- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.621
Canım eğer agrın coksa ve imkanin varsa doktora git bence sancı olabilir. Karnında sertlesmeler de oluyor mu?Iyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum yardim edin
Canım bebis ve senin icin sezaryen daha saglikliysa o olsun tabi canını sıkma buna. Belki bebegin biraz daha zaman geçince dogum pozisyonu alır?Kızlar mrb bizim bugün kontrolumuz vardi dr bebegin suyunun hala alt sınırda olduğunu soyledi takipte olacağız dedi. Ve bebeğim ters geliyormus doğum pozisyonunda deil yani. Suyu az olduğu için donmeyebilir dedi. Bu da sezeryan olacağı anlamına geliyor. Bundan sonra suyun fazlalasmaz dedi senin bebek böyle idare ediyor sanırım dedi. Ama bu durumlarda 37-38. Haftalarda alıyorum bebeği dedi. Kilosu da gelişimi de gayet iyi geçen hafta 1150 çıkmıştı bu hafta 1500 çıktı bu kadar fazla kilo alması normal mi dedik ölcümden fark eder dedi. Bikaç kez ölçüm yaptı 1400 ölçtüğü de oldu 1300 ölçtüğü de. En son 1325 dedi. Bizde durumlar böyle.
Sizin bebekleriniz doğum pozisyonunda mi kızlar?
Hadi gözün aydın canım nihayet minigin icin biseyler alacaksınYarın yavruma biseyler alicaz babamızla çok mutluyum ilk defa kıyafet alıcaz sanki bayramlık alıcak çocuklar gibiyim hemen yarın olsuuunn
İyi akşamlar canım benimde arada belim ağrıyor adet ağrısı gibi ama kısa sürüyor geciyor.ilik bi duş al ve eğer uzun sürüyor ve hareketlerini kısıtlıyorsa doktora git canımIyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum
Ay canım çok sık olmasada bazen hareket ederken canım çok yanıyor.suyum herzaman iyi çıkıyordu.pazartesi gidicem bakalım ne diyecek.benimde dönmemiş olacak ki hareketler hep bikini bölgesine yakın yerlerde.zaten ilki sezeryandı buda öyle olacakCanim insallah sende oyle bisey cikmaz ama bendede oyle olmusdu,hareketleri cok acitiyordu ve kendini cok toplar sertlesdirirdi, gittim doktorum suyu
İnşallah canım..evet sendin sanırım o şikayetle giden.benim toplanma sertleşme çok olmuyoda tekme ya da hareket canımı acıtıyo bazen.belkide normaldir acıtması deneyimsiz olduğum için bişeyde bilmiyorum bu konudaCanim insallah sende oyle bisey cikmaz ama bendede oyle olmusdu,hareketleri cok acitiyordu ve kendini cok toplar sertlesdirirdi, gittim doktorum suyu az dedi ... bol bol dinlenip su icmek lazimmis
Oooh maşallah annesi prensese.ay valla doğurursun çatır çatırIyi geceler kızlar biz bugün dr dan geldik ancak girebildim. 28+4 olduk 1.200kg olmuşuz boyuda 33cm civarında haftasıyla uyumlu kusum doğum konusunu da konuştuk kesinlikle senden normal doğum bekliyorum dedi benim kalçalar biraz geniş olduğundannormale musait bende normal istiyorum dedim bu konuda da anlastik
Maşallah Miramız büyüyor annesiIyi geceler kızlar biz bugün dr dan geldik ancak girebildim. 28+4 olduk 1.200kg olmuşuz boyuda 33cm civarında haftasıyla uyumlu kusum doğum konusunu da konuştuk kesinlikle senden normal doğum bekliyorum dedi benim kalçalar biraz geniş olduğundannormale musait bende normal istiyorum dedim bu konuda da anlastik 1ay sonra 32hafta da gel nst lere başlarız dedi bizden son durum budur
Canım benim emeğinize sağlık çooook beğendim çok güzel olmuş.prenses güzel günlerde kullansın odasınıEveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Yastığı sade yapmayı tercih ettik altın takacak yer kalsın dedim
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok
Amin canım teşekkürlerCanım benim emeğinize sağlık çooook beğendim çok güzel olmuş.prenses güzel günlerde kullansın odasını
Eveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona
Eki Görüntüle 1789538 Eki Görüntüle 1789539
Ayy cok teşekkürler tatlım yaaCanim süper olmuş valla tasarımda harika bildiğin profesyonel işi olmuş güzel günlerde kullanmanız dileğiyle Ela baharın annesi
bol altınlarınız olsun yastığınız dolsun tassin
Süper olmuşşşEveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona
Valla inatla uyumaya devam ediyorum ben omda sorun yokAynı durum hepimizde basladı canim yaa eskiden uyusak uyaninca dinlenmis olurduk, simdi uyumaya korkuyorumsabah uyandım ama sanki 3 gün daha uyusam anca kendime gelecek gibiydim. hatta bi ara başımı eşimin sırtına koymustum o arada bile uyumusum dalga geçiyor benimle sırtımda uyudun farkinda misin diye
Ay ben agrilarla inatlasiyorum canim ama sabah acisi fena cikio ;D artik bu sabah o kadr agrim vardi ki pes ettim berjerde otururak uyucam gece diye soylenip durdumGünaydın kuzum şmdiden gecemiz gündüzümüz birbirine girdişu ağrılar olmasa keşke
Cnm maşallah diyeyim ilk gebelikte de bunda da bende hiç olmadı gece uykusuzlugu ilkinde 21 kilo almistim o kilolara rağmen sol yanıma yatar uyur kuş gibi uyanirdimGece uykusuzlukları başladı. Sizde durum nedir arkadaşlar?
Canim aynısı bana da olduIyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum yardim edin
Ellerinize sağlık canım.çok güzel ve çok profesyonel duruyor bnce.ela bebiş çok şanslıEveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?