2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kizlar ben yemek yiyince bogazimda kaliyor sanki mide yukari cikinca haliyle az bile yesem cok sissiyorum yuruyus yapinca rahatliyorum ama yuruyus yapamiyorum aksam 5 te cikiyorum eve gt yemek ye kalk bulasik yikar hava karariyor bi care bulamadim buna ((

kendim icin 2 adet gecelik,1adet pijama(hangisiyle rahat edersem diye fazla koymayi dusundum),yatak icin pike,1 banyo havlusu,1 yuz havlusu,terlik,corap,camasir,emzirme sutyeni ve atleti,plates topu,meme ucu kremi ve pedi,silikon uc,varsa sut pompasi,hasta bezi,sut cayi....bebek icinde 3 adet 5li takim,2 tulum(nolur nolmaz sut akar vsdiye fazla kiyafet koymayi dusundum) ,tulbent,corap,bez,pamuk veya islak mendil,agiz mendili...birde istersen.kisisel bakim malzemelerimakyaj vs

Yuzunun gulmesine vesile olabilsiysem ne mutlu bana canimm
Hava kapali olunca banada oluyor oyule keyifsiz haller. Ac bikac bebe sitesi kiyafrtlere bak. Yeni dogan bebelere bak keyfin yerine gelir canim

Canım ben de kurtköyde oturuyorum burda öyle çok bilmiyorum nerde ne var kartal bana yakın herkes seni oraya yönlendiriyorsa ben de oraya gitsem?

genelde yikiyorlar veya siliyorlar.mis kokulular onlar yaa varsin kremli olsun yavrum yeterki mis kokusuyla yanimda olsunnn :)

Canım bende normal doğum yaptım ama kızım tertemizdi hiç bişey yoktu üstünde kan filan.göbeği düşenekadarda yıkamadık.o ilk kokusu acayip güzel oluyo koklamaya doyum olmuyo.
Kizlar ins darısı başımıza onun o kokusunu içimize çekeriz mis gibi temiz olsun ki kuzular verniks tabakası korusun onları bende göbeği dusene kadar yikanmaz diye biliyordum ayrıca paylastigin için saol canım peki göbeğine alkol bazlı suyla bakım yaptinizmi bazısı yapın bazısı kuru tutun diyor ayy her konuda farklı görüşler kızlar.

Ben oğlumda hastane çıkısını ucuz birşey alıp vermiştim. bir dahada kullanmadım. cünkü sadece siliniyor kafası falan kanlı kalıyor.
Bende beşli takımlardan birini veririm sanırım canim içine iç zibin,citcitli, battaniyeye koyarım daha sonra çıkarken giydiririz hastane çıkışını mis gibi

Amin inşallah bitanem sabahtan beri ruyanin etkisi ile kendi kendime guluyorum valla
O etkiden cikamazsin bi süre canim
Ben üniversitedeyken rüyamda suda doğum yaptığımı görmüştüm uyandigimda kasiklarim karnım o kadar cok agriyordu ki bütün gün sancı cektim sankiama en güzeli de bebegimin babası eşimdi

anamm senin 1 ayin kalmis desene kizz :) ay masallahh pasalar insallah annesini uzmez.teyzeleri dort gozle bekler burda :)

Evet canim az kaldi :)) gunler cabucak gecsin istiyorum:))mis kokularini icime cekmek icin heycanla bekliyorum

Canım ben de kurtköyde oturuyorum burda öyle çok bilmiyorum nerde ne var kartal bana yakın herkes seni oraya yönlendiriyorsa ben de oraya gitsem?
Canım bende kurtkoyde oturuyorum sen nereye gidiyorsun dr a bende buraya 3sene önce geldim çok bir yeri bilmiyorum buralarda.

inanir misin bende ne zaman emzirmeyle alakali ruyalar gorsem cok mutlu uyaniyorum o derece cok guzel yasiyormus gibi hissediyorum.eger emzirmek oyle bir hisse cok harika biseymis..insallah ruyamizdaki gibi guzel bir emzirme yasariz :)

Aslinda yikanabiliyor cabim. Ama her dr farkli yinlendiriyuor bu konuda.

O zaman doktorumuzun dedigine göre hareket edecegiz canim teşekkürler bilgilendirdigin icin

Tabikide canim ama ben tam olarak adresini bilmiyorum tarifde edemem pek esim biliyordu hemen yaptirmayacak isen ben gidince kartini alip sana adresi vereyim esime aksam isminide sorayim ama

Canımm allahım gerçeğini yaşatmayı nasip etsin inşallahben böyle güzel rüyalar gördükçe çok mutlu oluyorum ama iyicede sabırsızlanıyorumaz kaldı çok şükür

Ben hastanede eğitime gittiğim için bizim hastanenin baş ebesi bebekleri yıkamadıklarını söylemişti.
Bir de sorum olacak:
Bebeğinizde alt temizliğinde ıslak mendil mi kullanacaksınız yoksa pamuk ve su mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…