- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.561
Maşallah tatlım kocaman olmuş bebegin böbrekte büyümede yokmuş kilosu da güzel oh annesi iyi bakmışın bebişineKizlarrrrr merhabalar biz kontrolden geldi 30+4 den selamlar 1850 olmusuz onde bebegin dikkat et karbonhidrarlardan uzak dur dedi sagligimiz bobreklerimizde iyimis buyume yokmus :)
Cok tesekkürler canım darısı sana insallah benim iki böbrekteydi biri 4 biri 5,7di o yüzden büyümemiş o standartta kalmıs büyüse büyümüştü şimdiye kadar dedi ekmek makarna pilav meyve yapmıs cayı sekerli iciorum cnm o yüzden bebegin suyu cokmus buda iri bebek olmasına neden oluomusCanım maşallah. Çok güzel haberler bunlar
Özellikle böbrekteki büyümenin durmuş olmasına çok sevindim. Darısı başımıza. Geçen cumartesi gitmiştik. 9,5 dan 10,5 olmuştu 3 haftada. Ama doktorum fena değil demişti. 3 gün sonra tekrar gideceğiz. İnşallah bizde güzel haberler alırız
Bu arada beslenme şeklin nasıldı canım. Karbonhidrat çokmu tüketiyordunki ?
Evet canım cok şükür cok tesekkür ederimmm doktorda öle dedi ama 4 küsür olsada normal dogurturum seni dedi dikkat et vajinan yırtılır dedi korkuttu biraz dikkat edicem inş aslında 12 kilo aldım şimdiye kadarMaşallah tatlım kocaman olmuş bebegin böbrekte büyümede yokmuş kilosu da güzel oh annesi iyi bakmışın bebişine
Bu suyu ayarlayamadik gitti yaCok tesekkürler canım darısı sana insallah benim iki böbrekteydi biri 4 biri 5,7di o yüzden büyümemiş o standartta kalmıs büyüse büyümüştü şimdiye kadar dedi ekmek makarna pilav meyve yapmıs cayı sekerli iciorum cnm o yüzden bebegin suyu cokmus buda iri bebek olmasına neden oluomus
Aynen kuzum yaa neyse en azından oramiz buramiz agriyarak uyanmayacagiz canim emziririz altını degistiririz huysuzluk ederse ilgileniriz bittiAyy yandik biz simdiden uykumuzu alamiyoruz bu cadilar dunyaya gelince ne olacak acaba diye dusunmeden edemiyorum.Demekki orasi rahat gelmis bitanem valla neresi rahat gelirse artik orada uyuyoruz deseydin. Gece sirt ustu yatmayacagim diye donmekten uyuyamadim bu seferde
Tatlım benim oglum 3400 doğmuştu gene yırtıgım oldu ama doktorum estetik dikiş attı hiç belli bile degil zaten kesi yapıyorlar aslında en güzeliEvet canım cok şükür cok tesekkür ederimmm doktorda öle dedi ama 4 küsür olsada normal dogurturum seni dedi dikkat et vajinan yırtılır dedi korkuttu biraz dikkat edicem inş aslında 12 kilo aldım şimdiye kadar
Teyzesi yesin onu bal y az nakli kızıSaol teyzesi şimdide tadından yenmiyo sorma
Inşallah olmaz canım o zaman kontrole gittiginde sor bakalim ne diyecekdoktor kontrolüm haftaya bugün canım. ilçede yaşıom merkeze gdiom kontrole o yüzden aramadım doktoru hani gel derse iki hafta üst üste gitmek de yol da yorucu oluyo..ama yine olursa aramam gerekir gibi duruo...
