2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günaydın....çok güzel bir pazar günü olsun herkese...biz akşam hiç uyuyamadık,en sonunda kalktım oturdum.ama çok sıkıldım.ev ahalisi kalksa çok güzel olacak artık.
ağrının geçmesine sevindim.arada oldu çoğu kişiye burada.allahtan kimsede sorun çıkmadı.inşalah seninde tekrarlamaz bir daha.

Bu dönme meselesini bende takmaya başladım netten okuduguma gore dönmesi lazım ama yukarda oynayıp duruyo doktora haftaya gidicem sorarım bi

Çoook güzel olmuş canım ellerinize emeğinize sağlık çok beğendim Ela Baharımıza böylesi yakışır valla çok güzel

Evet canim kız benim :) belki dogrudur hiç bi yerimde bişey çıkmadı başka ama kollarımin iç kısmı olunca bende garip karşıladım

Canımmm çokkkkk güzel olmuş harika ya Ela Bahar'a da bu yakışırdı zaten

Canim sevindim iyi olmana arada bende de oluyor bu arada ben de çok merak ediyorum ilk kim doğuracak acaba

Valla inatla uyumaya devam ediyorum ben omda sorun yok ama kalktığımda sopa yemia gibi kalkiyorum. Sabah 7den sonra zaten agrilar beni sık sık kaldırıyor. Sag sol sirt üstü hepsi agri yapio
Aynen canım ya su saatte uyanacak insan degildim ben neyse artık miniklerimiz icin idare edecegiz

Canım cok şükür geçmiş agrın. Benim minik uzuuun zamandır doğum pozisyonunda icerde dolanir dolanir sonra kafayı gömer yerine Senininki de dönecektir mutlaka erkenden amuda kalkmayayim demistir

Teşekkürler canım benim eşim de elisinden anlamam yapamam diyordu hediyelik balon keceleri yapınca ve begenilince kendine güven geldi. Ne zaman kece isi olsa yapmak istiyor ben de cok mutlu oluyorum Belki seninki de yapamam diye düşünüyordur o yüzden isteksiz gibidir ?

Günaydın herkese güzel mutlu haftasonları sabah bu fotoyla uyandım sipariş verdiğim hanfendi bitirmiş yollamış çok hoşuma gitti çok mutlu oldum
Ayyy bu cok tatlı canım yaa Öykümüz sağlıkla giysin inşallahiçinde prensesimiz varken de görürüz inşallah eminim coooook yakışacak rengine bayıldım

Ayyy bayıldım maşallah eşine ne güzel uğraşmış sipariş alıyor musunuz çok beğendim tatlım güzelce kullanmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…