2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar mrb bizim bugün kontrolumuz vardi dr bebegin suyunun hala alt sınırda olduğunu soyledi takipte olacağız dedi. Ve bebeğim ters geliyormus doğum pozisyonunda deil yani. Suyu az olduğu için donmeyebilir dedi. Bu da sezeryan olacağı anlamına geliyor. Bundan sonra suyun fazlalasmaz dedi senin bebek böyle idare ediyor sanırım dedi. Ama bu durumlarda 37-38. Haftalarda alıyorum bebeği dedi. Kilosu da gelişimi de gayet iyi geçen hafta 1150 çıkmıştı bu hafta 1500 çıktı bu kadar fazla kilo alması normal mi dedik ölcümden fark eder dedi. Bikaç kez ölçüm yaptı 1400 ölçtüğü de oldu 1300 ölçtüğü de. En son 1325 dedi. Bizde durumlar böyle.
Sizin bebekleriniz doğum pozisyonunda mi kızlar?

Evet canim benim bebis 26. Haftada dondu ve oylede kaldi , suan basasagi duruyo ... bende 30+0 da doktora gittigimde banada suyu az dedi , netten okuyom erken dogma sebebi diyor cunku suyu az olunca fazla gelismiyormus.... senin nezamandan belli suyu az denildi canim ????

Geçen hafta dedı canım. Ondan 3 hafta önce gitmistim dr a ama o zaman oyle bisey dememisti. bebisim doğum pozisyonundaydi hatta o zaman da.yani tam bir ay önce ama zaten sürekli hareketli olduğu için ben yine döner zannediyordum ama dönmedi. Dr da donmeyebilir dedi işte.

canım içine limon veya nar ekşisi damlat salata gibi gider

Bir deneyeyim canim inşallah dedigin gibi olur

Kizlarrrrr merhabalar biz kontrolden geldi 30+4 den selamlar 1850 olmusuz onde bebegin dikkat et karbonhidrarlardan uzak dur dedi sagligimiz bobreklerimizde iyimis buyume yokmus :)

Ayy şükür canim bobreklerinizin oldugu gibi kalmasina sevindim kilosuda inşallah çok olmaz rahat rahat dogurursun sende canim dikkat edince normale doner inşallah.

Bebek hediyesi nasıl sizce

Degisik ve güzel bir hediye secimi olmus güzel gunlerde dagit inşallah canim

Maşallah canim kizina boyle devam eder inşallah sekerinde

İnşallah hersey duzene girer canim bellimi olur belki doner suyu arttirmak icin havuc ve armut suyu onermisti arkadaslar birde onlari dene istersen kilosu iyiymis maşallah

Aynen kuzum yaa neyse en azından oramiz buramiz agriyarak uyanmayacagiz canim emziririz altını degistiririz huysuzluk ederse ilgileniriz bitti anlamadigim sey esim kilolu da değil nasıl uyudum bilemedim valla

Bende öyle diyorum en azindan istedigimiz gibi uyuyacagiz olmadi onlar uyurken gunduzleri bizde uyuruz simdi hamileyiz diye is yapmiyoruz o zamanda bebekler var diye yapmayiz. İnsan uykusu gelince heryerde uyur bitanem

Yarın yavruma biseyler alicaz babamızla çok mutluyum ilk defa kıyafet alıcaz sanki bayramlık alıcak çocuklar gibiyim hemen yarın olsuuunn
Ayy çok sevindim canım içine stres yapıyodun kendine hiç bişey almadım diye:)hemen resimlerini bekliyorum kolay gelsin şimdiden.çok yorma kendini

Canım çok şükür bebeğin gelişimi iyi maşallah kuzuna:)bana 28 den beri doğum pozisyonunda diyo ama sürekli dönüyo gibi geliyo banada.şu su meselesi benimde aklıma takılıyo görcez bakalım kontrolde.

Seninde mi suyun az canım.

Ayy çok sevindim canım içine stres yapıyodun kendine hiç bişey almadım diye:)hemen resimlerini bekliyorum kolay gelsin şimdiden.çok yorma kendini
Aynen öyle canım ya o kadar mutluyum ki şimdi sanki ilk defa hayatımda alışveriş yapicam sonunda yapıcaz çok şükür doğsa çocuk giyicek biseyi yok artık neye sararlarsa çocuğu

Seninde mi suyun az canım.
En son kontrolde iyi dedi ama şu 1 haftadır sürekli su gibi akıntı var ve sürekli bi ıslaklık.hareketleri canımıda yakıyor bi arkadaş da o şikayetle gitmişti suyu azalmış tedirgin oldum o yüzden.çarşamba günü kontrol var ama çok huzursuzum.

Kızlar sorucam unutuyorum kollarımi görünce hatırladım benim kollarımin iç kısmında lekeler oldu küçük küçük milletin yüzünde olur esmerim aslında gunese de cikmadim evdeyim hep ama renkle alakali değil galiba bu acaba neden oluyor bu hamilelikte ve yaşayan var mı bişey sürmem gerek mi geçer mi doğumdan sonra

Canım yaaa rahat hareket ediyorsa suyu iyidir diye biliyorum inşallah paşamız gayet iyidir annesi biz kuruntuluyuz .. Benden bildiğin baya aktı istemsiz ama bebişin değilmiş bende sen gibi çamaşır çok değiştiriyorum yaramaz erkeklerimiz yaaa inşallah çok güzel geçer kontrolünüz

Benim karnimda ve sirtimda kahverengi leke oldu göbek deliğim karardı, çizgi zaten var geçicidir derler ama bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…