Aynen tatlım yaa kafamı koyar koymaz uyumusum bi de yaaohhh annesi nerde olsam uyurum diyosun
Oyyy maşallah kuzucuga yaa dogar dogmaz minciklamalikmisEki Görüntüle 1789101 kızlar bu benim kızımın yeni doğmuş hali.meşur tombiş kızım4 kilo olunca böyle oluyo kızlar
Kizlarrrrr merhabalar biz kontrolden geldi 30+4 den selamlar 1850 olmusuz onde bebegin dikkat et karbonhidrarlardan uzak dur dedi sagligimiz bobreklerimizde iyimis buyume yokmus :)
Farklı ve güzelmiş canım kendin mi yapacaksin?Bebek hediyesi nasıl sizce
Maşallah cimcimeyekızlar buda benım fındık burunlu kızım ıkı gun once cekındık resmımızı ancak gırebıldım ılk defa bu kadar net resmımız oldu seker ıcın endokrınede gıttım olcumlerımız normal cıkmıs sımdılık dıyetıne dıkkat et sorun olmaz dedı dr tekrar gıttıgımızde bakılcak
Hadi gözün aydın canım artik ozletmezsin kendiniMerhaba tatlı hamişler sonunda telefonuma kavuştum.ohh dünya varmiş.nasılsınız inşallah hersey yolundadır.ben çok yorgun hissediyorum canım hiçbi şey yapmak istemiyor.bahar yorgunluğu mudur nedir.benim doktorumda hafta içi dört boyutlu için çağırmış telefon kapalı oldugu için pazartesi gidicem.bakalım bizim ufaklık ne durumda.bkalp canım maşallah kuzucuk.ne yiyeceğimizi nasıl uzanıp uyuyacağımız hepsi ayrı bi sorun hayırlısı ile az kaldı
Bende çok özledim sizi canım vakit gecmek bilmedi.inşallah canım özledim keratayı bakalım ne durumda :)Hadi gözün aydın canım artik ozletmezsin kendinipazartesi güzel haberler verirsin inşallah bize oğluş da büyümüştür zaten
Inşallah olmaz canım o zaman kontrole gittiginde sor bakalim ne diyecek
Aynen tatlım yaa kafamı koyar koymaz uyumusum bi de yaabu arada kabızlık icin ilacin da pek guzelmis degerlendirmek lazim
Oyyy maşallah kuzucuga yaa dogar dogmaz minciklamalikmisEminim simdi de cok tatlı bir kızdır benim için o yanaklara bi öpücük konduruver annesi
Maşallah oğluşa canım şükür böbrekler düzelmiş
Farklı ve güzelmiş canım kendin mi yapacaksin?
Maşallah cimcimeyeinşallah hep böyle iyi devam eder canım
Hadi gözün aydın canım artik ozletmezsin kendinipazartesi güzel haberler verirsin inşallah bize oğluş da büyümüştür zaten ohh
Ben de diyorum bi yerden tanıdık geliyor sankiYok canım kendim yapmadım madam coco dan aldım 80 adet keselere koyacağım
Iyidir inşallah annesi madem 4D göreceksin tembih et de güzel poz versinBende çok özledim sizi canım vakit gecmek bilmedi.inşallah canım özledim keratayı bakalım ne durumda :)
Öperim teyzesi.eminim elamızda bu kadar tatlı olcakInşallah olmaz canım o zaman kontrole gittiginde sor bakalim ne diyecek
Aynen tatlım yaa kafamı koyar koymaz uyumusum bi de yaabu arada kabızlık icin ilacin da pek guzelmis degerlendirmek lazim
Oyyy maşallah kuzucuga yaa dogar dogmaz minciklamalikmisEminim simdi de cok tatlı bir kızdır benim için o yanaklara bi öpücük konduruver annesi
Maşallah oğluşa canım şükür böbrekler düzelmiş
Farklı ve güzelmiş canım kendin mi yapacaksin?
Maşallah cimcimeyeinşallah hep böyle iyi devam eder canım
Hadi gözün aydın canım artik ozletmezsin kendinipazartesi güzel haberler verirsin inşallah bize oğluş da büyümüştür zaten ohh
Teşekkür ederimYok canım kendim yapmadım madam coco dan aldım 80 adet keselere koyacağım
Teşekkür ederimYok canım kendim yapmadım madam coco dan aldım 80 adet keselere koyacağım
teşekkür edermBen de diyorum bi yerden tanıdık geliyor sankicok güzel düşünmüşsün canım en azından farklı bir hediye
Ay inşallah canımÖperim teyzesi.eminim elamızda bu kadar tatlı olcak
Vaktiyle gelsin defne kizcelerimiz insallahhhGüzel Defnelerimize gelsinnnnEki Görüntüle 1789338
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?