2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cnm tekrar geçmiş olsun
Benim de işte geldiği gibi gitti sancı
Aniden.anlamadim..
Benim ilki sezaryendi o yüzden bu da öyle olacak çok cok büyük ihtimal
Ülkemizde "ssvd" yaygın değil çünkü..
Bana 20 Mayıs gibi bir doğum tarihi vermişti Dr ama netlestirmedik
Ben ikinci gebeligi olanlardan daha çabuk doğum haberleri geleceğini düşünüyorum
2.ler aniden gelebiliyor çünkü
Çevremdeki iki arkadaşın da ikinci gebeliğiydi
Biri normal biri sezaryen doğum yapacakti ve ikisi de tahmin edilenden ya da verilen ameliyat gününden yaklaşık 10 gün erken doğurdu :)

Maşallah canim miramiza ne güzel hersey yolunda imis. Saglikla ve normal dogum yapmayida nasip eylesin inşallah Allah istedigin gibi olur.

Bu dönme meselesini bende takmaya başladım netten okuduguma gore dönmesi lazım ama yukarda oynayıp duruyo doktora haftaya gidicem sorarım bi
Yanlış hatırlamıyorsam 32.hafta civarı benim ilk gebeligimde kızım dönmüştü şimdiki mecburi sezaryen olacağı için pek ilgilenilmiyor bebeğin pozisyonu ile ilk gebeliklerde daha bir heyecan oluyor bu konuda oyle hatırlıyorum
Evet canim kız benim :) belki dogrudur hiç bi yerimde bişey çıkmadı başka ama kollarımin iç kısmı olunca bende garip karşıladım
Canim ben yanlışıkla yüzümdeki et benini uykuda kaşıyıp koparmistim epey acıyla uyandım bir süre kanadı ama dedigim gibi o et beni dahil bi çok leke ve ben sonra kayboldu
Geçebilir çoğu canım
Ben de öyle oldu
Allahımm bana sabır ver. Uyuyamıyorum artık kızlar. Solum çürüdü. Sağda ve sırtüstü ağrım oluyor. Nasıl yatacağım ben. Çıldıracağımmm
Cnm yastık kullanıyor musun sırtına ve bacaklarinin arasina
İyi gelir diyorlardi
Ben sırtıma kullanıyordum son haftalarda
İyi geliyordu

İnşallah canim yaa donsunde rahatca normal dogum yapabilelim hepimiz ayy sevindim canim yaa normal olmasina carsamba günü doktorunsa hersey yolunda ve normal deyince dahada rahatlayacaksin sende eminim aynen canim senin doktoruna gittiginde 32. Hafta olacak sanirim rahatca sorup birak derse birakirsin

Ayy ayy Ela baharimizin odasina bahar gelmis bile ne soylenir bilemedim bitanem harika olmus ellerinize saglik yastik bol altinli olsun inşallah kapisinida hep güzel insanlar acsin ela baharimizin sirada hangi projeler var bakalim bunlarda bitti

Günaydın herkese güzel mutlu haftasonları sabah bu fotoyla uyandım sipariş verdiğim hanfendi bitirmiş yollamış çok hoşuma gitti çok mutlu oldum

Cok güzel olmus canim oykunun kiyafetleri saglikla güzel gunlerdr giysin icinde gormekte nasip olsun bizlere

Kızlarrrr Günaydınnnn dün gece saat 12 ye kadar direndim koltukta hiç uyumadım..sonra yatağa gittim bir uyumuşum ölü gibi ağrı sızı bilmiom hem de solumda öylece uyumuşum sabah uyandım ki solum çürümüş sizin nasıldı geceniz

Peki kendimiz döndüğünü nasıl anlarız tatlimm.. Sanki bana dönmedi gibi geliyo sağlı sollu uzanmış yumurcak

Peki kendimiz döndüğünü nasıl anlarız tatlimm.. Sanki bana dönmedi gibi geliyo sağlı sollu uzanmış yumurcak
evet kızlar yaa döndüğünü kendimiz anlama şansımız var mmı ? az önce benim alt tarafımda hiçolmayan birağırlıkoldu acaba döndü mü kızçemdedim ama hareketlenmedi pek daha nasıl anlıyoruz bileniiniz var mı ?

_Birce_ tatlimmm 5 lt içerim diye koşullanma Allah korusun su zehirlenmesi diye de bisey var
Gerçekten mi hiç bilmiyordum bunu. Ben en iyisi dr un dediği gibi 3 lt içeyim.

Cnm eğer su normale dönerse ama bebek dönmezse buyutebildigimiz kadar büyütürüz 39. Haftada alırız duruma göre dedi. Ama eger suyu da az olursa genelde 37-38 de alıyorum dedi.
Erken dogum riski de var dedi senin suyu çok olan anneler kadar ağrın sancin olmaz dogumun başladığını anlamazsin en ufak ağrıda hemen gel dedi. Hareketlerini sürekli kontrol et dedi. Hissetmezsen hemen gel dedi. Böyle iste.
Canım bebis ve senin icin sezaryen daha saglikliysa o olsun tabi canını sıkma buna. Belki bebegin biraz daha zaman geçince dogum pozisyonu alır?
Evet cnm orası öyle zaten ilk başta ben sezeryan istiyordum hatta annem bile hep sezeryan olmam konusunda konuşuyordu benimle ama çevreden normal dogumu o kadar ovup sezeryanı o kadar kotulediler ki kesinlikle aklımdan çıkarmıştım sezeryanı. Allahım kızım ve benim için hangisi iyiyse hayırlısı ise onu nasip etsin insallah. Benim kızımın ismi de ela olacak bu arada insallah. Hatta ben yanına bi isim daha istiyorum ama babasını ikna edemiyorum. Bakalım kim kazanacak sonunda.

Son düzenleme:
Ne kadar guzeller. Gule gule kullansin bebis. Babayada masallah gercekten. Olayi asmis..
Benim koca olaya eylem olarak bakiyor. Oyle isin romantikinden anlmaz. Sabah ne dese begenirsiniz.
*su dogumla ilgili eylem planini hazirlayalim artik. Hangi durumda napmam gerek. Sanki mitinge gidiyor ruhsuz.[/QUOTE]

Çok güzel masallahhh biz daha böyle şeyler yapmaya başlamadık. Artık kolları sivamanin zamanı geldi sanırım.

Cok güzel olmus canim oykunun kiyafetleri saglikla güzel gunlerdr giysin icinde gormekte nasip olsun bizlere

Tesekkur ederimmm insallah teyzoslari . Allah sagsalim evlatlarimizi bize bagislasin insallah

Evet canım sen 1 veya 1,5 ltlik şişe ye doldur suyu yanına al öyle daha çabuk güzel içiliyor bende 3-3,5 lt içiyorum her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…