- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.041
Aslinda yikanabiliyor cabim. Ama her dr farkli yinlendiriyuor bu konuda.Ayy simdi bebeklerimizi gobegi dusene kadar yikayamayacakmiyiz16 sene önce kardesimi geldigi gün yikamistik biz
kendim icin 2 adet gecelik,1adet pijama(hangisiyle rahat edersem diye fazla koymayi dusundum),yatak icin pike,1 banyo havlusu,1 yuz havlusu,terlik,corap,camasir,emzirme sutyeni ve atleti,plates topu,meme ucu kremi ve pedi,silikon uc,varsa sut pompasi,hasta bezi,sut cayi....bebek icinde 3 adet 5li takim,2 tulum(nolur nolmaz sut akar vsdiye fazla kiyafet koymayi dusundum) ,tulbent,corap,bez,pamuk veya islak mendil,agiz mendili...birde istersen.kisisel bakim malzemelerimakyaj vsKizlarr biz tum cicilerimizi yikadik utuledik sira geldi hastane cantasi hazirlamaaya
Simdi cantaya neler koymam lazim hazirlayan varsa bir el ativersin
Birde hastane cikisi icin 1 tane 10lu set 2 tane 5li set aldim. Arkadaslarim 10lu seti cok sevdiler bunu ilk dogumhaneye verme ilk kusmugu cikmaz batar takim. Hastaneden cikarken giydiririz diolar. Haklida olabilirler belki. Ama bende o cicilerle gorsem cici cici kizimi diyorum. Aklim karisti napsam ki
Nasıl gidiyor =) ne modeli yapıyorsunIngilizce bir video buldum canim ordan deniyorum simditank patikleri de rusça video izleyerek yapmıştım neyseki ingilizceyi anlıyorum
Yuzunun gulmesine vesile olabilsiysem ne mutlu bana canimmNe güzel yazmissin canim içim açıldı valla bugün kafam pek bi bozuk maşallah sizeilk kez moralsiz, suratsız, boş vermiş bi haldeyim dün eşime surat yapmaktan suratim düşmüş olabilir hava da karartiyo içimi offff cekiyorum hayırdır bu halleri hamilelikten beri ilk
Canım ben de kurtköyde oturuyorum burda öyle çok bilmiyorum nerde ne var kartal bana yakın herkes seni oraya yönlendiriyorsa ben de oraya gitsem?Ben İstanbul kartal'da bir matbaaciya sordum canim herseyini siz ayarlayin biz cikaririz dedi benimkide yapiskanli olacak musait oldugumda gidip verecegim bakalim inşallah istedigim gibi hallederlersen bir sor birkac yere biz nereye sorsak bizi ilk gittigimiz yere yonlendirdiler
Çok gecmis olsun canim biran önce sagligina kavusur inşallah annen
Amin canim ve cok gecmis olsun. Turpla bal yada limonla bal yapsan iyi gelmez mi ki annem kardesime kucukkken hep öyle yapardi oksurugu oldugundainşallah hemencik iyilesir annesi
genelde yikiyorlar veya siliyorlar.mis kokulular onlar yaa varsin kremli olsun yavrum yeterki mis kokusuyla yanimda olsunnn :)Canım bilmediğinden daha doğrusu emin olmadığından soruyorum bebekleri dogunca yikamiyorlarmi bazı yerde yikanmasin üstündeki pudra kalsın diyorlar onu korunmuş bazı yerde de yıkıyorlar çok kanlı olduğu için diye biliyorum tam olarak doğrusu ne? Bende 10lu takımı veririm diyordum ama şimdi kafam karıştı açıkçası bende bi onlu iki beşli bide tulum ayrıca citcitli badi falan koyarım diyorum canım.
Kızlar evet bebekleri yıkamıyolar siliyorlar hastanede benim oglum doğduğunda hiç kan falan yoktu tertemiz de normal dogum yaptığım için gördüm öyle kıyafetleri f az lan pis olmadı ama Kanlıca olabilir bencede en mantıklısı hastaneden çıkarken giydirmek
Kizlar ins darısı başımıza onun o kokusunu içimize çekeriz mis gibi temiz olsun ki kuzular verniks tabakası korusun onları bende göbeği dusene kadar yikanmaz diye biliyordum ayrıca paylastigin için saol canım peki göbeğine alkol bazlı suyla bakım yaptinizmi bazısı yapın bazısı kuru tutun diyor ayy her konuda farklı görüşler kızlar.Canım bende normal doğum yaptım ama kızım tertemizdi hiç bişey yoktu üstünde kan filan.göbeği düşenekadarda yıkamadık.o ilk kokusu acayip güzel oluyo koklamaya doyum olmuyo.
Bende beşli takımlardan birini veririm sanırım canim içine iç zibin,citcitli, battaniyeye koyarım daha sonra çıkarken giydiririz hastane çıkışını mis gibiBen oğlumda hastane çıkısını ucuz birşey alıp vermiştim. bir dahada kullanmadım. cünkü sadece siliniyor kafası falan kanlı kalıyor.
