- 31 Ağustos 2015
- 226
- 489
- 23
- 48
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.641
Eveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Yastığı sade yapmayı tercih ettik altın takacak yer kalsın dedim
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık...kocalarda istekli olunca insanın herşei yapası geliyor değil mi?gerçi ben o kadar şanslı değilim. bu konuda tekim hep
Eki Görüntüle 1789538 Eki Görüntüle 1789539
ağrının geçmesine sevindim.arada oldu çoğu kişiye burada.allahtan kimsede sorun çıkmadı.inşalah seninde tekrarlamaz bir daha.Gunaydin canim kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim yatagin icinde baya dinledim kendimi surekli bir agriydi gidip gelmiyordu yani bildiginiz adet sancisi iste ablami aradim hemsire ablam gun icinde ne yaptigimi filan sordu bebek baski yapmistir dedi yorulmussun bide dedi dinlenince gecmezse doktora git dedi o dinlenme psikolojisiylede ben aksam ne guzel uyumusum masallah bir haftadir o kadar keyifsizdiki uykularim sizinde oyledir agirlasmaya basladik cunku iyice :) simdi uyandim gercekten o agri yok cok sukurler olsun benim oglan heralde baski yapmis gercekten ayaklari hala alt tarafta donmedi yani gerci daha erken heralde sizinkilerde donen oldu mu canlar ? Herkese tekrar tesekkurlerimi sunuyorum ilk kim doguracak acaba sezaryen olacak gunu belli olan varmi aranizda benim 14 unde randevum calisabilir raporu alip calisacagim 1 aydir gormuyorum yavru bocegimi
Bu dönme meselesini bende takmaya başladım netten okuduguma gore dönmesi lazım ama yukarda oynayıp duruyo doktora haftaya gidicem sorarım biGunaydin canim kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim yatagin icinde baya dinledim kendimi surekli bir agriydi gidip gelmiyordu yani bildiginiz adet sancisi iste ablami aradim hemsire ablam gun icinde ne yaptigimi filan sordu bebek baski yapmistir dedi yorulmussun bide dedi dinlenince gecmezse doktora git dedi o dinlenme psikolojisiylede ben aksam ne guzel uyumusum masallah bir haftadir o kadar keyifsizdiki uykularim sizinde oyledir agirlasmaya basladik cunku iyice :) simdi uyandim gercekten o agri yok cok sukurler olsun benim oglan heralde baski yapmis gercekten ayaklari hala alt tarafta donmedi yani gerci daha erken heralde sizinkilerde donen oldu mu canlar ? Herkese tekrar tesekkurlerimi sunuyorum ilk kim doguracak acaba sezaryen olacak gunu belli olan varmi aranizda benim 14 unde randevum calisabilir raporu alip calisacagim 1 aydir gormuyorum yavru bocegimi
Çoook güzel olmuş canım ellerinize emeğinize sağlık çok beğendim Ela Baharımıza böylesi yakışır valla çok güzelEveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona
Evet canim kız benim :) belki dogrudur hiç bi yerimde bişey çıkmadı başka ama kollarımin iç kısmı olunca bende garip karşıladımPastil kullanılabiliyor cnm
Biraz gec yazdım ama inşallah daha iyisindir
Bende de bel ağrısı artmaya başladı cnm
En fazla 2 saat ayakta kalabiliyorum
Hemen ayaklarimi havaya kaldirmam gerekiyor
Ben yaklaşık 1 yıl süt sagdim
Kraft ile başladım
Memnun kalmadim
Hastanede medela marka ile tanistim
Harikaydı çekis gücü
Medela aldim
Biraz pahalı ama şiddetle tavsiye ederim
Lansinoh ve aventi cok duydum ama kullanmadım hiçyorum yapamicam
Kesinlikle manuel almayın
Elleriniz ağrıyor
Hatta el kaslarıni yordugu icin hastalıklara bile sebep olabiliyor
Araştırın
Karpal tünel sendromu gibi
Cnm yukarı yazdım arkadasa
Manuel çok vakit alıyor ve el ağrıtiyor
Bende de kırmızı ya da siyah benler lekeler hatta az yassı et beni bile çıkmışti ilk gebelikte..çoğu gitti.bu gebeligimde çok daha az çıktılar cnm..kızıma hamileyken daha boldular ..oğlumda az çıktı.seninki kız miydi?ilgisi hiç yoktur belki de.merak ettim
Canımmm çokkkkk güzel olmuş harika yaEveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona
