- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.661
Ayyy bu cok tatlı canım yaa Öykümüz sağlıkla giysin inşallahiçinde prensesimiz varken de görürüz inşallah eminim coooook yakışacak rengine bayıldım
Çooook teşekkür ederim can'lar inşallah giydirmek nasip olur da bide öyle atarım size fotosunuÇok şeker annesi sağlıkla giydirirsin inşallah
Teşekkürler canım benim daha güzelleri sizin olsun inşallahAyyy bayıldım maşallah eşine ne güzel uğraşmışsipariş alıyor musunuz çok beğendim tatlım güzelce kullanmak nasip olsun
Cnm tekrar geçmiş olsunGunaydin canim kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim yatagin icinde baya dinledim kendimi surekli bir agriydi gidip gelmiyordu yani bildiginiz adet sancisi iste ablami aradim hemsire ablam gun icinde ne yaptigimi filan sordu bebek baski yapmistir dedi yorulmussun bide dedi dinlenince gecmezse doktora git dedi o dinlenme psikolojisiylede ben aksam ne guzel uyumusum masallah bir haftadir o kadar keyifsizdiki uykularim sizinde oyledir agirlasmaya basladik cunku iyice :) simdi uyandim gercekten o agri yok cok sukurler olsun benim oglan heralde baski yapmis gercekten ayaklari hala alt tarafta donmedi yani gerci daha erken heralde sizinkilerde donen oldu mu canlar ? Herkese tekrar tesekkurlerimi sunuyorum ilk kim doguracak acaba sezaryen olacak gunu belli olan varmi aranizda benim 14 unde randevum calisabilir raporu alip calisacagim 1 aydir gormuyorum yavru bocegimi
Iyi geceler kızlar biz bugün dr dan geldik ancak girebildim. 28+4 olduk 1.200kg olmuşuz boyuda 33cm civarında haftasıyla uyumlu kusum doğum konusunu da konuştuk kesinlikle senden normal doğum bekliyorum dedi benim kalçalar biraz geniş olduğundannormale musait bende normal istiyorum dedim bu konuda da anlastik 1ay sonra 32hafta da gel nst lere başlarız dedi bizden son durum budur
Yanlış hatırlamıyorsam 32.hafta civarı benim ilk gebeligimde kızım dönmüştü şimdiki mecburi sezaryen olacağı için pek ilgilenilmiyor bebeğin pozisyonu ile ilk gebeliklerde daha bir heyecan oluyor bu konuda oyle hatırlıyorumBu dönme meselesini bende takmaya başladım netten okuduguma gore dönmesi lazım ama yukarda oynayıp duruyo doktora haftaya gidicem sorarım bi
Canim ben yanlışıkla yüzümdeki et benini uykuda kaşıyıp koparmistim epey acıyla uyandım bir süre kanadı ama dedigim gibi o et beni dahil bi çok leke ve ben sonra kaybolduEvet canim kız benim :) belki dogrudur hiç bi yerimde bişey çıkmadı başka ama kollarımin iç kısmı olunca bende garip karşıladım
Geçebilir çoğu canım@babybabycat günaydın canım benim yüzüm de çillendi esmer olmama rağmen hemde çilli bom bom modundayımve Antalya da yaşamama rağmen hiç böyle bi durum olmamıştı bakalım kalıcı mı geçici mi
Cnm yastık kullanıyor musun sırtına ve bacaklarinin arasinaAllahımm bana sabır ver. Uyuyamıyorum artık kızlar. Solum çürüdü. Sağda ve sırtüstü ağrım oluyor. Nasıl yatacağım ben. Çıldıracağımmm
Bence dönmüştür annesi zaten iki hafta önce erken bi süreçmiş pozisyon içinhıımm evet o tarz ilaçlarda bende tedirgin oluyorum iyi yapmışsın o zman.az önce arkadaşımla konuştum ağustosta doğum yaptı.şu an onun arkadaşıda hamile aramızda sat olarak 4 gün var aynı ıslaklık şikayeti ondada varmış doktoru sorun yok normal demiş.arkadaşım benimde oluyodu aynısı dedi.biraz rahatladım gibi evet canım senin coraspine vakit var daha o zamana kadar rahat ol
Eveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Yastığı sade yapmayı tercih ettik altın takacak yer kalsın dedim
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona
Eki Görüntüle 1789538 Eki Görüntüle 1789539
Günaydın herkese güzel mutlu haftasonlarısabah bu fotoyla uyandım sipariş verdiğim hanfendi bitirmiş yollamış çok hoşuma gitti çok mutlu oldum
GünaydınnnnGünaydin güzel anneler ve tatlis uykusuz birakan bebisler.Güzel mutlu pazarlar herkese
