2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Iyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum yardim edin
Canım eğer agrın coksa ve imkanin varsa doktora git bence sancı olabilir. Karnında sertlesmeler de oluyor mu?

Canım bebis ve senin icin sezaryen daha saglikliysa o olsun tabi canını sıkma buna. Belki bebegin biraz daha zaman geçince dogum pozisyonu alır?

Yarın yavruma biseyler alicaz babamızla çok mutluyum ilk defa kıyafet alıcaz sanki bayramlık alıcak çocuklar gibiyim hemen yarın olsuuunn
Hadi gözün aydın canım nihayet minigin icin biseyler alacaksın meraklı teyzeleriyle de paylasirsin artık

Iyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum
İyi akşamlar canım benimde arada belim ağrıyor adet ağrısı gibi ama kısa sürüyor geciyor.ilik bi duş al ve eğer uzun sürüyor ve hareketlerini kısıtlıyorsa doktora git canım

Canim insallah sende oyle bisey cikmaz ama bendede oyle olmusdu,hareketleri cok acitiyordu ve kendini cok toplar sertlesdirirdi, gittim doktorum suyu
Ay canım çok sık olmasada bazen hareket ederken canım çok yanıyor.suyum herzaman iyi çıkıyordu.pazartesi gidicem bakalım ne diyecek.benimde dönmemiş olacak ki hareketler hep bikini bölgesine yakın yerlerde.zaten ilki sezeryandı buda öyle olacak

Canim insallah sende oyle bisey cikmaz ama bendede oyle olmusdu,hareketleri cok acitiyordu ve kendini cok toplar sertlesdirirdi, gittim doktorum suyu az dedi ... bol bol dinlenip su icmek lazimmis
İnşallah canım..evet sendin sanırım o şikayetle giden.benim toplanma sertleşme çok olmuyoda tekme ya da hareket canımı acıtıyo bazen.belkide normaldir acıtması deneyimsiz olduğum için bişeyde bilmiyorum bu konudasuyu çok içerim zaten sıkıntı çekmiyorum o konuda dinlenme olarakta hep evdeyim ev işleri dışında yormuyorum zaten kendimi.inşallah sorun çıkmaz kontrolde.sende dikkat et canım.

Oooh maşallah annesi prensese.ay valla doğurursun çatır çatır benim ilki sezeryan olmasaydı da yapamazdım çatım dar olduğu için

Eveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bitti Bi bakın bakalım olmuş mu?
Yastığı sade yapmayı tercih ettik altın takacak yer kalsın dedim
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz vallaEee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona

Maşallah Miramız büyüyor annesi inşallah doktorunun dedigi gibi normal dogum olur bir avazda geliverir kuzucuk

Canım benim emeğinize sağlık çooook beğendim çok güzel olmuş.prenses güzel günlerde kullansın odasını

Canim süper olmuş valla tasarımda harika bildiğin profesyonel işi olmuş güzel günlerde kullanmanız dileğiyle Ela baharın annesi
bol altınlarınız olsun yastığınız dolsun tassin

Canim süper olmuş valla tasarımda harika bildiğin profesyonel işi olmuş güzel günlerde kullanmanız dileğiyle Ela baharın annesi
bol altınlarınız olsun yastığınız dolsun tassin
Ayy cok teşekkürler tatlım yaa nihayet bu iş de çıktı aradan Buraya pek akraba gelemeyecek ama yine de yer bıraktık altınlara

Süper olmuşşşelinize sağlık canım bayıldım hele o fosforlu renkler göz alıcı olmuşaşk büyük olunca meyvesi için yapılanlar böyle oluyo demekki

Valla inatla uyumaya devam ediyorum ben omda sorun yok ama kalktığımda sopa yemia gibi kalkiyorum. Sabah 7den sonra zaten agrilar beni sık sık kaldırıyor. Sag sol sirt üstü hepsi agri yapio

Günaydın kuzum şmdiden gecemiz gündüzümüz birbirine girdi şu ağrılar olmasa keşke
Ay ben agrilarla inatlasiyorum canim ama sabah acisi fena cikio ;D artik bu sabah o kadr agrim vardi ki pes ettim berjerde otururak uyucam gece diye soylenip durdum

Gece uykusuzlukları başladı. Sizde durum nedir arkadaşlar?
Cnm maşallah diyeyim ilk gebelikte de bunda da bende hiç olmadı gece uykusuzlugu ilkinde 21 kilo almistim o kilolara rağmen sol yanıma yatar uyur kuş gibi uyanirdim
Bu gebelikte şimdilik 6 kilo aldım sırt üstü de uyuyabiliyorum bebek çok baskı yapıp ağrı olusturmuyor ama ilerleyen haftalarda sanırim yine sadece sol pozisyon
yatabilecegim
İlk gebeligimde 27.haftada 60 kiloydum bebek de 980 gr mis
Bunda 27.haftada 54 kiloyum bebek de 930 grdi
Yani ben ilk gebelikte boşuna şişmişim bebek alacağı varsa zayifken de aliyormus

Iyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum yardim edin
Canim aynısı bana da oldu
Yağmurda bir süre kaldıktan sonra oldu
Usutmeye bağlı diye düşündük
Tam 15 dakika sandalyeden kalkamadan oturduğum yerde sancı çektim ve erken doğum zannettim
Evde de yalnizdim
İyi ki telefon masadaydi hemen birilerini aradım
Bel ağrısı kasık ağrısı yogunluktaydi
Adet sancısı gibiydi biraz
Dizlerime doğru yogun yogun iniyordu sancı özellikle sağ dizime
Beni sandalyeden kaldiramadilar bir süre
Ayak baş parmagimi bile oynatsam sancı artıyordu
Bir süre sonra yatağa tasidilar
Sıcak tuttum kendimi
Git gide azaldı ve bitti
Hala bilmiyorum net sebebi neydi
Dr umu aramadim
Yakinda kontrol var
Muhakkak soracağım
Sen de bir şey öğrenirsen yaz nolur

Gunaydin canim kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim yatagin icinde baya dinledim kendimi surekli bir agriydi gidip gelmiyordu yani bildiginiz adet sancisi iste ablami aradim hemsire ablam gun icinde ne yaptigimi filan sordu bebek baski yapmistir dedi yorulmussun bide dedi dinlenince gecmezse doktora git dedi o dinlenme psikolojisiylede ben aksam ne guzel uyumusum masallah bir haftadir o kadar keyifsizdiki uykularim sizinde oyledir agirlasmaya basladik cunku iyice :) simdi uyandim gercekten o agri yok cok sukurler olsun benim oglan heralde baski yapmis gercekten ayaklari hala alt tarafta donmedi yani gerci daha erken heralde sizinkilerde donen oldu mu canlar ? Herkese tekrar tesekkurlerimi sunuyorum ilk kim doguracak acaba sezaryen olacak gunu belli olan varmi aranizda benim 14 unde randevum calisabilir raporu alip calisacagim 1 aydir gormuyorum yavru bocegimi

Ellerinize sağlık canım.çok güzel ve çok profesyonel duruyor bnce.ela bebiş çok şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…