiştiriyorsun. yanına geldikten sonra
İkiz yakışıklılar ne alemde tatlimmm tokatlimmm nadir görüyorum seni hayırdırSagol canim insallah o guzel gunleri gorururz evet simdilik ben gibiyim tabi bellolmaz yinede:))) saglikla gelsinler
Güzel anneleri beklerler beklerler yumurcaklar bisey kalmamış pek hadi inşallah sağlıklı kucağına alırsınKizlar benim minnoslarin kiyafetleride hazir cantamizida haftaya hazir ederiz sanirim. ben normal 10 lu hastane cikisi aldim onu veririm ilk dogdklrnda yedek 5 li de koycam sanirim yeter zaten 2 gece kalcaz idare ederiz.pazartesi kontrolum vardi doktor nisan 8 i gibi aliriz dedi yani 36+1 de tabi beklerlerse:)
Aramıza hoş geldin canimSlm bayanlar
Ilk kizimda 2013 agustos annelerini takip etmistim
Simdiki kizim icinde sizi buldum insallah mayis 2016 annesi olcam
Tahmini dogum tarihim 21 mayis bugun kontrole gittim 28 hafta 4 gunluk oldum doktorum 29. Haftanin icerisindesin dedi kilosu 1300gr
Benide araniza kabul eder misiniz
Oyy ne güzel bir rüya tatlim yaaKizlar sabah esimi gecirdikten sonra yatinca çok güzel bir ruya gordum hic uyanmak istemedim acikcasi. Bebegim dunyaya gelmis küçücük pek tatli bir kizdi evde her 2 saatte bir kizimi emziriyordum guzelce tutup emiyordu minik prensesim dun burda emzirme konulari konusulunca galiba icime islemis aksamda esimle konustuk bu konuyu nasil olacak diye ruyalarima kadar girdi ama çok güzel bir duyguydu Rabbim saglikla kucagimiza alip rahatca emzirmeyi nasip eylesin.
Benim esimde tam futbol tutkunu. Cok ugrasti oglumda sevsin diye ama Alikaan in hiiicc futbol meraki yok. Basketbol u daha bi seviyor. Esiminde hayalleri vardi birlikte mac yapcaklardiEvet erkek. Demin mini pitiye yazdım ben de şans olsa diye. Ama siz iki erkek anası böyle diyince de aman için bi hoş oldu :) belki de anneci olur
Oyy ne güzel bir rüya tatlim yaaAllah gerçeğini doya doya yaşatsın canim benim
Canim hastanede yikiyorlsr bebeleri. Tertemiz yapip giydirip oyle getiriyuorlar.Oh oh miss gibi kokmustur simdi ciciler
Canim ben de arkadaslarin gibi düşünüyorum sonuçta yikanmadan giydirilecek. 1 tane 10lu 2 tane 5li bi de ekstradan tulum koydum.
Ilk doğum aninda 5lilerden birii verecegim. Takım gibi olsun diye ona uygun penye battaniye aldim. Ic zıbın falan koydum yanına. 10lu takımı arkadasim almıştı onu hatira saklamak istiyorum o yüzden hastaneden çıkarken giydirecegim batmasin diye
Hosgeldin canim bende 2013 temmuz annelerini takip etmistim daha once.Slm bayanlar
Ilk kizimda 2013 agustos annelerini takip etmistim
Simdiki kizim icinde sizi buldum insallah mayis 2016 annesi olcam
Tahmini dogum tarihim 21 mayis bugun kontrole gittim 28 hafta 4 gunluk oldum doktorum 29. Haftanin icerisindesin dedi kilosu 1300gr
Benide araniza kabul eder misiniz
Ayy sen böyle deyince bi heyecan bastı canim yaaEvet o tabaka çok yararliymış ilk 24- 48 saat yikanmasa faydası varmis o bide hastanenin tutumuna bağlı sanırım öğrenmek lazim ne yapıyorlar diye evet tecrubeli anneler paylasin bizle tecrubelerinizi. Gerci tatlim sen aramızdaki ilk ogrenecek annelerden biri olacaksin dort gozlesizi beklicez biz galiba daha gec doğuracak anneler olarak.
Ben de fotograflarda 10lu oksun istiyordum ama diğer türlüsü daha mantıklı geldigi icin ona karar verdim canımAyy bende oyle yapim madem ya. Bende aldim battaniye ama duz renk bulabildim 5lilere uygun cok basit olmaz dimi ya.
Kokay gelsin canımMerhaba kızlarrrrr
Bugün ben yokken yerime bakacak olan kız gelecek ve ben 1 ay ona işleri öğrettikten sonra çuf çuflayacağım birazdan gelir işim zor Allah yardımcım olsun artık bu arada herkes iyidir inşallah
Ingilizce bir video buldum canim ordan deniyorum simdiselamm, tank bot yapmış biri olarak amigurumi de yapabilirsin cnm biraz ayrıntılı ama uyku arkadaşı olarak harika olur
Bence de yap dursun
Ayy canım yaa heyecan yaptım ogluslarimizin gelmesine az kalmışKizlar benim minnoslarin kiyafetleride hazir cantamizida haftaya hazir ederiz sanirim. ben normal 10 lu hastane cikisi aldim onu veririm ilk dogdklrnda yedek 5 li de koycam sanirim yeter zaten 2 gece kalcaz idare ederiz.pazartesi kontrolum vardi doktor nisan 8 i gibi aliriz dedi yani 36+1 de tabi beklerlerse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?