- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.521
Oh ohhh keyfiniz bol olsun tatlımAğrılar bizde de var maalesefbizde yine kabızlık sorunu var ve bu saat olmuş yataktan çıkmamışız çok keyifli bir uyku günü
Canım 1 aydır doğru düzgün bişey yemiyorum diyetteyimKiz masallah sen ne yedin boyleallah nazarlardan korusun ,desene baya tombik bisey dogacak benim gobegim asagida oldugu icin ve suyu az oldugu icin beslenmiyo
Bende hala dusunuyorum almayı ama almadim daha lashion veya avent alırım alirsamÇalışan anneler göğüs pompası aldiniz mi? Aldıysanız öneri de bulunurmusunuz bana da ? :)
Arada tost yedi uyudu tembel annesi abri kuru beslenmesemOh ohhh keyfiniz bol olsun tatlımkayısı incir falan yiyor musun canim? Bi de madem kahvaltiyi yeni yapacaksin zeytinyagina ekmek bandır ye
ilk bebeğimden manuel var aslında ama sağarken elimi ve kolumu çok ağrıtıyordu hiç verimli kullanamadım onun için. bende lansinoha bakıyorum eğer düşünüyorsun gitti gidiyor da tekli elektrikli 156 tl canımBende hala dusunuyorum almayı ama almadim daha lashion veya avent alırım alirsam
Ağrılar bizde de var maalesefbizde yine kabızlık sorunu var ve bu saat olmuş yataktan çıkmamışız çok keyifli bir uyku günü
Aynı durum hepimizde basladı canim yaa eskiden uyusak uyaninca dinlenmis olurduk, simdi uyumaya korkuyorumsabah uyandım ama sanki 3 gün daha uyusam anca kendime gelecek gibiydim. hatta bi ara başımı eşimin sırtına koymustum o arada bile uyumusum dalga geçiyor benimle sırtımda uyudun farkinda misin diye
Bir kere tatlım sence o mu yapiyo yoksaOhh iyi keyifler tatlim en guzeli yatak keyfi yapmak sanirim. Zaten geceleri oradan oraya donmekten hepimiz uykusuz kaliyoruz artik. Kan ilacini gunde kac defa aliyorsun canim kabizlik büyük sorun oluyor gercekten
Tatlım manuel yorucu olduğu için mi kullanişsiz .. Elektriklinin acitttigi da oluyormuş otomatik sağlayan dolayı..ilk bebeğimden manuel var aslında ama sağarken elimi ve kolumu çok ağrıtıyordu hiç verimli kullanamadım onun için. bende lansinoha bakıyorum eğer düşünüyorsun gitti gidiyor da tekli elektrikli 156 tl canım
Aynı durum hepimizde basladı canim yaa eskiden uyusak uyaninca dinlenmis olurduk, simdi uyumaya korkuyorumsabah uyandım ama sanki 3 gün daha uyusam anca kendime gelecek gibiydim. hatta bi ara başımı eşimin sırtına koymustum o arada bile uyumusum dalga geçiyor benimle sırtımda uyudun farkinda misin diye
canım evet biraz sagdıktan sonra kolunun ağrısından devam edemiyorsun onun için çok az süt çıkıyor. 3 aylıkken mecburen işe başlayacağımdan süt bırakmadan çıkamam. lansinoh acıtmıyormuş sanırım avent de aynı şekilde iyiymiş. lansinohun 12 farklı çekim gücü ayarı varmış. araştırmalarımda bu bilgilere ulaştım. 156 tl lik olanı alacağım sanırm indirimde de bulmuşkenTatlım manuel yorucu olduğu için mi kullanişsiz .. Elektriklinin acitttigi da oluyormuş otomatik sağlayan dolayı..
Evet canım ben dedim karnım doyunca yüksek çıkıyo çok az yersem düşük çıkıyo dedim.yediğinle ilgili değil zaten dedi.vücut yapıyo demekki canım.evet tatlim,doktorlara guvenmemiz gerekiyor.bazen gebelikte ne yaparsan yap yukseliyormus seker elimizde olmadan..yetmedigimiz yerde insulin..nasil tiroidi yuksek olan tiroid ilaci kullaniyorsa insulinde ayni sekilde dusun demisti bana doktorum.
Bir kere tatlım sence o mu yapiyo yoksabana iyi gelen çekirdeksiz kuş üzümü onu almaya gideceğim neyseki iyi gelen tek şeyi buldum baya da lavaboya gidiyoruz o da engel oluyo uykumuza bi de
kızlar kan ilacını aldıktan sonra üstüne hemen 1 tatlı kaşığı z.yağı için çok iyi geliyor. çok geçmiş olsunEvet canim o yapiyor genelde yaziyor zaten ama icmek zorundayiz iyi senin yine 1 sefermis benim 2 ye cikardi kanim dusuk olunca.Banada kuru kayisi iyi gelmisti ama bu aralar 2'ye cikinca ilac bazen kalabiliyorum kabiz bende. Ayy bugün kuruyemisciye gidecegim az birsey bende alayim bakalim belki onuda yemek ise yarar. İse yarayan seyi bulduysan hic eksik etme canim ki rahat et. Ayy ben gece kalkmiyorum cok lavaboya en fazla 1 sefer oda nadiren ama donmekten uyuyamiyorum artik
kızlar kan ilacını aldıktan sonra üstüne hemen 1 tatlı kaşığı z.yağı için çok iyi geliyor. çok geçmiş olsun
Eki Görüntüle 1789101 kızlar bu benim kızımın yeni doğmuş hali.meşur tombiş kızım4 kilo olunca böyle oluyo kızlar
Ayyy dönmek çok zor oluyo yaaEvet canim o yapiyor genelde yaziyor zaten ama icmek zorundayiz iyi senin yine 1 sefermis benim 2 ye cikardi kanim dusuk olunca.Banada kuru kayisi iyi gelmisti ama bu aralar 2'ye cikinca ilac bazen kalabiliyorum kabiz bende. Ayy bugün kuruyemisciye gidecegim az birsey bende alayim bakalim belki onuda yemek ise yarar. İse yarayan seyi bulduysan hic eksik etme canim ki rahat et. Ayy ben gece kalkmiyorum cok lavaboya en fazla 1 sefer oda nadiren ama donmekten uyuyamiyorum artik
Ayy maşallah tatlım normal mi doğurdun yoksaEki Görüntüle 1789101 kızlar bu benim kızımın yeni doğmuş hali.meşur tombiş kızım4 kilo olunca böyle oluyo kızlar
Sağol canm evde doğal z.yağı da var ama ben nasıl içerim ki midem bulanirkızlar kan ilacını aldıktan sonra üstüne hemen 1 tatlı kaşığı z.yağı için çok iyi geliyor. çok geçmiş olsun
Ben sanırım manuel alcam ilkin tatlım inşallah kullanabilirim otomatik sagilmak fikrine Alışamadım çünkücanım evet biraz sagdıktan sonra kolunun ağrısından devam edemiyorsun onun için çok az süt çıkıyor. 3 aylıkken mecburen işe başlayacağımdan süt bırakmadan çıkamam. lansinoh acıtmıyormuş sanırım avent de aynı şekilde iyiymiş. lansinohun 12 farklı çekim gücü ayarı varmış. araştırmalarımda bu bilgilere ulaştım. 156 tl lik olanı alacağım sanırm indirimde de bulmuşken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?