Peki kendimiz döndüğünü nasıl anlarız tatlimm.. Sanki bana dönmedi gibi geliyo sağlı sollu uzanmış yumurcakYanlış hatırlamıyorsam 32.hafta civarı benim ilk gebeligimde kızım dönmüştü şimdiki mecburi sezaryen olacağı için pek ilgilenilmiyor bebeğin pozisyonu ile ilk gebeliklerde daha bir heyecan oluyor bu konuda oyle hatırlıyorum
Canim ben yanlışıkla yüzümdeki et benini uykuda kaşıyıp koparmistim epey acıyla uyandım bir süre kanadı ama dedigim gibi o et beni dahil bi çok leke ve ben sonra kayboldu
Geçebilir çoğu canım
Ben de öyle oldu
Cnm yastık kullanıyor musun sırtına ve bacaklarinin arasina
İyi gelir diyorlardi
Ben sırtıma kullanıyordum son haftalarda
İyi geliyordu
evet kızlar yaa döndüğünü kendimiz anlama şansımız var mmı ? az önce benim alt tarafımda hiçolmayan birağırlıkoldu acaba döndü mü kızçemdedim ama hareketlenmedi pek daha nasıl anlıyoruz bileniiniz var mı ?Peki kendimiz döndüğünü nasıl anlarız tatlimm.. Sanki bana dönmedi gibi geliyo sağlı sollu uzanmış yumurcak
Gerçekten mi hiç bilmiyordum bunu. Ben en iyisi dr un dediği gibi 3 lt içeyim._Birce_ tatlimmm 5 lt içerim diye koşullanma Allah korusun su zehirlenmesi diye de bisey var
Cnm eğer su normale dönerse ama bebek dönmezse buyutebildigimiz kadar büyütürüz 39. Haftada alırız duruma göre dedi. Ama eger suyu da az olursa genelde 37-38 de alıyorum dedi.Canim artik bundan sonrada bence donmez oyle kalir .... peki dr erken dogum icin falan bisey dedimi? Bende suyunu artirmak icin havuc suyuna basladim oyle dediler,bide gunde en az 2 litre su iciyom,bakalim onsallah faydasi olur.2 hafta sonra kontrolum var
Evet cnm orası öyle zaten ilk başta ben sezeryan istiyordum hatta annem bile hep sezeryan olmam konusunda konuşuyordu benimle ama çevreden normal dogumu o kadar ovup sezeryanı o kadar kotulediler ki kesinlikle aklımdan çıkarmıştım sezeryanı. Allahım kızım ve benim için hangisi iyiyse hayırlısı ise onu nasip etsin insallah. Benim kızımın ismi de ela olacak bu arada insallah. Hatta ben yanına bi isim daha istiyorum ama babasını ikna edemiyorum. Bakalım kim kazanacak sonunda.Canım bebis ve senin icin sezaryen daha saglikliysa o olsun tabi canını sıkma buna. Belki bebegin biraz daha zaman geçince dogum pozisyonu alır?
Ne kadar guzeller. Gule gule kullansin bebis. Babayada masallah gercekten. Olayi asmis..Eveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona
Çok güzel masallahhh biz daha böyle şeyler yapmaya başlamadık. Artık kolları sivamanin zamanı geldi sanırım.Eveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Cok güzel olmus canim oykunun kiyafetleri saglikla güzel gunlerdr giysin icinde gormekte nasip olsun bizlere
Tesekkur ederimmm insallah teyzoslari . Allah sagsalim evlatlarimizi bize bagislasin insallahNicksizYumurta tatlım kapı süsü üzerinde takı yastıgınız çok güzel olmuş bayıldım güzel günlerde kullanın
balliceviz tatlım öykünün tulumu çok tatlı olmuş güzel günlerde giysin minik kızın
Evet canım sen 1 veya 1,5 ltlik şişe ye doldur suyu yanına al öyle daha çabuk güzel içiliyor bende 3-3,5 lt içiyorum her günGerçekten mi hiç bilmiyordum bunu. Ben en iyisi dr un dediği gibi 3 lt içeyim.
Cnm eğer su normale dönerse ama bebek dönmezse buyutebildigimiz kadar büyütürüz 39. Haftada alırız duruma göre dedi. Ama eger suyu da az olursa genelde 37-38 de alıyorum dedi.
Erken dogum riski de var dedi senin suyu çok olan anneler kadar ağrın sancin olmaz dogumun başladığını anlamazsin en ufak ağrıda hemen gel dedi. Hareketlerini sürekli kontrol et dedi. Hissetmezsen hemen gel dedi. Böyle iste.
Evet cnm orası öyle zaten ilk başta ben sezeryan istiyordum hatta annem bile hep sezeryan olmam konusunda konuşuyordu benimle ama çevreden normal dogumu o kadar ovup sezeryanı o kadar kotulediler ki kesinlikle aklımdan çıkarmıştım sezeryanı. Allahım kızım ve benim için hangisi iyiyse hayırlısı ise onu nasip etsin insallah. Benim kızımın ismi de ela olacak bu arada insallah. Hatta ben yanına bi isim daha istiyorum ama babasını ikna edemiyorum. Bakalım kim kazanacak sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?