2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım yürüyesiye şişmandı.boynu gömülüyodu kilodan bacakları büklüm büklümdü.ama yürüdükten sonra attı kiloyu.şimdi 4,5 yaşında 19 kilo boyuda iyi.çok zayıfda değil şişmanda değil.

Ayyy dönmek çok zor oluyo yaa tatlimmm sende al inşallah ise yarar sarı sarı minicik çok da severim ben iki tane hap da çokmuş.. Bende kabızlık genetik gibi bisey bi de demek ki ilaç da tetikliyo

Aynen öyle tatlim ama az daha sabredecegiz sanirim bebeklerimiz icin ayy canim hic sevmem ama hamilelikte sevmedigim herseyi yemege basladim canim kizim icin bunuda denerim ne olacak ki banada çok geliyor ama dusuk gorunce hemen 2'ye cikardilar inşallah bir dahaki sefer duzene girerde ictigime yarar canim aynen canim tetikliyordur oda

Maşallah canim saglikli olsunlarda ama dedigin gibi şişman degil bencede ayy o halleri cok tatli oluyor gercekten.

Kizlarrrrr merhabalar biz kontrolden geldi 30+4 den selamlar 1850 olmusuz onde bebegin dikkat et karbonhidrarlardan uzak dur dedi sagligimiz bobreklerimizde iyimis buyume yokmus :)
Canım maşallah. Çok güzel haberler bunlar
Özellikle böbrekteki büyümenin durmuş olmasına çok sevindim. Darısı başımıza. Geçen cumartesi gitmiştik. 9,5 dan 10,5 olmuştu 3 haftada. Ama doktorum fena değil demişti. 3 gün sonra tekrar gideceğiz. İnşallah bizde güzel haberler alırız
Bu arada beslenme şeklin nasıldı canım. Karbonhidrat çokmu tüketiyordunki ?

kızlar buda benım fındık burunlu kızım ıkı gun once cekındık resmımızı ancak gırebıldım ılk defa bu kadar net resmımız oldu seker ıcın endokrınede gıttım olcumlerımız normal cıkmıs sımdılık dıyetıne dıkkat et sorun olmaz dedı dr tekrar gıttıgımızde bakılcak

Eklentiler

• 12804156_10208840407315947_709698487_n.webp
    7 KB · Görüntüleme: 95
Güzeller göğüs pompası sormuş arkadaşlar benim aventin tek taraflı göğüs pompam vardı memnundum.tavsiye ederim.bazı arkadaşlarım elektrikli çift taraflı lansinoh markalı olan göğüs pompasını almışlardı.onlar da memnundu.sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…