- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.541
Canım yürüyesiye şişmandı.boynu gömülüyodu kilodan bacakları büklüm büklümdü.ama yürüdükten sonra attı kiloyu.şimdi 4,5 yaşında 19 kilo boyuda iyi.çok zayıfda değil şişmanda değil.Teşekkürler canim ama sanirim z.yagini icemem gibi geliyor bana bircok kisi dedide dusuncesi bile beni kotu yapiyor. Ama çok zorlanirsam aklimda olacak deneyecegim
Ayyy ne kadar tatli canim maşallah kizina peki simdi nasil kilosu tombis mi yoksa tig gibi incemi.Toplu olunca bebek bakimi kolay oluyor ama sanirim fazla kilolu olmasida zararli benim kardesimde 3800 dogmustu rahatca kucagimiza aliyorduk bizde
Evet canım normal doğdu.ama korkma çok kolay doğdu.Ayy maşallah tatlım normal mi doğurdun yoksa
Ayyy dönmek çok zor oluyo yaatatlimmm sende al inşallah ise yarar sarı sarı minicik çok da severim ben iki tane hap da çokmuş.. Bende kabızlık genetik gibi bisey bi de demek ki ilaç da tetikliyo
Canım yürüyesiye şişmandı.boynu gömülüyodu kilodan bacakları büklüm büklümdü.ama yürüdükten sonra attı kiloyu.şimdi 4,5 yaşında 19 kilo boyuda iyi.çok zayıfda değil şişmanda değil.
Eki Görüntüle 1789101 kızlar bu benim kızımın yeni doğmuş hali.meşur tombiş kızım4 kilo olunca böyle oluyo kızlar
canım içine limon veya nar ekşisi damlat salata gibi giderler canim ama sanirim z.yagini icemem gibi geliyor bana bircok kisi dedide dusuncesi bile beni kotu yapiyor. Ama çok zorlanirsam aklimda olacak
Maşallah canım çok tatlı güzel bi bebekmiişEki Görüntüle 1789101 kızlar bu benim kızımın yeni doğmuş hali.meşur tombiş kızım4 kilo olunca böyle oluyo kızlar
Alllllaaahhiimm masallah kiz bu ne tatli bir bebek. Yarebbim 41.5 kereEki Görüntüle 1789101 kızlar bu benim kızımın yeni doğmuş hali.meşur tombiş kızım4 kilo olunca böyle oluyo kızlar
Kizlarrrrr merhabalar biz kontrolden geldi 30+4 den selamlar 1850 olmusuz onde bebegin dikkat et karbonhidrarlardan uzak dur dedi sagligimiz bobreklerimizde iyimis buyume yokmus :)Tatlım seninkide kocaman olmuştur bende merakettim şimdi
Canım maşallah. Çok güzel haberler bunlarKizlarrrrr merhabalar biz kontrolden geldi 30+4 den selamlar 1850 olmusuz onde bebegin dikkat et karbonhidrarlardan uzak dur dedi sagligimiz bobreklerimizde iyimis buyume yokmus :)
Saol teyzesi şimdide tadından yenmiyo sormaCanım maşallah kızına ne tombiş bir bebek ay yerim yanaklar bak sen hele
Saol canım benim.Maşallah canım çok tatlı güzel bi bebekmiişoyy tam yemelikmiş çok keyifsiz uyandım keyfim yerine geldi görünce
Ay darısı bu seferki doğumuna kolayca inşallahEvet canım normal doğdu.ama korkma çok kolay doğdu.
Saol canım benim.evet çok şekerdiAlllllaaahhiimm masallah kiz bu ne tatli bir bebek. Yarebbim 41.5 kere
Ay şimdiki çocuklar hep tombiş yediklerimizdenmi bilemedim ben 2 kilo 300 gr doğmuşumI iremerve1990 canımmm maşallah kızına. Sahiden bal yanakmış
Benim kızım biraz erken geldiğinden 3.300 gr doğmuştu. Gününde doğsaydı benimkinide 4 kilo üstü bekliyorlardı
İnşallah canım bende normal istiyorumAy darısı bu seferki doğumuna kolayca inşallahbi de bize bakalım normal istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?