2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yok şekerim zaten 37. Haftaya kadar dursunlar içeride. Hakikaten dediğin gibi buyusunler. şimdi zaten dogsada kucağımıza vermezler ki kueze koyarlar. Ama 37. Haftadan sonra gel bebisim geeeeel geeeel :))

nisanin ortalarindan itibaren yavas yavas dogum haberleri gelicek ayy ne heycanlii..ondan sonra gece kusu gibi hemen buraya yazicaz bebisin gaziydi uykusuydu sutuydu vs :) ama mayis bebeleri uslu uyumlu bebekler olcaklar :).inaniyorum

Ay evet canım ya nisanda başlar haberler. Uslu olsunlar nisandan önce hatta çoğumuzun mayıstan önce gelmesinler icerde buyusunler sonrada gelsin gazlar gitsin kirli bezler :) çoğunu bitirdik hep beraber daha dün ultrason resimlerinden cinsiyet tahmin ediyorduk dimi ne çabuk geçiyor günler böyle geriye bakınca

Ayy simdi bebeklerimizi gobegi dusene kadar yikayamayacakmiyiz 16 sene önce kardesimi geldigi gün yikamistik biz
benim oğlum 25 mart doğumlu, eve çıktıktan sonra her gece yıkamıştık. suyla büyür bebişler derler ya o inanışa atfen zaten yıkadıktan sonra ve sabah7akşam batticon ile pansuman yapın diye tarif ediyor doktor taburcu olurken. şükür 6. günü düştü kordonu. kordon düşünce 5 gün daha pansumana devam ediliyor.

Ben hastanede eğitime gittiğim için bizim hastanenin baş ebesi bebekleri yıkamadıklarını söylemişti.
Bir de sorum olacak:
Bebeğinizde alt temizliğinde ıslak mendil mi kullanacaksınız yoksa pamuk ve su mu?

Canim hem unibabyin hemde baby&me nin yeni dogan islak mendilini aldim ama evde temizleme pamuklari ile su ile temizlemeyi dusunuyorum yazin zaten yikarim diye dusunuyorum bende daha rahat olur hemde pisik olmaz

kızlar bence bebişi yımayın iyileşene kadar, silin ıslak bezle güzelce hastanenin mikrobu gitsin ne olur ne olmaz her bebeğin cildi farklı olur kimisine bişey olmaz ama kimisinin ki iltihap olur.. az kaldı cidden zaman daraldıkça güzel annelerin hepsinin heyecanlı olduğunu görüyorum.. bende dahilll tekmeleri o kdr mutlu ediyor ki beni.. bi kaç saat hareket etmesin hemen telaş yapıyom niye oynamıon diye.

Benim esimde tam futbol tutkunu. Cok ugrasti oglumda sevsin diye ama Alikaan in hiiicc futbol meraki yok. Basketbol u daha bi seviyor. Esiminde hayalleri vardi birlikte mac yapcaklardi ama kismet iste
Ay ne güzel! Basket oynarsa boyu uzar hem. Ayrıca basket çok zevkli bir oyun. Ben orta okuldayken çok oynardım ama sonra boyum kısa diye almadılar beni takıma. İnşallah benim bebiş de basketçi olur :)

Ayy bunlari duydukca seviniyorum ben eve gelince yikarim diye dusunmustum cunku. İnşallah bizlerinde doktorlari yikamaya felan izin verirler bizde bebeklerimizi temiz temiz yikar koklariz. Yaz bebekleri cok sansli sanirim rahatca yikayabilecegiz her daim.

Hayirlisi ile gecsin su zaman:) eninde sonunda cikacaklar kacar yolu yok:))

Ayyy sesli güldüm resmen canim yayazarim yazarim olmadi eşime söylerim haber ver kızlara derim
Cirtcirtli torbalar da iyi fikirmis canım bulursam alırım ben de ama büyük ihtimalle bulamam burda neyse hastane eve 5dk uzaklikta bisey lazim olursa eşim hemen gelip halleder

kızlar ben daha hiç birşey almadım yaa bakmadım da doğru dürüst ne beşik ne bebek arabası ne kıyafet ne kendime gecelik bişeym yok

Yok şekerim zaten 37. Haftaya kadar dursunlar içeride. Hakikaten dediğin gibi buyusunler. şimdi zaten dogsada kucağımıza vermezler ki kueze koyarlar. Ama 37. Haftadan sonra gel bebisim geeeeel geeeel :))
37. Haftaya kadar kendilerini kurtarir inşallah minikler o yüzden sabretsinlerayy 37ye de az kaldı cok heyecanlııııııı

Beklediğin bisey mi var canım? Yoksa icinden mi gelmiyor?
eşimle gezmek almak istiyorumkendi memleketimden uzağım.. kavınvalde ve görümcemlede alış veriş yapmak istemiyorum ne zaman baksam desem eşime daha zaman var alırız diyor.. aslında doktor eşin aşağıda erken doğum olabillir dedi ben daha hiç alış veriş yapmadım nasıl olcak bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…