- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.081
Yok şekerim zaten 37. Haftaya kadar dursunlar içeride. Hakikaten dediğin gibi buyusunler. şimdi zaten dogsada kucağımıza vermezler ki kueze koyarlar. Ama 37. Haftadan sonra gel bebisim geeeeel geeeel :))Ayy cok heveslendim canim yaaaaslında kucağıma alacağım günü düşündükçe içim gidiyor hele bi de bu anlattıkların beni benden alıyor karnımda duracağına kucağımda dursun diyorum bazen sonra da daha cok minik icerde iyice gelissin öyle gelsin diyorum
nisanin ortalarindan itibaren yavas yavas dogum haberleri gelicek ayy ne heycanlii..ondan sonra gece kusu gibi hemen buraya yazicaz bebisin gaziydi uykusuydu sutuydu vs :) ama mayis bebeleri uslu uyumlu bebekler olcaklar :).inaniyorum
benim oğlum 25 mart doğumlu, eve çıktıktan sonra her gece yıkamıştık. suyla büyür bebişler derler ya o inanışa atfenAyy simdi bebeklerimizi gobegi dusene kadar yikayamayacakmiyiz16 sene önce kardesimi geldigi gün yikamistik biz
Ben hastanede eğitime gittiğim için bizim hastanenin baş ebesi bebekleri yıkamadıklarını söylemişti.
Bir de sorum olacak:
Bebeğinizde alt temizliğinde ıslak mendil mi kullanacaksınız yoksa pamuk ve su mu?
Ay ne güzel! Basket oynarsa boyu uzar hem. Ayrıca basket çok zevkli bir oyun. Ben orta okuldayken çok oynardım ama sonra boyum kısa diye almadılar beni takıma. İnşallah benim bebiş de basketçi olur :)Benim esimde tam futbol tutkunu. Cok ugrasti oglumda sevsin diye ama Alikaan in hiiicc futbol meraki yok. Basketbol u daha bi seviyor. Esiminde hayalleri vardi birlikte mac yapcaklardiama kismet iste
Yok canm nisan 8 gibi alcak doktor benimkiler ikiz ya malum erken gelcekler:) yani 36+1 gibi2 ay değil mi
Hımm ikiz olduğunu bilmiyordumYok canm nisan 8 gibi alcak doktor benimkiler ikiz ya malum erken gelcekler:) yani 36+1 gibi
benim oğlum 25 mart doğumlu, eve çıktıktan sonra her gece yıkamıştık. suyla büyür bebişler derler ya o inanışa atfenzaten yıkadıktan sonra ve sabah7akşam batticon ile pansuman yapın diye tarif ediyor doktor taburcu olurken. şükür 6. günü düştü kordonu. kordon düşünce 5 gün daha pansumana devam ediliyor.
ilk doğum senin ki gibi gözüküyor o zaman .. hayırlısıyla kucağına alırsın inş.. bebişlerine bende bi an önce zaman geçsin istiyorummmYok canm nisan 8 gibi alcak doktor benimkiler ikiz ya malum erken gelcekler:) yani 36+1 gibi
Hayirlisi ile gecsin su zaman:) eninde sonunda cikacaklar kacar yolu yok:))evet o korku arada banada geliyor.genelde tek basimayken dusununce korku basiyor ama nedense esimle birlikte dogum ani hakkinda konusunca bana bi guven deli kuvveti derlerya o derece bir his kapliyor,korku falan kalmiyor :) bi yandan da diyorum oyle yada boyle cikacaklar ordan elbet dusunmeee
Evet canim oyle gorunuyor insallah hayirlisi ile herkes saglikli sihhatli kavussin miniklerine:)ilk doğum senin ki gibi gözüküyor o zaman .. hayırlısıyla kucağına alırsın inş.. bebişlerine bende bi an önce zaman geçsin istiyorummm
Son dk haberleri gecersin bize canim Evden çıktık hastaneye geldik stop. Dogumhaneye alıyorlar stop.
bizde burda dokuz dogururuz heyecandan ay bende şimdi bile heyecanlandım ya o günü düşünemiyorum bile
Canım bende hastaneye gotureceklerimi bebek için olanları her takımı cirtcirtli şeffaf torbalar oluyor ya ona koymayı dusunuyorum hem hemsireye verirken rahat olur hemde çantada dururken tozlanmazlar temiz kalırlar bikac tane de boş götürürüm kırlileri koymak için bi video da izlemiştim hosuma gitti.
hayırlısıyla doğumun güzel geçsinde bize anlatırsın artık burdan :)Evet canim oyle gorunuyor insallah hayirlisi ile herkes saglikli sihhatli kavussin miniklerine:)
Daha sağlıklı olur en azından usenmemek lazim kızdım simdi kendimeen guzelini yapiyorlarmis canim.zaten yaz bebekleri olcaklar :) kolay olur yikamasi bencede
İnsallah canim tabiki anlatirim:)hayırlısıyla doğumun güzel geçsinde bize anlatırsın artık burdan :)
37. Haftaya kadar kendilerini kurtarir inşallah minikler o yüzden sabretsinlerYok şekerim zaten 37. Haftaya kadar dursunlar içeride. Hakikaten dediğin gibi buyusunler. şimdi zaten dogsada kucağımıza vermezler ki kueze koyarlar. Ama 37. Haftadan sonra gel bebisim geeeeel geeeel :))
Beklediğin bisey mi var canım? Yoksa icinden mi gelmiyor?kızlar ben daha hiç birşey almadım yaa bakmadım da doğru dürüst ne beşik ne bebek arabası ne kıyafet ne kendime gecelik bişeym yok
eşimle gezmek almak istiyorumkendi memleketimden uzağım.. kavınvalde ve görümcemlede alış veriş yapmak istemiyorum ne zaman baksam desem eşime daha zaman var alırız diyor.. aslında doktor eşin aşağıda erken doğum olabillir dedi ben daha hiç alış veriş yapmadım nasıl olcak bilmiyorum..Beklediğin bisey mi var canım? Yoksa icinden mi gelmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?