2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yarın yavruma biseyler alicaz babamızla çok mutluyum ilk defa kıyafet alıcaz sanki bayramlık alıcak çocuklar gibiyim hemen yarın olsuuunn

Simdiden aldiklarin hayirli olsun canim desene gercekten yarin senin icin bayram gibi birsey kendini cok mutlu hissedeceksin bebegine birseyler alirken alinca bizimlede paylas canim

Ay ne bileyim tatlım dediğin gibi bizim panik halleremizdende kaynaklanıyo;( ama şu bi haftadır sürekli su azalma olaylarını duyunca ondan etkilendim sanırım..oğluşun hareketleri iyi çok şükür hatta dönüp duruyor içerde ama korktum yinede.zaman azaldıkça evham artıyorinşallah canım benim güzel haberlerle dönmeyi çok istiyorumm

M Mjdmjd normal dediyse birsey yoktur canim sen iyiye yor iyi olsun az kalmis pasani gormeye benim doktorumda hicbirsey demedi benimki 22 martta randevum bende o zaman sorayim barim durumu birde doktor ne normal nede sezeryan dedi bir dahaki gittigimde belli olurmu acep. Canim birde sende corasprin kullaniyordun demi bana buradaki doktor 32. Haftada birakacaksin dedi senin doktorun öyle birsey dedimi hic aklima takildi bu konuda benim

Canım geçen ayın 15 nde gittim en son o zaman bı kadar şikayetim yoktu ama artınca aklıma takıldı.senin prenses dönmüştür ve anneside gönlündeki gibi doğum yapar inşallahdoğum şekline son ayda karar verir heralde tatlım?aa doğru ben bide senin doktorunun söylediği coraspin olayını kafaya takmıştımcanım benim doktor onla ilgili bişey demedi çarşamba kontrol var onuda sorucam haber veririm sanada.burdaki diğer anneleri araştırdım 32 de bırakanda var 36 da bırakanda var canım.bakalım kontrolde belli olur bizimde

İnşallah normaldir canım nette okudum günde 5 lt su içiyorum diyenler bile olmuş bakalım bende denicem inşallah artar suyu bebegimin.

Gittigimde yukardaydi bebek durusu icin birsey demedi ama hala tekmeleri gobek deligimin oralarda hissediyorum canim belkide erkendir daha bilemedim bende. Benimde akintim cok canim doktor fitil verdi ama icerigini okuyunca vazgectim kullanmadim bazen benimde su gibi oluyor akintim ayy suyu degildir inşallah bak benimde icime kurt dustu simdi. Ayy benim Eskisehir'deki doktorumda birsey demedi buna corasprin kullaniyorum deyince direk 32. Haftada birakacagiz dedi aklim karisti benimde birde sen sor bakalim senin doktorun ne diyecek bu duruma

Simdiden aldiklarin hayirli olsun canim desene gercekten yarin senin icin bayram gibi birsey kendini cok mutlu hissedeceksin bebegine birseyler alirken alinca bizimlede paylas canim
Çok sağol canım benim ...Seve seve paylaşırım tabi canım gerçekten bu yavrular herşeyden önemli oldu ya

İnşallah normaldir canım nette okudum günde 5 lt su içiyorum diyenler bile olmuş bakalım bende denicem inşallah artar suyu bebegimin.
İnşallah artar canım bence yiyip içtiklerin olumlu etkiler.sen yinede 5 lt kadar çıkarma bi de ödem yapar allah korusun.

Canım benimde bazen göbek deliğinin oralarda oluyo hareketleri duruşundan kaynaklanıyo sürekli pozisyon değiştiriyolar gün gün hareket yeri değişiyor bizimyukarıdaydı dediğin başımı yukardaydı?fitil enfeksiyon çıktığı için verdiyse kullansaydın canım sen bilirsin yinede tabiinşallah değildir canım benim akıntıdan ziyade sürekli ıslaklık oluyo ama bilemedim bende.eskişehirdeki doktorunla görüş olmazsa onada sor belki farklı yorumlar.araştırdığım kadarıyla çoğu kişi 32 de bırakmış diğer haftalarda çok nadir var bırakan.