Canim sevindim iyi olmana arada bende de oluyor bu arada ben de çok merak ediyorum ilk kim doğuracak acabaGunaydin canim kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim yatagin icinde baya dinledim kendimi surekli bir agriydi gidip gelmiyordu yani bildiginiz adet sancisi iste ablami aradim hemsire ablam gun icinde ne yaptigimi filan sordu bebek baski yapmistir dedi yorulmussun bide dedi dinlenince gecmezse doktora git dedi o dinlenme psikolojisiylede ben aksam ne guzel uyumusum masallah bir haftadir o kadar keyifsizdiki uykularim sizinde oyledir agirlasmaya basladik cunku iyice :) simdi uyandim gercekten o agri yok cok sukurler olsun benim oglan heralde baski yapmis gercekten ayaklari hala alt tarafta donmedi yani gerci daha erken heralde sizinkilerde donen oldu mu canlar ? Herkese tekrar tesekkurlerimi sunuyorum ilk kim doguracak acaba sezaryen olacak gunu belli olan varmi aranizda benim 14 unde randevum calisabilir raporu alip calisacagim 1 aydir gormuyorum yavru bocegimi
Ayy kuzummmm coooook teşekkür ederim yaa ne güzel bi yorumSüper olmuşşşelinize sağlık canım bayıldım hele o fosforlu renkler göz alıcı olmuş aşk büyük olunca meyvesi için yapılanlar böyle oluyo demekki
Aynen canım ya su saatte uyanacak insan degildim benValla inatla uyumaya devam ediyorum ben omda sorun yokama kalktığımda sopa yemia gibi kalkiyorum. Sabah 7den sonra zaten agrilar beni sık sık kaldırıyor. Sag sol sirt üstü hepsi agri yapio
Teşekkürler canımEllerinize sağlık canım.çok güzel ve çok profesyonel duruyor bnce.ela bebiş çok şanslı
Canım cok şükür geçmiş agrın. Benim minik uzuuun zamandır doğum pozisyonundaGunaydin canim kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim yatagin icinde baya dinledim kendimi surekli bir agriydi gidip gelmiyordu yani bildiginiz adet sancisi iste ablami aradim hemsire ablam gun icinde ne yaptigimi filan sordu bebek baski yapmistir dedi yorulmussun bide dedi dinlenince gecmezse doktora git dedi o dinlenme psikolojisiylede ben aksam ne guzel uyumusum masallah bir haftadir o kadar keyifsizdiki uykularim sizinde oyledir agirlasmaya basladik cunku iyice :) simdi uyandim gercekten o agri yok cok sukurler olsun benim oglan heralde baski yapmis gercekten ayaklari hala alt tarafta donmedi yani gerci daha erken heralde sizinkilerde donen oldu mu canlar ? Herkese tekrar tesekkurlerimi sunuyorum ilk kim doguracak acaba sezaryen olacak gunu belli olan varmi aranizda benim 14 unde randevum calisabilir raporu alip calisacagim 1 aydir gormuyorum yavru bocegimi
Teşekkürler canım benim eşim de elisinden anlamam yapamam diyordu hediyelik balon keceleri yapınca ve begenilince kendine güven geldi. Ne zaman kece isi olsa yapmak istiyor ben de cok mutlu oluyorumgünaydın....çok güzel bir pazar günü olsun herkese...biz akşam hiç uyuyamadık,en sonunda kalktım oturdum.ama çok sıkıldım.ev ahalisi kalksa çok güzel olacak artık.
ağrının geçmesine sevindim.arada oldu çoğu kişiye burada.allahtan kimsede sorun çıkmadı.inşalah seninde tekrarlamaz bir daha.
Teşekkürler canım benim begenmene sevindimÇoook güzel olmuş canım ellerinize emeğinize sağlık çok beğendim Ela Baharımıza böylesi yakışır valla çok güzel
Ayyy bu cok tatlı canım yaa Öykümüz sağlıkla giysin inşallahGünaydın herkese güzel mutlu haftasonlarısabah bu fotoyla uyandım sipariş verdiğim hanfendi bitirmiş yollamış çok hoşuma gitti çok mutlu oldum
Çok şeker annesi sağlıkla giydirirsin inşallahGünaydın herkese güzel mutlu haftasonlarısabah bu fotoyla uyandım sipariş verdiğim hanfendi bitirmiş yollamış çok hoşuma gitti çok mutlu oldum
Ay cok teşekkürler teyzesiCanımmm çokkkkk güzel olmuş harika yaEla Bahar'a da bu yakışırdı zaten
Ayyy bayıldım maşallah eşine ne güzel uğraşmışEveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?