İyiler teyzesi:)) cok giremiyorum bu ara surekli uyuma modundayim sen nasilsin minnos nasil:)İkiz yakışıklılar ne alemde tatlimmm tokatlimmm nadir görüyorum seni hayırdır
O etkiden cikamazsin bi süre canimAmin inşallah bitanemsabahtan beri ruyanin etkisi ile kendi kendime guluyorum valla
anamm senin 1 ayin kalmis desene kizz :) ay masallahh pasalar insallah annesini uzmez.teyzeleri dort gozle bekler burda :)Kizlar benim minnoslarin kiyafetleride hazir cantamizida haftaya hazir ederiz sanirim. ben normal 10 lu hastane cikisi aldim onu veririm ilk dogdklrnda yedek 5 li de koycam sanirim yeter zaten 2 gece kalcaz idare ederiz.pazartesi kontrolum vardi doktor nisan 8 i gibi aliriz dedi yani 36+1 de tabi beklerlerse:)
Canım benim arkadaslar yikanmadigini söylemişti demek ki hastaneden hastaneye fark ediyor. Ben yine de tembih edeyim bari yikamayin diyeCanim hastanede yikiyorlsr bebeleri. Tertemiz yapip giydirip oyle getiriyuorlar.
Evet canim az kaldi :)) gunler cabucak gecsin istiyorum:))mis kokularini icime cekmek icin heycanla bekliyorumAyy sen böyle deyince bi heyecan bastı canim yaadoğuma giderken de yazarim ben size merak etme tatlim ciddi bir sorunum olmazsa her asamadan haberdar olursunuz
Ben de fotograflarda 10lu oksun istiyordum ama diğer türlüsü daha mantıklı geldigi icin ona karar verdim canımhatta çantamı hazirlarken yanımda kim olursa dogum aninda kolayca ulasabilmesi icin hemsireye verecegin seylerin hepsini battaniyenin icine koydum ve çantanın en ustunde duruyor. Bu da fikir olsun canım
Kokay gelsin canım
Ingilizce bir video buldum canim ordan deniyorum simditank patikleri de rusça video izleyerek yapmıştım neyseki ingilizceyi anlıyorum
Ayy canım yaa heyecan yaptım ogluslarimizin gelmesine az kalmışinşallah beklerler gününü
Canım bende kurtkoyde oturuyorum sen nereye gidiyorsun dr a bende buraya 3sene önce geldim çok bir yeri bilmiyorum buralarda.Canım ben de kurtköyde oturuyorum burda öyle çok bilmiyorum nerde ne var kartal bana yakın herkes seni oraya yönlendiriyorsa ben de oraya gitsem?
inanir misin bende ne zaman emzirmeyle alakali ruyalar gorsem cok mutlu uyaniyorum o derece cok guzel yasiyormus gibi hissediyorum.eger emzirmek oyle bir hisse cok harika biseymis..insallah ruyamizdaki gibi guzel bir emzirme yasariz :)Kizlar sabah esimi gecirdikten sonra yatinca çok güzel bir ruya gordum hic uyanmak istemedim acikcasi. Bebegim dunyaya gelmis küçücük pek tatli bir kizdi evde her 2 saatte bir kizimi emziriyordum guzelce tutup emiyordu minik prensesim dun burda emzirme konulari konusulunca galiba icime islemis aksamda esimle konustuk bu konuyu nasil olacak diye ruyalarima kadar girdi ama çok güzel bir duyguydu Rabbim saglikla kucagimiza alip rahatca emzirmeyi nasip eylesin.
Aslinda yikanabiliyor cabim. Ama her dr farkli yinlendiriyuor bu konuda.
Canım ben de kurtköyde oturuyorum burda öyle çok bilmiyorum nerde ne var kartal bana yakın herkes seni oraya yönlendiriyorsa ben de oraya gitsem?
Canımm allahım gerçeğini yaşatmayı nasip etsin inşallahKizlar sabah esimi gecirdikten sonra yatinca çok güzel bir ruya gordum hic uyanmak istemedim acikcasi. Bebegim dunyaya gelmis küçücük pek tatli bir kizdi evde her 2 saatte bir kizimi emziriyordum guzelce tutup emiyordu minik prensesim dun burda emzirme konulari konusulunca galiba icime islemis aksamda esimle konustuk bu konuyu nasil olacak diye ruyalarima kadar girdi ama çok güzel bir duyguydu Rabbim saglikla kucagimiza alip rahatca emzirmeyi nasip eylesin.
Evet canim 1 ay kadar bir zamanimiz kaldi hem heyecan hem korkuanamm senin 1 ayin kalmis desene kizz :) ay masallahh pasalar insallah annesini uzmez.teyzeleri dort gozle bekler burda :)
Bugün pek yavaşım tavşi yapmaya çalışıyorum ama kafasının yarısına anca geldimNasıl gidiyor =) ne modeli yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?