2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oh ohhh keyfiniz bol olsun tatlım kayısı incir falan yiyor musun canim? Bi de madem kahvaltiyi yeni yapacaksin zeytinyagina ekmek bandır ye
Arada tost yedi uyudu tembel annesi abri kuru beslenmesem o da kâr etmiyo hoşaf bile.. Tek iyi gelen şeyi keşfettim tatlım o da evde kalmamış şu çekirdeksiz kuş üzümleri var ya almaya gidicem

Bende hala dusunuyorum almayı ama almadim daha lashion veya avent alırım alirsam
ilk bebeğimden manuel var aslında ama sağarken elimi ve kolumu çok ağrıtıyordu hiç verimli kullanamadım onun için. bende lansinoha bakıyorum eğer düşünüyorsun gitti gidiyor da tekli elektrikli 156 tl canım

Ağrılar bizde de var maalesef bizde yine kabızlık sorunu var ve bu saat olmuş yataktan çıkmamışız çok keyifli bir uyku günü

Ohh iyi keyifler tatlim en guzeli yatak keyfi yapmak sanirim. Zaten geceleri oradan oraya donmekten hepimiz uykusuz kaliyoruz artik. Kan ilacini gunde kac defa aliyorsun canim kabizlik büyük sorun oluyor gercekten

ohhh annesi nerde olsam uyurum diyosun

Ohh iyi keyifler tatlim en guzeli yatak keyfi yapmak sanirim. Zaten geceleri oradan oraya donmekten hepimiz uykusuz kaliyoruz artik. Kan ilacini gunde kac defa aliyorsun canim kabizlik büyük sorun oluyor gercekten
Bir kere tatlım sence o mu yapiyo yoksa bana iyi gelen çekirdeksiz kuş üzümü onu almaya gideceğim neyseki iyi gelen tek şeyi buldum baya da lavaboya gidiyoruz o da engel oluyo uykumuza bi de

Tatlım manuel yorucu olduğu için mi kullanişsiz .. Elektriklinin acitttigi da oluyormuş otomatik sağlayan dolayı..

Ayy yandik biz simdiden uykumuzu alamiyoruz bu cadilar dunyaya gelince ne olacak acaba diye dusunmeden edemiyorum. Demekki orasi rahat gelmis bitanem valla neresi rahat gelirse artik orada uyuyoruz deseydin. Gece sirt ustu yatmayacagim diye donmekten uyuyamadim bu seferde

Tatlım manuel yorucu olduğu için mi kullanişsiz .. Elektriklinin acitttigi da oluyormuş otomatik sağlayan dolayı..
canım evet biraz sagdıktan sonra kolunun ağrısından devam edemiyorsun onun için çok az süt çıkıyor. 3 aylıkken mecburen işe başlayacağımdan süt bırakmadan çıkamam. lansinoh acıtmıyormuş sanırım avent de aynı şekilde iyiymiş. lansinohun 12 farklı çekim gücü ayarı varmış. araştırmalarımda bu bilgilere ulaştım. 156 tl lik olanı alacağım sanırm indirimde de bulmuşken

evet tatlim,doktorlara guvenmemiz gerekiyor.bazen gebelikte ne yaparsan yap yukseliyormus seker elimizde olmadan..yetmedigimiz yerde insulin..nasil tiroidi yuksek olan tiroid ilaci kullaniyorsa insulinde ayni sekilde dusun demisti bana doktorum.
Evet canım ben dedim karnım doyunca yüksek çıkıyo çok az yersem düşük çıkıyo dedim.yediğinle ilgili değil zaten dedi.vücut yapıyo demekki canım.

Bir kere tatlım sence o mu yapiyo yoksa bana iyi gelen çekirdeksiz kuş üzümü onu almaya gideceğim neyseki iyi gelen tek şeyi buldum baya da lavaboya gidiyoruz o da engel oluyo uykumuza bi de

Evet canim o yapiyor genelde yaziyor zaten ama icmek zorundayiz iyi senin yine 1 sefermis benim 2 ye cikardi kanim dusuk olunca. Banada kuru kayisi iyi gelmisti ama bu aralar 2'ye cikinca ilac bazen kalabiliyorum kabiz bende. Ayy bugün kuruyemisciye gidecegim az birsey bende alayim bakalim belki onuda yemek ise yarar. İse yarayan seyi bulduysan hic eksik etme canim ki rahat et. Ayy ben gece kalkmiyorum cok lavaboya en fazla 1 sefer oda nadiren ama donmekten uyuyamiyorum artik

kızlar kan ilacını aldıktan sonra üstüne hemen 1 tatlı kaşığı z.yağı için çok iyi geliyor. çok geçmiş olsun

kızlar kan ilacını aldıktan sonra üstüne hemen 1 tatlı kaşığı z.yağı için çok iyi geliyor. çok geçmiş olsun

Teşekkürler canim ama sanirim z.yagini icemem gibi geliyor bana bircok kisi dedide dusuncesi bile beni kotu yapiyor. Ama çok zorlanirsam aklimda olacak deneyecegim

Eki Görüntüle 1789101 kızlar bu benim kızımın yeni doğmuş hali.meşur tombiş kızım 4 kilo olunca böyle oluyo kızlar

Ayyy ne kadar tatli canim maşallah kizina peki simdi nasil kilosu tombis mi yoksa tig gibi incemi. Toplu olunca bebek bakimi kolay oluyor ama sanirim fazla kilolu olmasida zararli benim kardesimde 3800 dogmustu rahatca kucagimiza aliyorduk bizde

Ayyy dönmek çok zor oluyo yaa tatlimmm sende al inşallah ise yarar sarı sarı minicik çok da severim ben iki tane hap da çokmuş.. Bende kabızlık genetik gibi bisey bi de demek ki ilaç da tetikliyo

Ben sanırım manuel alcam ilkin tatlım inşallah kullanabilirim otomatik sagilmak fikrine Alışamadım çünkü bende 5-6 aylıkken başlayacağım işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…