Günaydın kızlar sabaha yutkunurken acıyan bi boğazla başladım.başımda ağrıyor.boğaz pastili kullanılabiliyormu bilginiz varmı?
Pastil kullanılabiliyor cnm
Biraz gec yazdım ama inşallah daha iyisindir
Bende de bel ağrısı artmaya başladı cnm
En fazla 2 saat ayakta kalabiliyorum
Hemen ayaklarimi havaya kaldirmam gerekiyor
Çalışan anneler göğüs pompası aldiniz mi? Aldıysanız öneri de bulunurmusunuz bana da ? :)
Ben yaklaşık 1 yıl süt sagdim
Kraft ile başladım
Memnun kalmadim
Hastanede medela marka ile tanistim
Harikaydı çekis gücü
Medela aldim
Biraz pahalı ama şiddetle tavsiye ederim
Lansinoh ve aventi cok duydum ama kullanmadım hiçyorum yapamicam
Kesinlikle manuel almayın
Elleriniz ağrıyor
Hatta el kaslarıni yordugu icin hastalıklara bile sebep olabiliyor
Araştırın
Karpal tünel sendromu gibi
Ben sanırım manuel alcam ilkin tatlım inşallah kullanabilirim otomatik sagilmak fikrine Alışamadım çünkü bende 5-6 aylıkken başlayacağım işe
Cnm yukarı yazdım arkadasa
Manuel çok vakit alıyor ve el ağrıtiyor
Bende de kırmızı ya da siyah benler lekeler hatta az yassı et beni bile çıkmışti ilk gebelikte..çoğu gitti.bu gebeligimde çok daha az çıktılar cnm..kızıma hamileyken daha boldular ..oğlumda az çıktı.seninki kız miydi?ilgisi hiç yoktur belki de.merak ettim

Iyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum yardim edin

Ben sanki bebek assagida gibi hissediyordum doktora gittigimde canim doktor daha donmemis annesi yukarda dedi ama gideli 2 hafta olacak sali günü bu arada ne yapti bizim cadi bilmiyorum yok canim enfeksiyon yoktu idrar tahlili yaptirdim cikmadi birsey akintim oldugunu soyledim ondan verdiydi ama iceriklerinde pihtilasma ilaclari ile dikkatli kullanilmali degince cekindim kullanmadim bende o arada bendede oluyor canim ama yormak istemiyorum farkli seylere öyle yapacagim canim daha var olunca gunum çok ustune durmadim bende arastirmadim da daha canim nasilsa var diye

Canim artik bundan sonrada bence donmez oyle kalir .... peki dr erken dogum icin falan bisey dedimi? Bende suyunu artirmak icin havuc suyuna basladim oyle dediler,bide gunde en az 2 litre su iciyom,bakalim onsallah faydasi olur.2 hafta sonra kontrolum var

Iyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum yardim edin
Canım hem bel hem kasık ağrısıysa doktora git istersen sancı olabilirmi acaba?genelde bu şikayetlerde hemen gelin diyor doktorlar.gitme imkanın varsa git bence evde daha çok stres olursun.

Canim benimde bugunlerde cok sk oluyor,resmen adet olcam gibi... normalde rahim buyudukce baglarda gevseme oldugu icin agri yaparmis,ama benimki gunde 2-3 defa olur be bi kac dakika surer... seninki daha uzun sureliyse ve cok agriliysa yinede bi dr danis

Bence dönmüştür annesi zaten iki hafta önce erken bi süreçmiş pozisyon içinhıımm evet o tarz ilaçlarda bende tedirgin oluyorum iyi yapmışsın o zman.az önce arkadaşımla konuştum ağustosta doğum yaptı.şu an onun arkadaşıda hamile aramızda sat olarak 4 gün var aynı ıslaklık şikayeti ondada varmış doktoru sorun yok normal demiş.arkadaşım benimde oluyodu aynısı dedi.biraz rahatladım gibievet canım senin coraspine vakit var daha o zamana kadar rahat ol

Iyi geceler kızlar biz bugün dr dan geldik ancak girebildim. 28+4 olduk 1.200kg olmuşuz boyuda 33cm civarında haftasıyla uyumlu kusum doğum konusunu da konuştuk kesinlikle senden normal doğum bekliyorum dedi benim kalçalar biraz geniş olduğundan normale musait bende normal istiyorum dedim bu konuda da anlastik 1ay sonra 32hafta da gel nst lere başlarız dedi bizden son durum budur

Canim insallah sende oyle bisey cikmaz ama bendede oyle olmusdu,hareketleri cok acitiyordu ve kendini cok toplar sertlesdirirdi, gittim doktorum suyu az dedi ... bol bol dinlenip su icmek lazimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…