2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlarrrrr merhabalar biz kontrolden geldi 30+4 den selamlar 1850 olmusuz onde bebegin dikkat et karbonhidrarlardan uzak dur dedi sagligimiz bobreklerimizde iyimis buyume yokmus :)
Maşallah tatlım kocaman olmuş bebegin böbrekte büyümede yokmuş kilosu da güzel oh annesi iyi bakmışın bebişine

Cok tesekkürler canım darısı sana insallah benim iki böbrekteydi biri 4 biri 5,7di o yüzden büyümemiş o standartta kalmıs büyüse büyümüştü şimdiye kadar dedi ekmek makarna pilav meyve yapmıs cayı sekerli iciorum cnm o yüzden bebegin suyu cokmus buda iri bebek olmasına neden oluomus

Maşallah tatlım kocaman olmuş bebegin böbrekte büyümede yokmuş kilosu da güzel oh annesi iyi bakmışın bebişine
Evet canım cok şükür cok tesekkür ederimmm doktorda öle dedi ama 4 küsür olsada normal dogurturum seni dedi dikkat et vajinan yırtılır dedi korkuttu biraz dikkat edicem inş aslında 12 kilo aldım şimdiye kadar

Bu suyu ayarlayamadik gitti ya bendede suyu az diye kucuk dogacak malesef ve erken olma riski var su cok oluncada iri bebekmi oluyo....

Aynen kuzum yaa neyse en azından oramiz buramiz agriyarak uyanmayacagiz canim emziririz altını degistiririz huysuzluk ederse ilgileniriz bitti anlamadigim sey esim kilolu da değil nasıl uyudum bilemedim valla

Merhaba tatlı hamişler sonunda telefonuma kavuştum.ohh dünya varmiş.nasılsınız inşallah hersey yolundadır.ben çok yorgun hissediyorum canım hiçbi şey yapmak istemiyor.bahar yorgunluğu mudur nedir.benim doktorumda hafta içi dört boyutlu için çağırmış telefon kapalı oldugu için pazartesi gidicem.bakalım bizim ufaklık ne durumda. bkalp canım maşallah kuzucuk.ne yiyeceğimizi nasıl uzanıp uyuyacağımız hepsi ayrı bi sorun hayırlısı ile az kaldı

Tatlım benim oglum 3400 doğmuştu gene yırtıgım oldu ama doktorum estetik dikiş attı hiç belli bile degil zaten kesi yapıyorlar aslında en güzeli

doktor kontrolüm haftaya bugün canım. ilçede yaşıom merkeze gdiom kontrole o yüzden aramadım doktoru hani gel derse iki hafta üst üste gitmek de yol da yorucu oluyo..ama yine olursa aramam gerekir gibi duruo...
Inşallah olmaz canım o zaman kontrole gittiginde sor bakalim ne diyecek

ohhh annesi nerde olsam uyurum diyosun
Aynen tatlım yaa kafamı koyar koymaz uyumusum bi de yaabu arada kabızlık icin ilacin da pek guzelmis degerlendirmek lazim

Eki Görüntüle 1789101 kızlar bu benim kızımın yeni doğmuş hali.meşur tombiş kızım 4 kilo olunca böyle oluyo kızlar
Oyyy maşallah kuzucuga yaa dogar dogmaz minciklamalikmisEminim simdi de cok tatlı bir kızdır benim için o yanaklara bi öpücük konduruver annesi

Kizlarrrrr merhabalar biz kontrolden geldi 30+4 den selamlar 1850 olmusuz onde bebegin dikkat et karbonhidrarlardan uzak dur dedi sagligimiz bobreklerimizde iyimis buyume yokmus :)
Maşallah oğluşa canım şükür böbrekler düzelmiş

Bebek hediyesi nasıl sizce
Farklı ve güzelmiş canım kendin mi yapacaksin?

Maşallah cimcimeyeinşallah hep böyle iyi devam eder canım

Hadi gözün aydın canım artik ozletmezsin kendinipazartesi güzel haberler verirsin inşallah bize oğluş da büyümüştür zaten ohh

Öperim teyzesi.eminim elamızda bu kadar tatlı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…